18. dubna 2011

Aolian: Modré z nebe a chemtrails

Modré z nebe? Možná brzy dojde


… Bude-li dál pokračovat geoinženýrské pokusnictví v atmosféře za účelem snižování globálního oteplování, zejména co se redukce slunečního záření týče, možná už nikdy neuvidíme modrou oblohu. Asi takto je možné stručně shrnout obsah reportáže informující o nedávném třídenním setkání expertů ohledně problematiky klimatických změn a globálního oteplování. Přeposílám odkaz na anglickou verzi článku, který se objevil na facebooku sdružující odpůrce chemtrails a geoinženýrské lobby z celého světa:

Reportáž je psána věcnou a srozumitelnou formou, myslím, že každý, kdo umí trochu anglicky, pochopí, oč tam jde. Nejvíc mne zaujala informace o tom, že za účelem ochlazování planety jsou do horní vrstvy atmosféry (stratosféry) rozprašovány sulfáty. Tyto chemické látky podobné sloučeninám obsaženým v sopečných dýmech sice způsobují ochlazování atmosféry, zároveň však působí destruktivně na ozónovou vrstvu. Varování některých odborníků na setkání vyzněla v tom duchu, že geoinženýři hrají s naší planetou tzv. Ruskou ruletu a navíc hrozí zneužití některých technických zařízení pro vojenské účely.

Myslím si, že rozprašované chemikálie se sulfáty dokáží silně odnímat teplo z tělesného povrchu a podporují přízemní studené proudění. Už od druhé poloviny zimy totiž sleduji, že jakmile nad námi proletí několik sprejujících letadel, vzápětí se jakoby skokově ochladí a krajinou začne proudit nepříjemně studený vychlazující vítr. Chaoticky se honí krajinou sem a tam, chvílemi dokonce jakoby foukal ze všech stran (a přitom pořádně ani z jediné).


Na anti-chemtrailsový facebook dorazil také odkaz na webové stránky
http://www.nrc.uscg.mil.com/  
kde jsou (údajně) zveřejněny nezávislé chemické rozbory z chemtrails pořízené v různých místech USA. V chemických analýzách byly zjištěny tyto látky (pokusil jsem se o doslovný překlad z angličtiny):
hliník (známý jako látka způsobující ušní šelest – tinnitus)
arzén
solné sloučeniny barya
kadmium
vysušené lidské krevní buňky
ethylendibromid
olovo
hořčík
rtuť
plísňové spóry
mykoplazma
polymerní vlákna
radioaktivní cesium
ostré titanové „střepiny“
stroncium
submikronové (hodně malinkaté) částice
neidentifikované živé baktérie
uran
… a mnoho dalších jiných toxinů


Dnes je úterý ráno 12.4.2011 a lehce prší. V sudu na zahradě jsem měl nalito trochu vody z vodovodu na dechloraci a najednou koukám, že po tomhle deštíku se začínají na vodní hladině tvořit jakési dobře viditelné olejové skvrny. Že by odpadní materiál z motorů sprejujících letadel?

Vypadá to, že pavědecké pokusnictví s klimatem staví naši planetu stále více do role jakéhosi chronicky churavého pacienta, kterého je třeba trvale léčit chemoterapií. Silně mi to připomíná situaci v uměle založené a ekologicky silně nestabilní smrkové monokultuře, která je „léčena“ kácením nemocných stromů a chemickými postřiky proti „škůdcům“. Pokud ovšem takovýto silně zubožený les chřadnoucí pod nadměrnou lidskou péčí ponecháme přírodě, v horizontu několika desítek let se samovolně a radostně promění v nádherný divoký poloprales hýřící pestrostí a vitalitou. Jak bludný kruh likvidace škůdců v uměle udržovaném churavém smrčáku, tak i bludný kruh chemoterapie naší planety nás stojí majlant a výsledný efekt? Výroba stále zuboženějších a nemocnějších systémů spějících ke kolapsu. Bezcitné rozumové ego hrající si na boha je ovšem spokojeno. Je po jeho a navíc se cítí být důležité, vždyť přece „zachraňuje život planety pro lidstvo“. Starý cyklus výstavby je však u konce a musí zemřít ve své Velké Transformaci, aby mohl nastoupit nový cyklus s novým začátkem a novou perspektivou. Čím větší bude tlak na udržení starého a vyžilého systému, tím větší protisíla pak udeří na jeho kompletní a zcela nevyhnutelnou likvidaci. Ohnisko oné kumulující se Protisíly je ve výšinách, v Čistém Pravzoru naší planety, nemůže však plně prorazit do hmotné planetární úrovně kvůli opozičním bariérám temnářů. Je tedy potřeba dál aktivně hledat a snažit se odstraňovat všechny příčiny „iluzivní nesmrtelnosti“ starých systémů, s jejichž pomocí si temní ilumináti udržují svou pseudonadvládu nad naší planetou a okolním astrálem. Milá planeto, drž se, jsme s Tebou!



Prosím, prosím, můžeš mi pod tento článeček vyvěsit ještě fotku parodující pomýlené geoinženýrské aktivity? (viz soubor chemtrailsova_perinka.jpg)

Díky moc!

