29. ledna 2012

144 000 lidí změní realitu Země

Díky čtenáři za následující meditaci!

Pozn. Orgonet: V různých poselstvích a zprávách se objevují údaje o tom, jaké je ono hraniční množství lidí, kteří musejí změnit svou mysl, aby se realita na Zemi přehoupla do nové kvality. A ta čísla nejsou nijak vysoká. Tenhle text uvádí 144 000. Jestli dobře počítám (opravte mě), tak při 6 000 000 000 obyvatel planety je to přibližně 1 člověk ze 40 000, pro Česko to vychází asi na 250 lidí! To přece dáme i několikanásobně!!! 

Spouštěč od Boha

Osmý atribut času: „ Š t ě s t í “

Pro zakotvení nového atributu času je nezbytné přečíst tento Spouštěč od Boha vědomě a úplně.
Tímto způsobem se dostaneš do souladu s energií ze zdroje existence a vytvoříš ideální podmínky pro zakotvení energie “Štěstí” nejprve v sobě a pak v magnetickém poli Země.
Rámcový text zůstává beze změny a vytváří základ, na kterém se v Tobě šíří boží vibrace, aby byly následně účinné i pro všechny lidské bytosti.
Změníme naši Zemi a tady je nástroj pro to daný.
S láskou
Jahn Johannes

Spouštěč od Boha

1. Celý život se řídí zákonem rezonance!
Rozdávám-li lásku, přijde láska ke mně, rozdávám-li nenávist,  i já sklízím nenávist. Podíváme-li se na svět takový, jaký v současné době je, pak mu chybí především láskyplné síly, které by vytvořily mír, jednotu, spravedlnost a poctivost.
Pokud však sami v sobě nemáme vlastnosti jako je tolerance, schopnost akceptovat, poctivost, mír, radost, soucit, láska apod., nemohou se tyto vlastnosti šířit po celé zeměkouli.
Protože každá změna začíná v srdci jednotlivce!

2. Každá buňka lidského těla je světlem!

I naše věda již byla schopna odhalit, že fotony pod pozorováním mění své chování. To znamená, že prostřednictvím našich myšlenek a našich pocitů můžeme přímo zasáhnout do struktury, do chování našich buněk. A toto světlo, které jsme a co nás tvoří, je všude. Protože všechno je ve své nejmenší části - světlo. Stejně tak i každý člověk.
Pokud se nám podaří ovlivnit naše buňky a poskytnout jim požadované informace, můžeme je aktivovat, nově nahrát a zaměřit je na to, na co chceme!
A takto působí i tento spouštěcí email!
Můžeš se vědomě naladit na kvalitu dané vlastnosti a vytvořit novou realitu pro sebe tím, že přeneseš myšlenkové a emocionální podněty do svých buněk.
Tento dopis je protkán vysokou frekvencí světla ze zdroje existence, a pokud to dovolíš, bude toto světlo okamžitě doplněno i do Tvého tělního systému. Okamžitě pocítíš harmonii se životem a světlo lásky rezonuje s Tebou. To vše se děje na buněčné úrovni a vytváří v Tobě pocit spokojenosti a blaha.
Je to nová orientace, která v Tobě danou vlastnost zakotví. Tento Spouštěč od Boha je velmi účinný a vyžaduje vědomý obrat a jasné: Ano, já chci!

Jakmile 144.000 lidí (počet dokonalosti a stability) zakotví tuto novou kvalitu ve své buněčné úrovni, je tento atribut ustanoven také na planetární úrovni tím, že se usadí v mřížkovém systému planety Země. To znamená, že s ním mohou rezonovat všichni lidé. Tato mřížková síť Země objímá celou planetu a zahrnuje všechny kolektivně vytvořené záměry; ty temné, stejně jako i ty světelné.

Pokud tedy prostřednictvím našich myšlenek a našich pocitů nasytíme mřížkovou síť Země dostatkem pozitivních světelných záměrů, změní se realita na Zemi.
Pak je tu klid a mír, protože to bylo naším záměrem. Je na nás, co vytvoříme, protože tvoříme prostřednictvím našich myšlenek a emocí.
Čím více lidí si to uvědomí, se s tím seznámí a také to aplikuje, tím rychleji změníme podmínky na Zemi.

