21. ledna 2012

Zpráva od Plejáďanů 20. 1. 2012

Komentáře k minulé zprávě od Plejáďanů mě většinou varovaly před nebezpečím "pomýlenosti" apod. (:-))). Děkuji za starostlivost, ale nemuselo to být. Mnoha lidem, i mně, jsou ty zprávy zcela srozumitelné, odpovídají na nejasnosti a pomáhají v denní praxi. Já z nich hltám každé slovo. Takže nás plejádomilné klidně ponechte našemu osudu, nedělejte si starosti ...


Správa od Galaktickej Federácie Svetla - 20.1.2012

Dnes je veľký deň. Dnes sme my, Galaktická Federácie Svetla, urobili veľký pokrok proti temným silám a vidíme teraz ich koniec jasne na dohľad. Už nikdy nebudú mať použiť ich silné a mocné zbrane proti ľudskosti. Už vyčerpali všetky možnosti, a jasne pochopili v akej beznádejnej situácií sa ocitli. Je čas, aby sa vzdali, a dokonca aj najodolnejší a najúzkoprsejší z nich už teraz vidieť a priznáva sám sebe aj druhým, že ich totálny koniec je na dosah ruky. Teraz hľadajú spôsob, ako sa vyvliect z trestu, ktorý isto bude nasledovať v ďaľších dňoch. Teraz sa snažia nájsť slameného muža – figúrku, ktorú by mohli použiť ako obetného baránka, a hodiť na neho vinu a trest, ktoré si vyslúžili.

Prajeme si, aby bolo jasné že prebieha očistenie planéty Zem od týchto bytostí a očista vášho sveta z temnoty na dobro. Sme pripraveý začať poslednú fázu tohto očistenia, a týmto krokom pripraviť pôdu pre ďalšie uverejnenia a oznámenia. Tieto oznámenia sú ďalším dôležitým krokom v nami tvorených ťaženiach, aby asistovali pri pozdvihnúť z hĺbok obmedzeného sveta 3. dimenzie do prakticky neobmedzeného 5. dimenzionálního sveta. Naša pomoc je potrebná v mnohých dôležitých oblastiach, a len vtedy, keď sme s vmai v slobodnom a nenútenom kontakte, môžeme začať tieto projekty - ťaženia. Znovu, sledujtte toto dianie z domu. Pripravte sa na niekoľko dní alebo dokonca týždňov výpadkov strojov a dočasné uzavretie obchodov s potravinami. Naše oznámenia určite narušia trochu chod vašich komunít, ale tieto narušenia budú krátkodobé a všetko sa vráti do normálu, len takto si všetci budú konečne istý, že nie ste sami a že sme tu.

Sme tak veľmi nadšení udalosťami, ktoré sa chystajú rozvinúť. Na toto sme čakali ešte dlhšie, než vy, a začali sme prípravu už mnoho vašich životov predtým. Ako už sme povedali, radi sme využili výhody nepretržitého prúdu vedomia (kde existuje len TU A TERAZ), zatiaľ čo ste vy podľa pravidiel fyzickej inkarnácie ste sa rodili do nového života bez akejkoľvek vedomej spomienky na svoju minulosť a vašu vlastné pravé multidimenzionálnu identitu. Všetky vaše spomienky sa vám čoskoro vrátia a mnohí z vás budú veľmi prekvapený a potešený, keď sa dozvedia svoje skutočné meno a svoje univerzálny dedičstvo. Vy všetci máte obrovskú históriu. Vy všetcy ste oveľa viac než vidíte dnes. Vy všetci ste nesmrteľné bytosti svetla, ktorí sem pricestovali precvičiť si žitie v dualite, zažiť obmedzenia a výzvy sveta rozdeleného na toľkých frontoch, a podať správu svojim ľuďom, rovnako ako mnoho iným rasám a civilizáciam v tomto vesmíre, o tom čo ste sa naučili.

