6. ledna 2012

Učení MCEO

Následující text byl zaslán čtenářem, a už delší dobu si ho schovávám "na později". Přiznávám, že tento dokument moc neodpovídá mému simplicistnímu pojetí světa, ale budiž, třeba jsou to informace, které někomu z vás pomohou zorientovat se v této náročné transformační době. Vzhledem k délce ho najdete na mých docs. 

Ukázka:

Učení MCEO a desky CDT
Učení MCEO nemá původ na Zemi; toto učení představuje záznam vyspělých spirituálně-vědeckých znalostí a rozsáhlé historie, které byly přeloženy do mnoha forem, v mnoha různých obdobích a místech, v rámci a mimo náš 15rozměrný vesmír. Záznamy znalostí a historie, kterými učení MCEO je, představuje dar vhledu, zpětného pohledu a pohledu vpřed, který byl poprvé poskytnut před 950 miliardami let rasami předků našeho vesmíru a mimo něj, kteří se vyvinuli, aby ztělesnili reality „věčného životního vzestupu“, které jsou odhaleny v učení MCEO. Učení MCEO bylo na Zemi přineseno v několika různých obdobích předstarověké historie – počínaje jeho prvními uděleními před 25 miliony let, které byly následně zničeny.

V mladší předstarověké historii bylo učení MCEO na Zemi opět přineseno kolektivem mezidimenzionálních ras, které jsou zmiňovány jako strážcovská aliance- Melchizedekův klášterní smaragdový řád (GA-MCEO), pod dohledem jejich rady starších, rad křišťálové řeky adeptů Aquareion-adaši; učení MCEO bylo na Zemi navráceno jako dar vyvíjejícímu se lidstvu. Podrobné profily kolektivu GA-MCEO lze nalézt v knihách Cestovatelů (od Ashayana Deane, Granite Publishing, 1999-2001); profily adeptů adaši lze nalézt v různých pracovních seminářích MCEO svobodného učení. GA-MCEO a adepti adaši sloužili dlouhé věky jako strážci našeho 15-rozměrného vesmíru a dále. Mladší předstarověká učení MCEO na Zemi se objevila z knihoven 12 deskových CDT stříbrných zaznamenávačů, které byly předány starobylým lidským rasám na Zemi Urtite azuritskou rasou strážců MCEO v období Atlantidy 246,000 př.n.l., jako součást smlouvy smaragdové archy úmluvy ko-evoluce.

Celý text:
https://docs.google.com/document/d/13_AGVmLhpyZX6pnHg1BCN9JgDfOPWJuzc1nRri3nIgI/edit

8 komentářů:

  1. Orgonete,,s tou "simplicitou" bych to neviděl zas až tak"jednoduše":D:D:D
    Díky za příspěvek.
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. nu, hodně těžký text. :-O

    OdpovědětVymazat
  3. Jaj to sa nedá dočítať mne to pripadá ako by chceli presvečiť o tom že som otrok-iluminat z laminát - gebulou a som v prdeli či som angel-iluminat alebo človeko-iluminat skončim v nejakej černej diere a channelig je nezdravý a škodlivý asi preto lebo ím nevyhovuje odporučam to nečitať rozbolela ma s toho hlava.

