26. listopadu 2012

Keshe: Zahajujeme světový výukový program

Nové zprávy z Keshe Foundation: Dr. Keshe nebude čekat na připojení dalších států, a zahájí výuku světových vědců, aby byli co nejdříve schopni využít jeho patenty. 


Dr. Keshe: Zahajujeme světový výukový program
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=3148
Dr. Keshe 25. 11. 2012
Překlad: OrgoNet, pro přehlednost byl učiněn výtah z poměrně dlouhého textu.

Současná situace:

Naše technologie se již prostřednictvím vlád rozšířila na 60% světové populace. Nebudeme čekat na ostatní, i když se mohou kdykoli přidat.

V Evropě se přidala k programu pouze Itálie, jelikož belgická vláda zastrašila ostatní vlády.

Belgie již před 5 lety začala blokovat činnost Nadace – vyhrožováním, zasíláním falešných dokumentů a pomluvami u EU. Jejich falešná obvinění máme v rukou a není problém je vyvrátit.

Ale nemáme čas čekat na organizované zločince ve vládě jedné z nejmenších zemí v Evropě, zbytek lidstva musí jít kupředu, takže zahajujeme náš světový program učení (viz níže).

Je škoda, že pár mocných v nejmenší zemi Evropy drží zbytek Evropanů ve stagnaci a přesvědčuje je, aby ignorovali tyto technologie.

Rušíme prezentaci 14. 12. 2012, protože ji zakázaly belgické úřady. Vláda nám zakázala jaderné aktivity a byli jsme požádáni, abychom se přesunuli do jiné země. Najdeme jiný způsob, jak ji provést.

Před 4 týdny jsme požádali belgické úřady, aby nám daly k dispozici továrnu Ford v Genku, která se bude zavírat a o práci přijde 14 000 pracovníků. Chtěli jsme tam začít výrobu našich jednotek pro energetické, vesmírné, zemědělské a zdravotní systémy a učit tam světové vědce a inženýry. Stále jsme nedostali odpověď. Belgičané, prosím, zeptejte se své vlády, proč si přeje, aby 14 000 lidí se stalo nezaměstnanými.

Noviny a časopisy v Belgii nesmějí o Nadaci nic publikovat.

Keshe Foundation zahájí od 1. 12. 2012 světový výukový program své technologie.

1. Školení vládních poradců:
Na vyžádání některých vlád začínáme školit vládní vědecké poradce, aby byli schopni číst a správně interpretovat patenty naší technologie Magravs a mohli vládám dát rady nezbytné pro jejich rozhodování.

2. Školení univerzitních vědců:
Dalším krokem je školení univerzitních vědců, jak jsme již učinili v Sierra Leone. Máme naplánovánu přednášku 20. a 21. ledna 2013 na Sicílii. Forma rezervace bude zveřejněna Nadací a italskou pořádající organizací.

3. Technická podpora pro mezinárodní výuku:
Od 15. 12. bude Nadace podporovat všechny poddivize a národní stránky v jazyce příslušných národů na svých vlastních serverech.

Použijeme i konferenční systém s videostreamem na simultánní živé přenosy. Systémy byly zakoupeny, a nyní jsou nastavovány, aby se v tento den spustily. V jednotlivých státech můžete mít i vlastní doménový název pro Nadaci – vyberte si státního správce webu a stránka bude podporována vlastním serverem Nadace pod bannerem Keshefoundation.com.Takto bude moci celý svět být informován pod hlavičkou jedné organizace.

Plánujeme sérii prezentací 15. -18. 12. 2012 v různých městech Itálie.

Na počátek roku 2013 připravujeme přednášky ve Francii, Německu a Japonsku. Jejich pomocí budeme financovat vybavení pro africké univerzity, aby jim byl umožněn výzkum a vývoj technologie.

4. Publikace:
Co nejdříve vyjdou druhá vydání našich knih.
Knihy 4 a 6 budou, jak doufáme, vydány do 30. 3. 2013.
Brzy začneme s psaním e-knih. Omlouváme se za zpoždění, ale mnoho času nám zabralo vyjednávání s vládami.

Poděkování:
Jako ředitel Nadace bych rád poděkoval všem, kteří byli aktivní či pracují pro Nadaci, a dostali nadaci tam, kde teď je a kam v budoucnu půjde.
Nadace patří všemu lidstvu, a pokusíme se ji založit jako jednotnou organizaci, avšak potřebujeme veškerou podporu od celosvětové rodiny Keshe Foundation.
Přeji vám vše nejlepší pro váš národ a pro celé lidstvo.

