29. dubna 2011

Hezké české orgonity (a fakt levné)

Od čtenáře:

Přeji krásný den.
Především chci poděkovat za Vaši činnost, překlady, zkrátka za Vaše stránky. Mnohé z nich sdílím (smozřejmě s odkazy na Vaše stránky) na stránkách svých, aby si je přečetlo co nejvíc lidí. A mnohé z nich mě pomohly jak na cestě duchovní, tak i při výrobě orgonitů.

Orgonity vyrábíme už více než rok a podle reakcí lidiček, kteří je od nás již mají, jsme se již slušně vypracovali. Prodáváme je za cenu nákladů - přeci jen pryskyřice, kameny, chemie, formy, brus a td. něco stojí, a to nepočítáme cenu práce a času s nimi ztrávených. Z prvu jsem je prodávali a stále prodáváme na aukru, ale to opět navyšovalo náklady. Tak jsem vytvořil na svých stránkách www.lastura.cz miniobchůdek s orgonitovými mazlíčky a rád bych jim udělal trošku reklamy, aby se co nejvíce rozšířili mezi lidičky a do přírody.

Na našich stránkách také najdete podrobný popis jijich výroby a našich zkušeností s výrobou, takže věřím, že i všichni kutilové, kteří chtějí také zkusit vyrobit své vlastní orgonitky, u nás nalzenou i cenné rady a informace.

Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by jste byl tak laskav a vyvěsil to na svých stránkách.
Předem srdečně děkuji.
Milan Vojtíšek

2 komentáře:

  1. Je ten orgonit skutečně tak fajnová věc, jak se všude píše...Tedy, jak pomáhá? Jak se cítíte s ním a bez něj (s použiváním/ bez použivání) ??

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Nasgol:

    Na tule otázku si asi nejlépe odpovíš po přečtení gifterského fóra orgo.cz, je na něj odkaz tady dole vpravo, zážitky tam lidé popisují velmi detailně, tak mrkni a myslím že s ivše už dohledáš

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.