21. října 2011

Libye předtím a poté: návod na humanitární válku


Obrázek Libye předtím a poté ukazuje, jak vypadá humanitární mise USA a NATO

Všichni provolávají slávu humanitární válce. Změna režimu není snadná věc. Jak na to?
  • Začněte sankcemi z „humanitárních důvodů“.
  • Pokud nefungují, vyzbrojte bídné žoldnéře a zaveďte „bezletovou zónu“.
  • Pokud rebelové nemohou ulovit bývalého vůdce, pak bombardujte tu zatracenou zemi tak dlouho, dokud se někde neobjeví krvavé tělo vágně se podobající vůdci.
  • Pak prohlašte, že humanitární intervence byla rozsáhlým úspěchem.
  • P.S. Zabezpečte, abyste zničili dostatek infrastruktury, a tím zajistili Mezinárodnímu měnovému fondu obrovské zotročující půjčky na rekonstrukci.

16 komentářů:

  1. ... to je je vhodné zaštítit případnými nositeli Nobelovy ceny míru nebo popřípadě pernamentmími uchazeči o tuto cenu. Heslo?: válka je mír.

    OdpovědětVymazat
  2. Za vlády KADÁFÍHO:
    Libye v číslech a faktech:

    HDP na obyvatele...$ 14.192, měsíční podpora v nezaměstnanosti $ 730, měsíční plat zdravotní sestry $ 1.000, příspěvek při narození dítěte $ 7.000, měsíční podpora nesamostatně výdělečně činných (závislých) osob $ 1.000, nevratná dotace státu na pořízení bytu pro novomanžele $ 64.000, nevratný příspěvek na provozování živnosti $ 20.000, cena benzínu $ 0,14/ litr.

    Zdarma: zdravotní péče a část léků, školní vzdělávání. Vzdělávání a stáže v zahraničí: placeny státem. Nájemné: neexistuje. Platby za energie v domácnosti: neúčtují se. Automobil: zpravidla z 50% dotuje stát. Úvěry bez úroků. Systém obchodů pro mladé rodiny (ne-bohaté) za dotované ceny výrobků. Alkohol-nežádoucí, není.

    OdpovědětVymazat
  3. Amerika je nejvetsi tyran sveta,doufam ze jednou se to proti nim vse obratI.Ty fakta o Libii,shora uvedene,sou jako z pohadky z jineho vesmiru-BOZE CO BYCH DAL ZA TAKOVY ZIVOT.

    OdpovědětVymazat
  4. http://wertyzreport.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli jim nebylo lépe, když jim bylo hůř?
    Michal

    OdpovědětVymazat
  6. pro 21. října 2011 15:50
    Tam bych chtěla bydlet taky.... Jaký oni měli starosti??? Teď je možná mít budou... - Jestliže se jejich ropy zmocní Západ..... Proto - ať Gaddafi žije!!! Zblblý rebely ať Lybijčané vyženou bydlet do zaslíbených USA....., kde je vše úúžasný a vše zadarmo......a nic není problémem.... :-)))))))))

    OdpovědětVymazat
  7. To už radil starý pražský žid mladému Valdštejnovi, když přemýšlel o tom, jak se dostat rychle k majetku a penězům, a tedy i mezi dvorskou nobilitu :"pane, pamatujte, že válka jsou peníze, a peníze plodí zase na další války". Myslím, že to řekl víc než výmluvně jedinou větou. A tak se to praktikuje také od 30-ti leté války v 17.stol. až dodnes.

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím,
    nedělejme stále ze sebe bezmocné a ukňourané ovce a pojďme s tím něco dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Třeba umístěte na různé weby videa jako je toto:
    http://www.youtube.com/watch?v=L4uTQwZM-sw
    Díky!!! Děláme to pro sebe a pro naše děti! Je čas se probudit!!!

