22. ledna 2012

Na obranu Plejáďanů

Milý OrgoNete,

kritika textů k Plajáďanům a skepse k těmto poselstvím, od některých čtenářů, ve mně vybavila vzpomínku na mladší roky a zážitky s komunistickou totalitou. Jelikož mne, stejně jako Tebe, tyto texty oslovují a dávají mi povzbuzení, dovoluji si poslat jednu paralelu s minulým systém moci skrze osobní zkušenost.

V polovině osmdesátých let jsme se vracel z Polska. Cesty do Polska byly velmi omezeny a bylo něžádoucí pro náš stát, aby lidé věděli, co se v Polsku děje. Na hranicích jsem měl důkladnou osobní prohlídku. Ceníci u mne našli jeden malý svatý obrázek, malou fotku kněze Jerzyho Popieluszka, kterého polská tajná bezpečnost pro výstrahu zavraždila a krátkou básničku - modlitbu za Popieluszka. Tyto tři věci mi zabavili a nic jiného podezřelého nenašli a pustili mne.

Po nějaké době si mne předvolala naše Státní bezpečnost, abych jim vysvětlil, proč jsem tyto věci převážel a co jsem v Polsku dělal. Už jsem byl v té době nějaký čas pod dohledem StB, ale zatím mi ponechali cestovní pas. Vyšetřovatel držel v ruce ony tři zabavené položky a chtěl, abych mu to vysvětlil, kde jsem tyto věci získal a proč si je vezu domů. Nechtělo se mi nic moc říkat, ale mlčet se také zcela nedalo. Práskl jsem tedy, že to mám od starých lidí, co mne vzali na nocleh v jednom velkém městě, ale jeich jména neznám a adresu si také nepamatuji.. Ostatně vyšetřovatel měl se mnou jisté zkušenosti a věděl, že nechci nic udávat na lidi, tak mne k tomu ani příliš nenutil, ale doufal, že se doví alespoˇněco obecného o situaci v Polsku.

Nechtěl jsem se s vyšetřovatelem moc bavit, ale řekl jsem, že je to památka od lidí, co mne pohostili, že to mám jen pro sebe a chci to rozhodně vrátit. Vyšetřovatel se podivil, že tak trvám na vrácení těchto věcí a zeptal se " Vy jste věřící, že potřebujete mít u sebe svaté obrázky? Pokud by jste chtěl, tak nám toho chodí z Vatikánu celé balíky a máme tohoplné sklady!" Řekl jsem, že nechci balíky z Vatikánu, ale jen tyto tři drobnosti, které jsem dostal darem od starých lidí. K tomu, zda jsem věřící nebo ne jsem se nevyjadřoval. Myslím, že mne evidovali jako agnostika, nevím.

Jelikož tam byla básnička a portrét Popieluszka, tak se mne vyšetřovatel zeptal, co o Popieluszkovi vím. ( Asi si myslel, že když už je zavražděný, že se nebudu tolik ostýchat o něm hovořit :-)  Odpověděl jsem, že o něm skoro nic nevím, ale že by se na Popieluszka mohl zeptat svých kolegů v Polsku, že by mohli vědět víc, a že předpokádám, že jistě máte nějakou družbu (přátelství, kontakty). Vyšetřovatel odpověděl, že se jednou setkali s polskýmí kolegy, že se jich na případ kněze Popieluszka ptali, ale že jim kolegové z Polska nechtěli na toto téma nic říct a odbyli je holou odpovědí, "že to byla chyba" :-(

( Vražda kněze Popieluszka nezastrašila věřící a národ,jak předpokládali, ale naopak sjednotila národ proti totalitě. Na jeho pohřeb přijely miliony lidí z celého Polska a z hrobu se stalo poutní místo, kam jezdili Poláci ze všech koutů Polska a hrob byl denně obklopen stovkami čerstvých květů a zastavovaly se tam i celé školní zájezdy s učiteli a profesory. )

Vyšetřovatel však pokračoval. Přece jen doufal, že se něco ode mne doví a řekl: "Tak mi aspoň řekněte jaká je situace v Polsku obecně, abych byl v obraze, jak situaci vidí obyčejní lidé, s kterými jste se jistě potkával.." Nechtělo se mi vůbec nic říkat tomu vyšetřovateli StB, ale chtěl jsem své věci zoět a taky jsem byl rád, že mám zatím cestovní pas (který mi později sebrali, když mne ke spolupráci nebyli schopni přinutit).

