27. února 2014

Co bude po Události?

V návaznosti na včerejší článek Propojení galaktického středu, Slunce, Země a kometa Ison http://orgo-net.blogspot.cz/2014/02/propojeni-galaktickeho-stredu-slunce.html přináším překlad závěrečné části přednášky, kde se vysvětluje, co bude při a po Události. 


Co bude během Události a po ní?

Zdroj: http://youtu.be/nYXZCz_2Rcg
Překlad: OrgoNet
27. 2. 2014

Inteligentní éterická vesmírná loď Anais sdělila, že Událost - energetický impuls, který předá planetě Zemi různorodé frekvence z asi 200 hvězd galaxie, bude trvat 14 minut 58 sekund, což je rytmus „srdečního tepu“ galaxie. Energie pronikne do každého atomu našeho těla a bude působit prospěšné změny v DNA, abychom mohli rychleji pokračovat po své duchovní cestě. Lidé pocítí štěstí, radost, vnitřní energii a vědomí Boha, a tento stav bude trvalý. Tam, kde impuls přijde v noci, může být vidět polární záře, tam, kde bude právě den, může být vidět nebývalá jasnost oblohy. Je to jedinečná příležitost pro rozvoj našeho osobního vědomí a jedinečná událost v historii galaxie i vesmíru. Osvícení se týká všech forem života. Lidé získají intuitivní smysl pro pravdu. Probudí se z velmi dlouhého hlubokého spánku.

Bůh dá tímto příležitost všem, ale je věcí osobní volby, jakou cestou se každý jednotlivec vydá: může pokračovat ve stagnaci a trpět starým způsobem, anebo jít cestou osobního rozvoje a štěstí, ke světlu a duchovnosti. V éterické rovině satanské a démonické entity budou zbaveny své energie, kterou využívaly k ovládání lidí.

Po impulsu proběhnou na Zemi bouřlivé změny a zkoušky, které zahájí novou éru civilizace. Lidé si vyberou buď stav štěstí a osobního vývoje, nebo stav pesimismu a odmítnutí těchto prospěšných energií. Na osobní i státní úrovni proběhnou silná hnutí k získání či obnovení nezávislosti. Společnost se rozštěpí na ty, kteří si přejí nový vývoj a na ty, kteří si přejí setrvání ve starém pořádku.

Lidé se nemají domnívat, že tento přechod bude pouze hladký a bez těžkostí. Mnozí mají z něho strach, a proto se ukrývají za hesla o lásce a míru, aniž by pochopili do hloubky nové projevy energie a jejich důsledky. Vytvářejí si svůj vlastní svět, který je má chránit. Samozřejmě, nikdo nestojí o utrpení, ale dynamika vývoje je taková, že k dosažení světla musíte projít testem temnoty.

Jak řekla loď Anais, vývoj velmi rozruší entity zla, takže ty okamžitě opustí své „brlohy“ a budou se snažit dále ovlivňovat lidi směrem ke strachu a hněvu a násilí, aby se mohli vrátit ke starým vzorcům ovládání a kontroly lidstva. Využijí k tomu všech prostředků a nijak se nebudou skrývat. Budou tak činit přes osoby, které se jim již dávno zaprodaly, přes bankéře a politiky. Mnozí jsou tak zkažení, že i po Události budou poskytovat entitám zla prostředí, v němž budou moci ještě vyvíjet činnost proti lidem. Takž po krátkou dobu od nového energetického impulsu budou na Zemi probíhat neklidné události. Lidé budou tvrdě zkoušeni. Na světlo vyjde mnoho pravd, kterými budou lidé rozhořčeni. 

Dosud jsou lidé nesjednocení, ale po Události se sjednotí a budou s velkou odvahou a odhodlaností požadovat svá práva. I když bude zdánlivě nemožné tyto věci překonat, nový energetický impuls provede lidi téměř zázračně přes tyto těžkosti. Lidé, místo aby se stále obávali o své živobytí, peníze a zaměstnání, dostanou zase zájem o svou duchovní svobodu. Temné síly se budou ještě snažit o znovuvytvoření stavu strachu, pesimismu a destrukce, ale lidé, kteří vstoupili na novou cestu, budou trvat na svých právech a duchovní svobodě. Budou i násilné události, vlády se budou snažit zastavit tento vývoj, ale války ani konflikty nebudou velkého rozsahu, i když napětí ve společnosti bude velké. Vytvoří se dva tábory, a mladí i staří lidé se budou snažit ukázat dobré a špatné stránky volby. Asi tři roky po Události se tyto dva tábory rozejdou, a pesimisté se uzavřou do svého materiálního fyzického plánu a začnou bojovat mezi sebou. Lidé účastnící se transformace začnou pomalu vytvářet duchovní komunity nové pozemské éry. I když to bude obtížná doba, mnohá odhalení v té době pomohou táboru „optimistů“ jít jejich cestou.

