18. ledna 2012

Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova 1.

Myslím si, že Český Krumlov je místo, které stojí za prozkoumání. Domnívám se z různých důvodů, že v té oblasti by mohlo být nějaké poměrně výkonné illuminátské podzemní zařízení (Illumináti budiž zde souhrnné označení pro anonymní škůdce lidstva). Možná slouží na výrobu počasí (o níž nás často informuje čtenář z Krumlova), nebo k bůhvíjakým ještě účelům. A mohlo by souviset s nedávným podivným zemětřesením.

Že je ČK energeticky silné místo, to je známo. Jen tak mimochodem, před 3 lety mě tam poprvé přistihl pověstný černý vrtulník.  Bylo to docela epické, šli totiž se mnou američtí přátelé a s velkou švandou mi pomáhali házet a zahrabávat orgonity, moc tomu nevěřili - a najednou nad námi krouží černý vrtulník  - byli naprosto v šoku (i já, bylo to poprvé. U mě doma už předtím byl, ale přímo při činu ne ..). Mimo to, když jsme vyjížděli z ČB, lilo jako z konve, a mělo to trvat ještě pár dní, a než jsme dojeli do Krumlova, tak přestalo. Po vrtulníku jim došlo, že asi díky orgonitu ... No nic, to by byla zábavná historka z natáčení, ale ten vrtulník nemohl přiletět z daleka.



Takže, prozatím dva příspěvky k věci, jeden dnešní a jeden z loňského srpna:

Zemětřesení :

Ahoj Orgonete,
píši kvůli zemětřesení 12.1.. Já sama jsem to zaspala, ale všichni s kým jsme mluvili, popisovali ten zvuk, který je nejdřív upoutal jako hodně silnou, dutou ránu, jako třeba výstřel z děla, nebo jako když něco vybuchne v zemi (je tady hodně štol, někdo říkal, že si myslel, že něco vybuchlo ve štolách). Moje kamarádka hned ve vedlejším domě říkala, že ještě pracovala na počítači, když byla ta rána a myslela si, že jim vybuchl plynový kotel. Takže spíš rána, hodně silná , ale ne takové táhlé zvuky jako na videu. No a pak třesení. Skleničky atd. Psali, že epicentrum bylo kolem Rájova, ale tam a v okolí prý nikdo o ničem neví. (teda to jsou jen moje informace) V Krumlově to zaregistrovali ve všech částech města. Tak tolik o Krumlově.
Měj se krásně, tak často si říkáme, jak výbornou práci děláš. Tak ti tam do Budějc aspoň v myšlenkách posíláme hodně síly a světla. Třeba se někdy všichni potkáme. Ahoj I+F

P.S. taková perlička. Náš šestiletý syn s námi poslouchal ty zvuky ze světa, pak odběhl a nakreslil obrázek, na něm baráčky, nad nimi v nebi velký drak a jako foukal dolů, pak se zeptal jak se píše s a o a dopsal mu tam SOS. A že prý je to duch dinosaura (několik let maluje hlavně dinosaury) ve vesmíru, a že potřebuje pomoc, tak to volá na zem pro lidi co umějí řídit vesmírný rakety, aby mu jeli na pomoc.

Podzemní prostory v oblasti ČK: 

