22. dubna 2011

České chemtrails na facebooku

Díky za odkaz za nově založený facebook o chemtrails (7. 4.), kde jsou skvělé fotky z Česka, například impozantní série z Prahy (viz ukázka), a další věci k tématu!
http://www.facebook.com/#!/pages/Chemtrails-Prague/105719599513338

2 komentáře:

  1. Včera som cestovala z Londýna do Bratislavy. Počas letu niekde nad Nemeckom alebo Rakúskom za nádherného slnečného počasia som videla tri lietadlá, ktoré práškovali oblohu a za nimi ostávali biele pásy ako koľajnice. Leteli veľmi rýchlo. Škoda, že som nemala pri sebe foťák, boli by to skvelé zábery.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, viděla jste "kolejnice smrti", kterými denně křižují globalisté naší společnou oblohu čili atmosféru již přinejmenším od roku 1999 !!! Obvykle vidíte bílé stopy, ale už jsou k vidění i červené, stříbrné, šedé a černé. Na obloze vypadají vskutku přízračně a nechutně. Je třeba rozběhnout masivní osvětu mezi občany, aby zahájili masovou výrobu a rozmisťování orgonetů ve svém okolí a používání dalších přístrojů nebo technologií na bázi Orgonu. Musíme najít nějaký způsob, jak jim ten chemtrails rozbít a zničit !!! Musíme způsobit Collaps globalistů, a nedovolit jim kolaps nás !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.