1. ledna 2012

Stejně jako loni: ptáci padají z nebe

Ještě jednou Dutchsinse: tentokrát upozorňuje, že v silvestrovské noci, 1. 1. 2012, přesně stejně jako loni, na stejném místě - v Arkansasu - opět spadla na zem hejna mrtvých ptáků http://www.wsmv.com/story/16424620/dead-blackbirds-fall-again-in-arkansas-town
Ve stejnou dobu proběhlo silné zemětřesení v Japonsku (7,0).
Loni prý desetitisíce ptáků uhynuly kvůli jedovatému/otrávenému osivu, letošní masmediální vysvětlení úhynu je, že se polekali ohňstroje (:-))). Zemětřesení? Netřeba mediálně vysvětlovat, lidi sami ho svedou na přírodu ...


S českými titulky:


10 komentářů:

  1. cc chod von a ak u vas svieti mesiac kukni nan je okolo neho nadherny kruh z oblakov,kukni na mesiac a chod jednym smerom az uvidis okraj toho kruhu.

    OdpovědětVymazat
  2. O padání ptáku bylo psáno i na novinkách a uvedeno že to byl mnohem menší rozsah než loni na silvestra,z mého laického pohledu mě přijde že s tím má opravdu co dočinění to bouchání pyrotechniky...vezměte si jen v úvahu jak tohle bouchání působí na psy,kočky a jiná zvířata,jak jsou podrážděná vylekaná mají strach a toto se děje na silvestra na celé zeměkouli celých 24hod.....proč by se nemohly ohňostroje dělat jen ve větších městech stejně to dokáže televize všechno odvysílat ...ten dnešní moderní trend v ohňostrojích je na nic,lidé se vyžívají ve velkém kraválu a nikomu to neprospívá,mělo by to skončit!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. hmm, ale proč nepadají teda už i na jiných místech světa, díky pyrotechnice???

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto rybky tiež nemajú radi pyrotechniku?
    Aj tak nechápem ľudí ktorý sa vytešujú s toho rachotu a smradu čo spravý pár svetielok na oblohe ako sme vlastne prišli k tomuto blbému zvyku.

    http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/?pageid=event_photo&edis_id=BH-20120102-33616-NOR

    OdpovědětVymazat
  5. Asi se v tuto dobu stěhují tento druh ptáků i když psali že v noci ptáci nelítají tak divoké husy ano,bývá jich slyšet gagotat což mě taky překvapilo,o přírodě toho asi víme hodně málo.Samozřejmě to může být úplně jinak,jako nějakýma vibracema anebo obojí.

    OdpovědětVymazat
  6. Nejenom ptáci ale aji ryby ?? http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/01/02/20-tons-of-dead-fish-wash-up-on-norway-beaches-cause-of-massive-fishkill-unknown/

    OdpovědětVymazat
  7. k tomu co sem videl vcera okolo mesice,tak si myslim ze to ma suvis z aktivitou slnka,neake elektromagneticke chvylkove vyzarovanie,ktore sa odrazalo od mesiaca,nieco podobne sa stalo s velku pravdepodobnostu i tam ,len s tym ze tam bolo omnoho silnejsie az tak ze ich vyplasilo a zabilo,bohuzel.ano slnko ma omnovacsiu aktivitu a vzdy to zacne po 21,12,uz par hezkych roku to tak je a ta aktivita se stupnuje,prepreddosledny rok ,to trvalo az do polky januara,vlani do konca januara a tento rok este nvm,ale pocitam ze by to malo byt dlhsie ako tak do polky februara,a to si uvedomte ,ze chemitralsuju jak ozivot posledne tri roky ,a clonia slnko,keby to tak nebolo co by bolo potom?a este nieco v roku 2010 v oktobry nasa strielala do mesiaca,ako offic,verziu uviedla hladanie vody na mesiaci,snad si pamatas.ale cital som aj konspiracny clanok,ze nasa vyslala raketu k mesiaci z jadrovou nalozou,a prestne vtedy ked strielali oni do mesiaca,tak niekde v byvalom state zsssr zaznamenali priznaky velkeho jaderneho vybuchu v atmosfere,to znamena vo vesmire.ktovy vlasne co delala nasa vtedy?

    OdpovědětVymazat
  8. Hrají s s haaaaaaarpem tak to je !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ten výbuch rakety/nálože do Měsíce nebyl vůbec publikován, a místo toho byly k dispozici jen počítačové simulace, jak to mělo proběhnout.

    To, co se skutečně stalo po pádu rakety do vytipovaného hlubokého kráteru, předčilo i žánr sci-fi !!! Raketa se prostě zanořila do kráteru...a nic !!! Jako kdyby byla Měsícem "spolknuta". Žádný výbuch. Prostě NIC !!! Proto NASA rozhodla, že tento záznam nebude pro veřejnost publikován, a zůstane dostupná jen verze počítačové simulace.

    Apropo, už tam amíci kolem Měsíce zase slíději se dvěma sondama jen ve výši 55 km nad povrchem. Jen aby nedopadly jako ty ruské Fobosy !!! Kdo moc čmuchá, může dostat přes čumák !!! To, zdá se, platí v celém Vesmíru...

    OdpovědětVymazat
  10. O pozemních haarpech již něco víme, ale co ty na orbitě Země na vojenských satelitech ? Ví o nich někdo více ?

    Navíc je tu fenomén několika cizích objektů (např.Černý rytíř), které nad Zemí krouží v různých vzdálenostech, a jsou tu už možná tisíce let. Zaznamenaly je první posádky ruských i amerických astronautů. Při bližším průzkumu sondami, byly tyto napadeny a zničeny obrannými systémy neznámých objektů. Nebyly účinné ani jaderné útoky proti nim ze Země. Proto byly ponechány stranou zájmu, a dodnes se těmto objektům všechny pozemské sondy a satelity i lety vyhýbají.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.