Nakonec se mi vybavila historka, právě od těch stařečků, kteří mne vzali na nocleh. A trochu jsem se rozpovídal :-( :  " Mezi lidmi se říká, že se jednomu pánovi z jednoho městečka zjevila Panna Marie. Když se o tom lidé dověděli, začali k bydlišti toho pána přicházet a nosili tam květiny a kříže a společně se tam modlili. Úřadům se to nelíbilo a tak vyslali bezpečnost, aby toho pána vyslechli a celou věc prověřili. Pána jemuž se zjevovala Panna Marie zatkli v jeho bytě, s tím, že ho odvezu na stanici k výslechu. Ale když ho naložili do auta, auto nechtělo nastartovat a nemohlo odjet. Tak pána vyložili a auto nastartovalo. Takto to zkoušeli několikrát po sobě a kdykoliv byl pán, který měl zjevení byl v autě, tak auto nechtělo jet, kdykoliv vystoupil, auto jelo. Druhý den přijeli s jiným autem a situace se opakovala, takže ho na výslech nemohli odvézt, protože Panna Maria ho chránila a nedovolila pána zatknout. No a tohle si lidé v Polsku teď mezi sebou povídají!

Vyšetřovatel na mne koukal jak na zjevení a zprvu nevěděl, co má říct. Pak řekl s údivem: " A vy tomu věříte??! " Neřekl jsem už nic, jen jsem pokrčil rameny. (Vždyť tady přece nešlo o to, čemu věřím, ale o to, co se v Polsku děje, co si lidé myslí a tímto příběhem jsem řekl hodně.) Vyšetřovatel se se mnou dál nebavil, vrázil mi pln
rozpaků mé dva obrázky s básničkou a poslal mne domů...

Samozřejmě, že to byl takový zázrak proti veškeré materialistické vědě, proti našemu selskému českému rozumu. Ale věděl jsem, že to nemusím řešit, zda je to pravda, či zda to není pravda. Podstatné je to, že velké množství lidí tomu věřilo, že mají proti systému "boží" ochranu a to systém rozložilo, protože ho skoro nikdo z národa nepodporoval. Bohužel jsem neměli dost kvalitních lidí ani dostatečnou kvalitu morální, abychom vytvořili kvalitnější a harmoničtější svět. Nechali jsme se nalákat na jiná pozlátka a metody, takže nám "revoluce" byla ukradena a zmanipulována. Nevěřím teoriím, že byla zcela naplánována nějakými mocnými silami, co řídí
svět. Jen energie lidí byla už nastavena tak vysoko na změnu, že ji "mocní" tohoto světa museli akceptovat a později zmanipulovat jiným způsobem. Ale změna proběhla v souladu s kolektivním vědomím. Že šla pak do háje je jiná věc. Přiznám se, že jsem si velké iluze nedělal, když jsem viděl, kdo a jak se dere k moci.

A pokud to tehdy se zjevením Panny Marie byla pravda, možná to bylo zjevení nějaké Plajáďanky :-), protože lidem se mohou zjevovat bytosti z vyšších dimenzí v podobě, které lidé rozumějí a chápou, jinak by to asi nebyli schopni přijmout.

Takže si myslím, že posleství a zprávy Plejáďanů nemusí být zase tak mimo realitu. Naopak člověk byl v minulosti svým omezeným vnímáním mnohdy sám mimo realitu. Je to každého věc, jak tyhle věci přijme. Mne to rozhodně oslovuje a rozumím jim a mé životní zkušenosti mi říkají, že je to možné!

Ota


11 komentářů:

  1. ahotje všichni,
    posílám vám odkaz na biblioteku plejaďanů.....jsou tam velice velice zajímavé informace.... i hezká hudba....je to v angličtině a pro ty co umí pracovat s překladačem...nemusíte všemu věřit....jen se třeba nechat inspirovat k jiným pohledům na životy na zemi i ve vesmíru. Já osobně jsem naprosto přesvědčen, že realita, jak je nám vykládána od dětství, je naprosto jiná...a s "cizinci" se potkáváme denně..možná i někteří ne-li všichni co chodíme sem na orgo...jmse původem z jiných vesmírných národů.... :-)

    http://www.bibliotecapleyades.net/esp_pleyades.htm

    OdpovědětVymazat
  2. Ta poselství jsou povzbuzující díky za každou pozitivní zprávu. Samozřejmě může v některých případech jít o manipulace tzv. temných to už je pak na našich schopnostech rozumět srdcem a intuicí co je co. Musíme být rádi za každou maličkost, třeba včera babička vyprávěla jak dřív chutnalo mléko, že to co je dneska je spíš voda a tak jsem zapátral a našel stránku o tzv. mlékomatech http://www.tmleko.cz/ je tam i mapa kde se dají najít. Zatím je jich málo, ale díky za ně.

