26. října 2011

Plán klimateroristů: Střední Evropu zasáhne hororová zima

Díky za odkaz na podnětný článek z nwoo: http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=nemecky-meteorolog-stredni-evropu-zasahne-%84hororova-zima%93&cisloclanku=2011100106

Samozřejmě, my víme, že nejde o předpověď, ale plán klimateroristů, co by rádi zde v Evropě napáchali. Taky víme, že jejich plány jim budou tím méně vycházet, čím více bude rozdáno orgonitu.
Zkusíme jistě i zimní octování (:-)))

Mimochodem, loni se někteří smáli mé myšlence, kterou zde i letos opakuju, že zimní akce klimateroristů jsou pravděpodobně sponzorovány automobilovým průmyslem (hledejte dle Cui bono? - Komu to prospívá?)

Čím více rozbitých aut při nevypočitatelném zimním počasí, tím více nových se prodá (znám ze svého okoli lidi, kteří zrušili auta na náhlé ledovce, a koupili si nová, i když jinak by počkali ještě pár let). Taky prodej zimních pneumatik, řetězů a dalšího zimního vybavení musí být dobrý džob, jakožto i silně zvýšený prodej benzínu v dobách sněhových kalamit.

Taková hororová předpověď před sezónou možná způsobí zvýšení prodeje zimního vybavení - a o to jde.

I když věřím, že klimateroristé spustí všechny haarpy, co jich mají, jsem v klidu - hororová propaganda je především obchodní kampaň.

Německý meteorolog: Střední Evropu zasáhne „Hororová zima“

Různé
earthA ani CO2 ji nemůže zastavit!
Německé noviny Bild on-line tady predikují další drsně chladnou zimu, která nás čeká ve Střední Evropě. Počátek listopadu bude mírný a skutečná zima nepřijde až do konce listopadu – pak ale pozor! Článek v Bild začíná slovy:Zimotřasový poplach: Během čtyř týdnů začne Hororová zima!

Bild cituje meteorologa Dominika Junga z  www.wetter.net/ :
„Tahle zasněžená zima se potáhne přes tři měsíce a rozšíří se i od nížin. A bude to třeskutý mráz. Pro Německo už čtvrtá chladnější než normální zima v řadě leží před námi. Čtvrtá zima pod normálem v řadě bude malou senzací.“
Wetter.net na prosinec předpovídá, že bychom v Německu měli vidět pohádkové množství sněhu s dobrou šancí na bílé vánoce. Teploty budou kolem normálu. Leden zažije propad teplot a měsíc bude považován za chladnější než normál. Středoevropané by mohli očekávat pokles teplot až na -25°C.
A co se stalo s těmi vlahými zimami, co nám před nedávnem předpovídali CO2 modely opojení klimatologové? Pamatujete, jak nám říkali, že sníh bude v budoucnu „vzácný a vzrušující“ a jak se budeme muset stěhovat do Antarktidy, abychom unikli vedru?
Jung také povídal, že únor bude chladnější než normál a že sníh bude padat až do konce měsíce a možná se to natáhne do března. Takže zapomeňte na brzké jaro. Kdo ví, možná i na velikonoce budeme prohazovat sníh.
Všimněte si, že tyto předpovědi predikují sníh a led jako normální teplotu v nížinách. Jen před několika lety CO2 opojení klimatologové předpovídali konec lyžování v Alpách.
By P Gosselin 
Zdroj: http://notrickszone.com/2011/10/24/german-meteorologists-horror-winter-to-hit-central-europe/

20 komentářů:

  1. Je to jasné !!! Zase marketinkový kalkul nenažraných quasiobchodníků a jejich nohsledů obskurních banksterů. Kéž by na ně platil indiánský trest : všechno nakradené zlato roztavit a prolít jim ho hrdlem !!! Aby viděli jak vypadá jejich nenažranost !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Neměl bych z toho strach. Minulou zimu bylo předpovídány teploty i pod -30C a nakonec ni nebylo. Na druhou stranu, pokud bude od prosince až do začátku března sníh, tak to vítám. To je dobrá zpráva pro přírodu i pro děti. Země je dost vysušená (viz odpařování). Dříve to bylo snad normální počasí v průběhu zimy, že v zimě je sníh. Je mi jasné, že ve městech to bude méně ideální. Martin

    OdpovědětVymazat
  3. ...nuž čo, bububu. Kupujteee zimné gumy, kupujteeee :-D.
    Idem si kúpiť "mačky-antišmýkačky" na boty, auto nemám, do obchodu blízko, drevo v šope,zimy také už boli, je to v pohode.
    Ak nebude dosť elektriny, plynu - ľudí to naženie dokopy, možno si viac porozumia a taká spoločná prosba o lepší zítřek bude mať váhu.

    TERAZ je ale krásny deň, prítomnosť volá...

    Bo

    OdpovědětVymazat
  4. Nepsalo se náhodou vloni na podzim, že nás čeká "tisíciletá zima"? A zima byla spíš teplá než studená. Ten web wetter.net je na úrovní "našeho" Meteopressu - tj. čím větší senzace, tím lepší se prodá.

    OdpovědětVymazat
  5. To je ale zas konšpiračná blbosť. Od decembra do februára bývajú mrazy, na severe európy aj -25 C. Je to normálne. Dúfam že ani tento príspevok mi nezverejníte.