    OdpovědětVymazat
  4. Milý orgonete, učení MCEO bylo již publikováno v češtině jedním ochotným překladatelem a byly k tomu i přednášky. Je to ten nejkomplexnější pohled na lidskou historii,jaký kdy byl podán. V těchto materiálech je velmi přesně na bázi kvantové fyziky podán výklad stavby vesmíru až po nejmenší částice, naše role, co jsme, odkud jsme a kam jdeme. Je zde velmi podrobně popsán scénář toho, co se stane na konci roku 2012 a v dalších létech. O otvírání hvězdných bran, co je to vzestup a setkání s iluminátským osudem. O tom, že žijeme v hologramu, kde je vše jaksi "pokrouceno" se ví, ale nikdo přesně neví, co to všechno obnáší.Pro mnohé lidí tyto informace přinesou otřes všemu,čemu věřili a to je prostě problém těchto materiálu. Lidé nechtějí uvěřit, že existuje skutečné zlo, které nás chce zotročit, ovládnout naši DNA, izolovat nás od božského zdroje, využívat naši energii, protože tyto temné bytosti se již dávno odpojily od zdroje a žijou úkorně na účet jiných ještě stále světelných bytostí. Všechny ty experimenty-Philadelfský,Montauk,HAARP atd. sloužily a slouží jedinému účelu, abychom jako kristovské lidstvo zapomněli na svůj božský původ a vydali se jiným směrem. Nakonec se všichni vrátíme ke zdroji, ale není jedno jak. Jako vědomý návrat ztraceného syna nebo jako bytost, která se nic nenaučila. Věnuji se studiu různých esoterních materiálů mnoho let a mohu tak porovnat. Prošla jsem mnohými zkušenostmi a mohu jedině říci, že mne to oslovilo. Konečně místo vágních informací o tom,co se stane, a že jich je plný internet,jasný scenář. Veškeré informace obsažené v tomo učení jsem ověřovala s jednou známou jasnovidkou a byly potvrzeny.Na konci věků je opravdu mnoho falešných mesiášů a lidé budou svádění na scestí.Ale všechno se dovíme, až přijde náš čas a ukáže se, jak to ve skutečnosti je. Je na nás, co si vybereme. Podrobné informace o tom, jak je to s naším falešným hologramem a manipulaci s mysli lidí,podává i David Icke.
    Mimochodem vesmír není jednoduchý. Jinak vám děkuji za vaše informace, které tady podáváte. Ráda na vaše stránky chodím.
    Zdraví Anička

    OdpovědětVymazat
  5. Ta skratka mi pripomina http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k&ob=av2e

    OdpovědětVymazat
  6. ajaj. pravděpodobně velký byznys, toto "mceo", blbina a nakonec docela nepěkná. Někdo poskládal všechny možné scifi a ufo verze na internetu a vyrobil z toho neskutečně "sofistikovaný", strašící komplex rádoby historie všeho a všech. už jsem se s tím setkal a studoval nadšeně jednu dobu spoustu jejich článků. stačí se zeptat, co to v člověku vyvolává, a je jasno o autentičnosti těchto výpovědí. je skvělý,jak rychle to někteří pochopili, mně to trvalo pár měsíců a trápení se. (:

    OdpovědětVymazat
  7. strašící - to je přesně ONO, co je nám zase podsouváno - na jednu stranu nám ti samí pisatelé, údajní kontaktéři a šanelisti říkají, jak se má lidstvo zbavovat strachu a na druhé straně ho do nás perou horem dolem.
    Každý tvrdí jak vyvstane spousty falešných proroků a nikdo už nevidí, že je on sám tímto bludařem, někde něco pochytí a hned s tím běží na trh jak s jasnou neomylnou věcí - jako falešný prorok říkám, že nikdo neví, co se opravdu stane, natož jak by to pak vypadalo - že těch znalců jiných dimenzí máme nespočítaně. Také mohu s klidem říct, že když Otec (prvotní zdroj) pomůže, tak to, co udělá neví naprosto nikdo ve vesmíru - hlavně že ti šanelisti jsou v předstihu.
    Jako falešný prorok také vím, že nečekáme na příchod žádného Krista jak je nám tvrzeno, ale čeká se na příchod - ale na příchod nás samotných.
    Je to stejné jako když nám různě tvrdí, že když zemřeme, tak stojíme před bohy, anděly, či kýmsi "mocným" a ten všechno ví a soudí nás - ano stojíme před mocnou bytostí, kterou nelze obelhat, nesoudí, ale rekapituluje - stojíme totiž sami před Sebou.
    Hierarchie ve vesmíru podle CDT, povolení od "nadřízených" :))))), to jste si to spletli asi s říší římskou.
    Hodní a zlí :))) tomu říkám naprostá neznalost a nepochopení - jak pak můžete něco překládat a kdo tomu má věřit - ano věří a je to zblbování lidí a vytváření strachů a demence, hlavně že jinde ukazujete své znalosti o dualitě a principech veškerenstva.
    Měl bych třeba takovou otázku: k čemu jsou nám znalosti veškeré té špíny o které ty desky pojednávají, když jsou v minulé, a to dávno minulém čase, a na druhou stranu píšete o tom, že existuje jen a jen to nyní, přítomný okamžik? (odpovím si sám: ano strach z minulosti a budoucnosti)