Anonymní komentář z 24. 8. 2011 k článku Zemětřesení v USA způsobeno výbuchy ...
Ve Větřní u Č.Krumlova stojí veliká papírna, jedna z největších v bývalém ČSSR. Naproti přes řeku byl koncem 80.let 20.stol.vybudován rozsáhlý tunelový labyrint, jenž měl pokračování i na samotném katastru města Č.Krumlov. Jednalo se o systém odpadních stok a kanálů ze zmíněné papírny a města Č.Krumlov, které směřují k veliké čističce za městem v zákrutech Vltavy. Tunely jsou tak velké, že tam pojíždí po kolejích revizní drezína, a v případě oprav může za sebe připřáhnout i několik vagonků. Proč o tom vlastně píši : po spuštění tohto labyrintu tunelů bývá od poč.90.let 20.stol. občas slyšet strašlivý syčivě prskající hluk /asi jako když velmi velmi zesílíte prskající a sysčící tlakový ventil na papiňáku/, který jakoby vychází právě z té papírny nebo jejího blízkého okolí. Hluk je tak silný, že i ve vzdálenosti asi 5 km nemůžete s nikým venku hovořit, poněvadž vás špatně slyší, co říkáte. Hluk trvá nepřetržitě i několik hodin, takže pak potkávám spoustu nervozních a nadávajících lidí. Dodnes se mi nepodařilo vypátrat původ tohoto hluku. Může souviset s těmi tunely ? Celý labyrint obsahuje prý více jak 20 km tunelů!!!

P.S. Velmi zajímavé. A Orgonet si na základě (nejen) toho neodpustí spekulaci:
V oblasti ČK jsou tedy rozsáhlé podzemní prostory. 12. 1. 2011 tam došlo k silnému výbuchu a slabšímu zemětřesení. Neříkali různí vesmírní pomocníci ve svých poselstvích, že ničí explozemi/implozemi podzemní prostory Illuminátů (psalo se tu o tom, ale teď zrovna nemůžu najít ten odkaz, dodám ho)? Viz výbuchy v USA. Co když si předsevzali v druhém lednovém týdnu (týden divných zvuků) zničit další podzemní zařízení různě po světě? Takže zemětřesení a výbuch v ČK mohlo znamenat zničení tamního podzemního zařízení? (Vzhledem k slušnému zemětřesení ten výbuch nemohl být malý ..,)
Vaše názory jsou vítány.

Článek o podzemních explozích v USA, které zničily tamní systém tunelů:
http://orgo-net.blogspot.com/2011/08/zemetreseni-v-usa-zpusobeno-jadernymi.html
(Sorcha Faal správně píše, že tunely byly zničeny explozemi, ale neví, že je zničily vesmírné síly, které postupně likvidují zařízení Illuminátů. To víme od Matthewa apod., ale teď nemůžu najít ten příslušný článek. )

P.P.S.Orgonet: Měli jsme tu z ČK i hodně zpráv ohledně manipulací počasí - myslím, že i ty sedí dohromady s nějakou podzemní instalací - zkusím to projít, nebo třeba by čtenář z ČK k tomu něco chtěl napsat?

P.P.P.S. 20. 1. 2012: Přidávám další super zajímavé komentáře, děkuju čtenáři! 

