28. dubna 2011

Orgonitový delfín Debby - aukce na podporů projektů pro děti

Milý Orgonete,

děkuji za Vaše stránky, stále je pravidelně navštěvuji.


Dnes je to právě rok, co denně odlévám osobní orgonitové talismany a šperky a také vytvářím "orgonfíny" - orgonity v delfíní podobě s povrchem z ovčího rouna. Děkuji moc za podzimní uveřejnění adresy a článku, díky čemuž našlo spokojené majitele mnoho orgonitů z mé tvorby, řada z nich odlévaných zakázkově "na míru" pro konkrétní klienty.

Nyní bych ráda pozvala čtenáře na už 2. dobročinou on-line aukci orgonfína na mých stránkách www.silmarino.cz. Orgonfínku Debby jsem vytvořila zdarma pro občanské sdružení Delfíno. Celý výtěžek - tedy cena, kterou vítěz této aukce nabídne za Debby bude použit na projekty pro děti, zejména české vydání a bezplatnou distribuci dětské knížky Masaru Emoto: Tajemná řeč vody. Vydání je součástí mírového projektu Dr. Emota, v rámci kterého je knížka zachycující skutečnou živou podstatu vody distribuována bezplatně dětem celého světa.

Delfíno, o.s. se zabývá především poskytováním vlastních akreditovaných programů a pomůcek do škol a školek. Rozhodla jsem se je dlouhodobě podporovat, neboť tyto programy přinášejí do škol "delfíní" kvality - prostřednictvím radosti, hry a prožitkových technik se děti dozvídají o světě delfínů a velryb, o moři, vodě a potřebě chránit životní prostředí jako celek. Minulá aukce staršího bratra Debby, orgonfína jménem Fíno proběhla úspěšně v prosinci a výtěžek již slouží dětem v jedné severočeské školce v obci postižené loňskými povodněmi.

Byla bych vděčná, pokud by bylo možné čtenáře upozornit na tuto benefiční aukci. Každý, kdo přihodí, má šanci získat originální osobní orgonit v podobě orgonfínky Debby a zároveň udělat něco pro děti v českých školkách a školách..Debby je dlouhá 19 cm, poslední zájemce zatím nabízí 1107 Kč (45 EUR). Zapojení se do aukce je velmi snadné - stačí napsat na jitka.silmarino(zavináč)seznam.cz nebo použít kontaktní formulář přímo ze stránek www.silmarino.cz.
Aukce trvá do 10. května 2011 a zúčastnit se může kdokoliv, v češtině a angličtině.

Link na stránku aukce, kde najdete více fotek, něco o zrodu Debby a veškeré detaily k aukci:
http://www.silmarino.cz/index.php?typ=SDA&showid=106

Děkuji Vám a všem kdo se zúčastní, nahlédnou či pošlou dále.. a přeji modré nebe nad hlavou,

Jitka Hausnerová
www.silmarino.cz

4 komentáře:

  1. chcete někdo nabourávat Matrix zevnitř a ještě za to brát pravidelnou mzdu?
    pak si najděte pracovní pozici v novém projektu :)
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/632-czechglobe-nejdrazsi-blog-na-zemekouli.aspx

    OdpovědětVymazat
  2. http://kremlik.blog.idnes.cz/c/185881/Czechglobe-Nejdrazsi-blog-na-zemekouli.html

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  3. Mnoho stovek internetových aukcí naleznete na http://aukce-online.info/ , včetně vyhodnocení nejlepších mnoha tisíci navštěvníky.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za uveřejnění reklamy na mou DOBROČINNOU aukci. Jde o aukci jednorázovou, na jediný kus - originál a navíc BENEFIČNÍ - tedy nekomerční - předmět aukce je DAROVÁN a výtěžek jde na dobrou věc - narozdíl od aukcí na aukce-online...

    Autorka orgonfína Debby a její aukce.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.