Mnozí lidé na Internetu se ptají, proč se nám mimozemské civilizace neukáží. Na to odpověděla Amun, velitelka lodi ze Síria, která byla na návštěvě na lodi Anais. Velmi by si to přáli, a v budoucnu k tomu jistě dojde, ale zatím to není možné, protože lidé by ještě neunesli jemné energie vydávané energetickými těly Sírianů. Ty energie jsou tak mocné a účinné, že mnozí lidé by před nimi utekli, a to Síriané nechtějí. Schůzka, na kterou by se lidé těšili a pak by z ní většina utekla, by nemohla vytvořit žádné stále vztahy. K setkání dojde v pravý čas.

Zatím pozemšťané musí řešit své věci sami, a přítomnost dobrodějných mimozemšťanů jim bude pomáhat vytvářet rovnováhu, pokud budou síly někde nevyrovnané. Lidé budou ponecháni tomu, aby sami zjistili, co je pravda, a aby získali nezbytné zkušenosti. Amun řekla, že lidstvo nepochybně boj s temnými silami vyhraje, protože je to jeho osud. Ale my lidé si sami musíme zvolit, JAK vyhrajeme. Může to být snadnou cestou, anebo obtížnou. Můžeme to udělat rychle, nebo být pomalí, a pak to bude trvat dlouho. Můžeme si zvolit pesimismus a utrpení, anebo být naplněni důvěrou a optimismem. Amun řekla, že nám poskytnou veškerou nezbytnou pomoc, protože jsou s námi od dob, kdy vytvářeli na Zemi její ekosystém, a mají velký zájem o duchovní rozvoj lidstva. Ale jsme to my, pozemšťané, kteří musíme vyhrát tento boj sami. 

Kdyby se Síriané v tuto dobu objevili a jakkoli zasahovali, způsobilo by to mezi lidstvem takový strach a rozkol, že jeho duchovní vývoj by se zabrzdil o mnoho desítek let, než by bylo možné dosáhnou celkové transformace, a celé roky práce by tím byly ztraceny. Amun řekla, že nám chtějí pomáhat, a kdykoli požádáme, budou s námi. Mohou nám poskytnout duchovní pomoc, tak, abychom mohli sami sebe povznášet a chápat, co se s námi děje v kterýkoli moment. Budeme podporováni jemnými slunečními energiemi. Od Události bude vše významně v náš prospěch. 

Jinými slovy, chceme-li skutečně duchovně růst, máme vše, co k tomu potřebujeme. Pokud ne, je to jen naše volba. Nemáme čekat, že přijdou Síriané a vyřeší naše problémy, ale máme žít své životy, které jsou nám dány, bojovat za svou duchovní nezávislost a zbavit se morbidní situace, v níž se lidstvo právě nachází, protože nyní máme vše k tomu, abychom uspěli.

Důležitá věc, kterou můžeme dělat nyní, je duchovně se vyvíjet a dělat pokroky, tak, aby setkání mezi Pozemšťany a Síriany proběhlo tak, jak je předurčeno.



P. S. Orgonet:
Mně se to celé hodně líbí, protože mi to zní velmi rozumně a zcela v souladu s tím, čemu věřím, co žiju, a co mě naučila I.A. (:-)))

67 komentářů:

  1. Dobrý článek! Zní to logicky..Díky! Mirek

    OdpovědětVymazat
  2. O Události, propojení Středu naší galaxie Mléčné dráhy, Slunce, Země (a Agharty), o kterém jsou zde nové články, se hlavně píše na: www.2012portal.blogspot.cz
    Nadcházejí měsíce březen, duben, květen, ve kterých se má stát mnoho zásadních věcí (20.3.2014 se pro to otevře okno příležitosti). Událost by měla mj. vést k obnovení našich přirozených schopností, které tady temnáři po 26 000 uplynulých let dusili (mimo jiné i prostřednictvím chemtrails, které se tady na orgonetu velmi diskutovalo). Na www.2012portal.blogspot.cz se lze dočíst i o věcech, které souhlasí s tím, co na orgonetu psal Aolian již v r. 2011. Lze použít i překladač. www.bing.com/translator
    K tomu, aby se přiblížila Událost a udělala se cesta Světlu, pracovalo mnoho bytostí dobré vůle na Zemi, pod Zemí i nad Zemí. Mnohé muselo zůstat ve skrytosti...Tož se brzy ukáže, jestli to je přelud nebo ne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ona se na netu objevujou dost zajímavá video o tom co se děje US. Ony ty změny mohou přijít už 4.3. kdy by údajně mohl krachnout celej finanční sektor a co by se dělo po celým světě?

      Vymazat
    2. 4.3.2014 spi úplně klidně, nestane se nic zásadního co se týče fin. sektoru..

