23. ledna 2012

Paralelní světy

Díky čtenáři za odkaz!


PARALELNÍ SVĚTY - velmi inspirující britský dokument
http://www.youtube.com/watch?v=bNUej2MgMqU

Svět, ve kterém žijeme, není jediný. Náš svět je pouze vesmírnou bublinou, plující v oceánu ostatních světů... Poslední poznatky vědy dokazují, že asi existují skryté světy mimo oblast lidského chápání. Mystikové to tvrdí už tisíce let... A nečekané objevy při určování přesných poloh atomových částic to napovídají. Ano, skutečnost je možná podivnější, než se fyzika domnívala.



7 komentářů:

  1. http://www.tetakaterina.cz/268-co-se-odehraje-v-roce-2012/?mid=570

    OdpovědětVymazat
  2. NESNASIM, kdyz mi nekdo tvrdi neco, co si ani priblizne nedovedu predstavit. Co nezapada do me zkusenosti, nebo se ji naopak snazi vyvratit. A jedinym argumentem pro jejich teorii je to, ze ti lidi tomu ocividne veri...

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto zmatecne v terminologii. Jednou je to stejne nazyvano Svet, pak zase Vesmir. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Mystikové to tvrdí už tisíce let... A věda na to došla až teď, nějak mi příjde, že ta věda je celá uplně divně postavená a pozadu (samozřejmě pokud tohle nebyla zakrývaná skutečnost u za 1. sv. války a kdoví, co před námi tají teď a kdy to odkryjí...)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak, a teď vysvětlit původ bublin(membrán) v jedenácté dimenzi. To jak se vzájemně ovlivňují atd. :) Něco se objasní a vyvstanou další a ještě složitější otázky :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten film je z roku 2004. asi sú už novšie teórie. Okrem toho pomaly prichádzajú na to, čo niektoré civilizácie vedia už tisíce rokov. akurát to majú vedecky podložené

    OdpovědětVymazat
  7. Horizon děkuje za (asi propůjčení) ledové plochy Rokefellerově Universitě v Cambridge.
    V podstatě vědci (ti oficielní) mohou být financováni jen za předpokladu, že budou bádat nad "povolenými" teoriemi těch, kteří je financují :)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.