M. T. Keshe

21 komentářů:

  1. Bylo by dobré zjistit kolik bude stát účast na vzdělávacím procesu vedeném KF.Proč? Protože vědci a akademici budou budˇzastrašováni nebo nebudou chtít dát všanc svou pověst. A pokud by to bylo finančně únosné mohli by se zúčastnit studenti technických oborů, kteří přece jen jsou dravější a přístupnější inovacím. A taky si můžou udělat jméno. Pane Chvátale a Kopecký ( i my ostatní máte nějaké kontakty na takové studenty nebo čerstvé absolventy, kteří dosud nenašli místo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to na webu Keshe: Bude to placené pro ty, co mohou zaplatit, a zdarma pro ty, co nemohou platit. Každý si vybere sám.

      Vymazat
  2. A ja doufala, ze kdyz uz si to i Amici vyzvedli,
    tak i evropske staty dostaly "povolenku" :(
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  3. o nieco rozsireny preklad, aj ken ktory je tu je obsahovo skoro rovnaky, diky zan, je aspon aj v cestine, niekto nerad cita slovensky :)
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6450-dulezita-aktualizace-dalsi-krok-v-uceni-a-vyvoji-keshe-foundation/

    Juro

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímalo by mě, jestli dojde v prosinci k přeposílání zakoupených generátorů ke svým majitelům ... Nevíte o tom něco?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povedal ze generatory budu dodane tak ako to bolo planovane, cize by to malo byt v prosinci

      Juro

      Vymazat
    2. To jsem tedy zvědav co budete nakonec generovat

      Vymazat
  5. Je to k nas....a k breku, co delají panové a vládci v Belgii. Zbývá než čekat-asi? Marne jsem přemyslela, proc nase vláda jeste nepodnikla žádne kroky. A uz víme :-( Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše vláda má od globalistů přesné instrukce - viz Schwarzenberg, Kalousek, Vondra, ti nepotřebují žádné vyhrožování od Belgičanů . nepřijali by ani tak.

      A právě tyhle "vředy" musí vyhnít - s tím jim nikdo nepomůže a neurychlí to, takže ano čekat...

      Vymazat
    2. To jste si spletli, to už dávno není Schwarzenberg, ale Schlafenberg jak poleno !

      Vymazat
    3. A z Kalouska se stal Kradousek

      Vymazat
  6. Aha, takže je jasné, že Keshe se nám bude 21.12.2012 prezentovat svými technologiemi. Ba ne, žádné tři dny temnoty ani konec světa, ale Kesheho prezentation.

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud by se našlo 5-10 schopných lidí se slušnou angličtinou bylo by skvělé založit český web s zaměřený na překlady Kesheho patentů. Nemá smysl čekat na vládu až se k něčemu rozhoupe... musíme se vzdělávat sami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a proč se zdržovat nepodstatnými věcmi ?

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      Vymazat
    2. O preklad nejde, ide o to ze polka patentov nieje verejne dostupnych pretoze ich urady utajili a jedine kompletne info k zostrojeniu su na USB klucoch, pan Keshe ale planuje, tak ako bolo spomenute, vyukovy program ktory moze byt aj zadarmo, zalezi na kazdom jednotlivcovi ci prispeje alebo nie, objem informacii bude rovnaky a na zaklade tohoto programu budu ludia a vedci budu schopni jeho veci zostrojit, takze by som pockal na to. V sucastnosti publikovane navody a patenty nestacia na vyrobu niecoho konkretneho kedze aj tie staty ktore maju usb musia este prejst skolenim ako tieto veci spravne citat a interpretovat. Takze treba asi pockat na zahajenie ucenia, tam to bude oficialne dostupne komukolvek kto bude mat o to zaujem

      Juro

      Vymazat
    3. S překlady rád pomůžu, ale zakládání webu nechám povolanějším.

      LK

      Vymazat
  8. Psal jsem do TV Prima, ať udělají reportáž - absolutně žádná zpětná vazba. V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psát do TV Prima je stejné, jako házet papír do koše.

      Vymazat
    2. Když budeš např. vychvalovat Netanjahua, Nečase, Schlafenberka a jiné V.I.P. persony, jak to všechno pěkně kočírují, určitě ti zařídí i talkshow na pokračování !

      Vymazat
  9. http://www.pratele-nebe.cz/index.php/kontakteri-vypovedi-odhaleni/luisa-muratori/549-luisa-muratori-promlouva-k-politikum Myslím, že to stojí za shlédnutí......Všem hezké dny... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. ich dátumy lícujú s iWowWe...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.