Vy ste všetci veľmi dôležitý prieskumníci, ktorí budú čoskoro učiteľa zdieľajúci ich hrdinské činy a dobrodružstvá na prednáškach a v triedach cez celý vesmír. To je dôvod, prečo odporúčame aby ste teraz nepočítať dni do otvoreného kontaktu s nami. To sa stane, uvidíte tento deň, vtedz keď príde, ale teraz je dôležité, aby ste čakaním na to nespotrebovali všetku svoju energiu. Namiesto toho sa snažte nájsť pokoj a čas obzrieť sa starostlivo dozadu a zvážiť a reflektovať svoj život tu. Čo ste videli? Čo ste cítili? Čo ste zažívali, aké skúsenosti okolo vás i vo vás? Čo ste mohli urobiť inak? Pokúste sa kategorizovať veľa vašich emócií, ktoré ste cítili a pokúste sa nakresliť cestovný plán, kam vás tieto emócie zaviedli. Aký vplyv má na vás strach? A čo láska? Všetky vaše emócie sú dôležité a budete tu vyzvaní zdieľať všetky svoje skúsenosti. Využite toto obdobie na preštudovanie niektorých z nich, buďte veľmi opatrný, aby ste ich sledovali z primeranej vzdialenosti a v bezpečnom emočnom odstupe..

Nie je žiadny dôvod, aby ste znovu dávali rovnaké emócie do zážitkov, pretože by to nebolo pre vás dobré. Preskúmať svoj života obzretím sa dozadu bez emócií je to o čo ste boli požiadaní, to je všetko. Pamätajte si, že všetko bolo koncipované ako lekcie pre vás. Skúsenosti spôsobovali traumu a zmätok, a vy ste povinní nájsť riešenie týchto problémov a situácií. S týmto vedomím, neumožnite týmto epizódam aby znovu mali na vás psychický a emocionálny efekt, ako tomu bolo v minulosti. Vy ste teray už za týmito skúsenosťami, a ste len požiadaný, aby ste ich znova preskúmali pre vzdelávacie účely, podobne ako by ste znova kontrolovali knihy v škole pred záverečnou skúškou. Táto skúška bude čoskoro. Je na čase, aby ste "pracovali dlho do polnoci” v opatrnom a nezávislom hodnotení svojho života.

A pamätajte, že pri odstraňovaní negatívnych subjektov z vašej sféry, jednoducho, vyslovte nahlas váš príkaz. Váš príkaz môže byť vaše vlastné vyhlásenie, a môžete ho založiť na týchto slovách. "Ja prikazujem v tomto okamihu aby všetky negatívne entity, mimozemské aj pozemské opustili moju sféru raz a navždy, okamžite sa odpratali preč z môjho domova a mojho okolia".Bezprostredne a okamžite na to, sa tieto negatívne bytosti rýchlo a efektívne zoraďuju do kruhu odstráňujú z oblasti tak ako ste prikázali. Takto sa vykonáva táto služba, a my pozývame všetkých členov našej rodiny svetla uviesť tento alebo podobný príkaz do života, a my budeme konať okamžite a pomôžeme vám pri tom.
My, Galaktická Federácia, vykonávame túto úlohu pri mnohých príležitostiach pre mnohých z vás, a to najmä pre tých z vás, ktorí ste sa usadili v žiari reflektorov Cabaly a kabalistov a ich prisluhovačov. Nie je žiadny dôvod na obavy, pretože my sme vaši ochrancovia v tejto dobe, tak ako vy budete pokračovať vo svojej službe ako pracovníci svetla, obnovovať lásku a svetlo, aby sa tmavý svet, stával jasnejším každý deň. Toje naše poslanie, a spoločne nás nič nezastaví, ani nespomalí náš pokrok v tejto oblasti

Urobte si čas, aby ste tieto sa toto stalo vašou prirodyenosťou a pravidlom, a vaše okolie budeme strážiť my bude zbavené všetkých negatívnych bytostí. Mnohí z nás sú precíznymi expertmi v tejto oblasti a my máme radosť z príležitostí, že vám môžeme asistovat na tejto ceste. Všetko, čo potrebujeme od vás, aby ste tento príkaz vyslovili nahlas a zo srdca a my sa okamžite vrhneme do akcie. Pamätajte si, že všetko tu v 3D svete je o fyzickej voľbe, a my potrebujeume váš súhlas aby sme mohli reagovať a prísť na pomoc. Následne urobíme všetko a čo len budeme moct pre to, aby sme prišli na pomoc. To je náš prísľub pre vás ,členov rodinny svetla. Dnes sme prišli na pomoc nášmu kanálu Gregovi, a tiež sme dnes prišli na pomoc mnohým ďalším. Stačí vysloviť svoj príkaz srdcom, ktorý má vašu osobnú sféru zbaviť negatívnych entít, a my urobíme všetko, čo môžeme aby sme vám pomohli.