Protože:

My máme tuto moc tím, že se rozhodneme a uděláme to správné!
Jakmile si přečteš tento text a máš z něj dobrý pocit, pak můžeš mít okamžitý a přímý přístup k energii Světla.
„Ano, já chci!”
A světlo působí – sice neviditelně - ale ne nepozorovaně!
Budeš okamžitě povznesen a uveden do stavu harmonie sám se sebou. Kvalita světla dnešní vlastnosti bude nahrána a zakotvena v Tvých buňkách.
Potom pošli tento email pokud možno všem, kteří z Tvého pohledu jsou připraveni pomoci utvářet novou, spravedlivou a mírovou společnost tím, že jsou ochotni nejprve sami v sobě reorganizovat a nově nahrát své buňky.
Je to síla sebeurčení, která nyní může být uplatněna! Pokud dosáhneme počtu 144 000 lidí, kteří tuto vlastnost v sobě usídlí, změní se realita na Zemi v nové dynamice. Tento údaj odráží tzv. „kritické množství”, kterému se dle zákonu rezonance musí podřídit všechno.
Pokud chceš podpořit tento proces všemi svými silami a také ve své rodině, skupině přátel či známých vytvořit novou kvalitu života, pak pošli tuto informaci do 14 dnů 14-ti lidem. To vytvoří ve Tvém individuálním prostředí skupinovou energii, která vás v tomto záměru okamžitě utvrdí a stmelí dohromady. (14: Číslo pomoci a uzdravení, 1+4 = 5, pět: Číslo svobody.)
Takto bude ve Tvém bezprostředním okolí okamžitě vytvořena novou realita, protože každý je naladěn na tuto vibraci. Těšte se z ní!
Tento velmi silný nástroj mění podmínky na Zemi k lepšímu.
Měj důvěru ve svou moc a sílu! Ano, věř si.

Osmý atribut času: Štěstí

Prosím, udělej si teď 15-ti minutovou přestávku. V klidu vyslovuj nahlas tento záměr a přehraješ si své buňky touto informací:


Můj život je ve štěstí. Jsem štěstí a každá buňka mého těla vibruje štěstím, kterým jsem. Pro všechny lidské bytosti je zřejmé: Já jsem štěstí.
Nařizuji mým buňkám teď přehrát zvonivou energií štěstí, tuto vlastnost ve mně zakotvit a v mých buňkách zapečetit.
Tak je to.
„ Ano, chci!“

Pokud s tímto dopisem souhlasíš, předej ho dál co nejvíce lidem.
Změníme svět, nikdo jiný to za nás neudělá!
A tady je nástroj pro to daný.
V souladu s životem
Příští atribut času: Soucit – bude vyslán do 14 dnů.

JJK

www.lichtweltverlag.com

20 komentářů:

  1. Milý Orgonet,

    ako tu môžeš dávať Svedkov Jehovových? Nabudúce by trocha selekcie neuškodilo. Pozajtra tu bude Aštar Šeran takýmto štýlom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to afirmace jako kazda jina,pozitivni muze jen prospet.

      Vymazat
  2. Připadá mi to jako spamovací maily, které občas dostanu. Pokud tohle pošleš do 10 minut 10 lidem, splní se Ti Tvé přání. Je to dobrý zdroj informací, které se dá spamovat nic víc... Lidé se MUSÍ změnit sami a musí chtít. Ale to raději změní své okolí, než aby měnili sebe...protože je to jednodušší. Sám jsem zklamán tím, že protesty proti SOPA které byly tak plánované nic nevyřešili, pač se dostavila hrstka lidí. Stále jsou to jen velká slova a prd z toho.

    OdpovědětVymazat
  3. Pozor - číslo 144 000 vychádza z Biblie, zo Starého zákona, Evanielium podľa Jána a predchádzajúce, ide v podstate o počet členov vyvoleného židovského národa - 12 000 z každého kmeňa Izraela, ktorí budú vládnuť na nebi. Takže ak aj veríte bludom, zmierte sa s tým, že vám bude vládnuť národ "vyvolených". A zobuďte sa.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak podívej, já nejsem žádný věřící a nechápu, proč by mi měl tam nahoře někdo vládnout, když si jsou všichni rovni. Tam nahoře to není jako tady dole, kde vládne EGO s tím, aby hrstka vládla všem. Bože to už jsou Ti lidi tak zfanatizovaní a věří těmhle kecům? A nějaké blbé řeči , že pokud nevěřím, tak mi bude vládnout elita. Každý jsme svým bohem a pokud je nějaký "bůh" tak to je náš stvořitel a ten neodsuzuje. Pokud někdo někdy viděl boha, tak pevně věřím tomu, že to byla astrální bytost v podobě boha. Protože tato Země byla odsouzena ke zfanatizování lidí a málo věří v něco jiného, než je bůh. Pokud uměl léčit, tak to znamená jen to, že byl asi z jiného vesmíru na jiné duchovní úrovni a tyto věci dokázal, akorád ho měli za boha. Jen se podívej, kolik lidí bylo zabito,upáleno díky křesťanství. Pokud by se lidi drželi desatera, tak je tu dneska láska a mír a nebude potřeba udělat tísíce zákonů. A židé nemám vůbec rád, pokud by sis zjistil, kolik židů vládne světu a co všechno už napáchali, asi bys jim poslal jednu lesklou kulku mezi oči. Někde jsem četl, že jistý žid má na starosti i televizi Novu. Ale tahat zkrátka do všeho náboženství není správné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu není co dodat!Naprostý souhlas.

