10. ledna 2012

Karel Gott ví ...

Díky čtenáři za odkazy upozorňující na velmi zajímavé rozhovory s Karlem Gottem. Tak on taky ví .... a hlavně to řekl nahlas. Super, odhalování pravd postupuje (:-))))

Převzato z:
http://svetylko.blog.cz/1201/karel-gott-beh-sveta-ridi-iluminati-loze-a-mysticko-okultni-organizace

Zdroj:
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1386-karel-gott-beh-sveta-ridi-iluminati-loze-a-mysticko-okultni-organizace.aspx



Karel Gott: Běh světa řídí ilumináti, lóže a mysticko-okultní organizace
Dnes v 7:31 | Dokumenty

Zlatý slavík přemítá o krizi moderní společnosti a předpovídá brzký příchod nové totality. Odhaluje, že státům nevládnou politici, ale někdo úplně jiný. Když už se Karel Gott rozhodne vyjádřit veřejně jiným způsobem než písní, stojí to rozhodně za to. Hovořit s ním o historii 20. století nebo globalizaci je silný zážitek. Matador české pop-music na chvíli odloží svůj charakteristický úsměv a vypráví například o tom, že všichni jsme jen pouhými figurkami, kterými manipulují tajemné skupiny mocných finančníků a okultistů. Muž, jenž za své poslání považuje "přivádět publikum do meditativní polohy, v níž se přenese do fiktivního světa příjemných pocitů", varuje, že se řítíme vstříc nové orwellovské totalitě.

Nelákalo vás někdy opustit dráhu zpěváka a přejít do politiky?

Opravdu nelákalo. Neumím si představit, že bych mohl nalézt většího uplatnění, naplnění a radosti v jiné profesi, než v té, které se posledních čtyřicet let věnuji. Navíc pro politickou kariéru je potřeba úplně jiný druh talentu. V případě neúspěchu by návrat do showbyznysu s tím, že jsem si to rozmyslel a budu zase zpívat, byl směšný.

Čeho se podle vás nedostává dnešním politikům?
Některým se nedostává talentu a mnohým voličů, a zejména takových, jaké by si představovali. Ideální volič je člověk důvěřující a zcela ovladatelný. Většina voličů je však neukázněných a zlobivých a ti nikdy nebudou souhlasit s tím, že předají politikům bezmeznou důvěru, hraničící až s vazalskou oddaností, a na celé čtyři roky oslepnou a ohluchnou a budou dělat jen zdvořilé "kyvy".

Chodíte k volbám?

Jdu, protože volit se má, a naštěstí znám politiky, kteří jsou konkrétní a ne tajnosnubní a dokáží mě přesvědčit, aniž bych na to potřeboval čtyři roky.

Dokáží se voliči poučit ze svých omylů?
Jsem přesvědčený, že zvlášť v posledních stoletích nejde o žádné omyly, naopak politika se odvíjí podle přesných scénářů, nic se neděje náhodou, i to nejhorší jako války. Vždy je o vítězích rozhodnuto dávno předtím. Stejné banky podporovaly toho, kdo je rozpoutal, a vyjednávaly s tím, kdo byl napaden. Domlouvaly se, čím budou platit, až jim budou posílat zbraně. Běh světa řídí tyto vysoké nadstátní kruhy, tzv. ilumináti nebo osvícenci, a také svaté řády a lóže až po mysticko-okultní organizace.

Mohl byste to nějak upřesnit?

Jde o osoby které tím pádem určují, kdo bude dělat politiku, a to ostatní už je jenom velké divadlo.

Není to poněkud vykonstruované ? To by znamenalo, že jedinec, dokonce ani skupina nemá šanci cokoliv ovlivnit...

Dal bych několik příkladů z historie. Pět synů jednoho slavného frankfurtského bankéře si rozdělilo sféry vlivu - jeden zůstal v domě svého otce, druhý odešel do Londýna, třetí do Paříže, další do Vídně a poslední do Neapole a financovali všechny znepřátelené strany v napoleonských válkách. Posílali si zprávy o situaci na bitevním poli po poštovních holubech, protože ti byli rychlejší než kurýři. A tak jen vyvolení byli správně informovaní, že u Waterloo byl Napoleon definitivně poražen. Jen oni mohli dělat výhodné finanční operace a ostatní utřeli nos. Anebo takové vítězství proletariátu, který vedla ruská inteligence, placená nejvyššími západními finančními a průmyslovými kruhy. Zakladatel Rudé armády Lev Trockij a jeho soudruzi byli vycvičeni na území Standard Oil v New Jersey a vysláni prezidentem newyorské banky Jacobem Schiffem do Petrohradu s podporou pro revoluci ve výši dvaceti milionů dolarů ve zlatě. Němečtí průmysloví magnáti a poradci císaře zase vybavili Lenina a jeho apoštoly z Curychu, aby pak Rusko muselo podepsat brestlitevský mír a oni mohli opustit východní frontu, kde měli zbytečné ztráty. Lenin byl vynikající spoluhráč a německý agent, Trockij zase špatný herec z Brooklynu, ale výborný řečník. Tihle hoši uměli všechno velmi dobře vyložit lidem a v jakékoliv době. Ovšem když se bolševismus nebo jiné "revoluce" rozmontují, najednou spatříte lidi, kteří vypadají stejně jako Trockij a zjistíte, že jste zase za blbce.

