22. dubna 2011

HAARPová tornáda v USA zesilují účinky radiační války proti obyvatelstvu


Leuren Moretová: Radiační válka intenzifikována HAARPovými tornády v USA
19. 4. 2011, Alfred Lambremont Webre
Překlad OrgoNet

V exkluzívním interview s Alfredem L. Webrem 17. dubna 2011 uvedla nezávislá vědkyně Leuren Moret, že radiační válka proti obyvatelstvu USA, Kanady a Mexika je intenzifikována záměrným šířením radiace z jaderné události ve Fukušimě z 11. března prostřednictvím rekordních 241 HAARPem vyvolaných tornád a s nimi spojených dešťů nad jihem, jihozápadem a nad západním pobřežím USA. http://www.monstersandcritics.com/news/usa/news/article_1633544.php/Record-241-tornados-claim-40-lives-in-US
Ve svém interview uvádí Moretová, že během 2. světové války bylo zjištěno, že nejsmrtelnější formou jaderné zbraně je vypouštění radiace v dešťových mracích. Moretová řekla, že ti, kteří ovládají systém HAARPu a chemtrailsových/aerosolových zbraní, který způsobil tektonický nukleární útok ve Fukušimě, používají nyní tyto klimatické zbraně HAARPového systému, aby jimi směrovali radiaci přes Pacifik, na obilnářské oblasti západní Kanady, USA a Mexika, a nyní i na jihovýchodní, jihozápadní a západní pobřeží USA.
Radiace z Fukušimy, uvádí Moretová, nyní zasahuje severní polokouli, ale byla zaznamenána rovněž na jižní polokouli, v Austrálii a na Novém Zélandu.

Shlédněte exkluzívní rozhovor s Leuren Moretovou (anglicky).

Barack Obama a kanadský premiér Stephen Harper pokračují v utajování radiační války

Nezávislá výzkumnice Leuren Moretová, MA, PhD (ABT) tvrdí, že „japonské zemětřesení a „katastrofy“ na jaderné elektrárně 6 Fukušima, které začaly 11. března 2011, jsou ve skutečnosti svévolným zásahem tektonických nukleárních zbraní, který byl proveden proti obyvatelstvu Japonska a státům západní polokoule, včetně USA, Kanady a Mexika.

4. dubna 2011 prohlásila paní  Moretová v interview s reportérem A. L. Weberem, že účinky tektonické nukleární války proti obyvatelům a obilnicím severní Ameriky (Kanada, USA, Mexiko) jsou záměrně utajovány vládami Baracka Obamy v USA a premiéra Harpera v Kanadě.

Radiační mapa vytvořená Norským institutem pro vzdušný výzkum (NILU) nyní potvrzuje, že Středozápad USA, celá Kalifornie, Severozápad včetně států Oregon a Washington a západní část Kanady jsou ohroženy radiací stejně vysokou, jako v Japonsku v oblastech přiléhajícíh k šesti jednotkám jaderné elektrárny Fukušima, která se začala tavit 11. března 2011.

Leuren Moretová poznamenává, že vlády USA a Kanady, a zejména prezident Obama kanadský premiér Harper jsou spoluúčastníky genocidy tím, že záměrně zadržují důležité informace o radiačním ohrožení, v něm je jejich obyvatelstvo.

Obsah rozhovoru z 19. dubna 2011

Ve svém rozhovoru nezávislá výzkumnice Leuren Moretová hovořila o následujících tématech:

