21. listopadu 2012

Nějak moc návštěv a Vzestup

Napadlo mě po dlouhé době (od léta) podívat se na statistiky blogu, a byl to skoro šok. Průměrná denní návštěva je za poslední měsíc přes 16 000, někdy i 20 ... V létě to ještě bylo tak 7-8 tisíc, před pauzou, a to už se mi zdálo až příliš. Viz statistiky: http://statcounter.com/p4502413/?guest=1

Přitom můj záměr v začátcích blogu (srpen 2008) vůbec nebyl získávat čtenáře, záměr nebyl vlastně žádný. K psaní deníčku/blogu mě přimělo poznání o chemtrails, šok a touha něco s tím dělat, zjištění informací o orgonitu, vyzkoušení giftingu, postřehy o manipulacích počasí ... Moje nabídky překladů o chemtrails byly jemně odmítnuty Zvědavcem, velmi příkře odmítnuty Britskými listy, Osud měl zájem, ale předělával si články k obrazu svému.  A tak řešením bylo vyvěšovat si své objevy na vlastní blog, kde si můžu psát co chci, i o manipulacích počasí (:-))) Jak se rozšiřovalo mé vědomí, rozšiřovala se i tématika, třeba mě zpočátku nezajímaly UFO, ani 2012, atd., ale ukázalo se, že celkový obraz reality se bez toho neobejde. Našlo se pár lidí, kteří souhlasili s mými postřehy, jiní mi nadávali všelijak, vyhrožovali, prorokovali mi brzkou likvidaci internetovou i fyzickou (:-))) Ale postupně začalo přibývat vidících, a čtenáři mi začali posílat své náměty a články, takže z osobního blogu se stal už spíše přehled všemožného dění kolem Vzestupu, podnětů k probouzení ... Čímž děkuji všem, kteří přispívají, a omlouvám se těm, jejichž příspěvky nebyly zatím použity.

Zvýšení návštěvnosti tohoto poměrně výstředního blogu evidentně odráží probouzení vědomí, schopnost lidí přijímat "nezvyklé" informace. To mě těší. Blogování mě pořád baví, i když už mnohokrát mi přišlo, že předávat tyto informace už nemá smysl, že vše už bylo řečeno, že všichni, kdo chtěli vědět, už vědí vše potřebné, a zbylým stejně nemohu pomoci. Že je čas na odpoutání od informací, klidné usebrání, žití v přítomnosti, radostné očekávání změn ... Ale vždycky mě něco/někdo nakopne a jedu dál. Když to teda asi vesmír chce ... (Eckhart Tolle říká, že je povahou udržovatel frekvence, že by nejraději byl doma, zenově "sekal dříví a nosil vodu", a nedělal žádné přednášky, ale vesmír ho vždycky pošle mluvit, a tak jde ... Tím se nepřirovnávám k Eckhartovi, to jen pro ilustraci toho pocitu.)

Takže, velice děkuji všem za zasílání příspěvků a tipů, za pomoc a přízeň. Asi bychom teda měli ještě nějakou dobu vydržet, když se ukazuje, že dost lidí se zajímá o to, co píšeme. (My - to jest vy čtenáři a já. Pořád jsem admin, překladatel i editor v jedné osobě.)

Ale neměli bychom už trávit mnoho času starostmi o to, co se děje a co se bude dít. Je to jako příprava a balení před cestou.

Mnozí máte své vzestupové zavazadlo už dávno sbaleno, a mohli byste už jen v klidu odpočívat a těšit se. To by bylo v této době ideální. Bravo těm, kteří žijí v této energii.

Někteří adepti vzestupu, majíce vzorně sbaleno, budou asi stejně do poslední chvíle běhat po domě a kontrolovat, zda něco nezapomněli a zda by ještě něco nemohli přibalit.

A někteří právě začali balit, a teď budou horečně běhat a shánět věci, které si chtějí vzít, a určitě to taky stihnou (:-)))

Někteří nic o cestě netuší, ale v posledním okamžiku naskočí a taky pojedou ...