Zažil jste vy sám někdy nečekané překvapení takového druhu?
Když jsem poprvé odjel na Západ, zmínil jsem se o našich poměrech a byl jsem kritizován, že to špatně vidím. Všichni byli levicoví, měli Che Guevaru a mleli, že je třeba myslet na většinu. Těšil jsem se do svobodného světa, že se konečně na dechnu, a místo toho jsem koukal jako blázen, kde to jsem. Chápal jsem tyto po stoje v Americe v souvislosti s válkou ve Vietnamu, vždyť tam posílali umírat své kluky. Logicky proti každé akci, která se vede, vzniká protireakce. Nemohl jsem ale s nimi diskutovat, byli strašně radikální, nesmiřitelní až zlí, ale poučil jsem se z toho.

V jakém smyslu byli radikální a zlí?

O ni neměli tu zkušenost a tím, že já měl příležitost poznat oba systémy, mohl jsem si věci dávat do souvislostí. Nabyl jsem přesvědčení, že komunistický systém ve východní Evropě vlastně Západu vyhovuje. A my jsme byli takové pokusné terárium. Zamezilo se velké imigraci z Východu, který si sám a ochotně tu zeď postavil.

Je podle vás velmocensky rozdělen i současný svět?
Bipolarita Západ - Východ už skončila, druhá strana byla totiž rozebraná. Vznikla stejně jako výsledek uspořádání světa po druhé světové válce, za to my nemůžeme, byli jsme diplomatickými manipulacemi odsouzeni stát se sovětským satelitem. Západ s Východem si ale nikdy neublíží, to už mně bylo jasné dávno. Tady bezvadně fungoval efekt rovnováhy a vzájemného zastrašování, to byla perfektní vojenská strategie - obě strany si vzájemně hlásily a kontrolovaly i schvalovaly každý vojenský krok, jako ten u nás v roce 1968. Studená válka tedy skončila, ale narůstá ekonomická nerovnováha mezi křesťanským a islámským světem.

Nejčastější slovo, které padá při diskusích o stavu a vývoji dnešního světa, je globalizace. Co si o tomto jevu myslíte vy?

Tady asi nebudu poslem dobrých zpráv - jak mě přátelé kdysi charakterizovali. Obávám se, že celosvětové dění směřuje k TOTÁLNÍ GLOBALIZACI, která vyústí v jednu totalitní světovládu. Časem všechny malé banky padnou - už to pomalu začíná, bankovní giganti budou fúzovat, až nakonec zbude jediný bankovní dům, který bude všem diktovat. Vznikne jedna světová měna, která bude všechno řídit, a pak už je jen krůček k bezhotovostnímu platebnímu systému pomocí mikročipů a laserových neviditelných kódů - nejspíš je budeme mít zabudované v těle. A tím bude možné z jednoho vládního centra získat o každém informaci a každého kontrolovat. Už si na to zvykáme, vnímáme to jako samozřejmost - ta identifikační čísla jsou kreditní karty. Zatím je to velmi příjemné a i další vývoj v tomto směru nám bude připadat praktický, výhodný a hlavně pohodlný, ale časem zjistíme, že jsme se stali objektem nejenom kontroly, ale i manipulace s myšlením.

To zní poněkud jako orwellovská utopie...
Ani ne. Bojím se toho, že se nakonec naplní všechny orwellovské vize, které při svém vzniku vypadaly tak neskutečné. Napadlo mě, že možná přijde doba, třeba se jí ještě dožiji, kdy budeme nostalgicky vzpomínat na minulé totality. V každém případě, když už se tehdy nedalo dělat vůbec nic, tak si aspoň lidé mohli pro sebe nechat své myšlenky a názory.