K výše uvedenému článku uvedu jen jednu věc : nevím, zda tuto událost mohu spojovat s podzemním iluminátským sídlem pod nebo v blízkosti Č.Krumlova. Ale něco velmi zajímavého jsem se před lety dověděl od jednoho důlního štajgra z tehdy ještě naplno fungujícího tuhodolu. Mělo se to stát někdy v 80.letech 20.stol. Tehdy jedna parta horníků razila novou odbočku štoly na překopech, stařinách, a náhle se před nimi provalila stěna do úplné tmy. Po počátečním úleku, když se odsud nevyvalila ani voda, ani plyn, odvážili se nahlédnout, a pak i vstoupit do neznámého prostoru. Ocitli se v obrovském téměř kruhovém tunelu, jehož průměr odhadovali na 8-10m. Udivilo je, že je tam nezvyklé sucho a mírně proudící vzduch s jakoby kanalizačním zápachem. Když jeden z nich zkusmo udeřil nějakou železnou tyčí o tu sklovitou stěnu, vydal úder zvuk, jako když se seká led někde na rybníku. Současně vytryskl roj jisker, jako když se brousí kov na brusce. To je velice udivilo, a zároveň dostali strach z neznáma . Přerušili práci a šli nález oznámit šéfům. Ti, když místo obhlédli, rozkázali partě ukončit v tomto místě práci, a přesunout se na jiné pracoviště. Dostali ještě napomenutí, že o tom, co viděli a slyšeli, nesmí s nikým mluvit. Ještě ten den se tam „přihasilo“ speciální vojsko s obleky, kuklami a různými přístroji, mezi nimiž si někdo z horníků všiml dozimetrů na měření radiace. Uzavřeli onu štolu s tunelem, a cosi tam dlouho do noci kutili. Během noci pak vynášeli a na vozících vyváželi cosi ven na důlní dvůr, kde měli připravená nákladní auta v plachtovém hangáru. Nikdo nepovolaný tam neměl přístup, a obě stanoviště (štolu a hangár) hlídali další vojáci. Nad ránem vojsko skončilo, a „zvedlo kotvy“. Nic po nich nezůstalo. Když se několika lidem podařilo najuknout do oné štoly, uviděli, že ta díra do tunelu je zaslepená nějakou konstrukcí. Ještě téhož dne byla ta konstrukce zabetonována a ústí této boční štoly zamřížované. Měl jsem vzácnou možnost se na to místo podívat, a obojí tam skutečně bylo, mříže a o kus dál viditelná část betonové zátky. Tento příběh jsem slyšel někdy na poč.90.let 20.stol., a krátce na to jsem byl v tom dole se podívat (tak trochu inkognito i s tím horníkem). Škoda, že jsem tehdy neměl s sebou foto, mohl bych dnes něco k textu přiložit. V rámci výstavby krumlovsko-větřnínských kolektorů v 80. a 90.letech 20.stol.byly údajně učiněny také nějaké záhadné nálezy, ale nic konkrétního se mi zatím nepodařilo zjistit. Podobně polské firmy (Budimex, Polimex), co ve městě a v příměstských částech Č.Krumlova stavěly za minulého režimu (80.léta 20.stol.) rozsáhlou síť městských a příměstských stok (A1,A2,A3 a snad i nějaké další stavby) a obrovské čističky za městem, učinily nějaké nálezy, kvůli kterým se přerušovaly práce nebo byla dokonce odkloněna jedna z tras, čímž se stavba prodražila.
Uživatel Anonymní k příspěvku Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova dne 20.1.12


K tomu sklovitému tunelu mám níže zajímavou poznámku : Prof. Dr. Ing. Jan Paják, vynálezce principu magnokraftu – létajícího stroje, který dokáže propalovat sklovité tunely pod zemí stejně, jako ty, co byly nalezeny v různých koutech světa, a mají stáří často přesahující stovky, tisíce, ale našly se i tyto tunely staré desítky tisíc a některé i sto tisíc a více let !!! Některé tunely jsou kruhové, jiné trojúhelníkové a další na výšku mírně vejčitě oválné. Stěny, podlahy nebo i stropy, jsou jak se sopečné sklovité taveniny. Ve světle se lesknou až třpytí. Barvu mají černou až černozelenou. Některé profily nesou stopy jakoby byly frézovány gigantickou frézou, ale ne mechanickým způsobem. Zřejmě rotoval nějaký plazmový vír, spirála či něco podobného, poněvadž „frézované“ stopy jsou rovněž hladce sklovité. Nebo mohly v roztavené (předpálené) hornině rotovat nějaké vrtné skruže, umístěné po obvodu stroje ještě ve fázi, kdy byla hornina tekutá nebo tuhnoucí. To už jsou spíše spekulace, protože nevíme, jak dlouhé ty stroje jsou. Představu si můžeme udělat na příkladu jaderné razící podzemní tunelové jednotky pod názvem SubTerrene, které vznikly z utajených projektů DARPA a SkunkWorks pro americkou armádu a NASA. Takový stroj se zavrtá pod zem, a razí tunely bez přestávky až 3 měsíce !!!
Uživatel Anonymní k příspěvku Zemětřesení a podzemí Českého Krumlova dne 20.1.12

9 komentářů:

