11. ledna 2012

Matthew: sdělení na leden 2012 (2. část)

Tak tohle bude pro mnohé asi trochu nestravitelné (:-))), ale dává to smysl a je to tak! 

18.Dalším faktorem, který umožní rychlé provedení dramatických změn, je pomoc členů naší vesmírné rodiny na planetě i mimo ni. Jejich technologie a vynoření se vašich technologií, které Illumináti dosud drželi v skrytu, bude eliminovat veškeré formy znečištění, urychlí obnovení životního prostředí, vytvoří hojnost výživné stravy, ukončí nemoci, zmírní globálně klima, zavede nové formy energie, dopravy, stavebních materiálů a léčení. Žádná z těchto prospěšných věcí nedosáhne svého vrcholu již v tomto roce – až budete žít ve Zlatém věku, budete dále rozvíjet schopnosti manifestace a vědomí – ale pokrok v těchto zmíněných oblastech mezi tímto dnem a koncem prosince vás ohromí.

19.Protože bašta illuminátské kontroly byla dlouho ve Spojených státech, vše důležité, co se tam děje v ekonomice i politice, má význam i pro zbytek světa. Lidé ve všech zemích spekulují, co udělá americká vláda ve vztahu k Iránu a Severní Koreji, a my vám říkáme, že můžete očekávat ještě tvrdší rétoriku, ale k eskalaci v ozbrojený konflikt nedojde.

20.Také je živý zájem o to, co vychází najevo v republikánské straně, kdo se stane kandidátem strany, kdo vyhraje prezidentské volby, a co se stane s ekonomikou země v nadcházejících měsících. Do listopadu se toho po celém světě stane tolik, že současný politický scénář ve Spojených státech bude tak bezvýznamný jako zrnko prachu ve větru a ekonomika bude globálně stabilizována.

21.Jsou pochybnosti o tom, že Barack Obama je vysoce vyvinutá světelná bytost, jak jsme vám řekli my a jiní poslové z vysokých stanic, a je vnímán jako někdo, kdo pokračuje ve stopách Illuminátů. Uvidíte sami pravdu toho, co jsme vám řekli, ale protože jeho role ve vašem světě je  prvořadě významná, promluvíme o jeho postavení ve srovnání s plány Illuminátů.

22.Moje matka je zaplavena e-maily od lidí, kteří vyjadřují vážné obavy ohledně osudově znějícího zákona o povolené obraně, takže se vyjádříme k tomuto tématu. Obama podepsal tento zákon ne proto, že ho podporuje, ale protože ví, že nebude platit dostatečně dlouho, aby měl mnoho aplikací, pokud vůbec nějaké.

23.V několika poselstvích jsme zmínili, že všechny schválené či navrhované zákony v každé zemi, které byly vymyšleny s temným cílem, budou vymazány. Vynulování všech nespravedlivých a neprávních zákonů, omezení a ukončení všech škodících politik, systémů a praktik patří mezi neodlučitelné aspekty vyčištění Země pro Zlatý věk.

24.V současné době má Obama spolehlivou podporu několika jednotlivců v jedné ze dvou frakcí Rockefellerovy skupiny Illuminátů. Abychom ukázali pozadí, název Illumináti, který znamená „osvícení“ nebo „osvětlení“, se datuje zpět do 18. století, ale temnota, která inspirovala původní členy, má kořeny ve starověku. Tato malá skupina Evropanů si prostě dala jméno, o němž si myslela, že si ho zasluhuje, a časem se název Illumináti stal „deštníkem“ pro mnoho rozličných organizací a skupin, které jejich členové postupně pronikli či vytvořili.

25.V souladu se záměrem dosáhnout nadřazené pozice nad masami rozšířili Illumináti svůj dosah do „Nového světa“. Členové v Evropě se stali známými jako Rotschildova skupina a členové v koloniích jako Rockefellerova skupina. Tyto dvě skupiny pracovaly v souladu, aby ovládly země ekonomicky a politicky, a během několika desetiletí poté, co USA získaly nezávislost na britské nadvládě, získali Illumináti pevné postavení v rodící se vládě. Od té doby byli „tichou vládou“ státu – ne všichni prezidenti byli členy, ale ti, kteří byli, měli pod kontrolou ještě vlivnější Kongres.

