25. února 2014

Pozdrav z Číny

Od srdca zasielam pozdrav  z  dalekej  Asie.  Tvoje informacie su  velmi uzitocne  a verme, ze  mnohi pochopia  ked si To budeme priat a zelat. 

Trochu k sebe. Odisel som nutene  v 93 roku   do Chiny  a celkom sam.  Inac vedel som mnoho a hovoril ze vsetko je podvod.  Kapitan Dabac  neplati u mna  a  ked zacali,  som zmizol  do davu 1.5 milardy.
Inac urcite  by som vonal fialky od spodu.

K OCTU    --  sprejuju tu tiez  aj ked menej,  lietadiel nelieta tolko.   Sneh,  co napadal  sa netopi doteraz,  aj kede cez den bolo 15 hod plus.   Minule roky sa roztopil  bez problemov,  cize  sialenci zvysuju davky   a  myslia, ze ked zdevastuju vsetku prirodu,  zmiznu dakde pod zem  alebo dakde na Mars,  su to degenerate a blbci   ktori sa uz zacinaju sami seba podozrievat  a  pozierat.

Dusevno,  vztah k prirode a vsetkym tvorom  je podstata zitia,   ich satanismus  je dalsia blbost.  K zlu a  negativam:    treba vediet,   ale  ist svojou cistou cestou,   nemenit sa   a  nebyt zly.

Robil som bojove sporty  z dovodu aby som sa vedel ochranit a nie  ich pouzivat  ako vyhodu  v osobnom spore, tak som sa aj pri napadnuti branil a neublizil,  aj ked nebol problem.

Z niektorych utocnikov aspon tu aj pochopili  a stali sa priatelia,  a  zapacilo sa im co som opakoval.  Zomries  zbranou, ktoru si sam pouzival.   Zakony  prirody a vesmiru energii  sa nemenia. Na to nas velky brat zabudol    a jeho chyba   zial.    

Octujem  malu zahradku a s autom davam  vzadu na okno.   Vyjasnieva sa okolo mna,  dalsim kamosom  ked prijdu davam ja  na okno pod stierac  naoctovanu   handru s tym, ze  ho to ochrani od zleho. Prijimaju  lebo ma poznaju ako kludneho cloveka, co za roky v asii   pouzival  vzdy a bezpodmienecne  ,,AKO ty  k druhemu Tak on nasledne k TEBE ,,

Vazit si kazdy den  a minute  zivota  uz od prveho ranneho   luca slnka.   Vediet a planovat si den  v klude.  K politike a volbam   netreba zabudat ,,LUPUS  PILUM  MUTAT NON MENTEM  ,,vlk meni srst, a nie  povahu".       

 Inac  plati   od starovekych filozofov    Sofizmus ,  filozofie mieru,   za co polozil Sokrates zivot.  Sokrates  uz vtedy  povedal  ,, DEMOKRACIA  JE  najhorsia forma vlady  pre ludi" ako prvy.

 ,, MULTOS  TIMERE   DEBET  , QUAM  MULTI  TIMENT ,,  - ten koho sa mnohi boja, je dlzny sa bat  mnohich -  
     kto mal tu cest poznat mozno aj prezije ked  sa sam dokaze dusevne zmenit,  cize 
 ,,IMPERARE  SIBI   MAXIMUM IMPERIUM EST ,,  Vladnut  sebe  je najvyssia schopnost vladnut" 
,,FORTES  FORTUNA  IUVAT ,, --  smelym pomaha  sudba     
,,GLADIATOR   IN AREA   CAPIT,,   Gladiator  prijima riesenia  az na arene  
 ,,HEU QUAM EST TIMENDUS   QUI  MORI TUTUS  PUTAT,,     Je  strasny ten,  kto za blaho pocita  smrt ,
 3 ,,  IN  ME  OMNIS   SPES MIHI  EST,,                     -vsetko  zavisi iba odo mna
 Zaverom     plati vzdy  Umiernenost   a laska ku vsetkemu      lebo  
 ,,  IRA  FUROR  BREVIS  EST,,   hnev  je kratke bezumie        

S prianim  mnoho dusevnych sil v boji zo zlom  
Igi 
25.2 2014   13:20 PM

12 komentářů:

  1. Velmi skvělý pohled Igi-ho na současnou problematiku světa vč.jejích kořenů v minulosti. Naprosto přesně "ťal do živého" a nenechal na lhářích ani nit suchou. Velmi mě oslovily tyto jeho texty :

    "Dusevno, vztah k prirode a vsetkym tvorom je podstata zitia, ich satanismus je dalsia blbost. K zlu a negativam: treba vediet, ale ist svojou cistou cestou, nemenit sa a nebyt zly." Ano, je nutné znát podstatu, prostředky a účinky zla, abychom věděli kdo, jak a proč s námi manipuluje často s naším tichým souhlasem a neznalosti věci.

    Také toto rčení : ,,vlk meni srst, a nie povahu" je výmluvné zvláště pro naši politickou a korporátní scénu. Ano v našem ovčinci uprostřed Evropy řádí banda zlých vlků, a nikdo jim ve zvěrstvech na ovčanech nebrání !

    Konečně tu máme moudrosti prověřené stovkami i tisíci lety. Jedním z nejvýznamnějších starověkých myslitelů a filozofů byl řecký Sokrates :" uz vtedy povedal ,, DEMOKRACIA JE najhorsia forma vlady pre ludi ako prvy."
    Sókratés byl přesvědčen, že lidé chybují hlavně proto, že nedovedou správně užívat svůj rozum a že jednají podle svých domněnek, místo aby se snažili skutečně poznávat. Proto se rád pouštěl do rozhovorů a kdykoli jeho společníci něco tvrdili, vyptával se jich tak, aby si protiřečili a museli uznat, že to vlastně nevědí. Větu „Vím, že nic nevím“, Sókratés patrně neřekl, byl však vůči ostatním ve výhodě v tom, že věděl o svých omezeních.

    Proto se konečně z té temnářské letargie, a buďme jako neohrožený a statečný gladiator, který "...prijima riesenia az na arene..." protože je připraven, a ví co ho čeká, když udělá to či ono, nebo to naopak neudělá !

    mnoho dusevnych sil v boji zo zlom


    OdpovědětVymazat
  2. Vsichni a svet potrebujeme vic takovejch,sami se jima stavat.....

    OdpovědětVymazat
  3. včera (pondelok) som bol celý deň vonku - Bratislava, videl som tri (číslom 3) lietadlá a večer ked zapadalo slnko možno 5 (vdaka odrazu slnečného žiarenia)... Celá nedeľa, pondelok bolo snečno a aj dnes to veští slnečný deň :-).... že by im došli prachy ??? alebo sa teším zbytočne...
    M.
    Už tretí deň slnko s jasnou oblohou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skôr počasie a vlhkosť, tlak nezabudnúť.

      Vymazat
    2. Sprejujou pořád, avšak při slunečných dnech vypouštějí jen slabě kontrastní látky, takže jsou na obloze sotva vidět. Cvičené oko na přítomnost chemostop chemtrailů je však velmi rychle odhalí !

      Vymazat
  4. milí lidé,zjištěno,že na Cesty k sobě naskočil druhý díl s Pavlem Roškem.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravíme do Číny a děkujeme za článek. Dobře se orientujete a to je správné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby se neorientoval, když žije v Orientu :-)

      Vymazat
  6. Mundus vult decipi, ergo decipiatur. – „Svět chce být klamán, tak ho klamme“

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je, že lidé raději ustojí milosrdnou lež, než syrovou pravdivou skutečnost.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.