Aktuální údaje o japonských tektonicko-nukleárních zbraních

  • Japonská jaderná událost je nyní jadernou katastrofou 7. stupně. Uniklo při ní zatím 50 000 trilionů bq radiace. To je větší jaderná katastrofa než Černobyl, v jejímž důsledku již zemřelo milión osob.
  • Fukušima je stále tikající časovanou bombou.
  • Japonská vláda stěhuje své sídlo z Tokia do Nagoy či Osaky.
  • Osaka je od r. 1700 državou Rothschildů. Je na poloviční cestě mezi Kyotem, kde byl císařský dvůr (a kam nyní přestěhoval svůj dvůr současný císař) a Edo (Tokyem), což bylo hlavní sídlo Shoguna během doby Edo.
  • Japonský program jaderné bomby 4. generace probíhá na univerzitě v Osace.
  • Sídlo japonského HAARPu je univerzita Kyoto, stará imperiální država.
  • TEPCO, japonská energetická společnost, která provozovala elektrárnu Fukušima, bude zřejmě převzata vládou, zbankrotuje a bude vytunelována.

Úniky radiace z Fukušimy do atmosféry a oceánu zamoří severní i jižní polokouli

  • Přístav v Tokyu je zamořen – lodi tam již nepřiplouvají.
  • V severní třetině Japonska jsou kontaminovány potraviny.
  • Japonský premiér Naoto Kan: na tiskové konferenci měsíc po katastrofě řekl, že potravinářská produkce z oblasti kolem Fukušimy je bezpečná i přes úniky radiace. „Od nynějška by se lidé neměli již omezovat a měli by žít normálně. Konzumovat produkty z oblastí, které byly postiženy, je jedním ze způsobů, jak podpořit tyto oblasti. Měli bychom se těšit s užívání produktů a podpořit postižené oblasti. Prosím vás, abyste to učinili.

Virus Stuxnet

  • Je negenerický – může zasáhnout jakýkoliv systém s kontrolory (elektrárny, letadla, lodi, atd.)
  • Je to kybervirus „raketové vědy“ CIA/Mossad, zejména CIA
  • Objevil se v červnu/červenci 2010, byl použit v Busherhru, určen pro Nantaz v Iránu.
  • V Japonsku se objevil po červnu 2010, v říjnu byl nalezen v 63 počítačích.
  • MOX byl tajně vložen do Fukušimy v září 2010.
  • Izraelský bezpečnostní tým dokončil nový bezpečnostní systém ve Fukušimě v únoru 2010.
  • Pro vložení do počítačových systémů se užívá USB.
  • Nový vzorec pro tektonicko-nukleární zbraně: Jaderné elektrárny + HAARP + tektonické zlomy + virus Stuxnet (který naruší  nukleární jádro, vyvolá tavení a únik radiace).
Aktuální data z jaderné války – Severozápadní Amerika

  • Úrovně jódu 131 ve vodě v San Francisku v Kalifornii jsou 18 000x vyšší než povolená úroveň EPA.
  • Lidé v Santa Clara v Kalifornii požadují rozbory vody, oficiální místa je odmítají – viz video na Internetu.
  • Pokračuje zatajování: EPA má 124 stanic monitorujících radioaktivitu, z toho 37 nefunguje, a v mnoha místech stanice hlásí nižší údaje než před zemětřesením.
  • Nejlepší zpravodajství o radioaktivitě má Evropa – Německo, Norsko.
  • Je potvrzena HAARPová modifikace počasí, která způsobila tornáda a déšť 17. a 18. dubna v Los Angeles, San Francisku, v Arizoně (40 obětí).
  • Nebyla přijata žádná veřejná opatření ohledně kontaminovaného mléka (stát ani EPA neměří radiaci), kontaminované vody, nebo rady ohledně braní jódových přípravků na ochranu štítné žlázy.
  • Nejvyšší kontaminace je na Aljašce a na Havaji, ale oficiální místa popírají, že se jedná o škodlivé úrovně. Ani zmínka o dalších 1 300 izotopech.
  • Japonsko a Severozápadní Amerika (Kanada, USA, Mexiko) mají nyní kontaminované hlavní potravinářské oblasti i zásoby vody.
  • Budoucnost za 20 let: Epidemie rakoviny štítné žlázy, obezita. Syndrom chronické únavy. Nemoci spojené s ozářením.
 Aktuální údaje o globální radiační válce

  • I jižní polokoule nyní detekuje radiaci z Fukušimy (Austrálie, Nový Zéland)-
  • Zábory půdy v Japonsku, Kanadě, USA, Mexiku, na Havaji – Rotschildové.
  • Zemědělská výroba Rotschildů v Indii, Pandžábu atd. ničí evropské, japonské a nyní i americké farmáře.
  • Pacifický oceán – důsledky radiace: americké loďstvo na Havaji, zabíjí velryby a delfíny radiací/sonarem, ovládá Pacifický oceán.