Bojím se o tento svět
Zlatý slavík přemítá o krizi moderní společnosti a předpovídá brzký příchod nové totality. Odhaluje, že státům nevládnou politici, ale někdo úplně jiný.
http://svetylko.blog.cz/0903/bojim-se-o-tento-svet

17 komentářů:

  1. Informácia sa dostala aj do masmédií.

    Karel Gott: Svet ovládajú ilumináti, nastane totalita:
    http://topstar.noviny.sk/showbiznis-hudba/06-01-2012/karel-gott-svet-ovladaju-iluminati-nastane-totalita.html

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn, ale mám pocit, že tento rozhovor je asi už z roku 2001, když mnozí z nás ještě tyto problémy neřešili..., myslím, že vyšel v Lidových Novinách. Nevím, zda je to nový rozhovor, pochybuji, spíše je předkládán jako nový,
    možná trochu sestříhaný... Dá se to jistě i vygůglovat... To jen tak na doplnění.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  3. Výsledok tohoto príspevku je strach, bezmoc. Prikláňal by som sa k príspevkom, kde by boli informácie o aktuálnom stave sveta a možné riešenia viac vyvážené. Toto je 1:0 pre strach. Cui bono? alebo „Podľa ovocia ich poznáte.“ (Matúš 7:20)

    Pokúsim sa to teda vyvážiť :-) http://www.youtube.com/watch?v=VrVz92jEJyc

    OdpovědětVymazat
  4. sáhnul jsem do tmy a vyhrabal páteční přílohu Lidových novin,kde 8.6.2001 pan Gott hovoří stejně....čili to lenoši ze Super plátku obšlehli....dřiny bylo dost.....

    OdpovědětVymazat
  5. Kááája čo teraz dal :D Ale šak sa ani nečudujme. Ma kontakty a určite vie, čo sa deje. Už pri jedneom rozhovore v telke som ho raz sledoval a hovoril velmi zaujimavo. Aj o myslienkach a pozitivnom mysleni. Takze, Káája si borec :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nedavno som mal v ruke pomerne stare cislo casopisu Zivot z roku asi 2001, kde bola dvojstranka na ktorej Karel Gott rozpraval prave toto. Mal tam aj foto. Clanok na internete moze byt pridany hocikedy, ale realne skladovany stary casopis u doveryhodnej osoby je dokaz, ze to Karel hovoril.
    V tej dobe som o tychto veciach nemal ani potuchy.

    OdpovědětVymazat
  7. Náš Božský Kája, tak on taký ví....aby ne, jinak by se neměl tak jak se má, úspěšně přes režimy je stále na výsluní. Že umí zpívat, to umí u nás kdekdo. Ale kdekdo neví....A hned s ním na presidenta? Neměli bychom se vykašlat konečně na všechny presidenty, post presidenta je stejně k ničemu. Jen snad že president má dobrý plat, až to Kájovi přestane zpívat. A zase tralala, panenka se zmáchala....a tak dokola

    OdpovědětVymazat
  8. Již dlouhou dobu sleduji, že K. Gott "ví". Proto se divím, proč tak chválil V. Havla po jeho pohřbu. A nebo je to s K. Gottem trochu jinak, než se prezentuje.

    OdpovědětVymazat
  9. To není možné, že vůbec něco takového dáte na svůj blog.To je příšerně kýčovité. Karel Gott, nový mesiáš a vůdce národa.My to nevíme,musí nám to sdělit božský Kája. Pokud se má tak dobře a měl za všech režimu, tak o tom jistě hodně ví. Jednoho mesiáše jsme pohřbili a již tady máme dalšího adepta do vůdcovské role. Probůh svatý, ty lidí musejí mít neustále nějaké ikony a vzhlížet k nim. Ať každý vzhlíží k sobě, jaká je jeho role v tomto životě a kam má kráčet. Ikony popu zrovna patří k jedním ze sloupu nového světového řádu a dostávají za to svoji tučnou odměnu a z příspěvku jasně vyplývá, že to tak dopadne a my nemáme jinou volbu. Je to kódování. Ale ono to dopadne dobře, to vidím jasnozřivě a kde pak budou všichni ti, kteří nám sdělují tyto informace. Pokud si přečtete knihu Pan prstenů nebo shlédnete film, tak vidíte jak to ve Středozemi vypadalo zoufale a přesto to dopadlo dobře. J.R.R.Tolkien vizionářsky-symbolickým způsobem ztvárnil současnou dobu. Je třeba věřit. Znalosti jsou také nutné, ale je potřebna víra, aby se věci vyvinuly správným směrem. To je prostě síla myšlenky podpořena to správnou emoci.To jsou věci experimentálně podložené kvantovou fyzikou. Kdy už ti lidé prohlédnou tu falešnou hru ve falešném hologramu. Již brzy budeme vědět, kde je pravda.