26.Poté, co ego, chamtivost a touha po nejvyšším zákonodárství zničila soudržnost těchto dvou skupin, obě pokračovaly ve snahách o světovou nadvládu, což vedlo ke krvavým bitvám o nadřazenost. Charakteristické vlastnosti, které způsobily roztržku mezi dvěma skupinamy, vytvořily vnitřní boje uvnitř každé skupiny. To vyústilo v nepřátelství a boje o nadvládu v protilehlých frakcích skupin, a když v nich propukly boje, frakce se rozdělily na menší jednotky.

27.Ať už mají frakce skupin a odštěpené jednotky hlavní sídla na východ či západ od Atlantického oceánu, operují po celém světě a jméno Illumináti se vztahuje na všechny. Oni sami sebe tak nenazývají, neexistuje žádný seznam členů, a shodné mají to, že si dělají nárok na ovládnutí světa jakýmikoliv prostředky.

28.Pokud jde o současnost, jedna z odštěpených jednotek Rockefellerovy frakce byla rozhodnuta, že dosáhne toho, aby prezidentkou USA byla Hillary Clintonová. Přirozeně, jiná jednotka byla proti tomu, a při zkoumání návrhů, které měly potenciál stát se volbou veřejnosti, se rozhodla, že nejlepší je Obama. Ano, volby byly v minulých 200 letech více či méně manipulovány, ale když došlo k rozštěpení Rockefellerova tábora, měly v tom prsty obě frakce a později jejich odštěpené jednotky. Po pobouření vzniklém poté, co Nejvyšší soud prohlásil vítězem voleb George W. Bushe, začala být popularita kandidátů u voličů v primárních volbách v r. 2007 brána v úvahu  - lidé museli znovu začít věřit, že jejich hlasy a volba se počítají.

28.Bez podpory mocí Illuminátů by se Obama nebyl mohl stát kandidátem demokratické strany, což byl základní krok k jeho volbě jako prezidenta, což bylo známo těm, kteří vytvořili základní plán pozemského Zlatého věku. Duše, která se vtělila jako Barack Obama, duše, které ho podpořily o mnoho let později, a všichni z vás, kteří se jste se dožadovali účasti na procesu vzestupu Země, ti všichni to také věděli, ale nikdo si to nepamatuje.  

30.Bylo také známo, že příliv světla na Zemi zvýší kolektivní vědomí a duchovní jasnost. To mělo soustředit pozornost lidí na ukončení válek, nespravedlností, klamů, korupce, obohacování a tyranie, což vše prováděli, páchali a pomáhali v tom Illumináti.

31.Kdyby ve vesmíru, a ne jenom na Zemi, převládl lineární čas, nic z těchto předběžných vědomostí by nemohlo existovat, ani by nedošlo k žádnému detailnímu plánování. V kontinuu, kde minulost, současnosti i budoucnost jsou TEĎ, a veškeré životy probíhají současně, mohla nejvyšší rada vesmíru učinit základní plán a připravit scénu pro pozemský Zlatý věk.

32.Tento plán vyžadoval, aby se Obama ujal vedení ve své zemi a inicioval v posledních stádiích života ve třetí dimenzi rozsáhlé reformy bez odporu. Místo toho musel čelit jak oběma frakcím Illuminátů, tak jejich odštěpeným jednotkám. Hned poté, co vyhrál primární volby, vyšli jeho podporovatelé najevo se svými kompletními plány a vznikly vážné rozpory, a ještě před jeho prvním dnem v úřadu se na něj dívali jako na největšího nepřítele všichni, kdo byli proti jeho nominaci, všichni, kdo ho předtím vybrali, i vůdcové republikánské strany. Mantra kandidátů pro nominaci této strany – učinit Obamu prezidentem na jedno období – pochází od Illuminátů.

33.Obamova rodina je obklopena ochranou vesmírného světla a několik pokusů o zavraždění Baracka selhalo. Illuminátští členové Kongresu a ti, kteří jsou jimi ovládáni úplatky, bojují proti němu zuby nehty, vyhrožují mu smrtí a vydírají ho. Některé reformy, které připravoval pro svou zemi a svět, jsou na cáry a jiné ani nespatřily světlo světa.