    OdpovědětVymazat
  3. naprostý souhlas s tím,že Ebe se ukazují SROZUMITELNĚ....dovolím si poznamenat,že při stahování Inelia Benz jsem měl mechanické vypnutí všeho,takže notas byl off. a musel jsem to znovu startovat a uspěšně dokončit...dvakrát mi šprýmaři EBE aktivovali mobil a spustili mezi 400 ks mp3 právě jen plejádskou muziku...dvakrát jsme se ženou ve finanční tísni zažili prunik z páté dimenze,kdy z NIČEHO se v peněžence objevily peníze,které tam NEBYLY...P.S.Skotačíme životem ze dvou mizerných duchodu...a letos DENNĚ máme znamení souzvuku s NEKONEČNEM.....FUNGUJE TO, VÁŽENÍ.

    OdpovědětVymazat
  4. Porovnat to so starym rezimom mi este nenapadlo, ale zda sa to byt trefne :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic nového mezi lidmi nemůže povstat na troskách a rozvalinách toho starého. A záleží pak na lidech, jak s tím novým naloží. Jen velmi těžko se nové vzorce začleňují do mozaiky starého světa. Pokud těch nových vzorců je nad kritickou mez, starý systém se musí, seč by se bránil zuby nehty udržet, rozpadnout. To je naše jistota o věcech budoucích !

      Vymazat
    2. písnička " Budeme tancovat na troskách této společnosti a zpívat písně opojné ! " :-))

      http://www.youtube.com/watch?v=rohC-Fsz4K8&feature=share

      Vymazat
  5. nejdem sa vyjadrovat moc k panovi co vyprava,ale mi za komunistov sme jadzili v pohode na nakupi do polska,je pravda ze obcas colnici presli autobus ale nikda nikdo nemal problem,a z pocutia tez nvm,

    ale chcel som k inemu,k tej polskej polici a tej vrazde,je velmi dobre zname ze amici,v jedny africky krajine,ked potrebovali zrusit system vladnutia ,tak zobrali lidi sve preobliekli a ty ,zajali lidi a postrielali v kostolo,pak pustili spravu,medzi pospolity lid naivny ze to udelali stupenci toho prezidenta,pak to este par krat zopakovali,a mali to co chceli obciansku vojnu proti tomu rezimu,ktovi rukolapnej dokaz nemam ,

    pan bude isto katolik,bo je znama prace jana pala2 proti rezimu komunistickemu,a aj to ze dostal od kapitalistickeho draka vyznamenani,takze chapem proc ospravdlnuje neznu ,ze sa im to vymklo spod kotroli,ze pochybuje ze za tym stali elitacisoroszid,ale zial bohu opak je pravdou,co by nasvedcovala aj ta vrazda toho kneze,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pán je trochu kriticky nastavený, ale nevadi, o tom je diskuse :-)

      Ano jsem katolík z hlediska pokřtění v kostele, protože si to přály babičky, ale pak můj křestní list rodiče raději vyhodili, abych neměl v životě problémy, ale o tom to není, jsem víc indián, který vyrostl v materialistickém a křesťanském prostředí a mám raději optimisticky naladěné a pozitivisticky smýšlející křesťany ( i když jich možná není tolik ), než zapšklé a jedovaté lidi, kteří na vše plivou, i když si myslí, že jsou chytřejší než všichni ostatní... :-)

      K cestování do Polska :
      Individuálně bylo možno volně cestovat do Polska pouze do 12.12.1981. ( Ale i tehdy, v roce 1980 a 1981 byly případy, kdy celmíci podezřelé osoby do Polska nepustili.) V době válečného stavu - stanného práva - do 13.12.1981 do poloviny července 1983 byly hranice uzavřeny. Po válečném stavu od července 1983 do listopadu 1989 nebylo individuální cestování do Polska obnoveno. Individuálně se mohlo pouze na pozvání k nejbližší rodině - rodiče, děti, bratr, sestra. K bratranci a sestřenici to už někdy bylo složitější a nemuseli Vás pustit, protže vzdálenější příbuzní se hůř prověřovali. Jezdili jsme do Polska hodně přes východní Německo - NDR, nebo pár mých kamarádů chodilo přes hory na černo. Několika lidem z okruhu mých známých za cestování do Polska u nás sebrali v osmdesátých letech pas. Mně ho zavbavili také, v květnu 1988.
      Pravda byly povoleny organizované zájezdy přes cestovní kanceláře, které měli pevně stanovený program, tak jak na každém organizovaném zájezdu. Pak byly možné organizované zájezdy přes ROH, SSM, KSČ, Svazarm, Kulturní střediska apod. státem schválené organizace. Jednou jsem z takového organizovaného zájezdu v Polsku zdrhnul, abych se na vlastní pěst vydal po Polsku a vedoucího zájezdu polil mrtvolný pot a pak několik dnů nemohl v klidu spát, protože si myslel, že si pro něj přijdou, za to, že mi v tom nezabránil :-) Lidi, kteří jezdili na nákupy jim vadili asi nejmíň, pokud to někdo s nákupy přehnal, měl malý problém, limity byly. Několikrát jsem se vracel z Polska přes střední a východní Slovensko a je pravda, že to tam bylo víc v pohodě, jak na česko-polských hranicích. Ale i na Slovensku mne 2x důkladněji prohlíželi a zpovídali, proč jsem v Polsku byl a co jsem tam dělal, ale hlášení do Čech neposlali. Taky u mne tehdy nic podezřelého nenašli.

