19. ledna 2012

Klimateroristé nás opět vydatně chemtrailsují a grilují HAARPem

Kdyby to nebylo k vzteku, člověk by se musel smát, kolik energie a prostředků věnují klimateroristé nesmyslnému vytváření počasí ... (Smát se můžu, protože zrovna nikam nemusím autem.)
Dnešní vydatné srážky všeho druhu ve střední a východní Evropě byly jako vždy podpořeny chemickými prostředky, viz snímky NOAA.





Brzy ráno nesměl chybět řádný žlutý třesk zvláštního tvaru, aby se srážky vydatně srážely.

Umělá chemická oblačnost, která u nás působí, je opět součástí mimořádně dlouhého systému táhnoucího se přes půl  zeměkoule. Na severu je zakončen hranatou megaspirálou. Celý ten tvar pásu vypadá jako džin lezoucí z láhve (:-)))

(Dnes se mi rozbřesklo, proč dokážou vyrobit tak dlouhý pás. Celé to spočívá v materiálu. U nás doma jsme vždycky dělali kapání do polívky z normální  mouky, a vytvořily se delší či kratší kapky (my říkáme obláčky). Dneska jsme použili bezlepkovou směs Jizerka - a bylo možno vytvořit dlouhatánskou "nudli" bez konce, jedna dlouhá nudle několikrát omotaná v celém hrnci (:-)) (Byla dobrá.)
A tak klimouši pořád něco stříkají a práškujou nad Atlantikem a všude, aby vzduch byl chemická směs, která se pěkně spojuje a táhne. (Ona se jim ta vlákna zřejmě i automaticky replikujou a vytvářejí megavlákna a megaoblačnosti ...)

Spirála je úplně nahoře. Povšimněte si rohu nad severní Evropou.


Spirála z jiného pohledu.
 Noční snímek - "roh" zasahuje až do Polska.

Teď zrovna "třeskli" kolem celého "rohu". (Ty pásy barevného "zrnění" a modré pásy určitě také znamenají nějakou nekalou aktivitu.)

A ještě pohled od severního pólu. Sorry, nejsou moc vidět světadíly, tak od toho černého dolů je severní Amerika, spirála od černého doprava je nad severní Evropou.

Dnes večer jsou nad Evropou další žluté třesky, podle nichž je možno předpovídat, kde bude za pár hodin - tak asi za půl dne - extrémní počasí. Asi takhle:


Klíčová slova: klimaterorismus climaterrorismu klimateroristé climaterrorist haarp umělé počasí manmade weather dlouhé oblačné pásy long cloud systems žlutý třesk yellow bang extreme weather extrémní počasí hranatá spirála spiral chemtrails 

21 komentářů:

  1. Co to je za zvláštní rogalo na severním pólu?
    Hans

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je oblast nesnímaná družicí ...

      Vymazat
    2. A proč není snímána družicí?

      Vymazat
    3. Není snímána protože je tam údajně 2250km v průměru obří díra do země - má to být vstup do duté země.hledejte na googlu "dutá země".Hitler to věděl,byl v antarktidě za 2.světový,hned po něm tam jeli američani s celou armádou v letech 1946-1947(operace High Jump).Co by tam asi všichni dělali když tam má být údajně jen obrovský kus ledu a zima?Když se podíváte na Anarktidu na Google Earth uvidíte jen obrovské vyretušované kolo.Kdybyste někdo věděl kde sehnat satelitní snímky anarktidy hlavně nějaké staré které ještě nejsou upravené...