  1. Ak mate pod zemou zlu energiu, tak velmi pomoze do zeme zatlct orgonitovu Earthpipe.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám přítele, geologa. Loni jsem se ho zeptal, v jaké hloubce se pohybují zemětřesení. Měli by to být desítky kilometrů. Pak jsem sledoval několik měsíců zemětřesení ve světě. A opravdu většina zemětřesení se pohybuje 50 apd. kilometrů. V Čechách a v Krumlově?...koukněte se na odkaz na zemětřesení a jejich hloubku.....je to překvapující. Loni v létě bylo zemětřesení v okolí Krušovic a u Prahy... Všichni víme, že Česká kotlina je velice stabilní a masivní. Přesto se tyto zemětřesení pohybovali v hloubce 2 kilometrů!!!!! I mého kamaráda geologa to překvapilo. Loni v USA byla dvě velká zemětřesení(určitě si vzpomenete, psalo se o tom i zde jako o ničení tunelů) a hloubka? 1 - 2 kilometry..... Krumlov....nebylo taky okolo 2 kilometrů hluboko???? Mě napadlo i jakési zaměření haarpu na Temelín...ale to už je opravdu jen má fikce.... Zdravím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celková mocnost kontinentální kůry se pohybuje kolem 35 km, ale tam, kde došlo při kolizní orogenezi k přesunu ker dvou litosférických desek, a tím ke zdvojení (Alpy, Himálaje), může dosáhnout až 60 km. V ČR se nejmocnější zemská kůra nachází na území jižních Čech (dosahuje mocnosti až 37 km), přičemž směrem k okrajovým pohořím se snižuje až na 25 km.
      Spodní hranici oceánské i kontinentální kůry tvoří Mohorovičićova (MOHO) plocha, na níž dochází k výraznému zvýšení rychlostí seismických vln. Pod ní se nachází nejmocnější obal Země – zemský plášť, zasahující do hloubky 2 900 km (Gutenbergova plocha). Zemský plášť se rozlišuje jako svrchní, zasahující do hloubky kolem 650 km, a spodní. V této vrstvě od hloubky 650 km dále ke středu Země byla zjištěna absence zemětřesení, poněvadž zde horniny existují jen v tekutém stavu za extrémně vysokých tlaků a teplot (1200-1600°C), přičemž horniny se taví již při 1000°C
      Hranici rozdílných převládajících hornin odpovídá i změna hustoty (z 3,00 na 3,25 g.cm-3) a elektrické vodivosti. Podle některých názorů, opírajících se o geofyzikální data, by měl být chemicky rozdílný i svrchní plášť v kontinentální a oceánské litosféře. Ukazuje to na skutečnost, že rychlosti seismických vln P odpovídající svrchnímu plášti jsou v oceánské kůře získávány v hloubce kolem10 km, na kontinentech však ve 20 - 30 km, tedy za zcela jiných podmínek teploty a tlaku.
      Navíc, plutony Českého masivu jsou poměrně hodně stabilní, i když na jejich zlomech může docházet k otřesům nízké intenzity. Několik hlubinných zlomů se nalézá i v okolí Č.Krumlova.
      Pokud ovšem zemětřesení je tak mělké hloubky (1-2km), je to přinejmenším podezřelé ! Na druhou stranu zatím nevíme nic bližšího o průběhu procesů, které vedou k zemětřesení pokud by byl použit HAARP nebo podobná zařízení na bojových satelitech, která údajně často s HAARPyjemi spolupracují.
      Dalším neobvyklým jevem byly duté silné rány v případě Č.Krumlova namísto očekávaných "záhadných zvuků", které se o uplynulém víkendu tak rozhojnily po celém světě ! Ty rány mi připomněly podobný nedávný případ z USA, kde mělo údajně dojít k útoku na podzemní základny nebo tunely světové konspirační verbeže(Ilumináti,sionisté apod.)a snad i nepřátelských ET´s.

      Temelín mám již také delší dobu v podezření, že nevyrábí "jenom" elektřinu !

