27. dubna 2011

Aolian: Průběžně čistíme



Ahoj, koukám, že spousta lidí se té octové antichemtrailsové metodě směje. Nám to zatím funguje. Nejlepší účinky jsou samozřejmě za teplého a slunného počasí, kdy se dostává do vzduchu víc octových výparů. K tomu ještě přidáváme působení minerálů, hlavně křišťálů a ametystů, jakož i orgonitů. Myslím si, že ocet je účinný i proti methylalkoholu, který navozuje pocity únavy a ospalosti. V octu nalitém do misky se dokonce dají orientačně sledovat spady chemtrailsů ze vzduchu (posílám odkaz na video natočené v Arizoně, které zachycuje stříbrný déšť padající z jasné bezmráčkové oblohy):

Při větším spadu chemtrails se na hladině postupně vytvoří olejová skvrna, která zabraňuje dalšímu odpařování octa. Olejovou vrstvu lze jednoduše rozpustit dalším přilitím octového roztoku.  

K tomu průběžně energeticky čistíme atmosféru, protože její energie mají jakousi tendenci neustále "zatuhávat, lenivět a usínat". To jsou důsledky zrůdných geoinženýrských pokusů, negativního myšlení lidí a elektrosmogu. Na regeneraci vzduchu jsou také výborné různé přírodní éterické oleje. Na zahrádce pěstujeme hodně provensálských bylinek včetně levandule a meduňky. Všimnul jsem si, že i tyto bylinky dokáží velice pěkně působit na regeneraci a harmonizaci energií ve vzduchu.

Během velikonoc jsme měli horší výsledky s aplikací octa a přídatných prostředků. Do naší vsi se sjelo mnoho lufťáků, kteří doslova "zahltili" vzduch hutnými energiemi. Kdyby viděli jemnohmotnýma očina, co svým jednáním a myšlením produkují za temno, tak by se nejspíš pořádně lekli a zamysleli nad způsobem svého života. Každé odpoledne hořel na naší zahrádce pořádný oheň a přírodní bytůstky nám pomohly v pondělním podvečeru zcuknout mraky do malé, ale příjemně očistné bouřky. Jsem jim za to moc vděčný. Teď už se situace u nás stabilizovala a všichni jsme si po tom náročném velikonočním čase s úlevou oddychli.

Také postupně zjišťuji, že chemtrails dokáží hodně zhoršit zdravotní stav, ale spíše až druhotně. Jejich negativní energie a látky se totiž do velké míry nabalují hlavně na staré problémy. Když se odhalí hlavní příčiny problémů, které z velké části spadají do našich minulých životů a vyčistí se temné blokády a psychická traumata s tím související, tak povolí i negativní účinky chemtrailsů. Ilumináti jsou samozřejmě pěkně vzteklí, když se čistí temná minulost planet i osob a snaží se stavět nejrůznější bariéry, aby to šlo co nejhůř a aby zkreslovali obrazy a data. Stále vyhazují pravou jemnohmotnou předsádku naší planety do meziprostoru a nastrkují sem tu svou, falešnou, kde mají natkanou duchovní ochranu pro temnou lobby, geoinženýrské pokusnictví a zkreslené vize budoucnosti, které se snaží nenápadně promítat do mysli různým esoterikům. Často jim do mysli holograficky promítají obrazy nějakých andělů nebo "božích poslů", kteří slibují lepší budoucnost a svět bez válek. Přitom jim do aury nenápadně vnášejí implantáty, které snižují aktivitu ducha a navozují stavy pasivity. 