      Vymazat
    4. Že by dutá země?
      Hans

      Vymazat
    5. Musím to upřesnit : nevím, zda Hitler zkoumal severní pól neboli ARKTIDU, ale zato dobře vím, že zkoumal jižní pól ANTARKTIDU (prosím nezaměňovat oba pojmy, nejsou totožné !), kde byly (a zřejmě pod ledem v podzemí dosud existují - jen se dobře porozhlédněte po netu, však sami mnoho indicií naleznete)jeho tajné základny. Ta operace High Jump (Vysoký skok) se uskutečnila, ale bylo to pro americkou armádu a námořnictvo hotové fiasko. Celá flotila válečných lodí, letadlové lodi a ponorek byla zdrcujícím způsobem zničena náhlým a mohutným útokem létajících strojů, které v plamenech posílaly ke dnu jednu loď za druhou. Údajně se zachránila jen hrstka námořníků s jejich druhým velitelem lordem Byrdem na jediném záchranném člunu. Měli štěstí, že je zahlédli argentinští rybáři, a pomohli jim k záchraně. Co se tam stalo, se dodnes tají !!! Od té doby si již USA žádnou podobnou trestnou vojenskou expedici do Antarktidy nedovolilo. Lord Byrd zkoumal letecky i severní pól, kde našel onen otvor do útrob Země. Útržky jeho zápisků se dostaly i na veřejnost, ale federální propaganda z toho udlal spíš "zajímavý komiks", aby odvedla pozornost od skutečných událostí, jichž byl lord Byrd přímým účastníkem na několika misích u severního pólu. Je vůbec otázkou, zda vletěl do útrob Země, nebo na pólu proletěl nějakou dimenzionální branou do jiné dimenze nebo paralelního světa.
      Nauka o duté Zemi říká, že v jádru Země se otáčí něco jako malé slunce, a okolo něho, že obíhají 2 až 3 malé měsíce. Září prý temně rudě, a tak je všechno údajně ponořeno do jakéhosi červeného světla. Tma tam prý nikdy není, jen zatmění díky oněm měsícům. Je tam prý ovzduší a mraky podobné těm na povrchu. Podobně je tam prý subtropická až tropická fauna a flora. Žije tam údajně civilazce bílých vysokých modrookých lidí. Mají tam vybudovaná města, a přemisťují se plavidly zásadně "vzduchem". S těmi plavidly prý oním otvorem vylétají také nad vnější povrch Země, takže lidé v těch oblastech mluví o tom, že viděli UFO. No, nevím, co k tomu říct. Nedávno jsem viděl někde na netu kvalitní snímek měsíce Jupiterova Europa, a na snímku bylo zřetelně vidět, jakoby z jeho vnitřku vycházela záře skrze různé praskliny a otvory. Takže těžko říci, co je ve středu planet a vělkých měsíců...

      Vymazat
  2. no já už to několik měsíců tipuju na superhurikán u severního pólu jde to pořád stejně a víc a častějc se tvoří takováto oka...

    a tahle domněnka vychází hlavně z Wetterzentrale GFS modelů... a tenhle článek té mé teorii přilévá jen do ohně.. :)
    přestava kdyby elhiero (http://earthquake-report.com/2011/09/25/el-hierro-canary-islands-spain-volcanic-risk-alert-increased-to-yellow/) vybuchlo poslalo hodně vysko spoustu popela a ten přeletěl Atlantik podél Ameriky se vrátil zase zpátky k Evropě a natáhl se na rozhraní teplého a studeného vzduchu u polárního kruhu při takhle se zrychlující rotaci tohohle proudění co už pozoruji 3/4 roku to by byla panečku pěkná bouřka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Superhurikán ano, ale uměle vytvořený...

      Vymazat
    2. Dík za super adresu pekne to je aktualizované

      Hneď som si našiel Irán toď zemetrasienia nad 5.0 ale HAARP sa tvári ako že nič ten graf je ešte vôbec funkčný ? Stále ukazuje tie iste hodnoty a keď sa posune roby čiary z hora až nadol všetkých odtieňov v jednom pase a úplne neprehľadný o aký deň sa jedná a najmä čas.

      Ale táto stránka sa my páči dik.

      http://earthquake-report.com/sk/2012/01/19/strong-earthquake-causes-casualties-in-iran/

      Vymazat
    3. A čo to spravý z golfským prúdom keď sa to zmieša z ropou v z Mexického zálivu a ako by to nestačilo tak zas unikla ropa pri Nigerii majstrom od SHELLu a pri Nórsku zas BP.
      Ta adresa je len kvôli mapke golf.prúdu (článok s tým nemá nič spoločné)
      http://www.shmu.sk/sk/?page=1744&id=&ocid=159

      Vymazat
    4. Naše Sk-gorili ešte nedospeli asi moc skáču a slušne nespinkaju.

      Ale nevadí pozrel som si Goldman-sachs spomenul som si že tam bola investicia do chemtrails pred dvoma alebo troma mesiacmi som tam študoval krízu naviedlo ma tam jedno video z Maďarska kde sa bavia kto vlasne zapričinil kolaps aj začal vojnu proti štatom napr.Lybia,Irak a tak dalej u nich mali uložené Zlato a ked ho chceli naspet tak dostali humanitarne bombardovanie rozpraval o tom bankár madarskeho pôvodu z Deusche Bank tak som si ich pozrel čo to je zas za kyslu smotanu no poviem vam že takto si zarabať peniaze no humus.Tam som narazil na investiciu do chemtrails ale už to tam neviem najsť vo wikipedie na yooho je všetko vymazane(ten prehliadač patri im) nemal som vtedy čas to hned sem dať lutujem toho furt som to sem zabudol zavesiť ale našiel som niečo ine panov investorov.

      http://theintelhub.com/2011/11/07/chemtrails-and-weather-derivatives/

      http://rutube.ru/tracks/3193545.html

      http://maxkeiser.com/2011/11/21/ows-declares-goldman-sachs-guilty/

      http://en.wikipedia.org/wiki/Goldman_Sachs

      http://www.youtube.com/watch?v=xPlCuevr9rw

      Vymazat
  3. Když už neovlivníme velké systémy přes půl planety, co takhle dezinfekčně octovat každý den i do deště, sněhu a ne jen když ty čáry vidíme. Už podruhé, když jsem octovala měla jsem pocit, že se tím rozproudil vzduch a déšť přišel nějak rychleji, než by měl... nemusí všechno spadnout v Čechách... I zamračená obloha může být světlejší, po octování, i polooblačná-což dnes již prakticky není, pokud nefouká uragán...

