7. listopadu 2012

Předpověď chemtrails v USA

Web HaarpStatus.com , který sleduje haarpovou ionizaci v USA, zavedl i systém předpovědi chemtrails:
http://www.chemtrailforecast.com/main.html



16 komentářů:

  1. OK, ale ako môžu vediet kde budú lietadlá na druhý deň sypať? Nie je to niaky podvrh?

    OdpovědětVymazat
  2. HAARP už by mněl být mimo provoz.Nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Podobnou mapu vydávala NASA (http://www-angler.larc.nasa.gov/cgi-bin/site/showdoc?docid=33&cmd=forecast) - ale byla (nyní půl roku mimo provoz) to předpověď výskytu CONTRAILS na základě meteorologických podmínek v atmosféře (vlhkost vzduchu, teplota, výška). Velice dobře to odpovídalo skutečnosti a podporovalo to tedy teorii, ža čáry za letadly ve skutečnosti závisí na meteo podmínkách a nikoliv na chemikáliích vypouštených z letadel. Toto vysvětlení ale přeci neuznávají právě zastánci chemtrails. Takže je mi divné, proč podobnou mapu (odpovídající výskytu vodní páry v atmosféře; http://www.weather.gov/satellite#wv) někdo vydává za předpověď chemtrails.
    Jinak řečeno: Samozřejmě, že v červených oblastech na této mapě se budou vyskytovat "čáry za letadly" (ať už se nazývají jakkoliv). Ale protože tam je velká vlhkost, a ne že je to území určené ke sprejování. Proto bych tuto mapu spíše očekával na stránkách odpůrců teorie chemtrails, než na tomto webu.
    Podporou pro chemtrails by naopak bylo, kdyby se čáry za letadly tvořily v zelených oblastech - tam jsou podmínky pro vznik contrails z hlediska fyziky nepříznivé, a proto by každá stopa za letadlem byla podezřelá.

    OdpovědětVymazat
  4. Plány na chamtrails, jsou řízeny umělou inteligencí superpočítače. Jeho hlavní úlohou je předvídat nebezpečné možnosti změn počasí.
    Věřím, že dokáží zároveň zadávat možné účinky CHM a možnosti ovlivnění proudění vzduchu a celé masy atmosféry.
    O začátku tohoto projektu superpočítače na počasí, jsem slyšel již před mnoha lety.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přezdívají tomu počítači "šelma". Má být údajně v USA v Dallasu. A druhý v Evropě v Bruselu !

      Vymazat
  5. Určitě musí mít chemoplány nějaký letový řád, podle něhož zasypávají určité oblasti určitým sajrajtem. A poněvadž předpovědi počasí dnes již také náleží k sítím klimaterorismu, snadno se o oblastech, kde se plánuje chemtrails, dovědí nejlépe.

    OdpovědětVymazat
  6. budou to sypat na hustě osídlené oblasti.K tomu snad ani není předpovědí třeba.Nebo je to jinak?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, především hustě obydlené a průmyslové oblasti, které se v převážné většině vyskytují na severní polokouli !

      Vymazat
  7. Námět pro OrgoNeta :

    http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=klimaticko-tektonicka-valka-je-celosvetove-v-plnem-proudu&cisloclanku=2012110014

    Tento vynikající dokument vám dá možnost nahlédnou do toho, jak se manipuluje počasí. Povodně, sucha, tsunami, hurikány a zemětřesení, jsou v mnoha případech dílem vojenských zbraňových systémů. V utajení probíhá ničivá světová válka, ale většina lidí o tom neví. Možná se o to začnete více zajímat, až se stanete cílem této zbraně. Nejhorší na této zbrani je to, že za útokem nevidíte určitou armádu. Útoky se provádějí anonymně a svádějí se na přírodu !!! Je to ale dílo zločinců bažících po světové vládě (NW0) !!!

    OdpovědětVymazat
  8. souhlas s Anonymní 7. listopadu 2012 19:20
    mapa je založena na vlhkosti, teplotě apod ovzduší a tak i pravdeěpodobnosti dlouho-trvajících contrails (vypadá jak chemtrails)
    takže žádná předpověd chemtrails na základě znalosti plánu klimatoteroristů, ale obyčejná mapa pravděpobnosti vzniku dlouhortvajicích kontrails
    pro sledovače chemtrails to však mlže být užitečné, pokud se např. ve středu zeleé oblasti objeví silné chemtrails,
    pokud to nebude dané nějakou lokální změnou počasí, může to indikovat skutečné chemtrails (sprejování)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pozor! mapa na dnešek již vykazuje celo lokální změny počasí.sucho od pobřeží se přesouvá do vlhkého vnitrozemí.takže pravděpodobně dlouho trvájící contrails opět může vypadat jako chemtrails a naopak.v tom se vyzná jedině prase.no nic,musíme sledovat užitečné mapy,abychom mohli indikovat.ještě by to teda chtělo mapu na ty lokální změny počasí.

      Vymazat
    2. Než začnete znovu chytračit, tak si napřed prohlédněte videa podobná tomuto:

      http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=klimaticko-tektonicka-valka-je-celosvetove-v-plnem-proudu&cisloclanku=2012110014

      To si opravdu myslíte, že lidi jsou úplní blbci, když vypovídají o svých pozorováních v rozných částech světa o podivných jevech na obloze, zvucích, výbuších nebo oslepujících světlech v atmosféře za dne i v noci, dunění pod zemí apod. ? Nebuďte další pokrytec v řadě, už jich tu i bez vás máme dost !

      Vymazat
    3. A jééje. Nepopírám různé (podivné) jevy na obloze ani snahu manipulovat s počasím (zatím maximálně rozhánění mraků u soudruhů v Číně), ale to že mi někdo na hlavu záměrně sype sajrajt věří jen 0.001% populace.Pánové nade mnou to napsali velmi přesně s tou mapou. Už jsem alergický na dokumenty/videa v kterých si pokládají autoři otázky a pak si na ně sami odpovídají aby udělaly senzaci..je to jako číst AHA blesk nebo jiný bulvár hledající pouze ovce. V každém videu je slyšet "Vy have explanejžn".. čili we have the explanation...no neleze vám to už krkem ? přiznejte...kolikrát ste to už slyšeli ? Ty videa dělají jen za účelem zisku a senzace a ty vypovědi osob setříhají, tak jak oni potřebují aby to vyznělo( viz naše televize NOHA a jejich TN ) po té si najdou osůbku vašeho názoru a udělají s něj odborníka na slovo vzatého a on jim popíše jak to všecko funguje ikdyž to vlastně viděl a četl někde na blogu Franty od vedle, který to náhou obšlehl někde ze zahraničního blogu pomocí překladače.

      Vymazat
    4. No hlavně že vám zdravíčko slouží, buřtíky se pečou a pívíčko hrdlem teče.Tak si dejte klídek, a jděte se raději něčím posilnit.

      Vymazat
  9. Koukám jak jsou ti Američani hloupý, když manipulují s počasím a pak zveřejní záběry ze svých družic, aby se sami usvědčili z manipulace. Proč nemanipulují i s těmi záběry????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Američani jsou hloupí jen proto, že zvolili do čela své země takové grázly, kteří jim za odevzdané hlasy u voleb nyní sypou chemosajrajt na hlavu, a ničí jejich majetky a životy klimateroristickými zbraněmi. Prostě a jasně těm klimoušům a jejich pánům (nechápu že to vy ostatní stále ještě nechápete)
      nejde vůbec o lidi, ani vlastní !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.