34.Co se pokazilo? Proč světová vesmírná rada nevěděla, že se to může stát? Špičky Illuminátů, vysoce vyvinuté duše, na něž se rada spoléhala, že se vrátí k silám světla po splnění svých „temných“ rolí (tak, aby masívní počty duší mohly naplnit své karmy ve třetí hustotě), se daly strhnout svou mocí, sestoupily spirálou do temnoty a odmítly naplnit své smlouvy na úrovni duše. I když jejich hluboce zakotvená globální síť byla vykořeněna, americký Kongres je jednou z jejich mála zbývajících oblastí vlivu.

35.My milujeme všechny duše bez podmínek a žádnou nesoudíme, a jsme nepolitičtí, řečeno vašimi slovy. Není pro nás příjemné mluvit o otázkách politického rozdělení, ale musíme. Avšak copak bychom  vám mohli pomoci připravit se vědomě a duchovně na fyzický doprovod Země do vyšších hustot, kdybychom se nikdy nezmínili, že má už za sebou vše, co vy pokládáte za zlo, a že to vše vzniklo od jednotlivců se sklonem k temnotě ve vládách, a od těch, kteří je ovládali za scénou?

36.Potřebujete vědět, proč se vás svět stal pařeništěm korupce, klamu a krveprolévání, proč Země dosáhla bodu blízkosti smrti a volala o pomoc, proč jí ostatní civilizace přispěchaly k záchraně, proč byl naplánován Zlatý věk. Kvůli tomu všemu jste vy tam, kde jste!

37.Naši milovaní bratři a sestry, těšte se euforicky na tento dynamický rok, kdy pravdy a změny budou přicházet jedna za druhou. Jste obklopeni neviditelnými pomocníky, a další světelné duše po celém vesmíru k vám vysílají lásku a úctu – nikdy dříve v tomto vesmíru nebylo nic tak významného jako svět, který vy spoluvytváříte!

S láskou a mírem
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

24 komentářů:

  1. Ano nestravitelné.Člověk který je ve funkci nejmocnějšího muže planety a je zodpovědný za vypuknutí několika nových válek a za statisíce mrtvých nevinných lidí není můj spasitel.Je jen dobře vycvičeným hercem nasazeným těmi co skutečně vládnou.
    Kéž by byla pravda co je v tomhle sdělení napsáno.
    A nevěřte tomu,že nás zachrání jeden člověk,musíme si,v prvé řadě, pomoci sami.Všichni máme tu možnost uvěřit v lepší svět.A když uvěříme a něco pro to uděláme,může se tenhle svět lepším stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak..kdo se podíva na něco o replitiánech.. zmiňuje se tam Obama s rodinou..podívejte se na oči..na jeho oči..je to zlo..žádne dobro..jedině mi sami si můžeme pomoct..kdyý si konečne uvědomíme kdo jsme že jsme svobodné bytosti..tak konečne se osvobodíme z otroctva..jenže mnoho lidí to nezajíma ..příliš mnoho...

      Vymazat
    2. Tolik válek a nepokojů jako je dnes,nepamatuji.Nevidím jedinou pozitivní věc,která by vzešla od té civilizované západní společnosti(v dnešní době)A posedlost Obamou?Nobelova cena za mír?Doufám,že už nebude zvolen a doufám,že za sebou pořádně nebouchne dveřmi.Každý si může udělat svůj názor.Mne zklamal.

      Vymazat
  2. Ked uz ma Zem za sebou zlo, tak supeer :).
    Vratime sa k tomu o rok a porovname ako bolo naozaj v 2012. :)

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.magnificat.sk/2012/01/obama-zautoci-na-bielorusko-cez-satelity/

    a zase bude báječné vysvětlení, proč ???

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete, verim, ze toto video das dalej http://www.youtube.com/watch?v=vv83H4evKiM&feature=related

    OdpovědětVymazat
  5. Další rozkol v koalici spustil Schwarzenberg. Hrozí kvůli rozpočtové unii + Karel Schwarzenberg se zúčastnil jednání skupiny Bilderberg ... = pomaloučku, polehoučku kráčíme k NWO!!!