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, a pročpak není tato oblast snímaná? Je tam snad něco nezajímavého, nebo dokonce ošklivého?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má tam být otvor do nitra Země o průměru 2000-2200 km. Na jižním pólu má být podobný otvor, ovšem asi o 200 km užší. Podle astronomů, seskupivších se kolem dnes již zesnulého legendárního Carla Sagana, prý planety a měsíce vznikají rotací hmoty kolem jádra. A podle toho jak je to jádro velké a silné (gravitace, elektromagnetismus apod.), nabaluje na sebe tolik hmoty, kolik je kapacitně schopno. Proto jsou planety různých velikostí. Při formování planety nebo měsíce dochází prý k rotaci onoho jádra s okolní hmotou.Hmota rotuje nejen okolo tohoto jádra, ale rovněž okolo silových polí na jeho pólech, čímž vzniká uvnitř utvářeného planetárního nebo měsíčního tělesa jakási válcovitá dutina. Po nabytí konečného objemového, hmotnostního a dalších stavů má nově se rodící planeta nebo měsíc pozůstatky po předchozím formování rotací,vortexem ve formě obrovských otvorů na pólech. Tudy samozřejmě unikají i nadále energie z jádra. Někteří svědkové dokonce tvrdí, že viděli ze severního otvoru vycházet intenzivní záři, která se podobala severní polární záři (aurora borealis) od slunce.
      Je proto otázka, nakolik může být Země dutá. Zda jen ve formě pozůstalé válcovité trubice o průměru přibližně 2000 km uprostřed se žhavým jádrem, anebo podle dodnes proklamovaných nauk o duté Zemi. Charakteristiky a vztahy otvorů k jádru v tomto případě pak zde budou zcela odlišné od vztahů hmotných částí planety. Chci tím naznačit, že v té trubici zjevně nedochází k sopečné činnosti, výlevům magmatu, zemětřesením apod.Pak to také znamená, že jádro Země je zcela odlišné, a zcela odlišně funguje, od našich dosavadních vědeckých představ a zkušeností...

      Vymazat
  5. ...a popel by na léto stmavil ledovec na severním pólu a pak budeme vesele, co? no přece těžit víc na severu plyn))))) i ropička by se našla..
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. No co by pak asi odolalo větru o rychlosti 300 - 500 km/h ? Zůstala by jen holá rozsáhlá pustina a hory trosek na konci jevu. Nejhorší na tom je, že se ten ničivý živel dá vypínat a zapínat podle libovůle klimoušů : budeš poslouchat ? Necháme tě alespoň živořit. Nebudeš poslouchat ? Tak chcípni !

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.topky.sk/cl/11/1296603/Zacala-internetova-vojna--Najvacsi-hackersky-utok-zasiahol-FBI-aj-Biely-dom-
    Anonymous

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je otázka, zda causa italský parník na boku (snad původně torpédovaný ponorkou), hackerské útoky na data FBI,CIA a Bílý dům, jsou jen další konspirace typu 9/11 globalisticko-teroristicko-zločineckou anglo-americko-izraelskou aliancí pro nastolení chaosu, teroru a konečného vyhlášení NWO nad celou planetou Zemí. Mnoho z toho, co se v poslední době děje v UssA, UK a Izraeli tomu silně nasvědčuje !

      Vymazat
  8. Mám čím dál tím intenzivnější pocit,že chemoterapie ve vzduchu má úplně jiný cíl a klimaterorismus s tím spojený je jenom takový "příjemný vedlejší produkt",na kterém se dá s výhodou vydělat.......
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dnes již jasné, že hlavní účel je vojensko-mocenský :
      1. dokonalé a celoplošné, celoplanetární médium pro vojenské, válečné,
      špionážní a klimateroristické akce
      2. dokonalé médium, zprostředkující činnost klimatických manipulací a útoků
      3. účinné stínění slunečního záření a dalších energií či jevů,
      přicházejících na Zemi z vesmíru v rámci probíhající transformace
      4. účinné médium na decimování zdraví chemtrailsy postihnutých obyvatel,
      fauny a flory

      Vymazat
  9. Zajímavě sestříhané video podivných úkazů z roku 2011. WEIRD 2011 WEATHER PHENOMENON AND HAARP EVENTS!! http://www.youtube.com/watch?v=rBJVem_HLSE&feature=related

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.