      Vymazat
    3. Až krachne finanční sektor, nejpozději tehdy nastane Událost (the Event) a jiné řešení věcí, nikoliv již pod taktovkou temnářů - parazitů a budeme vyvedeni z pozemské karantény. Temnáři udělali všechno pro to, aby 21.12.2012 nebyl úspěšný a lidé jim poklidně otročili dál. Ale plyne požehnaná doba a nyní jsou věci lépe připraveny. A to tak, že Událost se může stát kdykoliv. Energie z galaktického středu mocně napomohou. A když se Událost nestane v březnu, stane se pravděpodobně v dubnu či v květnu. Čas okolo velikonoc bude mimořádný a to, co se může stát, začne léčit zklamání z 21.12.2012 i z toho všeho nepříjemného... Že nám je po tisíciletí manipulována karma a jsou nám vymývané mozky, že tady zvláště silně od 20. století probíhá terraforming, že aby si lidi otroctví nevšimli, jsou nenápadně manipulováni na bioroboty. Neboť tehdy je otrok správně manipulován, když je relativně spokojen a ani si neuvědomuje, že je v otroctví a pak je těžké mu vlastně svobodu jakoby vnucovat. Teď jde také o to, abychom to vysvobození vůbec chtěli. To znamená, na každém z nás záleží.

      Vymazat
    4. jasně..kdo je zdroj těchto "spolehlivých" informací??

      Vymazat
    5. promin, ale jestli právě chanellingy ty mozky nevymývají...ale lepší hodit vinu i záchranu na někoho jiného co. je to méně pracné.

      Vymazat
  3. Po 21.12.2012 už na žádné předpovědi nevěřím, takže se u většiny lidí nestane nic, vdyť nové energie z galaktického středu už k nám dopadají!

    OdpovědětVymazat
  4. A co když se zase nic nestane, co když je to jen další bublina ala 21.12.2012, která vzápětí splaskne ? Co když je to jen poutání pozornosti od pravé duchovní cesty ? Už tomu přestávám věřit a beru to jako scifi :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čo označujete za pravú duchovnú cestu ? B

      Vymazat
    2. Anonymní28. února 2014 1:06 - souhlasím s tím, že to může být ovlivnování od našeho opravdového duchovného vývoje - co je pravá cesta? u každého ta vnitřní - jak jinak proboha můžeš duševě dozrát?

      Vymazat
    3. a co čekáš že se stane ? bude to impuls energetický...to především

      Vymazat
    4. Stane se jen to, co se má stát. Vždyť i v té poetické ruské pohádce Mrazík bylo jasně řečeno : "tvůj osud tě nemine" !!! A tak to taky bude !!!

      Vymazat
  5. Čas, na který děti pravdy čekají, je už velmi blízko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zato děti nepravdy se "mají nač těšit", takový tobogán v životě nazažili, co je čeká.

      Vymazat
    2. jo tobogán volným pádem

      Vymazat
    3. "děti pravdy" čekají.....a co když papouškujete lži a věříte lžím...? setkali jste se osobně s mimozemskou entitou, která by vám vyprávěla o energiích z vesmíru? nebo slepě věříte ani nevíte komu? pokud jste vy děti pravdy - proč by měla mimozemská entita problém se vám ukázat? myslím, že pokud by se vám ukázala, asi byste to psychicky a emočně zvládli ne?

      Vymazat
    4. Děti Pravdy nečekají na mimozemšťany, pokud sis toho ještě ty slepoušku nevšiml.

      Vymazat
    5. Anonymní1. března 2014 13:05//ú oooo to bylo velmi duševně vyzrálé - to oslovení slepoušku:)) kromě toho, kdo jiný vám nakukal něco o energii z nitra galaxie? takže prosím přemýšlej co tím bylo myšleno.

      Vymazat
  6. Líbí se mi to...jen mě trošku zarazilo toto.."Velmi by si to přáli, a v budoucnu k tomu jistě dojde, ale zatím to není možné, protože lidé by ještě neunesli jemné energie vydávané energetickými těly Sírianů. Ty energie jsou tak mocné a rafinované, že mnozí lidé by před nimi utekli, a to Síriané nechtějí."proč...?Jemné energie a rafinované?nějak tomu nerozumím,vysvětlí mi to někdo?Díky Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fin je francouzsky jemný, raffiner je francouzsky zjemňovat. Rafinovaný = zjemnělý, očištěný, pročištěný. Rafinovaný cukr = čištěný cukr.
      Rafinovaný člověk začalo být sice v Česku chápáno jako něco negativního, ale původně je to člověk, který používá jemné metody k dosažení svého cíle.