S touto falešnou jemnohmotnou předlohou (mústrem) udržují temnáři naši planetu v jakési jemnohmotné kleci. Vypadá to opravdu děsivě - naše planeta zavřená za mřížemi jako nějaký trestanec ve vězení! To, co se děje na naší planetě tady ve hmotě, to všechno má svoje jemnohmotné předlohy v astrálu. Ilumináti je tam tkají do podoby vrstev a obalů a temní lobbisté je tady potom zmhotňují, aniž by o tom třeba vědomě věděli. Ta astrální klec kolem naší planety vypadá dost podobně jako takhle fotka zachycující mříž nasprejovanou z chemtrails (viz foto chemtrailsova_mriz.jpg). I barvy docela sedí... Fotku jsem našel na webové stránce 

Vím o mimozemských civilizacích, které by chtěly a dokázaly radikálněji zasáhnout proti stávajícím geoinženýrským a klimateroristickým zvěrstvům. Také by dokázaly zintenzivnit energetické působení minerálů a orgonitů. Neustále ale narážejí na jeden problém, s nímž se zatím neumí vypořádat: kvůli tomu, že ta pravá astrální předsádka naší planety je vychýlená mimo svou správnou pozici, se jim nedaří převést potřebnou sílu do hmoty a pořádně zasáhnout podle karmických zákonů planety. Bude proto nejspíš potřeba najít ten stěžejní okamžik, při němž kdysi dávno, pradávno došlo k přeprogramování systému v našem vesmíru tak, že to způsobilo odchýlení astrálních předloh od hmotných úrovní a možnost vzniku iluzivních meziprostorů. A potom to posadit všechno hezky zpátky na sebe. Kdybyste někdo měl nějaký nápad, jak na to, dejte vědět.


Díky! Zdraví Aolian.

11 komentářů:

  1. http://www.amezdas.cz/web%20okna%20do%20vesmiru.htm
    Tento odkaz doporučuji

    OdpovědětVymazat
  2. ocet kupodivu funguje:)

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.planes.cz/cs/photo/1104492/l159a-6052-czech-air-force-cef-mimo-letiste/ jasný příklad toho, jak naše letectvo práškuje !

    OdpovědětVymazat
  4. Pro anonymní 28.dubna 2011 10:15

    To snad ne. Ten odkaz jste sem dal proto, aby jste někoho nachytal a pak jste to mohlů použít jako příklad blbých konspirátorů? Dobře se na ten obrázek podívejte a trochu popřemýšlejte. Kde vidíte jaké práškování? A pokud se ve Vás pletu a je to pouze neznalost a přání otcem myšlenky, tak se omlouvám a dopuručuji trochu více studia daného problému. Nemo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řekla bych asi ,že by jste se měl pozorněji podívat na foto : 6 trysek,ale jenom 5 čar,už to něco samo o sobě napovídá,ne ?!

      Vymazat
  5. Zdravim, no to čištění je super, já mám části skleněné pyramidy (momentálně rozpadlé), která mě tenkrát velice překvapila svou neuvěřitelnou účinností, když jsem dal do ní křišťál atd..Jen škoda že se ta pyramida rozpadla kvůli manipulaci, protože byla lepená silikonem. A teď mám problémy to pořádně něčím slepit aby se zas nerozpadla, zkoušel jsem průhledné dvousložkové lepidlo a to drželo jen chvíli, při manipulaci se to hnedka rozpadlo. Ta energie pyramidy byla tak velká že mě ráno budila, protože mě ta energie hodně zahřívala aniž by se topilo. Co jsem zjistil, tak pyramida pracuje s éterickou energií a to je vlastně ten orgon. Tu pyramidu jsem tenkrát koupil z časopisu Phoenix. Je velká škoda že už ty pyramidy neprodávají.

    OdpovědětVymazat
  6. doporučuji přestěhovat se k nejbližší octárně )))
    jaký ocet je proti chemtrails nejlepší Aoliane? vinný, jablečný, bálý, hnědý nebo 100% ledová CH3COOH z továrny?
    dost brutální způsob jak ovládnout a zmanipulovat poznávací a dokumentovací web o radostech 21. století,
    tohle nejsou USA z primitivním většinovým školstvím a předepsanou náboženskou ideologií,
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ma to troška popletene ešte že nam sem nedal obrazok na forsaž stihačky to co si sem dal to je normalne to to nie je sračkovanie niekto tu chce zase zavadzať na to ti neskočime kto to dlhsie sleduje ani jeden z nas.

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.amezdas.cz/web%20okna%20do%20vesmiru.htm

    Skvělý odkaz

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.amezdas.cz/web%20okna%20do%20vesmiru.htm
    to teda spíše, co se tam píše...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.