18. dubna 2011

K nebeské chemoterapii: metanol a teploměry?

Další postřehy od čtenáře V., který se už dříve pustil do rozborů "magnetického prachu" (viz např. zde: http://orgo-net.blogspot.com/2011/03/shrnuti-o-magnetickych-casticich.html)

Provedl jsem zajímavý(pro mne) pokus. Magnetické částice jsem vyžíhal při teplotě mezi 800-900 st. Žádné bouřlivé reakce se nekonaly, termit tedy můžeme,prozatím,vynechat. Nastalo vnitřní vyhoření organických materiálů (chemické poly--- se budou zkoumat).
Po vychladnutí (C bod je od 700 st) získala substance takové magnet. vlastnosti, že jí lze pohybovat magnetem přes 1,5 mm silný nemagnetický plech (Al,Cu,austenit.nerez) !!

Nedalo mi pokoj Vaše podezření na ovlivnění venkovních čidel teploty.
Opět pokus.
Kapka ethanolu (denat. líh teplota varu přibližně 78 st.) na baňku obyčejného kapilárového teploměru.V teploměru použit opět (barvený-červený) líh se známou teplotní roztažností. Původní teplota 12 st ve stínu, mírný větřík.
1 kapka-po 3 s-    6st.
2 kapky-po 20s    4.5st.

Čidlo elektr. teploměru - plastové.
Teplota na slunci ve 12.30  21.8 st.
1 kapka ethanolu po 50 sec.    12 !!! st.
Kovová čidla jsem zatím nezkoumal
Můj názor - pochopitelně může být nedokonalý.
Pokud je používáno trimethylaluminium, rozpadá se, kromě jiného, na methanol. Ten má tabulkovou teplotu varu minus 170 st.Ve skutečnosti je to + 65 (okolo). Pokud by se ve vzduchu udržel  v určitém přebytku O2, reagoval by za přítomnosti UV záření (2CH3OH+3O2----2CO2+ 4H2O) při pomalé!!! reakci na páry methanolu ve vzduchu. Potom by mohl (teoreticky) ovlivňovat vlastními fyzik. vlastnostmi i čidla teploměrů.
Možná by to i mohlo vysvětlit krátké „kondenzační“ čáry—hoří bouřlivě bezbarvým plamenem.
Ztrátu vůní a zápachů ze vzduchu (cítíte JARO??????????? Já ne a to kvetou třešně, magnólie, liliovníky a ve sklenících cedráty). Ani ten hnůj na polích není cítit!!!!!
Proto to věčné pálení očí, rtů.
Hnusné příchuti v puse může způsobovat druhá složka trimethylaluminia po reakci --- koloidní hydroxid hlinitý.
Kromě toho se methyl metabolizuje v játrech na škodlivý formaldehyd a posléze na kyselinu mravenčí, dokonce může vzniknout závislost. Účinky methanolu se projevují se značným zpožděním - až 40 hodin - jako bolesti hlavy, ospalost, únava až opilost. Vstřebává se, oproti ethanolu, VŠEMI cestami, i přes kůži. Jako protijed se podává ethanol jako antidotum, který se odbourává 7x rychleji na neškodnou kyselinu octovou.


Na závěr. Myslíte, že tyto úvahy a případné další rozbory mají smysl?
Zdraví Vás a přeje hodně pozitivní energie
V.

Orgonet: 
Děkujeme! Vida, já tady můžu tak leda kecat o tom, že mi připadá, že elektronické teploměry jsou manipulované. Ale jak dokázat, jestli je to možné, to nemám páru. A koukne na to odborník, a už si ví rady
( :-))))

Takže jestli to dobře chápu, nešlo by asi o manipulaci elektronických teploměrů, aby ukazovaly žádoucí hodnotu, ale o to, že ve vzduchu by mohl být přítomen metanol, který by se mohl projevovat ochlazováním čidel  všech teploměrů. O kolik, to záleží na tom, z jakého jsou materiálu (plast/sklo/kov). To mi plně sedí do mých teorií!!! Moje tři různé teploměry na stejném místě ukazují často tři různé teploty! A často jiné, než mi říkají moje "tělesná čidla"!

Pokud se týče smyslu zkoumání: myslím, že empiricky se můžeme leccos dohadovat, ale samozřejmě že našimi pokusy konanými víceméně "na koleně" asi plně neprokoukneme to, co vytvořil dlouhodobý špičkový vědecký výzkum financovaný vojenskoprůmyslovým komplexem.