      Vymazat
  3. Automaty Antelope 4.6 udaly epicentrum 10 km pod vámi.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10 km je poměrně mělce. Mělo by to být z hloubky okolo 30 až 50 km. Jižní Čechy mají tlustou desku kolem 37 km, což by zemětřesení z hloubky v případě 30 - 37 km odpovídalo skutečnosti. Deska totiž leží na seismicky aktivní tzv.MOHOploše,vrstvě,odkud se tyto sesmické vlny mohou přenášet podél hlubinných zlomů k povrchu. V extrémním případě by mohlo dokonce dojít v místě takového zlomu k prostému vylití a rozlití žhavého magmatu na povrchu.

      Oněch 10 km hloubky mi připomíná kauzu "Kolský vrt", jenž narazil v hloubce 13 km na neznámou a v této hloubce neočekávanou dutinu. Údajně tam byla spuštěna sonda s mikrofonem. Po jeho zapnutí v oné hloubce vrtaři uslyšeli strašný řev a nářek snad tisíců či milionů lidí. Po chvíli došlo prý k nějakým detonacím, a mikrofon se odmlčel. Vrt tedy vytáhli, a začaly se dít podivné děsivé jevy kolem otvoru toho vrtu. Z vyšších míst bylo nařízeno zničení vrtu a jeho zabetonování.
      Není to totiž poprvé, co jsem se dostal k informacím, že v různých hloubkách pod námi existuje nějaká civilzace nebo více civilizací (ať už původně pozemských nebo mimozemských), které tam mají rozsáhlé základny či města, pospojované navzájem tunely. A právě na ty tunely se občas pod zemí v rámci různých aktivit narazí !
      Pokud by zemětřesení pocházelo jen z hloubky 1-2 km, přichází v úvahu činnost HAARPu nebo činnost propalovacích tunelových strojů. Že by podzemní "temnáři" prováděli exodus a ústup ze svých od nás západněji lokalizovaných základen či měst ?

      Vymazat
  4. K výše uvedenému článku uvedu jen jednu věc : nevím, zda tuto událost mohu spojovat s podzemním iluminátským sídlem pod nebo v blízkosti Č.Krumlova. Ale něco velmi zajímavého jsem se před lety dověděl od jednoho důlního štajgra z tehdy ještě naplno fungujícího tuhodolu. Mělo se to stát někdy v 80.letech 20.stol. Tehdy jedna parta horníků razila novou odbočku štoly na překopech, stařinách, a náhle se před nimi provalila stěna do úplné tmy. Po počátečním úleku, když se odsud nevyvalila ani voda, ani plyn, odvážili se nahlédnout, a pak i vstoupit do neznámého prostoru. Ocitli se v obrovském téměř kruhovém tunelu, jehož průměr odhadovali na 8-10m. Udivilo je, že je tam nezvyklé sucho a mírně proudící vzduch s jakoby kanalizačním zápachem. Když jeden z nich zkusmo udeřil nějakou železnou tyčí o tu sklovitou stěnu, vydal úder zvuk, jako když se seká led někde na rybníku. Současně vytryskl roj jisker, jako když se brousí kov na brusce. To je velice udivilo, a zároveň dostali strach z neznáma. Přerušili práci a šli nález oznámit šéfům. Ti, když místo obhlédli, rozkázali partě ukončit v tomto místě práci, a přesunout se na jiné pracoviště. Dostali ještě napomenutí, že o tom, co viděli a slyšeli, nesmí s nikým mluvit. Ještě ten den se tam „přihasilo“ speciální vojsko s obleky, kuklami a různými přístroji, mezi nimiž si někdo z horníků všiml dozimetrů na měření radiace. Uzavřeli onu štolu s tunelem, a cosi tam dlouho do noci kutili. Během noci pak vynášeli a na vozících vyváželi cosi ven na důlní dvůr, kde měli připravená nákladní auta v plachtovém hangáru. Nikdo nepovolaný tam neměl přístup, a obě stanoviště (štolu a hangár) hlídali další vojáci. Nad ránem vojsko skončilo, a „zvedlo kotvy“. Nic po nich nezůstalo. Když se několika lidem podařilo najuknout do oné štoly, uviděli, že ta díra do tunelu je zaslepená nějakou konstrukcí. Ještě téhož dne byla ta konstrukce zabetonována a ústí této boční štoly zamřížované. Měl jsem vzácnou možnost se na to místo podívat, a obojí tam skutečně bylo, mříže a o kus dál viditelná část betonové zátky. Tento příběh jsem slyšel někdy na poč.90.let 20.stol., a krátce na to jsem byl v tom dole se podívat (tak trochu inkognito i s tím horníkem). Škoda, že jsem tehdy neměl s sebou foto, mohl bych dnes něco k textu přiložit.
    V rámci výstavby krumlovsko-větřnínských kolektorů v 80. a 90.letech 20.stol.byly údajně učiněny také nějaké záhadné nálezy, ale nic konkrétního se mi zatím nepodařilo zjistit.
    Podobně polské firmy (Budimex, Polimex), co ve městě a v příměstských částech Č.Krumlova stavěly za minulého režimu (80.léta 20.stol.) rozsáhlou síť městských a příměstských stok (A1,A2,A3 a snad i nějaké další stavby) a obrovské čističky za městem, učinily nějaké nálezy, kvůli kterým se přerušovaly práce nebo byla dokonce odkloněna jedna z tras, čímž se stavba prodražila.