    OdpovědětVymazat
  10. Nemyslím si, že by výsledkem názorů Karla Gotta byl pro mne strach. Je to jen vyslovení stávajícího stavu od jisté autority a známé osobnosti, což velice funguje na lidi, kteří autority potřebují a jinak by takovýto pohled na realitu nepřijali, zvlášť od někoho neznámého.
    I komunistický systém se jevil neporazitelný a člověk byl skoro bezmocný a strach byl mezi lidmi velký a pak se to zhroutilo, jak domeček z karet, i když máme teorie, že to bylo vše naplánované, ale ne tak docela. Opravdu fungovalo kolektivní vědomí a systém byl pro kolektivní vědomí neudržitelný a proto se zhroutil! To, že se to dostalo do jiných kolejí, je jiná věc, a není třeba ji rozebírat.
    Myslím, že nás čeká něco naprosto jiného a nebude to hloupě dokola, jak si někteří myslí. Změní se opravdu něco zásadního a bude to pro mnohé nepředstavitelné, ale bude to úžasné a dokonalé a lidé přehodnotí mnohé a naše vnímání reality nám neumožní jednat špatně vůči celku, ani vůči sobě. Harmonie bude fungovat všemi směry a nebude zneužitelná, neboť vědomí nám sdělí, že bychom tím ublížili sami sobě. Kdo nevěří, ať si počká. Uvidíme každý na vlastní oči, jak to bude, ale negativita nemá šanci na přežití, protože jde proti kosmickým zákonům a ty jsou rozhodující, ne plány těch, co chtějí ovládat a držet druhé v temnotě.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  11. článek je z roku 1984 z časopisu 100+1...a jinak podívejte se na videoklip zde...

    http://www.youtube.com/watch?v=0joJ2s96z14&feature=player_embedded

    zajímavý je až od druhé minuty....po té se tedy vyjadřujte...ano Božský Karel....

    OdpovědětVymazat
  12. nojo,z výběrového řízení jsem vypadl,neb v Praze venčím divokou svini http://www.youtube.com/watch?v=XrbqYRr1Vy4

    OdpovědětVymazat
  13. Áno. Je to pravdepodobne z roku 2001, ale to vôbec nevadí. Opätovne sa to dostalo do masmédií, a vedzte, že väčšina ich čitateľov o týchto veciach stále nemá tušenie. Pre nich môže byť Karel Gott autoritou, nielen obyčajným konšpiračným teoretikom, za akých považujú nás. A vďaka tomu článku sa im môže rozsvietiť, pretože to, čo hovorí Kája, sme im už hovorili my. Informácie sa hromadia a prichádzajú zo všetkých strán, tak prečo nie z tejto? A že je to negatívne? Aj chemtrails sú negatívne, ale len ak o nich vieme, tak s nimi môžeme niečo urobiť. To, že o niečom vieme my neznamená, že o tom vedia všetci. Veď aj my sme sa ešte nedávno radili medzi nevedomú väčšinu.

    OdpovědětVymazat
  14. Prinášanie negatívnych informácií má negatívny efekt len v prípade, že neprináša riešenia. Lenže na tomto blogu riešenia sú, takže to nepovažujem za negatívne. Naopak.

    OdpovědětVymazat
  15. V článku není řečeno nic zásadního, co bychom dnes neznali. K čemu by bylo zavřít oči před rozkladem našeho světa? Světa, jehož správu vykonává malá skupina jedinců opilých vlastní mocí? Ale co je horší - realita říká: Nebojte se toho, co znáte, ale toho, co neznáte, protože z této oblasti pramení nejhorší HROZBY. Úvahy K. Gotta jsou logické, a v podstatě to, co zde zaznělo, se dozvídáme z různých zdrojů ze všech stran. A navíc vím, že K. Gott zná velké množství dalších informací zde neuvedených. Netřeba se posmívat a soudit, vždyť i on hledá pravdu, stejně jako my.

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.outsidermedia.cz/Holesovicka-vyzva-1.aspx

    OdpovědětVymazat
  17. ..lidi co blázníte? kKája má kontakty....Vy my jsme potřebovali kontakty, abychom to taky viděli? ..nebo to bylo naše vlastní probouzení?... Karla G. jsem měl tu možnost potkat, vidět a zažít osobně..od té doby si ho vážím i jako člověka....není to žádný hráč.... Je to člověk.... A klobouk dolů, že je schopen veřejně vyjádřit podobné myšlenky....sami dobře víme, jak se na nás lidi dívají a jak reagují, když to říkáme my.... .-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.