Ale na druhou stranu, když někdo cítí, že by to měl zjišťovat a pudí ho to k tomu a ví jak na to, tak myslím, že by to zjišťovat měl!!! Od toho tu na světě (mimo jiné) přece jsme, abychom se bavili jeho zkoumáním!!!

Přeju taky hodně pozitivní energie!!!

Aolian: 
Ahojky, hele teď mi k těm rozborům chemtrails napadla ještě jedna věc, na níž mě přivedl jeden známý z Prahy, který jezdí do našeho kraje na chalupu. Mluvili jsme spolu o leteckém provozu, říkal, že lidé poblíž Ruzyňského letiště mají doslova "stříbrné" zahrádky. Na chemtrails nevěří, myslí si, že ruzyňské zahrádky jsou zaprášené od toho, jak letadla z bezpečnostních důvodů vypouštějí přebytky paliva před přistáním. Každopádně by bylo zajímavé sebrat z této oblasti vzorky a dát je na rozbor.

Ještě bych chtěl touto cestou požádat pana V., který nechal udělat chemický rozbor kovových částic v jižních Čechách, zda by mohl napsat stručný návod, jak se takové vzorky odebírají a připravují k odeslání do laboratoře (které?). Do Prahy se určitě nedostanu, ale chtěl bych zkusit odebrat vzorky z naší oblasti a poslat je na rozbor.

Zdraví
A.

15 komentářů:

  1. Pokud si ještě dobře pamatuju středoškolskou fyziku, tak ten pokus pana V. s kapáním ethanolu na "čidlo" využívá skupenského tepla vypařování, takže by mě zajímalo, jak by to fungovalo (čí spíš mělo fungovat), když by médium odebírající teplotu nebylo kapalina ale plyn (mluvíte tu o parách metanolu). Proudění plynu samo sobě teplotu nesnižuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji autorovi V. za skvělé rozbory, testy a postřehy. Osobně si myslím, že má smysl dělat výzkumy a zkoumání, ale otázka je jak s tím dále naložíme.

    Ale trošku "off-topic", jeden postřeh ze života. Začali jsme si doma všímat jedné docela znervozňující věci - vaříme čaj ve velké skleněné konvici a když do uvařené vody dáme sáčky s čajem a zamícháme, tak ta voda začne šumět - a to ne proto, že by to bylo druhem čaje, dělá to u všech různých druhů a značek a rozhodně nepamatuju, že by to kdy dřív takhle dělalo. A aby toho nebylo málo, dneska jsme si všimli, že když varové bublinky dojdou na povrch, tak než splasknou, na hladině se chvíli "povalují", jako v mastné tekutině a vůbec ta hladina vypadá poněkud "mastně". To je taky něco, co rozhodně nepamatuju, že by se takhle voda z vodovodu chovala. Do toho jsme si ještě všimli, že když používáme plyn ve sporáku, ať už plotýnky nebo trouba, tak jednak je menší výhřevnost než dřív a jednak to dost zvláštně smrdí (a není to vloženým obsahem:D) a bolí z toho hlava. Jsem teď ve Frýdku-Místku, máte třeba podobné zkušenosti s kohoutkovou vodou a plynem i z jiných částí republiky?

    No, abych řekl pravdu, tohle už jsou jen další z mnoha důvodů, proč jsme se s mamkou dohodli, že prodá svůj byt a stěhujem se do Norska usadit se tam nadobro. Nedělám si iluze, že by se tam místní elity neúčastnily různých projektů (přeci jen je součástí NATO a s USA dobré vztahy a jsou zkazky, že mají už připravené a vybudované podzemní bunkry pro velkou část obyvatelstva), ale přinejmenším ta kvalita vody a vzduchu je někde úplně jinde... a ta příroda:)

    Přeji pevné nervy, hodně sil, dobrou náladu a hodně pozitivní energie nám všem!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.exopolitika.cz/news/zmente-svet-/ Mooc prosíííím....!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.galacticdiplomacy.com/GD-ET-Motivations-1.htm ahoj, neumím anglicky...
    Co to je ???
    Neumím anglicky, přeložte to někdo, prosím....