    OdpovědětVymazat
  6. To 12.51 :
    Ty si ale skeptik - len si dúfaj ďalej.
    Chápaj, že ak budeš túto myšlienku vysielať zo seba von, budeš ju furt písať, tak ju zásobíš energiou natoľko, že budeš skeptickejší, a skeptickejší a ona ti nedá pokoj. A napokon ti fakt takýto fňuk nárek, už neuverejnia. Lebo je na prd.
    :-)) Orgonet chápe ľudské potreby a nemaže len tak pre nič za nič.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  7. ja bych byl rad aby zacatkem prosince poradne nasnezilo:) ale jako fakt krute hodne:)

    OdpovědětVymazat
  8. no tak to bude v pohode, minulej rok melo bejt jeste min jak minus tricet a nakonec bylo teplo... takze ted ma bejt minus25 to v prekladu znamena jeste vetsi teplo,takze se nakonec budem jeste opalovat na slunicku:)

    OdpovědětVymazat
  9. čtvrtá tuhá zima? cože? vždyt poslední roky stojí zimy za h***o! Občas na týden dva to spadlo na extrémní mrazy, rázem ale zase bylo deset nad nulou, normální sníh napadl snad dvakrát a hned odtál.. pevně doufám, že bude konečně po mnoha letech zima kdy sníh bude všude po celou dobu a normální, žádné extrémy..

    OdpovědětVymazat
  10. Myslíte, že to orgonit vyřeší? Pozor, mají na orgonit už zkratovací technologie. Mimoto dokáží přes senzibily vyskratovat i vás. Přišli jsme na to, že v uším neslyšném pásmu vysílá něco i TV a rozhlas. POZOR! Vše je ale jen energie, která jde převést na použitelnou formu.

    Galian.

    OdpovědětVymazat
  11. Aktivujte svoje srdeční centrum a nic na vás nemůže ani žádný HAARP. To je v podstatě jediná ochrana před vším negativním.

    OdpovědětVymazat
  12. Galiane nevíte něco víc o tom neslyšitelném pásmu co vysílají... Já bych se chtěla zeptat Vás všech, jestli Vám poslední půlrok či rok nehučí pulsovitě v úších či uvnitř hlavy... Mě poslední měsíce přes celý den i noc divně brní konce uší, jako bych byla napojena na nějaký vysílač... Když jdu do přírody mimo civilizaci, tak to je jediná úlevová chvíle, kdy nic necítím. Kamarádka něco podobného zažívá, když telefonuje mobilem.

    OdpovědětVymazat
  13. to galian: jak myslis jako vyzkratovat? deaktivovat?
    taky si vsimam ze orgonity obcas nejedou naplno, staci ale nechat chvili pod tekouci vodou a myslenkama je zas aktivovat, pripadne ve slunecne dny je strcit na slunce.. otazka ale je co ty orgonity zahrabany pod zemi ktery uz ani nevim kde presne sou zahrabany?

    jinak jako dobrou obranu doporucuji succor punch nebo jeste lepe - powerwand a do toho pulzovat 15hz, teoreticky na vas pak nikdo nemuze, vetsi powerwand s vetsim krystalem poradne omotanym je docela sila - lehce mi nahradi i chembuster.. ted jak byla posledni tejden ta mlha tak bylo krasne videt co powerwand dokaze:)))okolo totiz mlha zadna, az sem se bal aby to nebylo moc napadny

    OdpovědětVymazat
  14. Proti zaprodaným škodícím senzibilům se dá údajně použít obranná technika srdečního krystalu. Když ten rituál prý někdo podstoupí, a ten krystal aktivuje, pak každý, kdo provede na něho astrální nebo jiný nehmotný útok, dostane zpětně od toho krystalu takové šlehy, že má co dělat, aby přežil !!! Kdo byste věděl, jak na to, tak se přihlašte. Je třeba se také bránit, ne se nechat jenom bít !!! Útoky jsou svinstvo, ale obrana je legitimní, a proto funguje !!!
    Nevím však, jak by tato technika srdečního krystalu odolávala útokům technologií podobných třeba HAARPu ... poněvadž silné pulzní pole může být až smrtící. Sice jen pro tělo, protože náš Duch je nesmrtelný, a nelze jej ničím zničit.

    OdpovědětVymazat
  15. ja sa necham prekvapit :)lebo ked je okolo niecoho velke haloooo nakoniec to dopadne ze bude zima o nicom kusok snehu a potom teplo a blato ako je zvykom,,,,poriadnej zime sa potesim

    ragnerok

    OdpovědětVymazat
  16. Rezonancia srdca by mala byť na normálnej úrovni, myslím 7,8 Hz podľa Schumana.
    Ako to teda dosiahnúť, ako vedome aktivovať srdečné centrum ?
    Kdesi písali, že hudba.
    Taký Viedenský valčík od Straussa vraj, a z novejších TO čo povznáša, samozrejme neviem to zmerať. :-))
    Bo

    OdpovědětVymazat
  17. Srdeční centrum se aktivuje meditací, prodýchávat...

    Na ulož.to jsou takové v sekci meditace.

    OdpovědětVymazat
  18. ... prodýchávám-meditujem v hudbe, tanci.
    Tiež sa tam dýcha :-), ale myslela som na tie Hz, v hertzi.

    OdpovědětVymazat
  19. kokos ten nemec mal pravdu

    OdpovědětVymazat
  20. teraz je na slovensku -30

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.