11. ledna 2012

O strachu a kolektivním vědomí

Od Pavlínky - krásný příspěvek. Děkuju velice!

"Já to Orgonete zase přepískla s příliš dlouhým komentářem :-) Přeju usměvavý den! P.M."

Strach?

Strach můžeme mít také zakódovaný v těle v DNA z minulých generací a z kolektivního vědomí. Jak jsem psala v 9.10hod - věnovala jsem se odbourávání minulosti od r.1993 intenzívně a myslela jsem si, že mám už vše zpracované :-))) a pak jsem po 8letech "normálního úspěšného:-)života" měla rakovinu, způsobenou uložením emoce strachu v těle!?

Musela jsem vypnout svoje nabubřelé podnikatelské ego a začít poslouchat, co mi říkají lidé okolo a poprosit, aby ke mně takoví lidé mohli přijít a poslouchat je. Nemluvit:-)

S uzdravením mi pomáhala kinezioložka - skvělá - z Jablonce. K mému překvapení vytestovala z mých svalů, že rakovinu a negativní nálož si nesu z generací - ta příčina a dispozice ležela v páté generaci zpět do minulosti.

Ke kolektivnímu vědomí:

Během těch 7 let před rakovinou se mi děly věci, o kterých jsem nevěděla, co to je! Měla jsem hrozivé sny a proplouvaly mnou velmi negativní emoce a stavy bez příčiny, které jako by ke mně nepatřily( proplakala jsem tolik slz a nevím, proč, prošlo mnou tolik beznaděje...)

A také jsem měla velmi konkrétní alarmující vize MOŽNÉ budoucnosti-vše se mi v podstatě vysvětlilo a doklaplo až během posl. 2 let, kdy mi firma zkrachovala (mým už nezájmem-díky za to:-)) a děti odrostly tak, že si můžu sednout k internetu a číst, co mě zajímá a dostala jsem prostor pro sebe srovnat se.

Byla jsem napojená na kolektivní vědomí a čistila ho. A tam je strachů a odporného zla, to by jste se divili :-( Brrr!

Na to mi přišla zase paní z Olomouce automatickou kresbou, že to dělám, že na sebe beru utrpení dětí a žen světa. Na určité úrovni jsem to tenkrát věděla, ale přišlo mi to bláznivé a nemožné, nahlas bych to nikomu neřekla - a domnívala jsem se a přesvědčovala sama sebe, že mám pouze vlastní časovou stopu do minulosti.. Kolektivní vědomí jsem neuměla "pojmenovat" a nechtěla jsem si ho přiznat. Nebylo a ještě pořád není pěkné:(

Dnes vím, že to tak mám ve své smlouvě duše a svolila jsem to i během běžného všedního života - např při sledování tv zpráv, které mi neúnavně pouštěl můj partner a já reagovala tak, jak jsem ve smlouvě duše slíbila,
ALE špatným způsobem - brala jsem viděné utrpení na sebe namísto, abych zůstala sama silná a v pohodě a posílala do potřebných míst Světlo. Popletla jsem to a málem to mé tělo zabilo. Ale zase dobře, že teď jsem si jistá, co mám dělat a také už se nezabývám "normálními věcmi" a nestojím o to zapadnout do normálu :-) Naopak se městu, davům, obchodům, bezvýznamné práci vyhýbám a jsem teď blažená v přírodě a o samotě - a na Orgo-netu:-), a vím, že je třeba a správné se postarat o sebe, abych byla plná Světla a posílat ho - třeba dětem do Afghanistánu, nebo mocným chemtrailistům...nebo lidem na ulici, když už tím městem musím projet..

Kolektivnímu vědomí se nevyhneme. Nikdo z nás. Nikdo. Je společné všem na planetě Zemi. Čím víc silných a svítících jedinců, tím lépe a posouvá nás to všechny. Je to ta cesta, kterou hledáme. Podporujte Světlo a všechny zdravé a vysoké vibrace! v sobě i v bytostech okolo. Vyvažujete tím zlo na Zemi.

