27. dubna 2011

Matthew: Poselství na duben 2011 - 2. část


Lazarus: Jakou pomoc poskytují Zemi mimozemské civilizace
19.Matthew: Matko, další výklad pochází od dušepředstavující  Lazarovu energii, která je v celém vesmíru vysoce respektována. Tato obrovská  síla byla určena Bohem k tomu, aby redukovala ničivé důsledky negativity, která tolik znečistila Zemi, až téměř zabila její planetární tělo. Lazarus je zde a je připraven začít svůj výklad.

Lazarus:  Dobré ráno, paní Suzy. Jsme skupina duší, která je silnější než mnoho jemných duší , které měly  daleko méně životů k tomu, aby se vyvíjely, nežli my.

Jsem velmi rád, že s tebou zase mluvím, Suzy! Přesně jako řekl Matthew – ne těmito slovy, samozřejmě, protože on mluví mnohem vybraněji než já – vaši zlovolní vědci už zase řádí s „jejich“ technologií. Poslal jsem obraz slova „jejich“ v uvozovkách, protože oni je sami nevynalezli. Malí Šediváci jim je dali za to, co pokládali za dobrou výměnu prospěšnou pro ně i pro Zemi, ale jak víte od Matthewa, Šediváci z toho moc neměli a vy také ne, protože Illumináti používají tuto technologii pouze aby vám škodili.
My nemůžeme dosud zcela zamezit jejich snahám o manipulaci vašeho počasí, výrobu zemětřesení a erupce sopek – však víte o oné úmluvě se svobodnou vůlí – ale zajisté můžeme redukovat jejich snahy o rozsáhlé ničení a mnoho úmrtí. Klademe elektromagnetickou síť, která absorbuje kinetickou energii a přeměňuje ji v éter. Představete si to asi tak, jako když se hodí do rybníka kamínek a vytvoří vlnky. Samozřejmě my nemůžeme zcela ztišit vodu, ale můžeme zmenšit účinky toho, co udělá rybník, když se do něj hodí balvan. A přes naše tišící aktivity Země uvolní takové množství negativity, jaké potřebuje.

Suzy: Lazare, já spoléhám na vaši pomoc již mnoho let, a je dobré vědět, že ji stále poskytujete. Je to společné úsilí nebo některé vaše jednotky pracují samostatně?

Lazarus: Je to společné úsilí, něco jako otáčivé dveře, kdy každá z posádek určená k monitorování Země podnikne akci ve svém zvláštním sektoru ve chvíli, kdy je třeba vyrovnat a rozptýlit energii. Když je to síla jen asi tak velká jako vulkanický třes nebo malé podvodní zemětřesení, nemusí zasahovat, ale když má vypuknout něco většího, ostatní posádky se zapojí v tom stupni, jaký je potřebný. Nejsou to jenom geofyzikální události, do nichž se zapojujeme, ale také redukujeme sílu bouří , jako jsou vaše hurikány a tajfuny. Snižujeme jejich účinky natolik, nakolik můžeme, ale jakmile jsou tyto síly nad a pod zemí uvedeny do pohybu, ani naše nejpokročilejší technologie nemohou zabránit pohromě a úmrtím. 

Kdyby Matce Zemi bylo umožněno uvolňovat veškerou negativitu samostatně, udržela by ji v oblastech, kde by způsobila nejméně ničivé účinky a nepotřebovala by naši pomoc. Ale při umělých snahách lidských maniaků namířených  proti hustě obydleným oblastem je naše pomoc vhodná. Uveďme si jako příklad hurikán Earl. Matka Země začala uvolňovat negativitu z moře tam, kde by nezpůsobila žádné škody. Ale šílení vědci se do toho vmísili a zesílili větry na významnou bouři a nasměrovali ji na pevninu. Tak jsme se do toho pustili i my – snížili jsme sílu větru tak, abychom mohli bouři řídit na sever a aby nezasáhla pevninu. To byl jeden z nejdramatičtějších zásahů a naštval lidi, kteří si byli jisti, že nachystali obrovskou katastrofu. 

Suzy: Lazare, cítila jsem s jistotou, že jsme přitom měli spoustu pomoci od mimozemšťanů, a řekl to i Matthew. Děkuji vám a všem ostatním, že jste to udělali – za všechno, co pro nás děláte.  Do čeho jste ještě zapojeni?

No, třeba dáváme pozor na ty vaše darebáky, kteří se snaží poslat tam či onam své válečné hlavice, a už jsme jich pár nechali vypařit – těch hlavic, ne těch lumpů! Pak jsou tady menší cíle „černých operací“, jak jim říkáte, které jsme zastavili úplně nebo jsme vydatně snížili zamýšlené následky. Někteří z nás neutralizovali viry laboratorně vyrobených nemocí, takže ty silně propagované pandemie nikdy nepropukly, a všichni společně redukujeme co možná nejvíce toxiny v chemtrails, radioaktivitu ve zbraních a dalších škodlivých znečištěních. Ano, a taky jsme se podíleli na záchraně Mexického zálivu od smrti po výbuchu ropné plošiny.

