21. února 2014

Svědectví: Jak se získávají protestující v Kyjevě? Za peníze.

Zde přínáším část výpovědi jednoho člověka ze Slovenska, který žije 2 roky v Kyjevě. Zpráva byla publikovaná na Novinky.cz a pisatel souhlasil s šířením této zprávy.
Podstatná část zprávy zde :

Dokonca aj posledny prieskum bol zmanipulovany- samozrejme ze volby by opet vyhral Janukovic a to z velkym naskokom. Co le chcem napisat, jednu story, co sa mi stala v piatok, ked som bol s k
ked som bol s kamosmi v nocnom klube Shooters (Moskovskaja 22). Stiahol som od tial nadranom dve macky domov. Obidne su z Krimu. Nechceli stale povedat co robia 2 mesiace v Kyjeve. Bolo mi to aj jedno, ved rano sa rozlucime a uz ich neuvidim. Ale nejak mi to stale nedalo. Tahal som to z nich ako z chlpatej deky. Az to jedna z nich vyklopila. A teraz sa podrzte: Platia im za to (aj ubytko v byte na Teatralnej – 200 m od Majdana), aby hladali ludi na Majdan. Kazdy chlap dostane 450 Grivien (asi 43 Eur) za 24 hodin, ak ide na Majdan a stoji tam 24 hodin… Normalne, ze je tam chlapik, co to tam akoze organizuje, ma buksu prachov a ma presny zoznam ludi (vraj ich je cez 2000) a kazdy ma presne miesto, kde ma stat a on ich kontorluje kazdych par hodin a na konci \”sichty\” im da tych 450 grivien. Vraj takych organizatorv je dokonca niekolko. Prve co ma napadlo, ale ved tam su sami bezdaci a socky a vy ste pekne zenske. A ze oni tam nestoja. Oni chodia po baroch a nocnych klubov v Kyjeve a ze mu pomahaju lanarit chlapikov. A ze ak by som chcel, tak aj tam mozem ist na 24 hodin za 450 grivien vymrznut… Ale ze lepsi su Ukrainci. Jedine co mna zaujimalo, odkial su realne tie prachy. Vobec sa o tom nechceli bavit, ale jedna vyklopila, ze vraj skoro kazdy den stretava ten \”organizator\” nejakeho anglicky hovoriaceho chlapika (amik, alebo anglan.. ale asi amik) a on mu vsetko reportuje a dava nove prachy. VSETKO CASH
Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/

VSETKO CASH – niekolko tisic Dolarov a Grivien. Takze ludia: nech si kazdy mysli o Kyjeve co chce, o Majdane co che, je mi aj jedno, ci mi niekto nieco veri. Ja viem len jedno. JA SI O TOM MYSLIM SVOJE. Hurra USA, Hurra EU. Prijemny, uprsany den z Kyjeva. MB A aby som upresnil. Neslo o AntiMajdan. Prve co ma napadlo, ze hladaju ludi za Janukovica na AntiMajdan – kedze su z Krimu (co je ruska cast Ukrainy). Nie, jednoznacne hladaju ludi na MAJDAN, proti Janukovicovy a za tych troch tajtrlikov. Este mi hovorili aj rozne hesla, co maju ti \”protestati\” kricat. Skratka totalna fraska cely Majdan.

26 komentářů:

  1. Manipulace penezma,jak typicky a vyzkouseny,kazdej je potrebuje a kazdej ma nejakou svou cenu.Zarid to tak abys je mel a aby je ostatni potrebovali,a budou ti zobat z ruky.Jaky zatraceny svinstvo a zneuziti penez.............

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se pohoršuješ? Peníze jsou ďáblův systém,prostředek. To nevíš ? :-)

      Vymazat
    2. Je smutné že na takovéto věci jsou pěníze vždy na úkor těch kteří je potřebují nejvíc

      Vymazat
    3. :-) Kdyz jsme u tech penez,jak, jsou nebo nejsou? :-),penize maji bejt jako kazda jina jednotka,jako je objemova,obsahova,delkova,maji vyjadrovat hodnotu prace,vyrobku a ne ze jsou,nebo nejsou!Nemaji spravne ani misto v lidskym zebricku hodnot!Financni system je zvracenost sama o sobe,copak jsme se narodili proto,abysme je shaneli?Nemyslim si,ze penize jsou duvodem nasi pritomnosti tady.Pro me jsou jen jednotkou pro ekonomy a planovace,aby mohli spocitat kolik je ceho kde potreba.Ze se zneuzily k rozdelovani lidi,spolecnosti,narodu a sveta vubec,je podle me regulerni trestnej cin.Vzdycky lidstvo melo a ma dost na to,aby se uzivilo a neznalo existencni problemy.Ze to tak neni je jen cistej umysl "otrokaru".Mame jiny ukoly nez se denne lopotit pro kus zvance a bejt na ty lopote zivotne zavisly.