Update: Ještě P.S. od Aoliana:

Ahojky, hele teď mi k těm rozborům chemtrails napadla ještě jedna věc, na níž mě přivedl jeden známý z Prahy, který jezdí do našeho kraje na chalupu. Mluvili jsme spolu o leteckém provozu, říkal, že lidé poblíž Ruzyňského letiště mají doslova "stříbrné" zahrádky. Na chemtrails nevěří, myslí si, že ruzyňské zahrádky jsou zaprášené od toho, jak letadla z bezpečnostních důvodů vypouštějí přebytky paliva před přistáním. Každopádně by bylo zajímavé sebrat z této oblasti vzorky a dát je na rozbor. 

Ještě bych chtěl touto cestou požádat pana V., který nechal udělat chemický rozbor kovových částic v jižních Čechách, zda by mohl napsat stručný návod, jak se takové vzorky odebírají a připravují k odeslání do laboratoře (které?). Do Prahy se určitě nedostanu, ale chtěl bych zkusit odebrat vzorky z naší oblasti a poslat je na rozbor. 
Zdraví
A.

9 komentářů:

  1. Už delší dobu pozoruji, že slunce svítí jak tavenina vysoké pece, ale žádné teplo !!! Copak je normální, aby při zářícím slunci a modré obloze bylo ve 12:00 hodin jen 10°C ????!!!! Takže tu něco setsakramentsky nehraje !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, tak to budem muset udělat něco na neutralizaci těch svinstev v atmosféře. Chce to ale sehnat dobrý tým, alchymisty, atd..

    OdpovědětVymazat
  3. Až ma hodilo - tinnitus a hliník ???
    Cez dva roky pod palbou chemtrails, medzi
    dvoma letiskami, kde skoro nikdy nesvietilo slnko. Čo ja už, ale vraj sa rodia deti s tinnitom ! Percento ľudí sa neustále zvyšuje, je ťažké s tým žiť, čeliť, lekári sú bezradní.

    Za všetkých Aoliane , keď si písal minule o pití odvarov z byliniek, prosím ťa, vieš ako, čím "zaútočiť" na toto?

    Ďakujem za tvoje príspevky, pomáhajú, a Orgonet
    vitaj doma.
    S Láskou na nás myslím, Bo

    OdpovědětVymazat
  4. To ochlazování pozoruji poslední dva měsíce, když už jsem čekal oteplení a žádné nepřišlo :-( bijí do očí čím dál víc, nechápu lidi co to nevidí nebo nechtějí vidět, a ještě více nechápu kolik jich je......v souvislosti mě napadá "vtip"

    Potkají se dvě planety po milionech let
    "Tak jak to de, dlouho sme se neviděli"
    povídá jedna, druhá si jen odkašle a skuhravě odpoví
    "Ale blbě, chytla sem lidi"
    Druhá planeta se jen usměje
    "Neboj, to přejde"

    Tomas

    OdpovědětVymazat
  5. Je pravdou, že je nejvyšší čas se začít bránit "odspodu", tedy cílevědomě organizovanými skupinami občanů. Musíme však na to použít "zbraně" svých nepřátel, a systematicky vyhledávat jejich nejslabší články řetězů, tam udeřit a rozbíjet jejich struktury. Jedině tak lze zřítit a zničit toho současného světového Molocha-Goliáše. Jiné východisko nám naši novodobí otrokáři nedali a nedají...

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělý nápad s tím něco dělat, neutralizovat to, usměrnit, či vyčistit. To by jsme měli ale změnit myšlenky. Podle zákona přitažlivosti bychom měli říkat co chceme a tím si to přitahujeme. Ale zatím se zabýváme tím co nechceme a to posilujeme a přitahujeme do svých životů. Našla jsem články o vodě a její úžasné schopnosti čistit a očišťovat, programovat ji, má paměť a tím ji využívat pomocí pozitivního myšlení.Tohle člověk může vědomě využívat ke svému zdraví, ale i zdraví přírody.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nq0DEg0hL0k jsou tu 4 díly, velice zajímavé a poučné
    http://www.onenesscentrum.cz/index.html
    Myslím, že by jsme mohli používat to co máme všichni zdarma a to je naše myšlení a vodu a rozšiřovat raději tyhle radostné zprávy, než stále jen ty katastrofické, těch je dost, tak proč se v tom stále hrabat.

    OdpovědětVymazat
  7. ...kde žiješ, že máš vodu zdarma? :D

    OdpovědětVymazat
  8. No dobrá, v přírodě je vody dost a je zdarma, prší nám také zdarma. Myšlení má každý svoje a za to neplatí. Pro lepší pochopení podstaty o změně myšlení i o vodě si poslechněte příspěvek od Litle Grantmother. Ona asi tak od poloviny mluví o očišťování,formou meditace. Nemusíme to používat jen na Japonsko, ale i tady u nás, přenést se myšlenkou kamkoliv.

    OdpovědětVymazat
  9. Ano, vizualizovať ..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.