Neberte to jako nespravedlivé, že vy se staráte a připravujete dlouho, a někteří k tomu přijdou hned. Tak jsme si to vybrali pro svou životní cestu, ještě před příchodem na tento svět.

Všechno je, jak má být.

Update 19.20: Taková spousta krásných pochval ... děkuju děkuju děkuju! Díky vám za to, že se s vámi pořád učím něco nového (:-))) a doufám, že mě z té chvály nepotrefí pocit zodpovědnosti (:-)))


62 komentářů:

  1. V kolik hodin přesně bude u nás toho 21.-22.12. těch důležitých 8 minut? Ví to někdo, kde se to dá zjistit? Toto je asi ta nejdůležitější informace, tak proč už tady dávno není?

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=9tw9c4AkM3Y

    Člověk je na začátku poznání, můj kluk umí to samé co ten klučina na videu, vědomí je nekonečně mocné.
    Petr

    OdpovědětVymazat
  3. jak píšeš k čemu jsou lidem informace když neví co s nimi, jestliže je tu dost informací o všem , jakto že se pořád tolik lidí , soustředí na to negativní, a to i zde ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemějte to lidem za zlé ! Přece po nich nemůžete chtít, aby to dějinné otroctví ducha a těla, jemuž jsou vystavováni, a jímž jsou porobováni stovky a tisíce let celé jejich generace, ze sebe shodili mávnutím kouzelného proutku ze dne na den ?! To si potom pletete svět lidí s virtuálním světem Harryho Pottera !!!

      Vymazat
  4. Zdravím všechny,
    tento blog se pro mne stal postupem času každodenním společníkem a je spíše výjimkou, že sem některý den nepřijdu. Bylo by mi velmi líto, kdyby blog přestal aktualizovat informace, nebo kdyby dokonce zaniknul. Osobně jsem přesvědčen, že nevíme všechno, že všechno řečeno nebylo a že se v našich životech velmi často skrývá nějaká/é důležitá informace přímo před našima očima a je složité se k ní jako jednotlivec jednoduše propracovat. Proto cítím, že tento blog stále má a bude mít co nabídnout, protože především způsob jakým informace získává a prezentuje je zcela jedinečný. Dovolím si říci, že admin, překladatel i editor v jedné osobě vede tento blog naprosto špičkově a jednoznačně nemá v mém dosahu srovnatelnou konkurenci. Myšleno zcela upřímně. Věřím, že mu vydrží elán i energie, aby v něm pokračoval a podporoval tak i naší vzdělanost a vědomosti tolik potřebné pro naše současné životy.
    Věřím, že Tě Orgonete bude „vesmír“ i nadále posílat k činnosti spojené s tímto blogem a přeji mnoho sil a energie, kterou k tomu jistě potřebuješ. Vzpomeň si, jak jsme se poslední dobou ve velice rychlém sledu dozvěděli o informacích od Saši a pak o Danielovi a jeho zajímavých vědeckých teoriích a jak některým zdejším čtenářům tyto dvě informace od naprosto odlišných lidí silně zarezonovaly. Před nějakou dobou jsem se v komentářích k Sašovi vyjádřil, že je potřeba nezatracovat žádné informace, že je nutné je uložit a vyvolat až právě budou v souladu s nějakými novými věcmi. A stalo se to velmi rychle, a to díky tomuto blogu a práci Tvé i práci lidí, kteří sem chodí a dávají podněty pro nové články.
    Dovolím si připomenout, že v době nedávno minulé hrozilo lidem, že budou upálení, když zpochybní všeobecně uznávanou blbost, že je Země placatá. Vztáhněme si to k dnešnímu stavu, takových všeobecně uznávaných blbostí je nám mainstreamovými médii předkládaná obrovská hromada, k tomu je média prolínají stupidnostmi, které nazývají jako tzv. senzační zprávy (např. o „celebritách) : -)
    Proto je třeba, aby orgo-net.blogspot.cz fungoval dál a vyvažoval mnohdy nezajímavé či nedůležité informace v ostatních informačních kanálech/mediích.
    Díky za práci vás všech a zdravím,
    Ash

    OdpovědětVymazat
  5. Milý Orgonetku.
    Moc děkuji za Tvuj Blog a blahopřeju k návstevnosti ♥♥♥ Mám radost, že je nás vidoucích porád víc. Ale tady v blízkém okolí nikdo :-( Nemám s kym pokecat - a tak jsem vdecna za tvoje perfektní překlady aj.
    Jsi fakt dobrý. Díky a neprestávej ♥ I.K.