      Vymazat
    4. Velmi správný až filozofický postřeh : "...penize maji bejt jako kazda jina jednotka,jako je objemova,obsahova,delkova,maji vyjadrovat hodnotu prace,vyrobku a ne ze jsou,nebo nejsou!Nemaji spravne ani misto v lidskym zebricku hodnot!Financni system je zvracenost sama o sobe,copak jsme se narodili proto,abysme je shaneli ?

      Zvláště ta poslední věta tázací nemá chybu.

      Vymazat
  2. Co řešíte ? Existují agentury, které vedou databáze profesionálních demonstrantů, využívají je politické strany. V Kyjevě je polovina lidí placená Západem, polovina Moskvou. Kdo zaplatí víc, bude mít v ulicích i více lidí a větší pozornost. Kolik si myslíte, že by v ČR přijelo na odborářskou demonstraci lidí, když nedostanou příspěvky na nákupy, dopravu a guláš s pivem zdarma ? Sotva desetina. Tak nad čím pláčete ? Ukrajina má jen smůlu, že se o ní přetahuje moskevský diktátor a bruselský darmožrout. Oni už se nějak dohodnou. A že při tom zemře pár lidí ? Při autonehodách jich v Evropě za den zemřou desítky a mnoho z nich ne vlastní vinou jako na Majdanu. A také o tom nikde nevidím palcové titulky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velmi dobrý postřeh : ...Ukrajina má jen smůlu, že se o ní přetahuje moskevský diktátor a bruselský darmožrout. Oni už se nějak dohodnou. A že při tom zemře pár lidí ? Při autonehodách jich v Evropě za den zemřou desítky a mnoho z nich ne vlastní vinou jako na Majdanu. A také o tom nikde nevidím palcové titulky.

      Lidičky, děláte mi někteří radost, že si začínáte všímat a chápat v souvislostech. To mnoha lidem dosud k probuzení chybí !

      Vymazat
  3. Zrušit peníze. Okamžitě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne - zrušit soukromé banky, mincovny a tiskárny peněz,a převést je pod národní dohled jednotlivých států. Pak až může začít volný obchod a krytá měna. Vše ostatní je faleš falešná, zhouba lidstva.

      Vymazat
  4. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/328296-janukovyc-ustoupil-potvrdil-predcasne-volby-a-navrat-k-porevolucni-ustave.html
    A je to. (8-/) Peníze mají moc svrhnout vlády, zabíjet lidi a dělat z nich žebráky.

    OdpovědětVymazat
  5. hlavní a skutečná příčina je zvyšující se kvocient Světla , silné energie které k Zemi proudí , to je hlavní přičina všech nepokojů na planetě , ..že se toho někdo pokouší zneužít , je věc druhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zneužít - jako zabránit Světlu působit, ale mají to marné, bitvy semtam vyhrávají, ale válku se Světlem už mají předem prohranou !

      Vymazat
  6. Velká spousta lidí ví co se na Ukrajině děje. Velmi důležité ale je, že to ví Ukrajinci sami. Také mají informace, mnozí mají i v ČR své kontakty a mají přehled i o našich názorech. Těch 40 milionů občanů které Ukrajina má jen tak neoblbne pár tisíc neonacistických povstalců. V prvé řadě pokud se skutečně podaří situaci uklidnit, by měli tito povstalci složit veškeré střelné zbraně které drží nelegálně. Tyto zbraně získali po přepadení a obsazení muničního skladu. V jiném případě totiž nemůže být na Ukrajině bezpečno, provokativní útoky nevyjímaje. Nakonec dokázali to i dnes dopoledne když znovu zaútočili na Ukrajinský parlament. Tak bude zajímavé jak se to lídrům Kličkovi a spol. podaří, protože příliš nevěřím, že se to podaří. To je základní věc pro stabilizaci situace.