A stále sledujeme meteory a další malá nebeská tělesa a zbytky, které k vám směřují – myslím, že byste žasli, jaký počet jsme jich od vás odvrátili. Nejsme v té práci sami. Téměř všichni z nás, kteří jsme v blízkosti, pracujeme na této ochraně už dlouhé věky, od doby, kdy Země  začala sestupovat do zranitelné zóny třetí hustoty. Řeknu vám ještě o relativně nedávé příhodě, asi rok před přelomem stoleti vašeho času. Moje oddíly se této akce neúčastnily, ale kromě vaší civilizace o ní vědí všichni ve vesmíru. Temné síly na vás namířily neobvykle velký a rychlý meteor – nebavilo je už dobývat vaši planetu pomalu a rozhodli se ji prostě zničit. Když naše vesmírné síly viděly, že tento meteor byl stažen ze své normální dráhy a přesměrován na Zemi, okamžitě vydaly výzvu a zavolaly síly Menty, která měla moc rozprášit meteor na malé zlomky, které shořely před vstupem do vaší atmosféry. 

Suzy: A my jsme o tom neměli ani tušení  - to je dobré! No, možná někteří astronomové na něco přišli. Pokud ano, museli se velmi divit, když se meteor rozplynul.

Kdyby ses mohla zeptat těch, kteří ho viděli, zjistila bys, že ho zpozorovali okamžik předtím, než se téměř rozplynul, a usoudili, že šlo o anomálii. Víš, že velmi málo vašich vědců věří tomu, že ve vesmíru existují inteligentní bytosti.

Suzy: Nedochází v tom k žádným změnám?

K významným ne, ale mohu zaručit, že se to změní náhle, v okamžiku, kdy se stane dostatečně bezpečným pro několik našich posádek, aby mohly přistát. 

Suzy: Existuje nějaký plán, kdy se to stane?

Jistě, jakmile to bude bezpečné pro vás a přistávající posádky. Mezigalaktická rada federace to koordinuje s těmi z nás, kteří pobývají na vaší obloze už nejméně 60 let. Někteří z nich jsou tu déle, a někteří MNOHEM déle – vaše Bible má spoustu omylů, ale má i některé odkazy na existenci ET. Dobře znáš Hatonna – jeho flotila se základnou na Plejádách je tu mnohem déle než většina ostatních, zejména těch v hlubokém vesmíru, kteří namířili své mocné světlo jako odpověď na volání Země o pomoc před několika desítkami let, a všichni z nás, kteří jsme relativně nablízku, jsme se také zapojili do činnosti a poskytujeme technologickou pomoc. Jedním z úkolů Hatonnovy flotily po dobu tak mnoha staletí, na kterou jsem zapomněl, je vytvářet ochranný štít kolem Nirvány, a ten se táhne až k zemi v době všech návštěv, když její obyvatelé navštěvují vás a vy je, ale téměř nikdo z vás si není vědom tohoto cestování duší. 

Suzy: Já o tom vím od Matthewa. 

Kromě představitelů Plejád budou prvími návštěvníky obyvatelé z Lyry, Arkturu, Siria a Vegy, protože jsou na blízkých lodích a protože jsou vašimi prvotními předky. Já vím o poselství Horrise, vím, že někteří z vás vědí, že mají reptiliánské předky,a některé z jejich osvícených duší přijdou také. Já říkám „přijdou“, ale vy víte, že mnozí z nich už tady jsou. Bude to velké nadšení, až odhalí svou pravou identitu, a někteří z vás vás budou skutečně šokovat!

Suzy: To myslíš třeba proto, že je dobře známe kvůli pozici, kterou zastávají?

Přesně tak.

Suzy: Nepředpokládám, že bys mi řekl, o koho jde. Nebo ano?

Ne, protože učinit to je jejich právem, nenáleží to mně. Vlastně možná některými nebudete tak šokováni, Suzy, a u toho zatím zůstaňme!

Suzy: Tak dobře, Lazare. Jsem tak zvědavá na to vše, až se to stane! Je Země na stálé oběžné dráze, nebo stále  potřebuje vaši pomoc?

Naše milovaná Gaia ... dovol mi, abych zde něco podotkl. Jméno duše vaší planety je Gaia, a starobylá jména jejího planetárního těla jsou Terra a Shan, ale my jí říkáme Země tak jako vy, i když se to liší jenom přidáním velkého písmena k zemi, po které šlapete, jak to udělala některá předchozí civilizace bez představivosti. Stejné to bylo se slovem Bůh, zřejmě proto, že je bůh a ne bohyně. V každém případě, Suzy, je to tak, Země už se pomocí přicházejícího světla z velké míry dostala do své původní síly, ale my ho stále ještě dodáváme, společně s naší technologií, abychom zajistili stabilitu. Ještě nejsou u konce všechny převraty spojené se zbavováním se negativity, víš, a nelze zatím snížit bdělost, dokud nebude zcela ve vibracích čtvrté hustoty. Pak všichni zvoláme Aleluja – naše práce bude u konce! A v tom okamžiku všichni poznáte své univerzální bratry a sestry.

20. Matthew: Děkuji, Matko. K tomu, co řekl Lazarus, přidávám ještě jednu významnou službu ve váš prospěch, a to, že všechny duše z Nirvány vám posílají silné světlo, a rovněž tak nesčetní další z ostatních duchovních světů.

21. A Matko, mám k tobě ještě jednu prosbu. Lazarus hovořil o Mentě.  Aby se čtenáři mohli dozvědět něco o této civilizaci a jejich pomoci vůči vám, vyber pro ně prosím několik vhodných pasáží z jejího výkladu a přidej je sem.

(Na překladu 3. části se pracuje.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.