22. února 2014

Na Ukrajině probíhá "libyjský scénář" financovaný Sorosem

Na Ukrajině nyní probíhá „libyjský scénář“ financovaný Sorosem 
Překlad: OrgoNet

V r. 2011 Strana regionů varovala, že pokud bude globalistický finančník Soros ponechán bez kontroly, rozpoutá „libyjský scénář“ i na Ukrajině.



„Mám dokonce informaci, že Soros zde umístil jisté fondy za účelem přípravy jisté skupiny mladých chlapců zde na Ukrajině, kteří by byli schopni zahájit jakýkoliv existující projekt po vzoru Severní Afriky“, řekl Alexandr Jefremov, předseda parlamentní frakce Strany regionů.

Ta „jistá skupina mladých chlapců“ znamená agresívní výtržníky z Pravého sektoru, okázale nosící zbraně, a přidružené neofašistické skupiny, které právě nyní v sobotu dle zpráv ovládají Kyjev. Budovu ukrajinského Parlamentu údajně ovládají členové „31. stovky“, opoziční skupiny ze Lvova, jak píší New York Times, a prezident Viktor Janukovič opustil vládní budovu. Demonstranti převzali kontrolu nad jeho domem.


Spojené státy a NATO podporovaly žoldáky v Libyi, a ti svrhli vládu a zavraždili jejího předáka, plukovníka Muammara al-Kaddáfího. Libye je nyní paralyzována na různé frakce regionálně, kmenově i ideologicky  , což je osud, kterému právě stojí tváří v tvář i Ukrajina. Podle Russia Today jsou tam vypleněny obchody, vyprázdněny bankomaty a začíná masový odchod z hlavního města do Oděsy, Simferopolu a Charkova, což jsou města loyální s vládou a jsou méně postižena nepokoji  .

Julia Timošenko, bývalá předsedkyně vlády, mluvila v r. 2008 o roli George Sorose, kterou hraje v ukrajinské politice, a o radách, které dal k finanční krizi.

„To vzbudilo podezření, že prostřednictvím těchto rad by mohl George Soros ovlivnit kurs ukrajinské státní měny ve prospěch svých spekulativních zájmů. Několik představitelů vlády prezidenta Juščenka řeklo, že chtěli zahájit vyšetřování Sorosových aktivit na Ukrajině, avšak nedošlo k tomu,“ oznámila RT.com v roce 2011 .

V r. 2010 začala Ukrajinská státní bezpečnostní služba monitorovat aktivity Sorosem sponsorované a založené nadace „Vozrožděnije“ („Znovuzrození“) a její spojení s dalšími nevládními organizacemi působícími v zemi. Pátrání však nepřineslo žalovatelné výsledky.

V reakci na obvinění vznesená Alexandrem Jefremovem Sorosova nadace „řekla ve zvláštním prohlášení, že veškeré fondy přidělené pro programy na Ukrajině jsou vydávány na rozvoj otevřené a demokratické společnosti a také na pomoc ukrajinským občanům, kteří trpí následky mezinárodní finanční krize.“

V lednu jsme informovali o cynickém pokusu Sorose podkopat Ukrajinu a další národy v Ruské federaci. Sorosův Open Society Institute, nyní známý jako Nadace Open Society (OSF) rozdává granty aktivistickým nevládním organizacím ve střední Evropě a na tom staví a navazuje na práci Fordovy nadace  . Od počátku 50. let využívá CIA Fordovu nadaci  jako zástěrku pro financování. Soros a další americké organizace jako Státní dotace pro demokracii (National Endowment for Democracy) destabilizují a svrhávají vlády, což bylo dříve úkolem CIA.

Destabilizace ukrajinské vlády je součástí geostrategického tahu globalistů k rozvrácení všeho, co by mohlo ohrozit jejich hegemonistické plány. Libye již utrpěla důsledky toho, co je v podstatě plán na „řád z chaosu“. A nyní se odehrává podobný plán na hranicích s Ruskem.

Podobné články:
The Truth About The Ukraine Crisis
Soros Activists Take Over Ukrainian Government Buildings
Obama Sets A New Red Line – This Time For Ukraine
Ukraine: Protesters Fire On Police In Kiev
19 Hospitalized in US-Ukraine Army Exercise – Ministry


13 komentářů:

  1. Přeji všem hezké dny a prosím, buďme všichni pozitivní, mysleme srdcem, mysleme na všechny lidi na celém světě, přejme jim vše dobré, hledejme informace, hledejme pravdu, ať to zlo tady konečně skončí, mám v poslední době pocit, že je to už nesnesitelné, ale z mnoha diskuzí na různých webech vidím, že lidi se opravdu probudili a tu pravdu začínají hledat a chápat pozadí této reality. Podle mého cítění jedeme do finále, tak ať vyhraje dobro nad zlem, nenechme tuhle krásnou planetu zničit psychopaty, kteří řídí tento svět.

    OdpovědětVymazat



  2. JE HOTOVO...........
    Uloženo uživatelem Monika Fionna 20.Únor.2014 v 0:00
    Zobrazit blog
    .




    DARÍSEK SDĚLUJE ŽE PRÁCE JE HOTOVÁ :-)

    Vysvětluje Merlain:

    Před časem jsme sdělovali o propojení mezi galaktickým středem a středem naší planety Země, tedy propojení galaktického slunce a se sluncem - jádrem naší planety Země. Informovali jsme o uvolňování starých tisíciletých struktur, vzorců a programů, o čištění těchto zemských vnitřních sfér jak od středu jádra k povrchu Země, tak od povrchu Země ke středu jádra, zemského slunce. Informovali jsme i tom že k projení může dojít letos nebo až za mnoho let.