    OdpovědětVymazat
  8. V čaském jazyce existuje jeden mnohem komplexnější text s názvem "Tajemství Amenti". Co se týče chápání příčin, proč někteří lidé s textem rezonují, jiní nejsou schopni věc relevantně uchopit, případně se nezmohou, než na odsudek něčeho, co je mimo jejich znalostní a zkušenostní rámec tkví především v aktuálním stavu genetické a energoinformační výbavy každého jednoho inkarnáta..Víte, ona skutečná PRAVDA je jedinečná, všechny její jiné podoby jsou nepravdy. Je to jako s matematickým vzorcem. Je-li správný, lze dojít ke správnému výsledku. Stačí však změnit sebemenší detail a k cíli-správnému výsledku nedojdete. V naší 3D realitě máme díky X tisíc let trvajícím manipulacím k dispozici jednoduché úlitby pro kohokoliv, kdo není skutečně pozorný a vnímavý(především k sobě samému. samé jiné, než správné vzorce. Ego je zde vždy špatným rádcem a mnozí se ztotožňují s čímkoliv, co je "polechtá pod bradou a na podbřišku" a šíří něco, o čem ve skutečnosti vědí jen málo. Jak se objeví něco čistého, jsou zde ihned ti, co mají za úkol držet status lži stůj co stůj. Od malička jsme "formátováni" lidmi společenskými strukturami tak, abychom neviděli to podstatné. Protože pravda je nebezpečná. A tak zde vidím ty, co hledají, jejich genetika pomalu, krůček po krůčku oživuje, Je dobré začít tím, že přestaneme bazírovat na našem stávajícím znalostním a zkušenostním rámci. Je to takový malinký dvoreček s vysokým plotem. Opusťte jej a pak můžete skutečně růst. Nesejde na tom, zda budete cokoliv špinit, ignorovat, to tu už bylo. Nic nového. Pravda je stále stejná, věčná. Tím, že jí opovrhnete nebude menší, menší budou jen ti, co mají oči a nevidí, mají uši a neslyší, když ten, kdo skutečně ví ji přináší. Ke skutečnému poznání neexistují zkratky, jen trvalé upřímné úsilí, poctivá práce na sobě samém.Nikdo ji za nikoho neudělá. Každý má v sobě onen potenciál. Pro lidskou andělskou rasu je přirozené absolutní nevinné vědění, které bytosti zprostředkovává její organicky zdravá transharmonická genetická a energoinformační výbava. Taková bytost má přímý přístup ke zdroji se vším všudy. Kdysi tomu tak bylo. Je v našich silách obnovit onu krásu a ušlechtilost vlastní rasy. Jsou bytosti, jež tvoří v souladu, harmonii s primárním božským řádem a jeho vyjádřením-zákony jednoty. Takové bytosti zdroj a jeho principy milují a svou tvorbou jej oslavují a rozvíjí, jak jinak, vždyť jsou jedno. Tato cesta je zdrojem podporovaná. Je tu však i jiná cesta. Cesta nerespektování oněch principů. Tato cesta je respektovaná(svobodná vůle), ovšem není a nemůže být podporovaná. Všechny podoby victim-victimizer game, predátorské, úkorné jednání je důsledkem oněch neorganických, disharmonických procesů. To se týče i enviromentu této krásné planety. Co se týče témat jako přítomný okamžik, budoucnost, minulost, jen výjimečně nejsou zavádějící. Časoprostorové kontinuum, tak, jak jej známe je produktem tvorby vědomí na různých úrovních tvorby, nic statického a už vůbec ne lineárního, jak nás učí. O tom se ostatně(bude-li chtít) může každý přesvědčit sám.Svobodné učení MCEO není jedinou, avšak spolehlivou a bezpečnou cestou pozitivního zhodnocení genetického a evolučního potenciálu každého. A co se týče genetického a energoinformačního potenciálu, přímo nesouvisí s úrovní školního vzdělání. Mezi zasvěcenci najdete univerzitní profesory, jako matky v domácnosti. Sundat si klapky z očí a rozhlédnout se za plot našeho malého dvorečku, to je cesta. Ten krok chce odvahu. Odvahu odhodit to, na čem jsme si zakládali, stavěli to, čemu říkáme osobnost. Jsme zmutovanými, zotročenými pozůstatky krásně ušlechtilé vesmírné rasy. Namísto přetahování se o to, kdo má tu svou pravdu větší, menší, více či méně nablýskanou, prostě jen otevřeme oči a snažme se vidět, co jsme dosud neuměli, a nezapomínejme na lásku, odpuštění a pokoru ve smyslu rovnosti si všeho a všech. Bez toho se nepohnete. Všem přeji krásný den :) Alladin

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.