    OdpovědětVymazat
  5. K tomu sklovitému tunelu mám níže zajímavou poznámku :
    Prof. Dr. Ing. Jan Paják, vynálezce principu magnokraftu – létajícího stroje, který dokáže propalovat sklovité tunely pod zemí stejně, jako ty, co byly nalezeny v různých koutech světa, a mají stáří často přesahující stovky, tisíce, ale našly se i tyto tunely staré desítky tisíc a některé i sto tisíc a více let !!! Některé tunely jsou kruhové, jiné trojúhelníkové a další na výšku mírně vejčitě oválné. Stěny, podlahy nebo i stropy, jsou jak se sopečné sklovité taveniny. Ve světle se lesknou až třpytí. Barvu mají černou až černozelenou. Některé profily nesou stopy jakoby byly frézovány gigantickou frézou, ale ne mechanickým způsobem. Zřejmě rotoval nějaký plazmový vír, spirála či něco podobného, poněvadž „frézované“ stopy jsou rovněž hladce sklovité. Nebo mohly v roztavené (předpálené) hornině rotovat nějaké vrtné skruže, umístěné po obvodu stroje ještě ve fázi, kdy byla hornina tekutá nebo tuhnoucí. To už jsou spíše spekulace, protože nevíme, jak dlouhé ty stroje jsou. Představu si můžeme udělat na příkladu jaderné razící podzemní tunelové jednotky pod názvem SubTerrene, které vznikly z utajených projektů DARPA a SkunkWorks pro americkou armádu a NASA. Takový stroj se zavrtá pod zem, a razí tunely bez přestávky až 3 měsíce !!!

    OdpovědětVymazat
  6. nejake blizsi informace o nalezu firmy budimex? zdroj informace, nebo neco podobneho? dekuji. Michal

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes 13.8.2019 okolo 19nácté hodiny jsme se byli podívat na vstupní dveře do tunelů větřínské papírny ,které vedou do čističky v Č. Krumlově. Všechny jsou nově zamřížované což by nebylo tak podezřelé ,ale když jsme se šli podívat do protiatomového krytu ,který je přes řeku.Tak nás už pronásledovala SP když jsme zastavili u nezabezpečeného vchodu do krytu tak zastavili o kousek dál a stále nás pozorovali... Nakonec jsme do krytu nešli a raději jsme odjeli pryč.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.