26. dubna 2011

Oblačnost seřízená do obdélníka

Vzorový příklad řízení počasí do pravých úhlů (fotky možno kliknutím zvětšit).
Tento vzor oblačnosti znamená snahu o extrémní povětrnostní událost v zahuštěné oblasti po obvodu i v místě stáčení oblačnosti do "hranaté spirály" (viz roh nad Německem, stáčení možno sledovat na infračervené animaci).
Kolem obdélníkové oblasti jsou našlehávány "bouřkové koláče" nad Německem a Polskem, podle posledního snímku tam zřejmě silně prší.
Všimněte si chemtrails nad Atlantikem (poslední snímek - srážky nad Evropou).



8 komentářů:

  1. Ahojte, posílám odkaz na zajímavé foto Slunce z Číny... . Poslední dobou se v Číně objevují jisté "anomálie" se sluncem a aspoň trochu se tam tomu věnují. Zdraví Milan
    http://news.xinhuanet.com/english2010/photo/2011-04/27/c_13848202_3.htm

    OdpovědětVymazat
  2. To Orgonet: No co co co... To je přece přirozené, stejně jako to, že se ta hranatá spirála točila nad naším územím celý den. :-)) Ty snímky ze SAT 24 jsou "čitelné" snad i pro největší skeptiky. Zdravím. Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  3. také slnko je vidieť aj u nás. Dúhový prstenec okolo neho nie je nič iné, ako z chemtrails. Tie sajrajty, ktoré na nás rozprašujú, sa postupne roztiahnu a vytvoria jemnú, akoby dymovú clonu, takže keď svieti slnko, odráža sa to takýmto spôsobom. Rovnaký dúhový prstenec som videla aj okolo mesiaca pri jeho splne. Akurát nebolo oblačno. Takže sa to dalo veľmi pekne vidieť.

    OdpovědětVymazat
  4. Týhle anomálii se říká malé sluneční halo a když dneska zvednete hlavu, tak ho uvidíte kolem Slunce i u nás.

    OdpovědětVymazat
  5. Proč ta kotva není vidět na pocasi.idnes.cz?

    OdpovědětVymazat
  6. Na fotkách z Číny nevidím nic neobvyklého a evidentně ani Číňani se nad tím nepozastavují (předpokládám, že to znají už tisíce let). Jedná se o obyčejné halo kolem slunce. Za svůj život jsem takových "anomálií" viděl na obloze už desítky.

    http://ukazy.astro.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Obyčejné halo je to až v posledních 15 letech, kdy je počasí celosvětově řízeno a atmosféra je permanentně sycena chemikáliemi. Předtím to byl výjimečný jev.

    OdpovědětVymazat
  8. 2/3 týdne máme chemické mraky
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.