      Tehdy jsme jezdili do Polska kůli duchovním prožitkům a větší svobodě. Nevěděli jsme ještě to, co víme dnes. Komunisti nás dokonale naprogramovali na to, že žádné duchovno neexistuje, že je jen materiálno. A překvapilo mne, kolik lidí toto naprogramování přijalo, zvláště v Čechách a pokud někdo v tajnosti věřil, raději o tom před nikým nemluvil. Nejvíc jsem jezdil mezi polské hippies, kde byly lidé různého smýšlení a vyznání ( křesťani, budhisti, krišnovci, agnostici, ateisti, ale i mnozí nezařaditelní do žádné kolonky ). Přitom to bylo úžasné a harmonické společenství a už dávno jsme tam řešili věci, které dnes řešíme tady! ( v oblasti duchovní ). Pravda, orgonit ještě nikdo z nás neznal a o chemtrails nikdo netušil :-)

      Můj příběh je pravdivý, nic jsem si tam nepřidal. Ale na pozadí toho příběhu jsem chtěl říct, že v době, když nás tehdejší Matrix programoval naprosto materiálně a spousta lidí tomu programování podlehla nebo se přizpůsobila, takže se duchovní věci děly, ač byly pro mnohé neuvěřitelné a nepochopitelné, ale fungovaly, pokud o ně někdo požádal, pokud se byl schopen naladit, tak mnohdy dostal "boží" ochranu a ta fungovala! Na tom prohrál tehdejší systém, že nevěřil, že je něco takového možné, nebo tomu nevěřili "pěšáci", kteří tento systém měli ochraňovat ( např. z řad ideologů a bezpečnosti ). Dělo se to mimo jejich chápaní a vnímání reality. Netušili vůbec, co mají proti sobě!!! Stejně jako dneska ještě mnozí netuší, co je možné mimo jejich dualistické a 3D vnímaní reality!

      Ota

      Vymazat
  6. Ti co nezažili, těžko uvěří. Před jedenácti lety mi diagnostikovali rakovinu. Když tady píšete o "návštěvách" milých bytostí z jiných dimenzí, tenkrát v jedné dost zoufalé noci,kdy jsem se pořád dokola do tmy ptala : Proč, proč...?, se mi zjevila "paní". Byla celá z opalizující barvy, trochu připomínající krásnou mořskou tyrkysovou modř. Neměla konkrétní tvář,jen jakoby sklopené oči, šlo z ní nádherné nepopsatelné klidné teplo...Vím, že to byla žena. Bylo to úžasné setkání, beze slov, bez myšlenek. Následovaly pro mě klidné, vyrovnané dny, prodchnuté teplem, vlastně to byly celé měsíce. Ještě se pak objevila kratince zase v noci, později jen v tyrkysovém záblesku...Od té doby vím, že tu jsou.I když už ji, nebo je, nevidím jako postavy, "mluvím" s nimi jiným způsobem. Mají rádi něžkou hudbu, květiny.. ale i humor. Asi mají velký smysl pro estetično a radostný způsob života. Jejich přítomnost je neskutečně příjemná, a co je moc fajn, často poctí i mé návštěvy, které si toho okamžitě všimnou: "Je tu tak zvláštně příjemně...jako by tu s námi ještě někdo byl." :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi pěkný komentář! Děkuji!
      Ota

      Vymazat
  7. Posílám krátký odkaz:WILD COLLEN (CZ) - Výpověď Plejáďané neutralizovali nukleární hlavici - www.pratele-nebe.cz




    Beryl

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.