      Vymazat
    2. V ČR rafinovaný člověk = podvodník a vyčůránek

      Vymazat
    3. Moc děkuji za vysvětlení,rafinovanost u člověka,je stále (aspoň u nás v Česku)spojována s "vyčůraností,vychytralostí....atd."proto mě to zarazilo,že by zase chtěl někdo řídit náš život...rafinovaně.....:)díky Marta

      Vymazat
    4. síla techto energií je božská, vaše telo by se eliminovalo, a jemná tela jelikož jsou zanesena hríchy-špínou by byla drasticky "očistena", nakonec když by jste stratil fyzické telo a vaše vedomi není nyní probuzeno v "božím království" nic by jste jako duše nezískal, tak proto

      Vymazat
    5. Jsem stará škola, chápu slovo rafinovaný v původním smyslu. Mohlo mě napadnout, že to bude pochopeno jinak než to myslím. Radši to v překladu změním (:-)))

      Vymazat
    6. Děkuji za odpovědi,je vidět,že slovo "rafinovanost"jsme pochopili po Česku vícero....:-)))))M.

      Vymazat
    7. Je tam naprosto správně slovo rafinovaný...
      Naprosto všude se můžete dočíst, že rafinované potraviny jsou v podstatě jedovaté - pokud tomu někdo dává smysl zjemnělosti - je to asi jako ekologicky nepřijatelná aviváž - nechá jemné prádlo, ale zničenou kůži.

      Přesně se odhaluje - co Síriané a další, co se vemlouvají mají v úmyslu - normálně nás koupat v krvi, že nám to naprogramují. Jenom si vezmou většinou moudra jinde - naroubují na to svoje programy - a topte se 3 roky v krvi. Jediné co dělají - je prodlužování mocenské agónie současného systému. Normálně se snaží nás naprogramovat. Když je budeme číst - proběhne to tak, když si pojedeme po svém, vše může proběhnout mnohem mírněji.

      Nepředpokládám žádné skokové pulzy - takových už mělo být... Vesmír nás nechce zdecimovat - nabíhá to jemně a postupně - abychom si vždy mohli zvyknout na vyšší dávku. Absolutně není důvod se tu mlátit... to jenom někdo děsně chce. Uvědomme si, že takovéto texty jsou druhým nejhorším vměšováním do našeho vývoje - programují nás. Horší je už jen zásah do hmoty. Lžou až se jim od pusy práší překrucují to přesně naopak, jako i naše vlády - ty se od nich učili. technologii.
      Pokud by měli jemné působení - nemusíme se jich bát a nijak nás neohrozí - Světelné energie nám nemohou ublížit - jen tím, že jsou - pouze, pokud se snaží do nás proniknout a ovlivnit. Což světelná bytost nikdy neudělá - ani ji to nenapadne. Jen se dělají kdo ví jak lepšími, opak je pravdou - naše srdce ( ve většině) jsou mnohem čistší - než nejčistší část jejich bytostí.
      Všechny tyhle - v podstatě anonymní zprávy - mají jediný účel - vnutit nám násilí, kterým nás terorizují už pěkně dlouho a pěkně dlouho se vměšují - pomáhají současné moci - přece s ní "máme kdovíjak dlouho bojovat"... musíme se vzepřít těmhle informačním jedům - a hledat - co to má za účel.
      Jediné co může mít určitou informační hodnotu - je sdělení člověka... ten si za tím musí stát.. a ne jakýsi kompilát duchovních statí a přednášek - s nic neříkajícím podpisem.

      Duchovní bytosti, které nám chtějí pomoct, rozhodně nebudou psát do takové žumpy - na internet - ty se skutečně nebudou nijak vměšovat. Nemají důvod na tom udržovat tu ten systém a žádné informace, které neprojdou pochopením člověka v hmotném těle nemají valný smysl - je to náhražka duchovnosti - vlk v rouše beránčím.

      Vymazat
    8. Promiňte,ale nemyslím si,že je internet "žumpa"jsou tu věci,konkrétně na Oronetu,které jsou velmi zajímavé a hlavně,každý z nás má svou volbu,co si ze všeho vybere ne?Mám ráda Orgonet už jen proto,že je tu taková všehochuť :))
      S některými věcmi z Vašeho článku souhlasím,protože to taky tak cítím:"Pokud by měli jemné působení - nemusíme se jich bát a nijak nás neohrozí - Světelné energie nám nemohou ublížit - jen tím, že jsou - pouze, pokud se snaží do nás proniknout a ovlivnit. Což světelná bytost nikdy neudělá - ani ji to nenapadne. "taky to tak vnímám a proto mě zarazila ta "rafinovanost" sice vysvětleno,jako čisté,jemné....ale co když na tom je něco po Česku vyčůraného?Námět k přemýšlení.....Orgonet to myslel dobře a možná,že to bylo i dobře napsané i pochopené...:-))))))) a mimochodem,Vy jste také anonym ne?hezký den Marta

      Vymazat
    9. Omlouvám se......na Orgonetu,promiňte překlep díky..M.