    OdpovědětVymazat
  9. A česká média dál "žentourují" "oficiální" zprávy o smrti plukovníka Kaddáfího celý víkend bez "mrknutí oka", že by to mohlo být zúplna jinak. Totiž, že byl světu ukazován jen další z asi 12-ti dvojníků Kaddáfího, který měl tu smůlu, že byl dopaden. Může to být ještě obskurnější, než si vůbec dovedeme představit : po internetu kolují zprávy, že dopadení a smrt Kaddáfího bylo globalisty a EU pro svět zinscenované divadlo prostřednictvím médií. Věřím tomu, že tzv.dopadení a smrt Kaddáfího je dalším "jedenáctým zářím" jako součást megarituálů k nastolení Nového světového řádu (NWO). Hroutí se jim (globalistům)to přímo pekelně, a tak lze očekávat další absurdní až neuvěřitelná divadla, jimiž nás budou chtít krmit a hlavně strašit, abychom se báli přidávat na stranu probouzejícího se lidu na celém světě podobně, jako se tomu dělo na Islandu, děje v USA a ve Španělsku, a v dalších částech světa. Proto je potřeba tyto informace šířit mezi lidi, aby i ti nevědoucí nebo váhající měli jasno, na kterou stranu se přidat. Ano, žijeme v čase, kdy dochází k biblickému oddělování zrna od plev !!!

    OdpovědětVymazat
  10. Tady podle me velmi zajimavy pohled na to co se deje v Lybii.. prvne jsem se nadchl pro Kadaffiho ale ted vidim, ze mozna ani tak to nebylo http://prvopodstata.blog.cz/1104/libye#89287244
    posudte sami

    OdpovědětVymazat
  11. Je to prosté : žádný Říman nebyl ve starém Římě otrokem, žádný Egypťan nebyl ve starém Egyptě otrokem. Tak proč by se měl Kaddáfí zachovat vůči svému lidu jinak ?! Cizinci ať makají, když chtějí peníze a lepší bydlo. Neexistuje jediný důvod, proč by měl vládce svého národa dávat rovnítko mezi své a cizince. Liberalismus,demokracie a multi-kulti v těchto záležitostech zde nemají své místo !!! Jen hlupák nebo ignorant argumentuje proti přirozenému řádu věcí !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Zde máte jedno velmi dobře sestavené video jako obžalobu proti všem, kdo podporují válku v Lybii:
    http://www.youtube.com/watch?v=RsX46eWfCjE&NR=1

    Jak by se taková situace líbila Evropanům ?! Každý ať si sáhne do svého svědomí, a použije rozum a cit, které dostal k užívání.

    OdpovědětVymazat
  13. http://wertyzreport.com/2011/10/23/libyjsky-odpor-pokracuje-s-novym-lidrem/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak na to jsem čekal ! Až NATO a jejich loutkovodiči udělají v Lybii chybu. A je to tady : první prohraná bitva s civilisty ! Tím dalo NATO signál, že lze "ORLA" taky "oškubat" nebo dokonce "zahnat od kořisti". To, že si pouštní kmeny zvolily nového vůdce, který se postaví do čela odporu proti euroamerickým okupantům, znamená velké posílení pro odhodlání řadových afričanů vyhnat bílé agresory z kontinentu. Věřím, že se k Lybijcům postupně přidají další africké státy ! Je to prašť jako uhoď : mají zemřít teď se zbraní v ruce při hájení své země a svobody, nebo potupně pomalu umírat jako otroci bílých otrokářů ? To už Afrika přeci kolikrát v historii zažila ! Myslím, že už jsou dostatečně probuzeni a motivováni k tomu, aby se to již nikdy neopakovalo !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Muammar Kaddáfí: „Nyní jsem pod útokem největší ozbrojené síly v historii, můj malý africký syn, Obama, mě chce zabít, vzít nám svobodu naší země, vzít nám zdravotnictví zdarma, vzdělání zdarma, jídlo zdarma a nahradit to loupeží a americkém stylu, nazývanou „kapitalismem“, ale my všichni v třetím světě víme, co to znamená, znamená to že korporace řídí země, řídí svět a lidé trpí."

    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Škoda, že se všichni zde diskutující (včetně celého OrgoNetu) do té skvělé Libyje neodstěhovali. Mohli požádat Muammara o politický azyl, posléze o občanství a mět se taky jako prasata v žitě. Proboha lidi vzpamatujte se, vždyť tohle je propaganda na druhou!!! :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.