3. dubna 2011

Flotila UFO nad Fukušimou

Matthew říká pravdu - mimozemšťané pomáhají, co můžou, naštěstí (viz předchozí článek).
Díky čtenářce za video - UFO nad Fukušimou 26. 3. 2011.

16 komentářů:

  1. To jsou jenoms shluky energie,ale pořádné. Pokud lze nazvat ufem všechno neznámé co poletuje nahoře,tak je to UFO. To tam posílá ten Matthew?

    OdpovědětVymazat
  2. takýchto, alebo aj kvalitnejších videí vam narobím kolko chcete a môžete vymýšľať a konšpirovať do aleluja....

    OdpovědětVymazat
  3. ne nadarmo se říká,že lidé se tady chovají,jako nezvedené děti...ve vývoji...takže zásahy zvenčí již mnohokrát zabránily definitivní katastrofě...Návod ke změně? Kniha Nová Země...E.Tolle...tam je všechno....

    OdpovědětVymazat
  4. to je fake, vsimnite si, ako sa posuvaju vsetky objekty, ked sa "trasie kamera"..

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes, 3.4. chvili pred 19:00 jsem s celou rodinou pozoroval dlouhych 15 minut UFO diskoviteho tvaru nad Prahou-vychod, pak pokracovalo smer Letnany. Takze to mam za sebou... :)

    Videl ho jeste nekdo?

    OdpovědětVymazat
  6. Je super, že mimozemšťania pomáhajú, ale toto video je jasný podvrh.Roztrasený pohyb oblakov a svetiel nejako nesedia.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ufíci jsou bezva.. Mnohokrát jsem je viděla i u nás. Je jasné, že ONI nám musí pomoci. Bez nich bychom byli hodněkrát v troubě. Vyčetla jsem, že zemětřas udělali HAARPEM, a dokonce, že tsunami ti samí vyvolali podmořským atomovým výbuchem, který zamaskovali výbuchem elektrárny. Na tom celém bylo zvláštní, že se smrtonosná vlna šířila údajně jedním směrem. Byla vysoká kolem 39m, tak jak je možné, že nikde jinde neměli problém s tsunami, jako v Japonsku...??? Když tehdy v Indonésii byla vlna vysoká cca 4m a ta oběhla půl planety. Všechny kontinenty to pocítily. Jak je možné, že teď vlna šla jedním směrem? Také jsme vyčetla, že má Amerika problém s penězi, tedy státním rozpočtem a Japonsko se nechce USA podřizovat. Tedy jeho dolaru... Tak mu udělali: TY, TY , TY....

    OdpovědětVymazat
  8. Komu taky přijde divný, že ke konci se jaksi tečky neklepou stejně i s mráčkama? :) Neboli je to fake.

    O.

    OdpovědětVymazat
  9. Už vidím, jak zase budou řičet materialisti např.z Alternativního osudu, Aldebaranu, Sysifosu. Někdy je mně smutno a hlavně do pláče, když si uvědomuji, jak tito lidé jsou prosáklí zdejším Marixem. Naučené poučky a nic vykombinované svou svobodnou bytostí. Jsem jen rád, že vše je tak, jak má být, ikdyž to někdy bolí. Přeji otevřeným dušičkám hodně sluníčka a radosti - nedejte se !!!
    s Láskou a úsměvem Iv

    OdpovědětVymazat
  10. to si delas prdel ci?ze mimozemstania,kurna som nevedel
    333

    OdpovědětVymazat
  11. http://zpravy.idnes.cz/ve-stare-boleslavi-uletela-vzducholod-nikdo-nevi-jak-skoncila-p6e-/domaci.asp?c=A110405_083450_praha-zpravy_ab rafinovaný utok proti chemtrails letadlum

    OdpovědětVymazat
  12. Kdy už bude zase blog fungovat normálně?

    OdpovědětVymazat
  13. První úder byl 11.3. a další dnes 11.4. přímo vedle elektrárny? To už asi nebude náhoda. Že by přece jenom ti ilumínáti chtěli rozšířit radiaci po celé planetě? Ale co oni sami? Jsou vůči ní imunní,nebo jsou již trvale skryti v bunkrech pod Zemí?

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.youtube.com/watch?v=l6Gs2Th9C7Y&feature=related

    OdpovědětVymazat
  15. Vždyť o tom před časem přece mluvil Fulford, že japonská vláda je vydírána USA ohledně dolaru a amerických dluhů. A že pokud Japonsko nepřistoupí na diktát UssA, dostane od něj lekci v podobě zemětřesení. Tu megatsunami 39 m vysokou dostali chudáci Japončíci jak nádavkem, aby si navěky zapamatovali, koho že to mají bez odmlouvání poslouchat !!! Zřejmě tam američané vyvolali takové otřesy, že se Japonsko začalo lámat a hroutit, a blíže neurčitelná část Japonska se zřejmě začala bortit a trhat na kusy (viz otřesné video na youtube.com !!!). Nikde se o tom nepíše !!! Alarm!!! Alarm!!! Alarm !!! Chce snad takto ničit UssA každý neposlušný stát ????!!!!

    OdpovědětVymazat
  16. 1.obmedzeny ludia popieraju vsetko co si nevedia vysvetlit. na hocico povedia ze je fake, ze sa trasie kamera alebo ze sa divno pohybuju objekty... nic co by odporovalo geometrickym transformaciam v pristore v tom videu neni. "Komu taky přijde divný, že ke konci se jaksi tečky neklepou stejně i s mráčkama? " a preco by sa mali? ved keby sa hybali bolo by to divne.
    2.nemam rad ludi co pouzivaju slova bez toho aby vedeli ich vyznam.... "Pokud lze nazvat ufem všechno neznámé co poletuje nahoře,tak je to UFO." a coho asi tak ufo je skratka ? unidentified flying object, cize neidentifikovatelny lietaju objekt.
    3.mohli by ste si zistit co znamena konspiracna teoria, lebo si serete do huby

    a dalsich sa mi ani nechce komentovat, skoda casu s primitivami. vyhynu ako dynosauri

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.