    OdpovědětVymazat
  6. respect za tvojí práci, zrovna sem si dal jointa a uplně mi to vrhklo slzy do očí když sem to četl, hodně cenim tenhle blog

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Orgo.
    Tak to ti gratuluji k takovému počtu publika. To už je úctihogný počet, který musí potěšit. V poslední době zvýšenému zájmu asi prospěla také technologie nadace Keshe, ale možná i to, že jsme rozesílali prostřednicvím mailů některé důležité zprávy z Tvého blogu všem možným přátelům. Nedělal jsem to tak určitě jen já. Záměrem tohoto rozesílání bylo, aby se lidé začali skutečně informovat a nešlo vůbec o to někomu něco vnutit, ale nabídnout. Každý s tím mohl naložit podle svého, ale podle informací také vím, že oni pak začali také rozesílat a tím se také Orgonet dostal i k jiným lidem, které vůbec neznám a kteří o tomto webu nic nevěděli. Vím ale, že teď už si sem mnozí chodí pro informace sami. Takže ti, kteří se chtěli probouzet, nebo potřebovali něco ozřejmit jsou už pravidelnými návštěvníky Tvého blogu. A ti, kteří tomu nevěnovali pozornost, tak asi zústanou temnými navěky.
    Hezký den Orgo a hodně zdaru ve společném odhalování. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám to stejné - když tu narazím na něco obzvláště zajímavého, okopčím adresu článku do mailu a pošlu svým kamarádům. Nic jim nenutím, přečíst si to je na jejich svobodné vůli. A zatím jsem se s žádným negativním ohlasem nesetkala, takže je docela dobře možné, že i oni to pak posílají dál. Jana

      Vymazat
    2. Je to přesně podle starého českého pořekadla, že vrána k vráně sedá, rovný k sobě rovného si hledá - tedy temní k temným, světlo ke svetlu !

      Vymazat
  8. Ahoj Orgonetku, mooooc gratuluju, ne k tomu číslu, i když vlastně k tomu taky, ale hlavně k tomu, jakou odvádíš skvělou práci a pomáháš nám všem, kdo sem chodíme. Jak píšeš, spousta už má zavazadlo zbalené a připravené.. Těší mě sem chodit každý den(často chodím, jen pro to, abych byla mezi stejně naladěnými lidmi), nečtu všechno, to nelze, momentálně na to nemám kapacitu, ale to co přečtu je vždy kvalitní a posune mě to a za to ti moc děkuju. Velmi si vážím toho, že věnuješ čas, který bys mohl trávit se svou rodinou nám, a překládáš :) I když my jsme vlastně taky tvoje rodina, alespoň já se tak cítím. Děkuju že tě máme :) S láskou Gabča

    OdpovědětVymazat
  9. veliké díky a gratulace tobě a všem lidičkám...koukla jsem i na glóbus a jsem ráda, že je nás tolik.... spolucextující, příjemnou jízdu novým světem, který si sami tvoříme... m.

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji!!!

    Také to však znamená zvětšit zodpovědnost za výběr příspěvků, kdy to čte tolik lidí.

    Ale myslím, že je to v pohodě, zvlášť když bude někde nahoře na stránce napsáno, že výběr informací je dělán intuitivně a ne vždy lze odhadnout míru pravdiovosti informace.