    OdpovědětVymazat
  6. pro ty pro ktere je to nestravitelne, proste se pohodlne usadte a sledujte co se bude dit:) asi tak..

    OdpovědětVymazat
  7. Český Krumlov zasáhlo v noci zemětřesení , http://www.novinky.cz/domaci/256027-cesky-krumlov-zasahlo-v-noci-zemetreseni.html , http://hisz.rsoe.hu/alertmap/read/index.php?pageid=seism_read&rid=225741

    OdpovědětVymazat
  8. 5:10 PM: Tohle video už tu máme dávno. Zahledej si Little Grandmother. Klidně ho ale můžeme připomenout...

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že Jan se tady pěkně rozjel :-))
    Chápu, že vyrovnat se Obamou není jednoduché...
    Přece jen bych sám za sebe více naslouchal a méně soudil.
    Myslím, že pohled z jiné dimenze může být pro nás nepochopitelný.
    Taky to všechno můžeme vnímat jako zajímavé sci-fi čtení na pokračování a nenechat se strhnout každým slovem, které je nám nesrozumitelné, či proti srsti.
    Věřím že nás čeká harmoničtější svět a mnohdy netušíme, jaké cesty nás k němu dovedou, co musíme projít, abychom pochopili. To není jen smíření. To je vědomí toho, že věci se ději i mimo naše vědomí a chtění. Ale každý má právo se projevit a o tom je tvoření a diskuse.
    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jan není jméno, ale měsíc - January :-)))

      Vymazat
  10. Vždy si rada prečítam nového Matthew , ale tieto keci o Obamovi tak z tých mi je...
    V Biblii je písané , že príde nový antikrist , o ktorom nám budú kecať , že je jediná naša spása..Prosím vás je to neuveriteľne smiešne veriť tomu že Obama je doslova jediná naša spása...
    Na čele s jeho oblúbenou vetou YES WE CAN youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

    OdpovědětVymazat
  11. Panové, nezdá se vám, že je to vlastně už jedno. To je jedna kospirační teorie přes druhou. Podle mě to už mají ilumátti vyhraný. Přál jsem si aby oni prohráli, ale pochybuji. když vidím co je kolem zloby a násilí. Není přeci důvod aby nám někdo pomáhal, proč taky. Vždyť jsme jako lidstvo nepoučitelní.....Já už jsem z toho všeho unavenej a nevěřím, že by se něco mohlo zlepšit k lepšímu. Kdybych věděl jak snadno a úplně odejít, tak to udělám. Jenže mám rodinu, která je na mém příjmu závislá!

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravim, dovolim si prezentovat nasledujici video
    http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs
    Obamovo volebni heslo bylo "Yes we can" - v prekladu "ano my to dokazeme" nebo take bych to videl i na "spolu dokazeme vsechno".
    Kdyz si ale anglicke Yes we can pustite pospatku zni to skoro jako "thank you satan" - dekuji ti satane. Pokud to rika jeden clovek pozpatku neni to tak slyset ale od 53 vteriny to rika dav - tim se to vice rozplizne a osobne v tom Thank you satan slysim - vyslovovano jako: tenk jú satan.
    Pokud vim nektere svate knihy, "bozi knihy" se pisi z prava doleva zatimco my piseme zleva doprava. Takze kdyz rikame Yes we can rikame to jako lide ale jako bozske, respektive satanske(satan ve smyslu negativnich entit) je to pozpatku.
    Mejte se A...