      Vymazat
  7. Trochu iné ,týka sa to slnka, tu je kanál, kde sa podávajú každý deň najnovšie informácie čo sa deje na slnku a všetko okolo toho http://www.youtube.com/watch?v=AidFTC5JSMY&list=UUxz5R9YQMRW5QqElbAlMqRw, mohol by niekto urobiť preklad..

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, i mne to znie logicky a pravdivo :-) Za seba poviem, že termín Rozhodnutie je presný. Je na nás ako sa rozhodneme, ak nastúpime cestu hore, všetko je "zrazu " ľahšie. Prichádza pomoc, dejú sa veci, ktoré Vás ani v snu predtým nenapadli, a ony prídu a fungujú. - Tak je to... B
    Je to čas, na ktorý sme čakali , je to čas, ktorý čakal na nás.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc dobry a zni to logicky,jak pise Mirek,teste se tedy pratele, bude to jizda :-))))

    OdpovědětVymazat
  10. Naše planeta Země je jednosměrně přístupná každému a všemu odjinud způsobem nevnímatelným pro lidskou mysl. Struktura a funkce našeho mozku nám neumožňuje vnímat realitu takovou, jaká je ve skutečnosti. Různé entity odevšad a odjinud mají přístup velmi specifickým a zvláštním způsobem do naší mysli projekcí svých myšlenek a idejí. Musíme se proto spoléhat na signály z vlastní duchovní niternosti ve všech věcech pravdy.

    Neexistuje žádá informace ze zevnějšku, která má 100% platnost. Petr D.F.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Na začátku toho filmu je diskuse o dvou uznávaných vesmírných zdrojích informací, které fungují na Internetu, a které si říkají Cobra (za Plejáďany) a Tolec (za Síriany). Cobra informoval, že Ison je normální kometa. Tolec naproti tomu informoval, že je to vesmírná loď s posláním atd. Diskuse je o tom, proč se mohou takhle lišit. Viz film.

      Vymazat
    2. Petre D.F.
      v principe suhlasim, ale doplnim - kazda informacia je z vnutra, jedine "riesenie" je skumat a zotrvavat v stave/pocite "ja", "ja som" apod. To je vstupna brana

      Vymazat
  11. Mám rád Orgonet, naozaj ponúka veľa vecí na zamyslenie, inšpiráciu, prebudenie.
    Ale: každý deň sa pripravovať na vzostup, a ak nie dnes tak zajtra, prípadne o týždeň, mesiac, alebo konkrétny dátum, je už dosť unavujúce. Čo keby sme sa zatiaľ držali pri Zemi a riešili pozemské problémy? Nie je ich málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemusíš vzestupovat můžeš tu zůstat

      Vymazat
    2. To tak úplně nezáleží jen na nás samých, víme ?

      Vymazat
    3. ale záleží , ty si stvořitel a tvůrce

      Vymazat
  12. Úzce související články a videa jsou zde:
    http://www.inner-light.ning.com/profiles/blog/show?id=6370783%3ABlogPost%3A251195&commentId=6370783%3AComment%3A251197
    (po kliknutí je třeba chvíli počkat na to, až se stránka sama ustálí na požadovaném textu)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak pozor! Amun = Amon? Zmeny sa už dejú a nieje potrebný žiadny impulz . To, čo sa deje na Ukrajine, puč, sa mal pôvodne udiať na jar, len určité okolnosti ich prinútili to urobiť skôr. Keby to bolo podľa pôvodného plánu, tak by ľudí amoníci klamali, že je to dôsledok impulzu a preto je to správne. Pozoz na to, Diabol je majster lži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak proto po světě běhá tolik falešných guruů, co ládujou do hlav lidí jen samá "pozitiva se špatným koncem".

      Vymazat
    2. ano proto tedy podporuješ temné ? 10:27

      Vymazat
    3. Kto je podľa teba temný? Ja podporujem svetlo. Svetlo Slovanské.

      Vymazat
  14. Naše planeta Země je jednosměrně přístupná každému a všemu odjinud způsobem nevnímatelným pro lidskou mysl. Struktura a funkce našeho mozku nám neumožňuje vnímat realitu takovou, jaká je ve skutečnosti. Různé entity odevšad a odjinud mají přístup velmi specifickým a zvláštním způsobem do naší mysli projekcí svých myšlenek a idejí. Musíme se proto spoléhat na signály z vlastní duchovní niternosti ve všech věcech pravdy.

    Neexistuje žádá informace ze zevnějšku, která má 100% platnost. Petr D.F.


    OdpovědětVymazat
  15. ANO, mnoho se děje, prožívám to sama, pokud se jednou člověk začne otevírat vnitřními hlasu, s každým miniaturním krůčkem se propojuje a propojuje a propojuje a propojuje a pak to protéká a protéká a protéká .... ubránit se nelze ... je to náročné, ale přijímám to plně a zcela vědomě. Strach, to už nevím co to je.