    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/204466-vozitko-curiosity-neco-naslo-pry-to-zatrese-zemekouli/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mého se nic tak seznačního nestalo - Mars má vodu (sice zmrzlou, ale má), asi míval i atmosféru, takže objev ev. zbytků forem života by zase nebyl tak překvapující. Mám dojem, že USA zase vyrábí senzaci za každou cenu, jak je jejich dobrým zvykem.

      Vymazat
    2. Pozor ! již před lety jiné marsovské vozítko či laboratoř při zkoumání a testování aktivní organické přítomnosti na Marsu zjistilo "bouřlivou reakci", která nebyla nikdy v médiích či odborném tisku blíže popsána či vysvětlena ! A toto vozítko zřejmě zjistilo to samé, co onen stroj či laboratoř před ním ! Je tak nezávisle ze dvou zdrojů podán důkaz, že na Marsu je život zřejmě podobný tomu na Zemi. Již delší dobu se objevují informace o tom, že lidská činnost či přítomnost na Marsu se děje poměrně dlouhou dobu (od konce 2ww až dodnes), a že tam dokonce probíhá něco jako válka lidí a jejich strojů proti tamějšímu obyvatelstvu "malých černých lidiček". Proto jsem přesvědčen, že film Avatar ukazuje v podobenstvích lidské agresory, okupanty ze Země, Pandoru jako planetu Mars, a Aavatary jako ony "malé černé lidičky"(asi 1,0 - 1,2 m výšky), marsovské domorodce ! O těch válkách importovaných lidmi ze Země na Mars, se velmi zarytě mlčí, a je jen nemnoho informací o těchto událostech ! Ne nadarmo Keshe mluví o tom, že pokud budou lidé vyvážet své války a agresi do vesmíru, narazí dříve či později na civilizace, které lidem dají dějinnou lekci, na kterou lidé nezapomenou, asi jako na biblickou Potopu !!!

      Vymazat
    3. Pozor ! Mars má i vodu v TEKUTÉ FORMĚ na svém povrchu tak, jak to známe i na Zemi. Velké množství marsovských snímků ukazuje četná jezera, laguny, oázy apod. U některých z nich bují dokonce rozsáhlá marsovská vegetace ! Nejvíce mě překvapil jeden snímek z Marsu (bohužel jsem si neudělal odkaz, a již ho neumím nalézt, snad se to časem znovu podaří), kde byla vidět něco jako prašná cesta právě nedaleko jednoho takového jezera s okolní vegetací, po níž "jelo velké auto", podobné caravanu, co mívají mobilní výzkumníci (např.geologové,klimatologové apod.)u nás na Zemi !!! Navíc se na mnoha snímcích objevují četné fosilie vyhynulých tvorů, kteří zanikli nějakým planetárním kataklyzmatem nebo nějakou planetární nebo mimozemskou válkou. Na snímcích jsou celá rozsáhlá pole těchto fosilií ! Viděl jsem dokonce něco, co vypadalo jako hromady mrtvol neznámých tvorů naskládané na okraji jednoho velkého kráteru, přičemž část z nich se svezla zřejmě při tom hromadění na kopici po strmém úbočí tohoto kráteru. Na jiném snímku je vidět rozsáhlé troskoviště havarovaného nebo nějakou střelou zasaženého stroje, uprostřed něhož sedí na sedadle postava pilota, vzezřením podobná člověku, ale protože ta postava má něco jako kombinézu a helmu na hlavě, není vyloučeno, že to může být i zničený robot. A je toho na marsovských snímcích mnohem více. Kdo hledá, najde !!!

