26. dubna 2011

Jarní orgonit a lety nad Červenou Lhotou

V poslední době tu bylo málo příspěvků o orgonitu, tak abyste věděli, že na něj nezapomínám.


Orgonit i ve své nejzákladnější formě funguje, pomáhá Zemi a chrání vaši krajinu proti extrémům počasí. Jestli jste někde slyšeli chytré řeči, že nefunguje, že vám ho někdo může přeprogramovat, atd., nevěřte.
  • Svůj orgonit si při výrobě programujete sami, tím, že do něj vložíte svoje pozitivní myšlenky a přání. Pokud je určen na polní gifting,  pak ho zřejmě naprogramujete na pomoc Matce Zemi. 
  • Při giftingu ho předáte přírodním bytostem, které poprosíte, aby ho využily v její prospěch. 
  • Na svůj orgonit se můžete kdykoliv myšlenkou napojit a posílit ho, aby dobře sloužil. 
Malá příhoda: Podráždění leteckého chemostystému nad Červenou Lhotou

Letecký chemosystém zaznamená rychle každý příliv nového orgonu, a někde se jeho aktivita projeví velice intenzívně. Tak například začátkem dubna jsme se skupinou cizinců navštívili zámek Červená Lhota, mnou již dříve mírně ogiftovaný.. Bylo jasné počasí. Pokud můžu, vozím s sebou na výlety vždycky navíc nenápadný batůžek, ve kterém je několik HHG a hromádka TB pro případný gifting, plus zapnutý powerwand. Č

Červená Lhota je místo se silným tokem zemské energie, jak si můžete přečíst třeba na mapě energetických míst. Možná právě to to způsobilo rychlé a silné rozšíření nového orgonu do atmosféry. Po asi hodinové prohlídce zámku vyjdeme ven a já se nestačím divit: nad hlavou se rozjely všechny "gagy" letecké chemoshow. Intervaly po necelé minutě, dvojstupy, několikastupy, vzájemné předlétávání, lety ve stopě, oblouky, lety do S, nízko letící monitorovací letouny bez chemoocasu, a všechna ta letadla (kromě monitorovacích) intenzívně "tlačila" své chemické výkaly, které se však rychle rozplývaly, obloha zůstávala modrá.


Zachtělo se mi využít situace k osvětě, protože intenzita letů i manévry letadel byly tak zvláštní, že byla naděje, že by si i nezasvěcení mohli začít klást nějaké otázky, k čemu to asi slouží ...


K zázraku ale nedošlo. Na moje hlášky typu "Hele, co tam ta letedla asi dělají, jak lítají rychle za sebou, proč lítají tak blízko sebe, a proč se tak předlítávají, proč některá dělají čáry a  támhleto ne ..."  se dostavily pouze běžné reakce, jako třeba hm, dneska je velký letecký provoz, asi je tu někde blízko letiště, je to letecký koridor ... předlítávají se, nojo, to já nevím, proč to dělají hm. Prostě nikomu z přítomných a tom nebylo nic zvláštního. No nic, normálka, na to jsme zvyklí.


Jako vrchol všeho proletěl nízko nad zámkem gripen. Normálka, Čáslav je přece nedaleko.


Ty nejlepší zprávy - od nových gifterů.


Velmi rád si čtu na vašem blogu a posílám na dálku svou podporu v jeho pokračování.
Před pár dny dostala řeka Morava můj první vodní orgonitový dárek a dalších 18 je vysazeno v mém okolí.
Orgonity pracují velmi dobře. Brzy se dám znovu do rozdávání. Další CB na Moravě plánuji založit do konce roku.
Hodně síly! S pozdravem, Adam.

Dva orgonity v zemi  49.231757,16.87686 již delší dobu, cca 2 roky a je po záplavách v místním potoku. Držím Vám palce, dobrá práce, ikdyž  nevděčná, toho materialismu je příliš. Mějte se fajn.
Iv     http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=18

Dneska jsem vyrobil svých prvních 12 orgonitů! Byla to řehole než jsem na všechno přišel a sehnal vše potřebné, ale povedlo se a mám radost. Vím, že je to pro Vás asi maličkost, ale já mám fakt radost, že se mi daří nějak pomáhat světu. Přikládám fotku, abych se alespoň někomu pochlubil... Mám v plánu v lesíku za domem vysazovat mladé buky a pod každý dát jeden do země.
Přeji mnoho slunečných dní
Pavel

1 komentář:

  1. Hřeje mne pomyšlení, že řady nás, "konspiračních bláznů", neustále rostou. Prosím, držme při sobě, posílejme pozitivní energii, lásku Zemi a všem lidem na světě. Světlu zdar, temnu zmar.:-))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.