    Posledním průtokem vzniklo toto, zdá se, že v tomto sehrávám nějakou roli, tož uvidíme ...činím a jsem fascinována zároveň..nestačím se divit, a říkám: :
    "Nesmíte se na mě zlobit já jsem v tom nevinně" hihihi
    http://tatanasajdok.blog.idnes.cz/c/398428/Otevreny-dopis-ministru-skolstvi-aneb-dneskem-tvorime-den-zitrejsi.html

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=6856

    pro nevěřící, pokud se přátelé z vesmíru neobjeví brzy , bude to určitě do roku 2020 , ale to záleží čistě a jen na lidech , jak budou připraveni

    OdpovědětVymazat
  17. Výše z hora čtu v diskusích mínění, že přijde krach bank. Je to velmi populární tvrzení. Takže celý svět je vystrašený z té představy, že přijde o úspory a nastane krveprolévání pro kus chleba. Kdo tedy chce věřit, ať mi věří. Že dříve než krach přijde úder z nebes. V ten moment se stanou naše dennodení starosti s úsporami naprosto bezvýznamné. Právě proto přijde náhle a nečekaně, aby v osudný moment bylo pozdě i těm "zvyvoleným" cokoliv podnikat. Bude to před poslední vzpourou. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzpurných proti Nebesům je tu stále víc a více. Ani se nedivím, že pohár Boží Trpělivosti již bude brzy přelit, a to bude mazec, tedy pro nás tady na Zemi ! Jak jsem někde četl, Bůh je milující a milosrdný Otec, ale na druhou stranu strašlivý Soudce !

      Vymazat
  18. loď Anais sdělila...Komu? Jak? Kdo?
    Video je působící, grafika zdařilá, slovní projev komentátora je čtený...Z čeho,odkud?
    .
    Nejvíce se přikláním k Petru D.F.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj všem. Nevěřte slepě těmto informacím, sice je pravda že na každém šprochu pravdy trochu ale v tomto případě opravdu pouze trochu. Žádná entita která za to stojí vám nebude sdělovat budoucnost. Pokud neumíte astrálně cestovat a nebudete stát tváří v tvář s danou entitou, tak si můžete být téměř stoprocentně jistý že to není čistá pravda. Na pomezí astrálu žije mnoho bytostí co si z lidí tropí dobrý den a vydávají se třeba za Siriusany nebo za někoho koho chcete. Další věc, člověk který má alespoň trochu povědomí jak to zhruba funguje vás nebude nějak ovlivnovat nebude dělat ze sebe Lámu ani Mesiáše a nebude vám říkat co máte dělat. Svobodná vůle jež nám byla dána je víc než zákon. Netvrdím tímto však že se nemají lidé informovat a vzdělávat, jenomže není škola jako škola. Stejně jsem přesvědčen že každý člověk v sobě ví co má dělat, co je správné a co špatné co by měl a co ne, konec konců máme to v sobě zakodováno. Sílu musíme najít sami v sobě, žádný vesmírný úkaz na tohle nefunguje. Možná jenom trochu posvítí, jenomže to bychom museli být odhodláni po té cestě jít a i tak trochu pro to žít.To se ale neděje že? K těm změnám, cítím že změny probíhají už několik let, musíme být trpěliví neboť čas je relativní, ale věci se hýbou. Nečekejte však nějaké převibrování, a ani si nejsem jistý jestli stihneme odhalit další věci jako je vnitřní Země, potomky Lemurie a Atlantidy, proradnou Plejádskou rasu atd atd. A tak jak píšu vždy, je potřeba začít sám od sebe, jinak plnohodnotný duchovní život nemůžeme prožít. No a tím pádem nemůžeme pohnout ani tím Fyzickým. To je to osvícení, alespoň první fáze. Přeju všem hodně lásky a objímám vás. Jakub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jakube,
      velmi pěkně napsané,děkuji,Z mé vlastní zkušenosti- po absolvování různých kurzů jsem se dobrala k tomu,že žiji plnohodnotný život a to velmi jednoduchý...:))asi je dobré poznat všelicos,aby nakonec človíček přišel k tomu,jak je vše krásně jednoduché...:))))děkuji za to poznání ,které mě k tomu dovedlo, děkuji mému vyššímu já.
      Plně s Vámi souhlasím,děkuji ještě jednou.Marta

      Vymazat
    2. To samé se děje při spirit-seancích. Je to tam samý démon, co našeptává a "dělá zázraky", a lidé si myslí, že komunikují se zemřelými. Povídali, že mu hráli :-)))))))