      Vymazat
    2. Pokud by se mělo spoléhat na takovéto lidi, jako jsi ty, a různé církve jak křesťanské nebo nekřesťanské, svět by neměl (tedy lidé v něm) naprosto žádnou naději na vylepšení všech věcí. Ještě, že "povídálkové, žvanílkové a lůza" z Vatikánu i jiná, s tím nebude moci naprosto nic udělat. Stane se tak jak učil J.K. Chtějte nebo nechtějte.

      Vymazat
  5. Směr nového vývoje lidstva ke světlu už byl zahájen.Vše důležité pro světelný vývoj je zde.

    http://www.novaduchovnicesta.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Další falzum.Sice s oběma body po úpravě souhlasím-Celý Život(Vesmír) se řídí zákonem Rezonance
    -Každá buňka lidského(živého) těla je Světlem.
    Ale PROČ máme podporovat mřížkový systém Země??????????Proč máme sytit tento mřížkový systém naším Světlem???????????Tuto síť vytvořili naši Vládci (a stále jej pečlivě udržují a zdokonalují) pro naše ponížení,pro naše ovládání,pro falza typu Blue Beam,pro naši likvidaci.Tuto entitu rozhodně žádným způsobem podporovat nebudu.
    A co to je v pojmech ŠTĚSTÍ????
    Co je pro někoho štěstí (např .v penězích),může pro jiného znamenat vykoupení smrtí."Můj život je ve štěstí" je úplný blud.Štěstí není pojmem,je to jenom představa.
    Základem je SVĚTLO.Takže -Já jsem SVĚTLO !,-Můj život je SVĚTLO !.Tohle říkejte nahlas,protože tohle má platnost!!!!!!!!!!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
  7. Neuvěřitelné,jak se cítím nádherně.Myslela jsem si,že se mi mé buňky zblázní radostí.Jako kdybych po tom toužila od nepaměti a ta správná chvilka nastala právě teť.Symfonie všeho.
    Moc děkuji s láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  8. ze to nase ziti tady nebude nahoda, protoze by to bylo docela nespravedlivy,to uz docvakava hodne lidem.kdyz se pochopi par veci,tak to je hned o nicem jinem a vse do sebe zapada,vse se doplnuje.jakmile se na urcitou vec soustredi urcite mnozstvi lidi,lze dosahnout opravdu dedacos.tak napriklad pri skupinove transcendentalni meditaci se vysledna energie nescita,ale umocnuje.urcite mnozstvi lidi opravdu muze celou vec zmenit. kam smeruje nase pozornost,tam jde nase energie a posiluje to,na co myslime.tedy pokud budeme premyslet o tech kteri nam skodi,tak delame presne to,co jim dava silu.pokud ovsem budeme energii posilat do toho co chceme prozivat,trebas to nahlas vyslovime,treba nekolikrat,nebo si to nekam napiseme,kde to budeme mit na ocich(pricnip afirmace) tak se zacne vse kolem nas menit s tim,jak budem menit my svuj nahled na svet,resp.na sebe same..preji krasny den,jirik.

    OdpovědětVymazat
  9. a co když vše je mřížka...třeba krystalická.... Nejnovější výzkumy např. virů - cituji jednoho vědce(jméno jsem ale fakt zapomněl): NASA zkoumala viry ve vesmíru a zjistily tam, že viry mají strukturu krystalické mřížky. Oficiálně to samozřejmě neřeknou, protože by se jim položil celý faram průmysl." Tak třeba i tak se dívat na "mřížky"... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. to funguje stejně jako kikung, už jsem ten odkaz sem dával a třeba se teď propojí obě věci v lidech co tohle přečtou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je pravda,že kazdý má Svoju predstavu Šťastia,Ja To cítim ako Svetlo,to je názor, a táto stránka je súhrn názorov,každý si vyberá sám a tak to je vo Vesmíre -Voľba -

    OdpovědětVymazat
  12. Tady si snad každý utrhnul a jedl z "frňákovníku", že strkáte frňáky až sem a mumláte každý o něčem jiném jen ne nic kloudného.

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím,jak kdo přišel na ten počet 144.000 v této souvislosti, ale vím zcela jistě o tomto počtu uvedeném v Bibli. Jedná se o 144.000 zachráněných Izraelců z každého jejich kmene. Tedy 12x12.000. Podle Apokalypsy/Zjevení sv.Jana to má být konečný počet zachráněných před katastrofami na konci dějin před Posledním soudem. Takže je ten počet dokonce v rozporu i se zprávami od pana Kavassilasse z Austrálie. Jak je patrné, žádné informace nejsou úplné, zcela pravdivé a přesvědčivé tak, aby je bylo možné přijmout za své. Každýje strůjcem svého osudu, a to do slova a do písmene :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že si ten "osud" dobře vychutnáš.