Odkazy - další informace o tajných současných zbraních hromadného ničení (HAARPu/aerosolech/chemtrails/radiaci, atd.) najdete pod originálním článkem na examiner.com.


12 komentářů:

  1. Trochu ma zaskočili farby. Modrá je fajn, ale nesedí mi so zelenou v hlavičke stránok a článkov. Tak len aby ste mali spätnú väzbu.

    OdpovědětVymazat
  2. http://aircrap.org/the-morgellon-epidemic-compilation-video/331354/

    Poprosim preložiť zda sa my to zaujimave.

    OdpovědětVymazat
  3. http://dolezite.sk/Morgelony_249.html

    OdpovědětVymazat
  4. To znamená, že Armageddon jede už na plný pecky...škoda,že nemůžeme nic udělat pro záchranu Země a života na ní. Je jen jedna naděje. V Apokalypse sv.Jana stojí, že po zničení současné Země Zlem Bůh obnoví její tvář, neboli uvede vše do dokonalého stavu bez přítomnosti Zla, které bude odříznuto, a nebude již mít žádnou moc nad Zemí a jejími obyvateli. Ať ta agonie proběhne co nejrychleji,abychom uvítali Novou Zemi...

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.freepub.comehere.cz/ostatni/medvedev-predstavil-minci-svetove-meny-na-zasedani-g8 TAK MY MLČÍME...... A UŽ TO TADY MÁME.....

    OdpovědětVymazat
  6. Všichni v tom jedou včetně Ruska. Všude proběhla kontinuita zrady, a nyní se chystá závěrečné jednání o nastolení pravého pekla na Zemi. Znovu připomínám, že globalisté jasně prohlásili, že raději budou vládnout v pekle, než by sloužili Bohu v nebi. A o to se nyní hraje - o naše těla a duše !!! Každý si oboje dobře chraňte, pokud nechcete přijít do záhuby...

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní, 26. dubna 2011 17:33, neberte to prosím osobne, ale nemám rád tento bububu štýl. Situácia je vážna. Ale zároveň je nám poskytovaná obrovská pomoc. Každý si môže vybrať, na ktorú stranu sa prikloní.

    OdpovědětVymazat
  8. Našel jsem pěkně popsanou historii haarpu...

    http://www.wired.com/politics/security/magazine/17-08/mf_haarp?currentPage=all

    Milan

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.alaska.net/~logjam/HAARP.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ze stránek Exopolitiky, nejen o UFO.
    http://www.exopolitika.cz/news/tajemna-zare-a-aktivita-ufo-v-japonsku/

    ale i odkaz na přednášku zde zmiňované Leuren Moret

    http://salonesoterica.wordpress.com/2011/04/19/japan-earthquake-tsunami-haarp-and-stuxnet/

    kde vysvětluje události v Japonsku s aktuálními informacemi, hovoří o japonských ale i amerických jaderných elektrárnách a vynáší na světlo skandály spojené s jadernou politikou, ekologií, zdravotními riziky a fatálním selháním vlád v souvislosti se zamořením obydlených oblastí radioaktivitou s nedozírnými následky.

    OdpovědětVymazat
  11. http://aircrap.org/us-government-takes-down-haarp-website-to-conceal-evidence-of-us-weather-modification-and-earthquake-inducing-warfare/331384/

    OdpovědětVymazat
  12. http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?20110501

    Tak toto je sila zas neco chystaju moja hlava bolí neviem zase spať.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.