      Vymazat
  11. 42„Kdo by svedl k hříchu jednoho z těchto nepatrných, kteří ve mne věří, lépe by mu bylo, kdyby mu dali na krk mlýnský kámen a hodili ho do moře. Marek 9, 41 - 50

    OdpovědětVymazat
  12. Milý Orgonete, slečno, paní, omlouvám se za svoji neznalost. Předem chci poděkovat za Váš počin sdělovat své postřehy, informace, překládat články z jiných jazyků a především odolat náporu lidské hlouposti. Dle některých reakcí na mé komentáře si umím udělat představu o tom, jak dovedou někteří svými reakcemi nadzvednout. Již jednou jsem vyjádřil vděčnost za to, že se najde někdo, kdo nalezené zajímavé informace dovede přeložit a vyvěsit na svém blogu. Byl jsem za tento názor odsouzen. Jenže dotyčný nechápe, že jsou i lidé, kteří u počítače tráví jen vzácné chvilky svého volna, pracují jinak než v sedě a u počítače, a ještě to může být generace jíž byl anglický jazyk zapovězen. Proto ještě jednou moc děkuji za Vaši neutuchající trpělivou a hlavně potřebnou práci. Hodně jste mi pomohla v orientaci v dnešním dosti chaotickém světě.

    OdpovědětVymazat
  13. Milý Orgonete, poměrně dlouhou dobu se chystám Ti napsat pár řádků. Stále jsem čekala na vhodnou příležitost, ale psát pod některý sepcifický článek mé komentáře k Tvému blogu mi přišlo přinejmenším nevhodné. Vesmír sám nastavil prostor, a proto se tu mohu vyjádřit. Moc a moc ráda Ti tímto opakovaně děkuji za vedení těchto stránek. Existují mnohé jiné, zaměřené na tématiku počasí, vzestup, andělská sdílení a podobná témata, avšak u Tebe cením, že stojíš nohama na zemi a jen "nesouzníš" či neobjímáš, ale dáváš praktické informace všem a ze všech oblastí, zejména i těch technických. V kombinaci s mírně spirituálním zaměřením nemá dle mého názoru tento web chybu. Předkládáš informace, nechť si udělá názor každý sám. Na dotazy odpovídáš srozumitelně, jasně, technicky, žádná abstraktiva. Od jisté doby mám Tvé stránky nastaveny jako hlavní deník (a tím nechci způsobit blokaci zodpovědnosti). Je to o prioritách, otevřenosti, zohlednění všech sfér života. Tak Ti, milý Orgonete, tedy ještě jednou a dále mnohokrát :-) děkuji za odvedenou práci, v mnohém jsi rozšířil obzory i mně. Nechť se daří všemu ve Tvém životě, jako se daří Tvému dílu zde. S přáním dobrých dní a s vděčností Alena, Praha.

    OdpovědětVymazat
  14. Například i to, že se do diskusí zapojil p.Chvátal o něčem svědčí :-) Dobře ty :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že i placené stejně či podobně tématicky laděné blogy mají jistou závist vůči úspěšným, jedinečným a zdarma přístupným blogům, kterých je v cyberprostoru jako šafránu - tedy velmi málo. To, že se vehementně angažují na stránkách orgonetu právě vlastníci soukromých placených webů může mít dva důvody : jeden z nich může být jistá konkurence a odliv čtenářů z placených blogů, a další může spočívat v jistém prozření či probuzení, a navázání jisté spolupráce na společné cestě poznávání a odhalování toho, co jest.Ve skutečnosti to může být prolínání obou či více faktorů. Proto je zapojení těchto webů určitým přínosem. Jen se musí hlídat jejich skutečné záměry a způsoby komunikace, interpretace předkládaných informací a faktů. Nikdy totiž nevíme, zda mohou představovat riziko Trojských koňů !

      Vymazat
  15. http://www.pravidlazivota.cz/vz1_foton.htm#vz1:47foton

    OdpovědětVymazat
  16. Vyšla výpověď profesionálního zvukaře, kterého policejní zakuklenci zatkli na demonstraci 17.11.2012 v Praze.
    www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012110073

    OdpovědětVymazat
  17. Lidé se sem vrací, protože jim nepodsouváš lži a nepřesvědčuješ je jen o své pravdě. mají tady na výběr, co si přečtou, s čím se ztotožní, mají možnost diskuse, poznání a nových informací, které se nevztahují jen na jednu oblast. Orgonet jsem objevila asi před rokem, a upřímně už ani nevím jak, ale jsem za to vděčná a tak jako spousta dalších se sem několikrát týdně vracím :) Děkuju a i tobě přeji, šťastnou cestu.. ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý blog, kde se potkává věda s mystikou, viditelné s neviditelným, zjevné s utajovaným. Potkáváme se tu, sdělujeme názory, rozšiřujeme obzory. A za to ti Orgonete patří OBŘÍ DÍK. Jitka