    OdpovědětVymazat
  13. A další otřesy http://www.mirror.co.uk/news/weird-world/2012/01/12/earthquake-fears-believed-to-be-a-fast-plane-flying-overhead-115875-23696594/

    OdpovědětVymazat
  14. Aha, tady v diskusích je trochu jiná grafika, to mně zmátlo - už jsem v tom málem viděl "Janovo zjevení", když jsem si myslel, že všechny příspěvky jsou od Jana :-)) Jan je januar - leden.
    To se omlouvám. Anonymy trochu matou :-) To video puštěné pozpátku s obamovým "děkuji ti satane" jsem viděl. Kdybych uměl anglicky, poslal bych to s dotazem do Bílého domu, co tím pan prezident myslel, či zda to byla jen náhoda..., že se lidi rozčilujou nad takovými šiframi v projevech... Je fajn, že lidi mají fantazii a nic jim neujde :-), tak to nejsme na tom tak špatně a tak "stádně", jak to někdy vypadá ! :-)
    Ota

    OdpovědětVymazat
  15. Orgonet, ja netvrdím, že Obama nie je vysoko vyspelá bytosť. Hovorím, že to tak podľa jeho činov nevyzerá? Vychádza mi z toho že buď vyspelá bytosť nie je, alebo si svoje poslanie neplní veľmi dobre. Chápem, že sú na neho vyvíjané obrovské tlaky, ale je to predsa prezident ešte stále najmocnejšej krajiny sveta.

    Veľmi rád budem veriť, že jeho čas ešte len príde. Aj preto mu stále dávam šancu. Lenže to neznamená, že si budem zakrývať oči pred jeho súčasnými rozhodnutiami. To nie. Takže ak je vyspelá bytosť so svetelným poslaním, musí to ukázať svojimi činmi. Inak to predsa nebude mať vôbec žiadny význam, nemyslíš?

    Pre nás budúcnosť ešte nenastala. Ešte stále žijeme v dualite a lineárnom čase. A aj keď je dobré byť jednou nohou v novom svete, druhou musíme zostať ešte v tomto starom. Ešte toho musíme veľa urobiť. Musíme urobiť kroky, ktoré sa nedajú preskočiť. Matthew nám dodáva nádej a vieru, že to dokážeme. Ale nedokážeme to nič nerobením a čakaním na spasenie. Ani Obama to nedokáže, ak bude hovoriť jedno, ale robiť druhé. Takže áno, budem veriť, že svetelné poslanie má, a že ho nakoniec dokáže naplniť. Ale zároveň ho budem kritizovať za rozhodnutia, ktoré tomu nenasvedčujú.

    OdpovědětVymazat
  16. Pred vyše rokom, keď začala kauza WikiLeaks, som sa rozhodol, že sa Matthewa opýtam, kto za tým stojí.

    Podarilo sa mi napojiť sa na Nirvánu - mimochodom veľmi príjemné miesto - a položil som Matthewovi nasledujúcu otázku:

    "Kto alebo čo (v zmysle aký zámer alebo úmysel) stojí za WikiLeaks."

    Otázku som položil jednosmerne, pretože na diskusiu som si netrúfal, a pocitovo som bol uistený, že odpoveď dostanem.

    O to väčšie bolo moje sklamanie, keď v najbližšom zdelení boli o WikiLeaks dve vety, ktoré pritom vôbec nesúviseli s mojou otázkou: :-(

    "27. Jaký vliv budou mít dokumenty zveřejněné Wikileaks na to, jaký pokrok byl udělán „v zákulisí“ směrem ke světovému míru? Ani sebemenší!"

    Aj keď som bol sklamaný, nejako veľmi som sa tým nezaoberal, a po čase som na to zabudol. Lenže po mesiaci prišlo nové zdelenie, v ktorom stálo:

    13. Není v naší moci, abychom odhadli, jak světlé či temné důvody leží za zveřejněním tajných dokumentů prostřednictvím Wikileaks, ale můžeme říci, že celkový výsledek je blahodárný. I když potlačované informace byly zatím uvolněny pouze v minimálním množství, mohou zmenšit šok občanů, když se zveřejní důkazy, do jaké míry je jejich vláda klamala prostřednictvím svých illuminátských člebnů a tech, kteří podlehli výhrůžkám či úplatkům této mezinárodní skupiny.

    To bola odpoveď na moju otázku, pretože presne to som mal na mysli. Takže čo sa mňa týka, tak to funguje.


    Na druhej strane som si nemohol nevšimnúť nezrovnalosti v niektorých tvrdeniach, ako napríklad že Obama je vysoko vyspelá bytosť, pričom jeho doterajšie činy tomu vôbec nenasvedčujú, alebo že prestali s chemtrails, hlavne keď ich nad našimi hlavami stále môžeme vidieť. Je síce pravda, že v čase uverejnenia tejto správy nepráškovali, ale potom zase mohutne začali. Na tieto nezrovnalosti nemám odpoveď, ale príčin môže byť niekoľko.

