12. ledna 2012

Vortexy pozitivní energie

Před rokem ještě byl Alaje z Plejád pro mnohé z nás silná káva, ale teď už jsme dále - pokud chodíte na tento blog, jistě souhlasíte s tím, že nejsme ve vesmíru sami. Takže si můžeme vychutnat tato poselství ... díky čtenáři za odkazy.

Ahoj Orgonete,

posielam link na velmi zaujmave a krasne video kde skupina ludi isli meditovat na miesta kde boli kedysi v Atlantide chramy ktore liecili a dodnes sa na tych miestach nachadzaju vortexy pozitivnej energie.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8xJhOtYLG-0



Dalsie video hovori o energetickyh vortexoch v Sedone, Arizone, tam tak isto detailne popisuje tieto vortexy, k comu sluzia a medituju pri nich

http://www.youtube.com/watch?v=dbhwDdEmRAA&feature=plcp&context=C317f382UDOEgsToPDskL_uupRr8xhlx0cTtAKDMpW



Aj ked stranky pratele-nebe vyzeraju ako stranky Astara, cital som original anglicke a tam hovorili hovorili ze s nim nemaju nic spolocne, kazdopadne videa su moc pekne a poucne, malo by ich vidiet co mozno najviac ludi.

6 komentářů:

  1. Ano, rovněž doporučuji ke shlédnutí. Je zajímavé sledovat některé youtube kanály pravidelně např. krom zmiňovaného http://www.youtube.com/user/pratelenebe, také:
    http://www.youtube.com/user/DanielofDoriaa
    http://www.youtube.com/user/GoschaTV
    http://www.youtube.com/user/dutchsinse

    Zvláštní pozornost si dnes zaslouží DanielofDoriaa
    (mám pocit, že již má několik kanálů, jelikož mu ten bez toho jednoho "a" na konci asi zatrhli ...Ale jistě to nevím)

    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. 1,2,3,4 a potom 5 cast nic a potom to zacina az od 14. A ostatne casti? Preco je taky skok medzi castami?

    ŁOVE

    OdpovědětVymazat
  3. Čau lidi.Chci jen reagovat na odstavec pod druhým videem.Je jen zajímavé, že na stránkách přátelé-nebe, je většina příspěvků převzatá ze stránek vesmírní lidé, od I.A Bendy, at se jedná o články, videa,knížky a obrázky. Jestli je Země dutá, jak o tom informují na pratele- nebe,at si ověří každý sám. Hezký víkend všem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj lidi. Jen upřesnění k odstavci pod druhým videm.Na stránkách přátelé-nebe je polovina příspěvků,videa, obrázky, knihy a články převzatých právě ze stránek vesmírní lidé.Mimo jiné se na stránkách přátelé-nebe se uvádí, že naše planeta Země je dutá.Možná je,ale určitě ne v naší 3.dimenzi.Jinak proti přátelé-nebe nic nemám, každý dělá co umí a snaží se lidem otevřít oči a srdce. Hezký víkend všem.

    OdpovědětVymazat
  5. tie videa su na youtube vsetky tu http://www.youtube.com/user/777alaje lenze do cestiny je prelozenych iba par a je fakt ze 777aleje nema nic spolocne s "pratelmi zeme", oni to "iba" prelozili, za co im ale velka vdaka pre tych ktory anglictinu nezvladaju.

    Pred par dnami som skusal tuto meditaciu a musim pvoedat ze ma nieco do seba, aj ked je to jedna z prvych takychto co som skusal, oslovila ma a rad sa k nej vraciam http://www.youtube.com/watch?v=R67v3kob_7k&list=UUihDT23fEPlGtckGpjmTWiQ&index=1&feature=plcp

    OdpovědětVymazat
  6. NASA ZEM JE DUTA! AKO VSETKY PLANETY A AKO AJ "NAS" MESIAC!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.