Minulost tu s námi je, přítomné okamžiky umíme bohužel zažívat jen na okamžik a makejme na tom, ať se v to zlepšujeme. Bezpodmínečnou lásku neznáme... Odpouštění se teprve učíme... Nekoukejte na Tv. nedělám to 4roky a žasnu, když náhodou slyším Tv - dělá to z lidí šílence a zaneprázněné šílence- kteří nemají prostor najít sami sebe a rozsvítit se. Stačí, kolik nesmyslů namele naše vlastní mysl - sedněte si a pište vše, co vás napadne a uvidíte, kolik nesmyslů vaše vlastní mysl naplácá za 5 minut. To je také velmi poučné a překvapující cvičení:-))) Umíte ji vypnout? Učme se to.

Minulost můžeme čistit a odstřihávat od sebe i afirmacemi... Tyhle věci jsou teď to nejdůležitější a nejpodstatnější, co můžeme udělat. Po krachu firmy jsem se ptala a co mě čeká teď, co mám teda dělat?, ale už v ten okamžik jsem v sobě cítila obrovský nádherný prostor a klid a z Oshových karet jsem si vytáhla kartu Sjednocení.

Jde v podstatě jen o to vypadnout z těch blbých programů, v kterých jako společnost jedeme... a ty jsou na strachu založené.

P.M.

9 komentářů:

  1. Vysílejme každý den do světa : " Šťastny nechť jsou všechny bytosti ".

    OdpovědětVymazat
  2. během života z člověka vypadne nadčasová věta....jednoduchá...STAV MYSLI. Takže doklopýtá životem do stavu mysli,že vnímá přítomnost a krásu okamžiku bez nákladných rekvizit...v centru velkoměsta stejně jako pod širákem na Šumavě...uprky z Prahy byly nadějné do okamžiku,kdy kravály,jako učební látka vnitřního vzrustu se v suburbii objevily znovu a v jiné podobě....

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám za sebou několik terapií kineziologie a na další se s radostí chystám. Vzorce dané našimi předky jsou obrovská zátěž pro naší duši i tělo. Je třeba se srovnat sám se sebou, nebrat na sebe všechny bolístky světa a jít kupředu ze vzpřímenou hlavou a doplňovat energii sluncem a třeba orgonitem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=kKhFa3mj-Vk záhada,chodím na prevenci k zubařce a NEMÁM STRACH....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím chci se zeptat, jestli to dělám správně, když si při jízdě městem představuju, jak všude okolo mě rozdávám hromadu světla a lásky? Pavel J.15 :) PS: věřím a vím že to funguje, spíš jsem se chtěl zeptat jestli to dělá někdo stejně a ověřil si to :D díki

      Vymazat
  5. Udělejte si ty cvičení od Inélie na odstranění strachu - MÁ TO OBROVSKÝ VÝZNAM! Pro vás, pro nás:-), pro planetu.

    OdpovědětVymazat
  6. Eště jednou dnes zdravim :). Napadla mě taková věc, 15.1. v 19:30 budu vysílat světlo dovnitř do Země a chci vas poprosit aby jste se přidali, už mě nebavi jen sledovat průběh. Jak sami víte, tak můžeme mít neuvěřitelnou moc když je nás víc. PROSÍM VÁS O POMOC S POMOCÍ. Pavel J.15

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda že jsem přišel s křížkem po funuse dnes je 16.1. bych se Pavle přidal :)
      já jsem udělal takovou IT blbost a zajímalo by mě od lidí jaký choděj sem jak moc té energie přijde? kikung.com/poslat-stesti-cesky.html

      Vymazat
  7. Je to všechno hrozně pěkné, ale prosím, používejte při psaní platnou typografii :D
    Po tečce, čárce, ap. má být vždy mezera, nikdy před ní, za smajlíky se nepíše tečka a tak dále. O hodně to zvýší čitelnost.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.