    1. Nedokonalosť filtra prijímateľa správy. Je veľmi ťažké prijať telepatickú informáciu bez toho, aby ju naša myseľ alebo ego neskreslili. Čím konkrétnejšia je informácia, tým ťažšie to je.

    2. Je možné, že v čase uverejnenia sa jednalo o pravdivé informácie, ale keďže budúcnosť nie je vopred určená, a pretože máme slobodnú vôľu, tak sa to medzičasom zmenilo.

    3. Mohlo sa jednať o zámerne nepravdivo podané informácie s cieľom dodať ľuďom nádej a odvahu. Toto je na diskusiu, že či pozitívne bytosti vedome poskytujú nepravdivé informácie, ak tým sledujú celkový prospech z danej situácie, a ak to nie je v rozpore so slobodnou vôľou a ostatnými vesmírnymi zákonmi.

    Nech je dôvod týchto nezrovnalostí akýkoľvek, udržujú ma v strehu, aby som neveril všetkému čo čítam alebo počujem, a aby som všetko prehodnocoval. Na Zemi v súčasnosti nie je žiadny zdroj, ktorý by bol 100-percentne pravdivý. Zdelenia od Matthewa podľa mňa patria medzi tie kvalitnejšie, a jednoznačne pozitívnejšie. Je na nás, či si z nich zoberieme to dobré, alebo či ich zavrhneme kvôli niekoľkým nezrovnalostiam. Ja volím prvý spôsob. Ktorý volíte vy?

    OdpovědětVymazat
  17. Nevím proč, ale sdělení od entity nazývané Matthew mě připadá stále víc oblbující. BuĎ má Obama tu světelnou podporu/ochranu a tak ať se tak chová, nebo to je světlo trochu jiného zdroje.
    Je tu snaha to co se nyní děje zlehčovat. Hraje se totiž o nic míň než o vaše duše zachycené v iluzi karmy.

    Six

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.youtube.com/watch?v=uxiZAAwNN60

    OdpovědětVymazat
  19. Lidí, co touží odejít ze Země kvůli tomu, co na ní satanisti všeho druhu a ražení porovádějí, je stále více. Nejraději by získali od Boha novou Zemi,neposkvrněnou zlem, a tu starou se Zlem ať vezme čert.Jenomže ono to bude asi krapet jinak : budeme muset jako lidstvo přijmout a praktikovat dobro a Lásku. A jde to dokonce ad absudrdum až tak daleko, že dokud nebudeme milovat i své nepřátele (!!!), nic k pozitivnu se nehne !!! Klíčovým momentem k uskutečnění nebo spíše završení transformace je tedy projev Lásky i ke svým nepřátelům !!!

    OdpovědětVymazat
  20. Nezaspomínejte, že i Lucifer, Satan neboli Ďábel, se projevuje pomocí světla, za kterým je absolutní tma (omezený zdroj !!!). Proto pozor, velmi dobrý pozor (!!!), na falešné mesiáše, proroky, vtělená božstva, rainkarnátory apod. falešnou duchovní a transformační obec !!! Jsou tu proto, aby nás svedli, a zničili naši budoucnost !!! Pokud to dopustíme, zlatá deska na konci času se neotočí, a my vkročíme na její temnou stranu naší zkázy, která tam připravená jako iniciační hologram prozatím existuje. Záleží jen na nás, zda dáme temnotě v další budoucnosti opět zelenou nebo konečně stop - červenou !!!

    OdpovědětVymazat
  21. Ano, ano, hraje se nyní o naše duše, protože naše těla jsou v pasti NWO již chycená !!! Dávejte proto dobrý pozor, co vidíte a slyšíte !!! Buďte ke všemu zdravě kritičtí, a nepodléhejte hned prvoplánovým manipulacím ze strany globalismu !!! Viz, slyš a mlč, chceš-li žíti v míru. To je jedno staré římské heslo, které mnohé, co se v současnosti děje, vysvětluje !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.