27. října 2011

28. října 2011 se máme soustředit na utváření budoucnosti

Díky čtenářce za článek ukazující význam zítřejšího dne.

Zdravím Orgonete,
přeposílám mail, který mi přišel a cítím z něj naději. To je to, co potřebujeme, hned budeme silnější :-)
Přeji Ti harmonické dny :-)
AM



"Mayové nikdy neříkali, že svět skončí... "Carl Johan Calleman

Říkali, že v tomto dni - 28.10.2011 - "sestoupí 9 bohů", tedy jinak řečeno, že se spojí všech devět vln vývojových cyklů a cykly Tzolkin, a datum tohoto okamžiku, kdy se může stát cokoliv, je 28.10.2011, ne rok 2012.
Datum 21.12.2012 je také důležité a představuje svým způsobem konec světa, ale v jiném smyslu!

28.10.2011 je označen v mayském kalendáři jako "vrchol křivky evolučních tvůrčích cyklů", je to den, kdy "velkolepá vesmírná síla bude v souladu s lidstvem, které bude mít možnost dosáhnout svého nejvyššího potencionálu a seberealizovat se jako naprosto vědomá kosmická bytost, která bude moci ovlivnit svou budoucnost, ať k lepšímu nebo horšímu." Ta budoucnost, která přijde s rokem 2012, bude vytvořena na základě a prostřednictvím našeho přání a vědomého záměru, přičemž datum konce cyklů - 28.10. - je dobou maximálních tvůrčích možností.

Zjednodušeně řečeno se dá říci: V roce 2012, 21. prosince se stane to, co si 28.10.2011 vybereme!

Colleman považuje propagandu týkající se prosince 2012 za manipulaci mající odvést pozornost lidí.

Jsme totiž vedeni k tomu, abychom očekávali události 21.12.2012 s vědomím konce světa, místo abychom se soutředili na utváření budoucnosti ve dnech kolem 28.10.2011. Ti, kdo nedokáží poznat význam této doby, mohou minout velkou příležitost. Pop kultura si vybrala za svůj vrcholný okamžik prosinec 2012, který má destruktivní charakter, zatímco vrchol konstruktivních sil, který je v říjnu 2011, je opomíjen.

Správná otázka tedy není: Co se stane v roce 2012?, ale: Čím chcete v roce 2012 být?

A přání se neplní sama, nýbrž musí být realizována. V blízkém období se nám otevírá možnost transformovat celý náš svět a sebe sama. V souladu s výrokem: "Staň se tou změnou, kterou chceš vidět okolo sebe ve světě", připisovaným Gándhímu, je potřeba během posledního období konce cyklů vyvinout úsilí, aby se společný záměr mohl manifestovat. Pokud budeme jen čekat, co nastane příští rok, můžeme pak zjistit, že se naplní katastrofické scénáře!

Autor textu:Jana Budařová http://www.novoucestou.cz/

12 komentářů:

  1. http://josefstepanek.cz/1632/maysky-kalendar-v-pravem-svetle.html


    obzvlášt ten horospkop je vypečenej :)

    OdpovědětVymazat
  2. AHOJ,
    VŠICHNI SE KOUKNĚTE NA TENTO WEB:

    http://leva-net.webnode.cz/products/spolec na-a kce/

    ROZJELI JSME TAM AKCI A BUDEME RÁDI, KDYŽ SE K NÁM PŘIDÁTE....
    PROČTĚTE SI I DISKUSI NAZPĚT !!!

    JDE O TO, ŽE ZÍTŘEJŠÍ DEN JE VELMI VÝZNAMNÝ A MY JSME SE SJEDNOTILI V MYSLÍCH.....

    PŘIDEJTE SE, AŤ JE TO JEŠTĚ VĚTŠÍ SÍLA.... :-))))))

    FUNGUJE TO, PŘÁTELÉ, FUNGUJE!!!!!!!!!!


    KOPÍRUJU Z DISKUSE Z LEVA - NETU: PROSÍM O PŘEČTENÍ DISKUSE A PAK V ČLÁNCÍCH ČLÁNEK "SILAET", ABYSTE VĚDĚLI, O CO JDE....
    ________________________________________________
    ted jsem kdesi přečetla

    veronika | 25.10.2011

    na Orgonetu v komentářích...
    Anonymní řekl(a)...

