2. ledna 2012

Co se děje nad mraky

Malá série dnešních snímků NOAA, na důkaz, že nad oblačností, která nám kryje slunce, probíhá čilá aktivita aerosprejování a "přihřívání" oblačnosti. Ani nevím, co na dnešek plánovali ... to je jedno.
(Před západem se u nás vyjasnilo, a jak mnozí píšete: slunce vydává nebývalý jas a svítí dlouho ... i když přes něj čárovali.
Taky mnohem více hřeje - třeba na Štědrý den za poledne to bylo chvíli na tričko ... než nafoukli mrakovou clonu.)

Čáry od rána do večera:



A před západem "přihřátí" oblačnosti žlutým třeskem: (jaké máte počasí tam, co to třesklo?)

14 komentářů:

  1. Podkrkonoší - dnes (2.ledna) neproniknutelná bílá deka

    OdpovědětVymazat
  2. Pocas tejto zimy este skutocne zima nebolo. Mohlo by to tak vydrzat.
    To dlhe svetlo vecer je mozno naozaj sposobene odrazom slnka od chemu, ktory je uz vsade.

    OdpovědětVymazat
  3. u nás to dnes třesklo ráno, orlickoústecko

    OdpovědětVymazat
  4. Koukal jsem na chmi ze včerejšího dne(okolo 22:00) a radary docela metaly paprsky :)

    OdpovědětVymazat
  5. tady v Praze je polojasno ,až skoro jasno,jen na Vyšehradem vidím dvě přidrzlé čáry hnojařu...za chvíli tam uděláme VELKÝ VANDR,takže se budeme asi kochat tradičně upocenou rachotou,jak budou zasírat Slunce...možná že ne...uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.stream.cz/video/645557-zvlastni-mrak-nad-polskem

    OdpovědětVymazat
  7. Môžem potvrdiť. 2.januára sme boli s manželkou na malom výlete a od 600 m.n.m. bolo krásne slniečko. Dolu pod nami v dolinách hustá hmla. A nad našimi hlavami zbesilo lietali klimateroristi so svojimi "sračkovačmi" aby zatienili slnko. Slniečko krásne hrialo až kým ho s tou chemickou dekou úplne nezakryli. Toľko lietadiel behom jednej hodiny som doteraz nevidel. Dávajú si fakt veľa práce aby ľudia to slniečko nevideli. Z Kysúc zdraví Gringo.

    OdpovědětVymazat
  8. jojo...na Karlovarsku se protrhalo a bylo slunce i chvílema....jsem zrovna říkal co je vlastně lepší... po druhé hodině začali lítat jak poplašený a srali nám to na hlavu...pustili hned i radar, vytvářela se hned vlnová oblačnost...Vždycky je mi z toho hned smutno...safra....

    OdpovědětVymazat
  9. 2,1,2012 Praha cca7h/12C skoro jasno,stačilo popojet a v okolí brna cca2C na vysočině samozřejmě mlha a v Kunštátu trošku sněhu.

    OdpovědětVymazat
  10. Není rozdíl, co je lepší, jestli jasno či plastické zataženo. Oni totiž lítají jak strhaní i když je zataženo. Pořád je slyším. Musí to prostě udržovat. Jen u toho jasna je i vidíme....

    OdpovědětVymazat
  11. To přece není normální, že tak zběsile, ve stovkových nebo snad až tisícových počtech chemoplánů, intenzivně sprejují oblohu po celém světě. Jaký má ta chemodeka skutečný účel ? Co a proč cloní ? Nebo co před námi skrývají ? Pokud by chemodeka nebyla, všimli by si lidé nějakých zásadních změn na obloze nebo dokonce ve Vesmíru ? A to je pro udržení globalplánu nwo nežádoucí ? Je tím potlačována probíhající transformace ? A pokud ano, v jakých parametrech ? Co se nesmí změnit ?

    OdpovědětVymazat
  12. U nás na Pardubicku bleskalo včera večer mezi půl sedmou a sedmou hodinou. Dnes ráno lilo a obloha je samozřejmě stále pod mrakem :-(

    OdpovědětVymazat
  13. Ve Varech bleskalo také...já si toho všiml kolem 22té hodiny...a vzduch divně zasmrádá...

    Pro 22:06 - tím jsem chtěl říct, že někdy je pro mne lepší, když to aspoň nevidím....srdce mi to trhá..jinak je to samozřejmě úplně jedno.

    Pro 22:48 - plán depopulace a zvýšení nemocnosti obyvatelstva...ještě na tom aspoň něco trhnout. Já v tom sice postrádám logiku...ale nemom duše, zvaná Witig...má asi hodně rozměrů.....

    OdpovědětVymazat
  14. Pro 3 ledna 22.48.www.youtube.com/watch?v=aPVOC1-09tg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.