    OdpovědětVymazat
  19. Chtěl bych se podělit o svůj vnitřní pocit, že orgo-net patří nově k mým nejoblíbenějším webům, je tu taková silně pozitivní energie, nevím jak to vysvětlit, narozdíl od jiných podobných tady se cítím "doma" :)
    Velké dík orgonetu a všem přispěvatelům !!

    OdpovědětVymazat
  20. Orgo, velký respekt a poděkování. Hana

    OdpovědětVymazat
  21. Ano, ano, také se přidám ke gratulacím. Tento blog je opravdu "multidimenzionální", tzn., že jsou zde informace opravdu pro všechny. Každý si vybere, co mu sedí více, co méně. Každý máme vlastní možnost volby a tady si lze opravdu vybrat. Zvýšená návštěvnost je očekávaná vzhledem k blížícímu se prosincovému datu. A to je jenom dobře, že přibývá lidí, kteří se začínají zajímat. Díky za tento blog.

    OdpovědětVymazat
  22. Milý Orgonete, i já se připojuji k poděkování za tento blog. Tuším, že ještě když jsem četla Matrix, tak tam někdo dal odkaz na Tvůj blog. Díky tomu jsem se dozvěděla o chemtrails a orgonetu. Orgonetů máme díky Tvým informacím doma několik. Přestala jsem asi před rokem číst Matrix, ale sem se poslední měsíce vracím ráda a považuji informace zde za hodnotnější, protože lépe rezonují s tím, o čem chci číst... Děkuji, že tato stránka funguje a jak funguje.
    Měj se krásně,
    Paty

    OdpovědětVymazat
  23. Na tento blog jsem náhodou narazila asi před 2,5 lety. Od té doby neuplynul jediný den (vyjma času tráveného na zahr. dovolené), kdy bych ho nenavštívila. Nejhorší pro mě bylo letošní letní období, kdy měl Orgonet pauzu. Totální absťák. Opravdu každý den jsem s nadějí zapínala počítač.Tohle už nám orgonetku nikdy nedělej. :-) Takže tento týden již podruhé - díky!!!! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každá zkouška má svůj smysl, i ta orgonetova pauza v létě ! proto mu nikdo nic nevyčiňujte, není toho hoden !

      Vymazat
  24. Díky za Vaši práci!
    Jsem Vaším každodenním čtenářem od prvních měsíců života blogu.
    jm

    OdpovědětVymazat
  25. zajímavé informace, jen tak dál a hlavu vzhůru :-)
    jiloun

    OdpovědětVymazat
  26. Gratulují Vám Orgonete/admine k vaší návštěvnosti a spokojenosti návštěvníků, vašich příznivců a fanoušků. Přeji hodně energie a inspirace do dalších dnů, měsíců a roků Vaší činnosti. Jak jsem napsal v jiné diskuzi - bylo mi ctí sem vložit pár svých příspěvků. Někteří vaší fanoušci to však nesou nelibě. Nechci je proto dále svou přítomností provokovat, neboť by bylo dobré aby si zdejší diskuze udržela svou úroveň a klid. Mějte se hezky a držím Vám palce.

    Jaroslav Chvátal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se bude p.Chvátal chovat na zdejším foru jako nestranný komentátor, nic mu nebrání se zde angažovat. Pokud však bude vystupovat v roli "big-mentora" a "nemomylného insidera", popudí proti sobě zákonitě nejednoho z nás.