    OdpovědětVymazat
  7. :D takže ty dvě rusky pardon ukrajinky jsou z Krymu, kde je 39-72% lidí ruské národnosti? aha oni jsou z Krimu :D tak to asi bude jiná část Ruska pardon Ukrajiny (už zase) ;) mimochodem takové spekulace nejsou k ničemu, pokud nikdo nezjistí totožnost toho anglána, klidně může pracovat pro Janukovyče proč ne, dokážu si představit že i vláda skytě podporuje takové akce, aby měla možnost tvrdě proti nim zasáhnout a obhájit se použitím násilí, ale na druhou stranu to klidně může být někdo z USA/EU, ale proč ne? policajti za svoji práci taky dostávají peníze a pokud by je nedostávali, tak asi nebudou tak tvrdě, možná vůbec bojovat proti demonstrantům a nepochybuji že dostanou i nějaké prémie...bez peněz v dnešní době těžko může někdo přežít

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že policisté jsou v zaměstnání, tudíž jsou placeni. Jejich povinností je bránit státní instituce a pořádek ve státě a zvlášť v případě napadení. Takže nechápu mnohé názory na Novinkách. cz, že se přiklání k fašistickým sklonům, které vykazují tito povstalci. Pak k takové skupině patří, jenže oni se označují za demokraty a každý kdo má nějaký objektivní názor je pro ně komunista a to jenom proto, že vysloví svůj nefašistický názor, To je velmi zvláštní.
      Povstalecké skupiny mají svůj příjem. Jinak by přece v takové zemi čtyři měsíce svými demonstracemi nevytvářely stálé napětí a agresi, ale chodili by do práce atd..
      To se v případě povstalců neděje. Bylo to tak a je i v jiných státech.
      Jedná se záměrný a řízený rozklad státu vytvořený uvnitř státu. s cizí intervencí, ale bez její armády. Zůstávají v anonymitě aby je svět za takovou intervenci neodsoudil.

      Vymazat
  8. No a ak si prezriete minuloročné archívné články Vlastní hl.., FreeGlobe, Annonymus,Wertyz, tak niekde (nepamätám si), je článok o taxách sýrských "povstalcov", myslím asi 150 US na týždeň, takže 22 USD, asi 16eur na deň, - nič, beriem ten majdan, a kedy sa ide?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro nezaměstnané : Kdo si chce přivydělat na Majdanu tak v pondělí odlétá jedno letadlo z Prahy a jedno z Brna. Návrat nejistý.

      Vymazat
  9. 43e a nechat do sebe strilet no . To uz musi byt dobre zoufaly . Jinak reknou jim treba je to jako snazte se a pak znenadani zacnou litat kulky hehe

    OdpovědětVymazat
  10. http://zpravy.idnes.cz/titusky-vzdy-pripraveni-janukovycovi-zoldaci-na-spinavou-praci-phn-/zahranicni.aspx?c=A140221_112347_zahranicni_vrl A idnes zase píše, že si vláda najímá chuligány, o kterých se baví celá ukrajina... to je fakt bordel toto :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vláda má dostatek obranných složek včetně armády,jen je nemůže zákonně použít tak jako v jiných státech.Francie, Německo,USA atd.

      Vymazat
  11. Věk plutokracie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte náhodou pravdu ! V roce 1999 jsem sledoval památnou konstelaci při zatmění Slunce Měsícem, a hádejte, co tam dominovalo - Pluto - na přibližně dalších 30 let (tedy asi do roku 2029 !). Dále z té konstelace vyplynulo, že budou až do základů otřeseny všechny náboženské světové řády, že se rozhoří nové velké válečné konflikty, že lidé budou ve velkém odkázáni na táborový život, a že jich mnoho zahyne v důsledku přírodních katastrof. A myslíte snad, že se to Plutonovi nedaří realizovat ?

      Vymazat
  12. Kdyz tak ctu komentare,mam pocit,ze by si kazdej mel dukladne prostudovat celej web "vedy.sk",ne musel:-),ale mel,docvaklo by mu plno veci i zdanlive nesouvisejicich,treba jak se nicej cely staty,rozdrobujou narody smisenim atd.Co se stane kdyz prijde narod o sounalezitost,vlastenectvi,narodni hrdost........moralka,touha po osobni svobode podmineny zodpovednosti,to vsechno na dobrovolny bazi,absence toho vseho,techhle hodnot,to je ten problem,mimo jine...........

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyz chceme budovat novej system pro lidi,potrebujeme znat a pojmenovat problemy staryho,jinak se jich nemuzeme vyvarovat.Kdyz chces resit problem,musis znat jeho pricinu a tou se zabejvat,odstranovanim nasledku ho nevyresis.Poznej svyho nepritele,jeho taktiku,moznosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to znám podobně : poznej svého nepřítele, jeho myšlení, taktiky a praktiky, a máš ho na lopatkách !

      Vymazat
  14. tato sprava sa odvolava na to, ze bola publikovana na novinky.cz, mozete niekto dat adresu kde sa to pise? zial, niektori ludia si to potrebuju precitat v mainstreamovych mediach, podobnym strankam ako je tato neveria. dakujem
    TomBart

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.