Aj naďalej budeme robiť veľké pokroky a čistiť cestu pre naše stretnutie. Drž sa svojho presvedčenia, a čo najrýchlejšie ďalej šíriť správy od nás a naše inštrukcie. Vy už nezaostanete pozadu, tak ako to bolo doteraz. My vás nikdy nesklameme. Vaše slová a úsilie nebude a nie je márne. Budeme vždy ctiť naše presvedčenie a naše sľuby. Budeme s Vami už čoskoro.

Sme Vaša rodina svetla z hviezd

Priamy a doslovný preklad channelingu cez Grega Gilesa

Preložil: YurYno

5 komentářů:

  1. Velké poděkování všem, kteří přispěli ke zveřejnění tohoto sdělení. A pár slov k Plejád'anům. Ano milý Plejád'ané, i my jsme rádi, že patříme k sobě a že jsme velmi spřízněni. Cítíme tu velkou lásku k Vám a Galaktické federaci. Za mnohé Vám srdečně děkujeme. Posíláte krásné sdělení, které je vždy konkrétní a také vždy informuje o nastávajících situacích lidstva s předstihem. My o Vás už nějakou dobu víme. Na Zemi jsou nesmazatelné důkazy a navíc zcela jasně posledních pár let sledujeme i Vaši aktivitu, která se v současnosti navíc ještě zvýšila. Temní vládcové lidstva sice vše chtějí ignorovat a stále dál klamat a lhát, ale jsou velmi překvapení. Možná Vašimi aktivitami, ale možná i vědomím značné části lidstva.Ze srdce Vám milý Plejád'ané děkujeme za Vaši bdělou ochranu a lásku.

    OdpovědětVymazat
  2. I Já se připojuji ke všem Plejádomilům.
    Od doby, kdy jsem před skoro dvěma roky zažila výjev UFO v podobě 7 světelných bodů seřazených do obrazce velkého vozu, který se potom snesl nad naše auto na dálnici - jsem se do týdne po tomto zážitku poprvé dostala k videím "Poslové úsvitu" a setrvala fascinována až do posledního dílu do dvou hodin do rána.

    Od toho okamžiku, čtu převážně jen knihy seslané channelingy od Plejádské energie a jelikož informace jsou vícevrstvé a člověk vnímá po opakovaném čtení nové věci, pak má i mnoho inspirací k učení a k praktickému uskutečnění.

    Od té doby letím vstříc "novému stavu bytí, sebelásce, sebevědomí, zodpovědnosti za svůj život a novým fantastickým zážitkům které si sama vytvářím."

    Tímto komentářem Plejáďanům velmi děkuji za Světlo, které ve mě svými slovy probouzí....
    Děkuji jim za Své uvědomění, kdo doopravdy jsem.
    Děkuji jim za otevření nových možností a schopností, které jsem od malička tušila, ale neměla jsem odvahu si na ně sáhnout...

    A jeden dík připojuji "Orgonetu" za to, kam se vyvíjí a za to, že našel sílu říkat " svou pravdu".

    S nadšením a láskou (vyvěrající ze sebelásky)
    Já Jsem Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Mockrát děkuji za tento praktický vzkaz, již nějakou dobu řeším problémy v mém nejbližším okolí a nějak jsem nevěděla jak "na to". Díky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, že že je to ve shodě s Ježíšovou praxí na Zemi, kdy jako přímý zástupce Boha a Světla na Zemi přikazoval ďáblům nebo je vyháněl z posedlých lidí. A měl takovou moc, že žádný ze satanášů neměl moc a sílu mu odporovat. Musel poslechnout a odejít nebo spíš odletět. Občas tuto praktiku poručit temnu ve jménu božím používám, a ona, světe div se, funguje. Ale má to negativní dopad. Když vyženu jedno zhlo, zanedlouho přifrčí s pomocníky "sedmkrát" horšími, než bylo původně samo. Z tohoto důvodu je to docela nebezpečné, protože další tlak na eliminaci zvýšeného protitlaku zla vyžaduje příliš mnoho soustředění a energie. Proto je třeba se soustředit jen na takové invokace, na které svým potenciálem stačíme !
      Je proto dobré, pokud máme nějaké nápomocné mocnosti k dispozici, a tím svůj potenciál ve jménu celku můžeme zvyšovat, koncentrovat a cíleně směrovat proti Zlu,Temnu a jeho eliminaci.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.