4. ledna 2012

Včerejší haarpový vír

Ahoj Orgonete,
po delší době se zase hlásím :) Udelal jsem animaci a uložil ji ze satelitu EUMETSAT ze dne 3.1.2012. (http://i.picasion.com/pic48/156c7448cb1ee7329fc424304a7395a2.gif ) .Jedná se o segment mezi anglií a francií/belgií. Všichni asi logicky chápou, že se mraky točí přirozeně jako vodní hladina.Jednoduše pravidelný vír vzdušných mas. To, co předvedli s tímto vírem, je celkem do očí bijící manipulace pomocí HAARPU. Ten pravý "lalok" je celkem evidentní a nevypadá ani trochu přirozeně. Je to vidět i na animaci z Eumetsatu (http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT4/index.htm) Oblast vyznačená červenou plochou by tam vůbec neměla být ! Dále je krásně vidět, jak tlakové níži pomáhají vytvořit extrémnější počasí. Tam, kde jsou červené šipky, je možné vidět chemtrails několik set kilometrů dlouhých a nejspíše slouží k umocnění síly tlakové níže. HAARP ? Nejspíše ano.
Díky za vyvěšení na web a do roku 2012 přeju dodatečně všem splnění jejich přání.

Panzik

Animace:


P. S. Orgonet: To je ten vír, kterému říkám "hranatá spirála", včera ještě nad Skandinávií ho odshora "ogrilovali" žlutým třeskem - mikrovlnným zářením - viz http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/boure-pres-polovinu-planety-od-indie-do.html 

4 komentáře:

  1. Velmi pěkná aktuální animace je zde: http://en.allmetsat.com/images/afwa_msg_europe_ani.php

    a zde http://en.allmetsat.com/images/meteosat_nrlmry_slp.php jsou zase poměrně často vidět žluté "třasky". Hodně často jsou patrné na deltě Nilu.

    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. Něco se děje na západ od nás: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/latestImages/EUMETSAT_MSG_AMV-westAtlantic.png

    OdpovědětVymazat
  3. Martin: dobrý odkaz, je tam všechno pohromadě, díky ...
    20.48: Ten pás nad Atlantikem určitě pokračuje kolem severního pólu do Asie, nedíval ses tam?

    OdpovědětVymazat
  4. takže hošíci,co si dali repete s inkarnaci do současnosti s podobnými hrátkami,jako tehdy v Atlantidě nám nejen zasírají oblohu,ale mysl hnojem z tisku a sdělovadel....klidně lelkuji na nebeské veletoče a nedopustím roztočení emočního těla se ctihodným egem.PROSTĚ na ně seru...jadrně.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.