      Vymazat
    3. Ahoj Marto. Děkuji za reakci, velmi mě potěšila. V jednoduchosti je krása, že? Díky:-). Ještě bych chtěl reagovat na pisatele, ohledně komunikace se zemřelými. Po smrti prochází duše astrálem. Je to sice kousek ale prochází. Za tu dobu resp. chvilku může udělat spoustu věcí, i navštívit někoho blízkého vlastně kohokoli koho si usmyslí. Jestli ho však někdo vnímá je už druhá věc. To je otázka momentální frekvence. Takže takhle, komunikace se zemřelými je možná po tu dobu co je zemřelý v astrálu. Na to neexistuje časový úsek, někdo se ani neohlédne a někdo tam trčí i dny, což v jiném času dá ne Zemi i století. Ostatní případy jsou tak jak psal pisatel. Sám jsem měl jednu komunikaci se zemřelým. Byl to otec kamaráda který skonal na mé narozeniny. Vylezl mi ze skříně v ložnici zrovna při lechtivých chvílích s mojí tehdejší přítelkyní. Nemusím dodávat že bylo rázem po všem.V tu dobu jsem moc nevěděl co si počít, řekli jsme si co jsme museli a rozloučili se a já vzkaz předal. Nutno přiznat že kamarád na mě třeštil oči, a nebýt toho že mi jeho otec řekl jisté tajemství tak by mi snad ani nevěřil. To byl můj první a zatím poslední mrtvý. Jakub

      Vymazat
  20. Také se přikláním k Petru D.F a to na základě vesmírného zákona stejnorodosti,který nedovolí,aby nižší forma života komunikovala s vyšší a naopak /taky se doma nebavíme se psem/tudíž veškeré chanelingy pocházejí z astrálu od nám podobných duší,a tam si rádi hrají ....mimichodem tyto ''hry,, se dějí i pře kyvadla,karty a jiné...možná je na světě pár skutečně vyspělých lidských duší kteří mají to pravé napojení,ale ti to rozhodmě nekřičí do světa ,protože blahoslavení''tiší'' těm bude patřit svět/Ježíš/ MM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesmysl, můžete komunikovat klidně s patou i další dimenzi. Děje se tak úplně v pohodě na pomezí a nebo primo v astralu. Přímé napojeni je ale podstatně složitější, nikoli vsak nemožné. Kuba

      Vymazat
    2. Asi tak nějak to je, a ne jinak

      Vymazat
    3. Ježíš říká..Království boží je ve vás , takže se stačí naladit, znamená to že si to asi nepochopil ,