      Vymazat
  27. Chválím Orgoneta též. Vše, co bych rád řekl, již je výše uvedeno od ostatních.
    Jen chci podotknout, aniž bych tím jakkoliv snižoval ono výše uvedené, že všichni ti rozumní, kteří používají Operu přispívají k navyšování počítadla... Kdo ji používá, ví, o čem mluvím... :-D

    OdpovědětVymazat
  28. Milý Orgonete,
    jako vždy přicházím mezi posledními, ale přesto i já bych ti chtěla pogratulovat k úspěchu blogaře, velmi ti to přeji a velmi mě těší,že se tu schází tolik milých lidiček.
    Příčina tvého úspěchu je tvá snaha,dát nám to nejlepší, možná je to příčina tvé skromné dušičky.Nečekal jsi takovou návštěvnost a vida..ona přišla.
    Každopádně, moc se mi tvoje stránky líbí. Řekla bych že víc a víc.Kéž by jsi s námi dychtícími čtenáři vydržel ještě hodně dlouho ! Kéž tě neopustí ten elán, se s námi dělit o svá pozorování, zajímavé články!
    A tak, děkuji za to vše, co pro své čtenáře děláš !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  29. Moc díky za práci, Orgonete. Přátelé a teď si představte, kdybychom se všichni někde sešli........to je síla.Všem moc pěkné dny........ :-)

    OdpovědětVymazat
  30. kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=zQ6RjP7MlXk

    OdpovědětVymazat
  31. http://www.youtube.com/watch?v=izQB2-Kmiic&feature=related

    OdpovědětVymazat
  32. Je vela veci, s ktorymi som sa nestotoznil ale aj tak som tu kazdy den. Asi sa sem fakt ma zmysel vracat stale a stale. Drzim Ti palce, aby som sa mal na co pozerat aj za rok, dva....

    OdpovědětVymazat
  33. Pripojuji se ke gratulacím,chodím sem denne,moc fajna stránka.Taky spálím jednoho,na pocest.
    Joe.

    OdpovědětVymazat
  34. Jsem tu denně...asi 4 roky...je čas napsat děkuju že jsi :)...a děkuju že budeš :)

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý večer, Váš blog jsem objevila nedávno, strávila čtením úžasnou neděli - celý den a od té doby jsem tu každý den. Strašně moc děkuji za všechny příspěvky, za úžasné informace, ketré nikde jinde nejsou a nebo jsou v angličtině a jsem Vám moc vděčná za veškerou tu práci. Každý den netrpělivě čekám na další články, které mě drží ještě trochu "nad vodou". Děkuju, děkuju, děkuju

    OdpovědětVymazat
  36. Také jsem nečekal, že sem chodí tolik lidí a mám z toho obrovskou radost.(odhadoval jsem to tak na stovku - dvě) Kolem sebe neznám nikoho, koho by zaujaly i jiné věci kolem nás, které nejsou propagovány v televizi a rádiu, ač se o to snažim. Jsem opravdu moc rád, že sem zavítá tolik lidí prahnoucích po informacích a že jich tu je opravdu hodně. Moc dobře vím, že je za tím spoustu práce, ale myslím, že čísla hovoříza vše. Má to velký smysl. Velké díky a jak se říká, Pán bůh Ti to zaplať. :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Orgonet.
    Si ostro sledovaný aj zo Slovenska už dlhú dobu:-).
    Je veľmi namáhavé ľudí presvedčiť a otvoriť im oči, že to čo tu oni žijú nie je ich skutočný život. A to využíva len malé percento "tiež ľudí" ktorý sa ozaj hrajú len na nejakých samozvaných pastierov svojho stáda a ženú nás na pašu tam kde oni chcú. Aj za cenu strát v stáde...
    Super práca. Len tak ďalej.