    OdpovědětVymazat
  5. a ještě toto: http://hiddenmysteries.com/xcart/product.php?productid=18035

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť to říkám už léta, že nás práškujou jak červené mravence, jak škodnou. To se jim to vraždí za peníze daňových poplatníků !!! Je jasné, že zamořené oblasti musí prvoplánově vykazovat prvky a sloučeniny, které spolu zdánlivě nesouvisí, a které bude těžké interpretovat v případných žalobách a soudních procesech, pokud k nim vůbec kdy dojde. Ještě štěstí, že platí nepsaný zákon, že každá lež má krátké nohy, a že není nic, co je skryto, aby nebylo nakonec zjeveno ve světle světa. Lidé, odhalení už bylo dost a dost. Je třeba začít proti tomu něco dělat. Přece se nenecháte pozabíjet jak ovce v ohradě. Je třeba ty ohrady a otrocké lágry korporátního kapitalismu bez milosti rozbíjet, ničit a nezanechat na ně jedinou památku...

    OdpovědětVymazat
  7. "Jako protijed se podává ethanol jako antidotum" Doporučuji všem, jen je třeba dodržet dávkování ! Sám praktikuji každý den a je mi podstatně líp, pachuť v puse a bolest hlavy, zřejmě jako následek chemtrajlování, mám jen ráno, takže zahajuji dávkování protilátky už po obědě a pokračuji postupně až do večera. P.

    OdpovědětVymazat
  8. Věděl by někdo bližší info o tom záhadném časovém vortexu nad Antarktidou, o potápějícícm se Japonsku, o těch dvou objektech, co ostřelují modrými paprsky horní vrstvy atmosféry Země, o velkých (prý přes 2O km dlouhé) mimozemských lodích v našem solárním systému, o dalším gigantickém vortexu v Zálivu, kam se sjely armády celého světa na pozorování, o strašlivém dunění a hlomozu pod Zemí v různých částech světa ... prostě NĚCO VELKÉHO SE DĚJE a my o tom nevíme téměř NIC !!!

    OdpovědětVymazat
  9. to je dobrý nápad s těmi pražskými zahádkami

    kdo je z prahy, at posle aspon foto stribrnych zahradek

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Orgonete, dva výsledky rozboru sněhové pokrývky v Jenči (1 km od plotu ruzyňského letiště) jsem Ti posílal - bohužel/naštěstí hliníku i baria tam bylo 0,nic, pod prahem i té dražší a přesnější detekční metody. Nebo už i soukromé akreditované laboratoře dostaly befel, jaké hodnoty mají při testech vyjít? Tomu přes veškerou skepsi nevěřím.

    Přeju pěkné jaro.

    Ondra

    OdpovědětVymazat
  11. hm dneska sem přišel domů a na elektr. teploměru 49 ve stínu...

    OdpovědětVymazat
  12. Richardovi: pozoruju naprosto stejné jevy co se týče vody z kohoutku. Ze sypaných zelených ale i jiných bylinných čajů, se po zalití vytváří pěna, po nalití studené vody se po čase ve sklenici nebo hrnci vytvoří hromada malých bublinek, stejně tak se uvolňují při varu a jejich chování je velice podivné. Nikdy dřív tohle voda nedělala. Co pozoruju už delší dobu je vzhled vody z kohoutku (panelák) v závislosti na tom, jestli stříkají oblohu nebo ne. Pokud ne, voda je hned po nalití do sklenice průhledná, pokud stříkají oblohu, voda má mléčnou barvu a trvá opravdu dlouho, než zmizí (na povrchu pak většinou zůstanou jakési nevysrážené bublinky). Myslím, že by chtělo tyto informace vyvěsit veřejně, ať si to může ověřit víc lidí.

    K!N

    OdpovědětVymazat
  13. http://video.google.com/videoplay?docid=-4877291793596130823&hl=en#
    Orgonete, prosím, přelož to.. Cítím, že je to zajímavý....

    OdpovědětVymazat
  14. http://video.google.com/videoplay?docid=-4877291793596130823&hl=en# video jsem vzala odsud http://video.google.com/videoplay?docid=-4877291793596130823&hl=en#

    ORGONETE, PROSÍM, PŘELOŽTE TO....

    OdpovědětVymazat
  15. Což o to, zajímavý to může být, ale 90minutový film, to nestíhám ani shlédnout, natož přeložit. Sorry.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.