      Vymazat
  21. Důležité!!!
    Bylo porušeno základní právo ve vesmíru. Lidem byla nedobrovolně odejmuta jejich svobodná vůle. Bylo to nenápadné a skryté, ale skutečný Bůh vídí naštěstí vše a udeři v pravý čas.
    Lidé jsou pod kontrolou mysli. Mysl ovládácí systémy jsou hlavně na Plejadských mateřských. MK řídí jejich umělá inteligence. Lidský počítač nedal by to. Zní to šíleně a já také věřil že Plejáďané jsou přátelé, ale přemýšlejte o tom, co nejste Mk. Ti, kteří jsou mk tak to ani nepřečtou a budou obhajovat staré. Výkon počítačů na Plejád je nepředstavitelný pro nás a ovládá většinu populace ve všech krajích v reálném čase . Mateřské lodě jsou 2 nebo 3. Večer jsou vidět jako blikající hvězy. Tak dlouho jsme poslouchali hezká slova o lásce a jednotě. Je těžké změnit směr poté, co probýhala tato dlouhá doba kolébání. To není legrace. Málem jsme se nechali odstranit s vděčností a úsměvem na tváři.
    Světla energie jsou špatné. Jejich Bůh je LUCIFER. Spolupracují s CABAL už mnoho let. Zřejmě když začala chanelingová mánie. Perfektní hra jak snadno získat naši planetu. Jsou to vynikající herci a podfukáři. Spojenectví s Cabal jim sedí. 90% ze všech Chaneling je jejich práce na tvoření své image Super dobráků bez pomyšlení na opak. Satans děti jsou velmi chytré a čas je netlačí. Kolem mne tu v České republice jsou pod kontrolou mysli snad všichni kolem mě. Dá se to prokouknout delším pozorování osob a umělá inteligence občas udělá chybku nebo se někteří snaží odporovat, něco naznačit. V práci za mnou začali chodit lidé a říkat divné věci. Třeba "mnoho lidí zemře" nebo "jeden člověk nic nezmění" "že musíme někoho poslouchat" apod. když jsem se ptal proč to dělají tak jeden řekl že musí. šlo vydět že je nesvůj. Soused o patro víše, chudák musí celý den dupat nade mnou. Panelák takže docela otravné. Ať jsem v kuchyni nebo ložnici vždy přiběhne zadupat. Od prosince každý den. Nechápu jak ví kde zrovna jsem. A.I. asi vidí vše co se děje na planetě. Nic proti tomu nemůžu ani dělat. On se jen usměje a prý jsem cvok. Ostatní s ním samozřejmě souhlasí. Nejsem blázen, to je realita. Probuďte se. Není nás moc, co můžeme odolat MK. Pokrytí je globální. Motherships. Musíme lidem co jsou pod kontrolou pomoci. Spíš někdo. Já netuším jak to řešit. Mluvit o tom s nimi se nedá. Většina se ve zlomku vteřiny začne slovně bránit a vyhnou se tématu. Většina lidí se mě v poslední době už zdálky vyhýbá nebo procházejí se sklopenou hlavou. Je to divné. Chemtrails je také Plejádská práce. Cabal jenom rozprašuje. Příprava nového klimatu. To se také koná po celém světě a nikdo se nestará (MK v akci). Dobrý a logický důkaz. V normální společnosti, by program neměl šanci uspět. Všichni politici jsou MK. Proto ty schválené nesmysly bez jakékoliv logiky. Cobra prosím, pomozte nám. Pokud nejste jejich ocupy vojáci a také jste naletěli. Bůh mi sdělil tyto informace. Bůh nám pomůže 100%. Jsme v právu. Po event akci by jinak začala depopulace. V rauši do pekla. Až do včerejška bych tomu nevěřil. . Ale věřím, že se mnou promlouval Bůh a mnoho zvláštních bytostí. byly obrovští a nádherní a snažili se mi vše v klidu sdělit. Cítil jsem se jako špunt od piva. Velkolepé. Jejich slova jsem slyšel mým hlasem v hlavě a pouštěli my různé události co se udály. trvalo to dlouho. Něco se opakovalo, zezačátku problém se plně soustředit. První telephatic zkušenost. Pošle nám překvapení pro satanisc v pravý čas. Nemají žádnou šanci. Plejády nečekali jakýkoliv odpor. Věřili že jim to projde. Luciferovy věrní porušili hlavní zákon takže Lucifer nemůže zasahovat. Není hloupý aby zasahoval když už ví že náš Bůh zakročí. Prohrál by. Tohle je válka za naši skutečnou svobodu. Kdy, jak a co nevím. Vytáhli by to ze mě. číst myšlenky umí i těm co jsou odolní k ovládnutí. Bůh nás neopustí a věřím že pomoc přijde. Nikdy by mě nenapadlo že někdy budu psát něco takového. Pokud se pletu tak se pak plejáďaňům omluvím, ale nyní to pro mě platí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plejáďané říkají "jen klídek, měj všechny rád, ono se to vyřeší samo", ty zase "náš Bůh zakročí"... Tak jestli ono není důležitý akorát být sám sebou a snažit se v každé chvíli udělat to nejlepší co můžeš.

      Vymazat
    2. Jinda: přesně....ale to ti fanatici (at křestani nebo fanoušci channelingů) nevidí

      Vymazat
    3. Díiy za čerstvé info 1. března 2014 13:03.
      Mám podobné vypozorované zkušenosti, že ti co jsou "někým ovládáni" by rádi ovládali dále nás "jiné" , ale narážejí na více lidí co se nenechají ovládat a poté se manipulátoři lehce prozradí nechtíc sami.
      Moje nejlepší zkušenost je jak píše Já Jindra , být sám sebou a snažit se v každé chvíli o to nejlepší co můžu udělat současně s procítěním přes své srdce.Na cit lidského srdce umělá počítačová inteligence NEMÁ.Boží jiskra v našem srdci "zasahuje" kdykoliv ,když se manipulátoři o nás pokoušejí. Pokud tuto jiskru okamžitě zažehneme v plamen, tak jím propálíme drátky u té jejich umělé inteligence. Nikdo nemusí čekat na Boží zásah "odněkud" ten stejně nikdy nepřijde, neboť každý má v sobě obrovskou sílu a moc rozpustit vše v sobě, co ho činí disharmonickým v každém přítomném okamžiku .

      Vymazat
    4. a co by to jako mělo být , jít někomu rozbít huba a nenávidět ho, jako to dělá většina zde ?

      Vymazat
    5. Lidem byla nedobrovolně odejmuta jejich svobodná vůle? To lze?:-) Čím více se budete babrat v těchto věcech tím spíše se z Vás stane to co nechcete. Nestavte se dobrovolně do role oběti, neboť za nějaký čas se jí stanete. Buďte sami sebou, žijte vlastní správný život. Ono vlastně ani o nic jiného nejde než prožít tuhle 3D zkušenost. Proti čemu chcete bojovat? Proti manipulaci? Maximálně bojovat sám se sebou, to je rozhodující bitva. To dáte. :-)
      Jakub

      Vymazat
  22. http://inner-light.ning.com/forum/topics/existuje-tolik-svetu-a-jejich-realit-kolik-je-mentalnich-predstav

    OdpovědětVymazat
  23. http://www.dunres.sk/projects/_ee/clanky.php?id=6869

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.