      Vymazat
    2. Já jsem si svého osudu dobře vědom, nemám s tím problémy ? A co ty? :)

      Vymazat
  14. Prosím vás, lidi, vynechte "mřížky", světlo "v nás", různé církve, jak tak zvaně "křešťanské" i nekřesťanské-(hledání sama sebe), a vše co vám lechtá uši. Nic jste si n*e*s*t*r*a*n*n*ě neprostudovali. Znovu podotýkám NESTRANNĚ. Nenechte se ovlivňovat církvemi, protože VŠECHNY válčí, zabíjejí se navzájem. A vy všichni jak jste zde prezentovaní svými člámky, byste první hodili kamenem po Krisu Ježíši, kdyby zde byl v těle, tak jak na něj někteří čekají a SVÉ názory předkládají jako "učení" jiným lidem. V průběhu staletí tyto církve - jejich duchovní odstranili z Bible to ce se jim nehodilo; hlavně "papeženci". Kde je potom "pravda", kterou učil Ježíš? Ježíš, kterého neučí ani protestantské církve, ani Vatikán - ""a to Boží jméno"" - o kterém ježíš nabádá v modlitbě, kterou učil své apoštoly a platí to do dnes. "...ať je posvěceno Tvé (Boží) jméno". Nenechte se plést různými výroky kněží z různých církví. Ježíš říká:"Nepřišel jsem aby mi bylo slouženo, ale abych vám oznámil jméno svého Otce..." -znáte to a přece nevíte ke komu se modlíte. A co 23.kapitola Matouše, kde sám ježíš Kristus nabádá:"...a Otce(v náboženském smyslu) nenazývejte sobě ma zemi, protože JEDEN JE VÁŠ oTEC, TEN NEBESKÝ". a CO FALEŠNÉ NAUKY, které učí, jako Trojjedinný bůh? nebudu dále vše vypisovat. To bych zde musel vypsat celou Bibli, ne Kralickou ani ne Ekumeniskou - tyto znehodnocené překlady těmi kteří se honosí a podepisují se ing,dr,doc, děkan. To vše je na nic. I to se můžete dočíst v Bibli, že "moudrost moudrých a intelektuálů" je u Boha pošetilostí. Tedy k ničemu. Tedy kdo hledá(pravé náboženství) nalezne...(pravdu), ale vejděte tu úzkou branou která vede k životu.
    Říká se že všechny cesty vedou do Říma. Ale já vám říkám, že pouze jedna vede k pravému náboženství.

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavě divoká debata, není divu, informace pravdivé i lživé se nyní množní jako houby po dešti.
    Nevím nač jsou doopravdy stavby typu pyramidy postavené na mříži energie, co se stane až se obnoví jejich plná funkčnost pokud se opraví a podobně. Nevím, kdo sleduje jaký záměr. Ale vím jistě že: Je dobré cítít lásku a být za ní vděčný. Je dobré být vděčný za ponaučení, které nám život ve zdejší dimenzi dává. Každý krok (situace v každodenním životě), nás navádí správným směrem a je na každém, jak se rozhodne a kudy se vydá. Můj pocit je, že ten kdo to pochopí, se nemusí ničím trápit a nebo se něčeho obávat. Zdá se mi, že některým lidem stále nedošlo, že si svou realitu a tudíž i budoucnost tvoříme sami. Já tedy, jsem pro svět plný zdraví, lásky, radosti,spokojenosti a vděčnosti a pokud tohle někdo má, pak je štastný. Chápeme? Pokud reaguji na každodenní podněty a zkoušky vesmíru a nemyslím na nehodu, nemoc, chudobu atd. tak se nepřihodí. A pokud se tak budeme chovat všichni, a přát si at je naše planeta zdravá a štastná, pak bude ráj na zemi, aneb ona rajská zahrada je pořád zde, stačí otevřít oči a duši. Jinak si myslím,že světlo je pouze jedna část všeho a podstatná, protože nemá hmotu, ale umí hmotu tvořit, stejně jako umí zahřát a dodat energii. Zamysleme ale také se nad tím, kolik např. vody je podílem lidí, zvířat,rostlin,oceánů,deště,řek atd. Myslím,že momentálně je jasným hlavním obyvatelem této dimenze voda v nejrůznějších formách a vždy je také přítomen crystal. a proto, važme si také vody a dalších elementů. Všechny moc zdravím, mějte se krásně, Jan Johannes B.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.