    Mě zaujalo tohle na stránkách o Dikše, když už jsme v těch datumech a vlastně pokud si pamatuju tak 27.10.2011 má být ukončen jeden z Mayských rituálů.: „Mayové nikdy neříkali, že svět skončí… “ Dr. Colleman – objevitel Mayského kalendáře říkali, že v tomto dni – 28.10.2011 – „sestoupí 9 bohů“, tedy jinak řečeno, že se spojí všech devět vln vývojových cyklů a cykly Tzolkin, a datum tohoto okamžiku, kdy se může stát cokoliv, je 28.10.2011, ne rok 2012. Datum 21.12.2012 je také důležité a představuje svým způsobem konec světa, ale v jiném smyslu!
    28.10.2011 je označen v mayském kalendáři jako „vrchol křivky evolučních tvůrčích cyklů“, je to den, kdy „velkolepá vesmírná síla bude v souladu s lidstvem, které bude mít možnost dosáhnout svého nejvyššího potencionálu a seberealizovat se jako naprosto vědomá kosmická bytost, která bude moci ovlivnit svou budoucnost, ať k lepšímu nebo horšímu.“ Ta budoucnost, která přijde s rokem 2012, bude vytvořena na základě a prostřednictvím našeho přání a vědomého záměru, přičemž datum konce cyklů – 28.10. – je dobou maximálních tvůrčích možností.
    Zjednodušeně řečeno se dá říci: V roce 2012, 21. prosince se stane to, co si 28.10.2011 vybereme!
    Colleman považuje propagandu týkající se prosince 2012 za manipulaci mající odvést pozornost lidí. Jsme totiž vedeni k tomu, abychom očekávali události 21.12.2012 s vědomím konce ssvěta, místo abychom se soutředili na utváření budoucnosti ve dnech kolem 28.10.2011.
    Ti, kdo nedokáží poznat význam této doby, mohou minout velkou příležitost. Pop kultura si vybrala za svůj vrcholný okamžik prosinec 2012, který má destruktivní charakter, zatímco vrchol konstruktivních sil, který je v říjnu 2011, je opomíjen.
    Správná otázka tedy není: Co se stane v roce 2012?, ale: Čím chcete v roce 2012 být? A přání se neplní sama, nýbrž musí být realizována. V blízkém období se nám otevírá možnost transformovat celý náš svět a sebe sama. V souladu s výrokem: “Staň se tou změnou, kterou chceš vidět okolo sebe ve světě”, připisovaným Gándhímu, je potřeba během posledního období konce cyklů vyvinout úsilí, aby se společný záměr mohl manifestovat.
    Pokud budeme jen čekat, co nastane příští rok, můžeme pak zjistit, že se naplní katastrofické scénáře!
    Co jsem našla, tak na ten den mají "Dikšané" srazy na oslavu energetického posunu.
    24. října 2011 14:59

    Více zde: http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/

    OdpovědětVymazat
  3. Díky paní Budařové a Tobě, Orgonete... Tys mi tady dal prvotní impuls a ostatní ho rozjeli....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  4. a EU právě klepla soukromé bankéře přes prsty o polovinu jim snížila výnos z Řeckých investic, to jest do půjček. Za blbé půjčky investoři nechtějí nést žádná rizika, o tom celý ten tyátr je a Řekové se svým odporem uspěli.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.facebook.com/photo.php?v=214150188654280&set=vb.210249352364425&type=2&theater , nejako dnes nemohu spát, a našel jsem moc pěkné video. Přeji moc pěkný Den všem.

    OdpovědětVymazat
  6. Bré ránko, všetkým dušičkám na celom svete a mimo neho :-)))
    Dnes som si privstala, aby som toho nasnívala veľa.
    Z predpovede počasia /www.pocasie.sk/ múdra nie som, slnečno s 15 stupňami ešte není, zas dakto v noci nespal, tak vynášam ocot, periem a ocot lejem miesto aviváže, predstavujem si reálny svet potom, už aj bez octu, a viete čo ma baví ?
    Furt sa mi chce smiať !!!
    Tak sa smejem, nik ma nevidí a za blázna ma tudíž nemôže považovať , nie ?
    V ostatnom čase sa okolo mňa "motajú" krásne zvery, vlky. Tak mi samospádom pri tom vizualizovaní budúceho života prišiel obraz ako
    sliepka sedí na chrbte vlka ! Rozkošné....
    Tudíž prikladám inzerát :
    "Kúpim vlčka a nebojácnu sliepku".
    Zn. : nie z plyšu...

    Bo

    OdpovědětVymazat
  7. Znie to az moc sudne, ako by niektory ludia stale pevne verili v trestajuceho Boha aliaz Bubaka Bu Bu...

    Neviem za seba povedat jednoznacne co som si vybral, alebo vyberiem.

    Moze mi niekto poradit nejake COOL prianie, aby som mal pocit ze aj ja spasim CELY SVET(aj ludi, ktory to nebudu chciet)?

    13
    Juraj

    OdpovědětVymazat
  8. Ja si prajem jedno - harmoniu, pretoze kde je harmonia, tam je laska, mier, sucit, zdravie, proste vsetko funguje ako ma a to v dobrom.

    OdpovědětVymazat
  9. Musim povedat ze od rana myslim na rozne veci a uz asi pred hodinkou sa dostavuju vysledky!! Tento den mozno bude pre mna vyznamny z dlhodobeho hladiska planovania mojej /slobodnej/ buducnosti, konieckoncov aj buducnosti nas vsetkych. Dakujem za upozornenie na tento vyznamny datum.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak jsem se soustředil a bohužel 3 negativní myšlenky mi dneska přece jenom ulétly. Byl to sice mžik, ale ...
    Je to těžší než se zdá. Chovat se jako kladný hrdina je sice obtížné, ale lze to zvládnout. Horší je to se samotnými myšlenkami. Chce to cvik a trpělivost. Doufám, že mi to půjde lépe.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  11. Přála jsem si svět bez agrese, rozkvetlé louky, čisté nebe (tak, jak si ho pamatuji z dětství), zdravé, syté, veselé děti. Vlídné, pomáhající si lidi bez rozdílu ras.
    A také méně aut.:-)
    Přeji všem všechno dobré. N.B.

    OdpovědětVymazat
  12. Láska, láska, harnonie, krása, klid a mír panuje......
    Pomalu končí den a já se dnes opravdu většinu dne usmíval!
    Podařilo se mi snít o budoucnosti velmi hezky.
    Alfa

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.