    Do této práce se zapojilo mnoho bytostí z jiných sfér a dimenzí, také i některé myšlenkové formy, které mají zájem o vývoj, ale také i mnoho vašich vyšších Já :-), které se činili a pomáhali za což velmi děkujeme a velmi vás moc chválíme a nejen mi, ale i mnoho jiných bytostí :-).

    A jak to dopadlo? Skvěle, nad očekávání skvěle! Práce je hotová! Ptal jsem se několikráte, viděl jsem práci udělanou a říkal jsem si mám to sdělit lidem? Mam je potěšit? A co když k propojení letos nedojde a všichni se budou těšit, pak by mi to bylo moc líto a cítil bych se jako bych zklamal celý svět. Totiž došlo k malému paradoxu. Práce je udělaná dříve, než se vůbec předpokládalo ( kdo můžete zjistěte si to sami, kartami, kyvadlem, ptaní se svých průvodců, vědomím vycestováním, v meditaci atd.) a proto nastala tato situace: Nyní se musí záměrně tomuto propojení galaktického a zemského slunce zabraňovat, jelikož není ještě ta správná konstelace. Lidé ještě nejsou stále připraveni a mohlo by to způsobit ještě zbytečně mnoho šoků, které některým lidem, kteří ještě nejsou připraveni mohou způsobit zdravotní problémy a i úmrtí. Je to jako by jste do žárovky na 220 voltů pustili 1000 voltů. Pro lidi kteří, jsou připraveni je to doslova ráj. S počátku mohou mít bolesti a točení hlavy, příznaky chřipky atd. a nebo také ne, mohou rovnou zažívat své tisíci voltové rozsvícení. Takže při zjišťování zdali k propojení dojde letos mi bylo několikráte sděleno že ano! Takže tímto sděluji, že letos dochází k té nejkrásnější události a zážitku, kdy sami pocítíte a uvidíte změny jak v sobě tak navenek v okolí :-). K propojení zřejmě dojde letos na první jarní den, který je mimořádně 20. března, nikoliv 21 března. Může k tomu dojít i dříve, ale nejlepší konstelace je o prvním jarním dnu. I když vše je možné :-) Pokud dojde k jinému datumu, budeme vás informovat.

    Takže se máme letos na co těšit a to ani ne za dlouho :-) . Vnímejte svůj vnitřek, své vnitřní pocity, své vnitřní bytí a všichni se radujme :-)

    S úctou Merlain a rodina.

    PS: Obsah můžete šířit :-)
    WWW.DOBRESDELENI.ESTRANKY.CZ
    WWW.JINEDETI.ESTRANKY.CZ


    Zobrazení: 1067






    Oblíbené

    Toto uvádí jako oblíbené jeden člen
    .
    Sdílet Twitter Facebook

    OdpovědětVymazat
  3. Odkud vítr fouká :-(
    http://www.youtube.com/watch?v=doKQBUXZ51g
    Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Off topic - našel jsem web s detailně vyfocenými Morgelony na kůži...

    http://www.morgellons-research.org/morgellons/morgellonsinfection.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuj to je nechutný ....

      Vymazat
    2. samozřejmě nevím,zda to jsou vše morgellony :-))) photoshop umí věcí že :-) Ale je třeba znát i tuto variantu.

      Vymazat
  5. Pozitivní EBE-Strážci budou zpocení OPĚT až na zadnici,jak budou eliminovat počitačová zadání na raketách s nukleární hlavicí,jako již TOLIKRÁT.Jsme dětičky s vygumovaným mozkem a osekanou DNA,to nás TROŠIČKU omlouvá http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Byvaly-namornik-vypravi-o-Rusku-a-Ukrajine-Tohle-pry-Putin-jen-tak-nenecha-304752

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic nás neomlouvá, ze všeho vydáme počet před Nejvyšším, a mnozí se budou divit, jak Ho zklamali !

      Vymazat
  6. Další konec světa za námi:http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/desive-proroctvi-vedci-vypocitali-ze-konec-sveta-ma-nastat-uz-22-unora-2014.html
    Nesouvisí to s děním na Ukrajině,ale je vlastně jedno odkud zkáza přijde.Zatím máme štěstí,je jenom otázka jaké zbraně,z Lybie,Iráku,Afghanistánu se dostaly do rukou extrémistům a dalším šílencům do ruky.Severoatlantická teroristická organizace(NATO)dělá co může,aby bylo hůř.Bohatnoucí a rostoucí Rusko,spolu s Čínou jsou tzv.demokratickému západu velkým trnem v pozadí.A když mají nepokoje a bordel u svých hranic,musí se bát kdy a odkud přijde další úder.
    Také jsem si všiml,vynikající práce vazalských středo a východoevropských zemí.Budeme léčit a učit za naše peníze zabijáky a teroristy z Ukrajiny.Co bude Dál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jsme v bývalém ČSSR hostili a cvičili teroristy ve svých vojenských újezdech po dlouhá léta. Copak už jste to zapomněli ? Pokud ano, pak se nedivím vašim přihlouplým a věci neznalým komentářům.

      Vymazat
  7. hop sem http://www.czechfreepress.cz/evropa/ukrajina-majdan-prechazi-z-oranzove-do-hnede.html

    OdpovědětVymazat
  8. tak jsem ráno nahodil z archivu Knowing a ejhle,dopoledne to zároven dávali na Prima Cool,no a NÁHODA NEEXISTUJE..Takže cítím souvislosti...

    OdpovědětVymazat
  9. Doporučuji podívat se na video v článku. Dost je to zajímavé....
    http://worldtruth.tv/cia-agent-captured-in-ukraine-helping-ukrainian-protesters/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.