    Marek

    OdpovědětVymazat
  38. Připojuji se k těm, co zde vyslovili Orgonetovi poděkování. Jeho práce je moc potřeba. Jana

    OdpovědětVymazat
  39. ono mozna ma clovek uz "sbaleno", ale z ruznych duvodu zas vzdy neco poztraci a pak to hleda znovu po byte;] a v tomhle je orgonet-blog prospesny- mrknu sem a opet se "nahodim" tam, kde chci byt;] (nemyslim tim, ze to musi byt nutne jen pozitivni zpravodajstvi, jde spis o sdileni realnejsi..nebo rekneme sirsi..podoby sveta nez te, ktera je nam predkladana). takze "udrzovatel frekvence" je popis zcela regulerni.

    premyslel jsem, jestli napsat i nasledujici cast- ale proc ne, pripadne to ignoruj. jde o to, ze jsem jiz pred casem zacal dobrovolne prispivat par desetikorun mesicne (automaticky prikaz paypal) na fffilm (popis jak mu to funguje: http://www.fffilm.name/p/ffffriends.html), ktery je pro me vedle orgonetu a dalsich webu v zakladnich bookmarcich "alternativniho" zpravodajstvi (v tomto pripade o filmu). nenapada me zadny duvod, proc bych to velmi rad nedelal i tady. vse je energie, i penize a zkratka tenhle zpusob je pro me soucasti toho, jak bych si pral, aby to na svete v budoucnu fungovalo (aby mohli byt lide ocenovani za delani toho, co je opravdu bavi a prijde jim smysluplne). ty odvadis praci/preklady/trideni veci k publikovani, ktere te stoji cas a jiste mas povinnosti i v realnem zivote. na druhe strane to me prinasi jednu z dulezitych castecek do mozaiky onoho "udrzovani frekvence" (a zjistovani, ze lidi na teto vlne je okolo vice) a rad to ocenim, protoze je jen malo veci, do kterych bych vkladal svou "energii" financni radsi. kazdy vnima svet po svem a rozumim tomu, ze nyni mas svobodu (tedy svobodu nepublikovat nic;]) a tedy zadnou zodpovednost, coz je mozna pro tebe nejdulezitejsi a zcela pochopitelne. tak ci tak: DIKY a pokracuj;] stepan

    OdpovědětVymazat
  40. Taky děkuji, Orgonet čtu denně a moc rád, Jan.

    OdpovědětVymazat
  41. Také moc děkuji a každý den se těším na nové čtení. Jsem zde s Vámi rád!!!

    OdpovědětVymazat
  42. Přidávám se se slovy DĚKUJI za tvoji práci k ostatním čtenářům.
    N.B.

    OdpovědětVymazat

  43. Milý Orgonete přeji Ti další a další čtenáře!Zdenka.

    OdpovědětVymazat
  44. Také moc díky za tento blog. Je zde hodně zajímavých informací. Jen tak dál. Za necelé 4 týdny uvidíme, co se stane.

    OdpovědětVymazat
  45. Taky moc děkuji a jsem ráda,že se rodinka rozrůstá.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  46. Též se připojuji ke všem příznivcům s poděkováním existence tohoto blogu,chodím na něj denně,dříve jsem chodila na Osud,ale tento blog je mi příjemnější a bližší :-).
    Velikééééééé díííííííky

    OdpovědětVymazat
  47. Orgonetíkuuuuuu blahopreji :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  48. Mily Orgonete, budu opakovat diky, ale Vase stranka je skvela! Puvodne jsem na ni prisla pro navod na orgonity (ktere se mj. moc povedly a budu v jejich vyrobe pokracovat) pred asi mesicem a od te doby jsem tu temer kazdy den.
    Jelikoz sem chodim tak kratce a nic jsem o techto tematech nevedela mimo dlouhodobe prace s Vyssimi a prirodnimi bytostmi, docela me Vase informace zahltily a mam opravdu o cem premyslet... Casteji zvedam hlavu k obloze, abych se podivala, co tam zase "tvori", premyslim o baleni zavazadla - ma to cenu nebo jen tak naskocim?, jsem udivena, ze Keshovu technologii uz nekdo nezeverejnil v mainstreamovych mediich apod. Timto jsem chtela rici, moc diky a rada preposilam odkaz na Vasi stranku dal :-)
    Betty

    OdpovědětVymazat
  49. Doufejme že ten vzestup naznačuje nárůst lidí které vzestoupí :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.