26. listopadu 2012

UFO opravdu tankují plasmu ze Slunce

Díky čtenáři za odkaz v komentáři k předchozímu článku o tom, že slunce je možná tankovací stanicí pro vesmírná plavidla! 

O tom, že UFA kolem Slunce jakoby "sají" jeho plazmu, se už se mluvilo dříve. Ale toto pozorování dostalo nový rozměr, když jsme se nedávno dověděli od p. Keshe, že jeho vesmírný systém Magravs "tankuje" základní hmotu potřebnou k materializaci zásob na dlouhých cestách vesmírem v sopkách. (Nedávno bylo nafilmováno UFO (Magravs) vylétající ze sopky Popocatepetl.

Takže už zřejmě víme, k čemu to "sání" plazmy je. Vesmírná plavidla se na Slunci zásobují základní hmotou pro materializaci potřeb. Jak ty věci začínají do sebe krásně zapadat!

Autor následujícího videa zpracoval toto "vysávání plazmy" ze Slunce v březnu 2012 na HD videu, s výborným zasvěceným komentářem.
http://youtu.be/nzoUH0W2VFc




Publikováno 7. 04. 2012 autorem: 
Vytvořil jsem pro vás analytické video s volnými autorskými právy, které se týká jevu neidentifikovatelného předmětu u Slunce v březnu 2012.

Zjistil jsem, že k veškerým datům ohledně záznamu Slunce se lze dostat přes stránky observatoře NASAhttp://sdo.gsfc.nasa.gov/assets/img/browse/2012/03/.

• Zde je možné v rozlišení až 4096x4090 pixelů nastahovat obrázky Slunce ve více než 10 spektrech světla. Záznamy jsou zde pro každý den, přibližně pro každou půl hodinu (některé avšak chybí, zvláště v době mezi 9-12.březnem 2012, kdy došlo k daném jevu).

• Osobně jsem si prošel všechna spektra světla a zjistil jsem, že nejvíce je objekt vidět na kanálu
o AIA 171 (zachycuje vlnovou délku 0,0000000171 m = extrémní ultrafialová), kde se zdá, jakoby objekt "vysával" ze slunce energii.
o Toto "vysávání plazmy" je velmi dobře vidět na jiném kanálu AIA 304, který zobrazuje "oblasti, kde se nacházejí chladnější a hustější oblaka plazmatu (filamenty a proturbulence) nad viditelným povrchem povrchu Slunce, které se na jiných kanálech zobrazují většinou jen jako temné linie" (0,0000000304 m = extrémní utrafialová).

• Stáhnul jsem si tedy tyto 2 kanály v nejvyšším dostupném rozlišení za celé 3 dny a udělal z nich v programu Adobe After Affects plynulou sekvenci. Toto video bych s Vámi rád sdílel, protože si myslím, že je velmi zajímavé a ukazuje velmi zajímavý jev. Je ve velmi vysokém rozlišení 1980x1080p při 19797 kbps (věrohodné zobrazení). Frekvence snímků je 30 za sekundu (přičemž každý snímek odpovídá jedné stažené fotografii ze stránek NASA, tedy odpovídá přibližně 30 minutám).

o na začátku videa jsou vedle sebe porovnány 2 kanály - kanál AIA 304 (vlevo) a AIA 171 (vpravo), které souběžně běží ve stejný čas od 3/9/2012 14:29:13UT do 3/12/2012 13:30:01 UT. V levé dolní půlce obou videí je vidět onen neidentifikovatelný předmět. Pro zajímavost jsem přidal do pravé části obrazu k neidentifikovatelného objektu také malou planetu Zemi, která je ve skutečné velikosti oproti Slunci (a objekt je tedy přibližně 7,5x větší, než Země).
o po čtrnácti sekundách videa jsou opět porovnány tyto 2 kanály, ale přiblížené na zájmovou oblast (planetu Zemi jsem již nepřidával)
o po třiceti sekundách videa jsem oba dva kanály proložil na sebe s naprostou přesností tak, aby bylo vidět, jestli je mezi nimi souvislost. Podle mě z toho vyšlo neomylně najevo, že souvislost odebírané plazmy a objektu je neoddělitelná. Je také nádherně vidět, jak při vzdálení objektu dochází k posunu plazmy společně s neid. objektem. Já osobně si myslím, by to mohlo dokazovat hmotnost temného objektu. Po odletu objektu se plasma opět vrací a na povrchu Slunce se to projeví dopadem.
o po padesáti čtyř sekundách jsem provedl několikrát zrychlený záznam, na kterém je vidět, že objekt následuje rotaci Slunce.
o po jedné minutě a osmi sekundách následuje poslední část, tj porovnání záběru 10 kanálů (spekter) v přibližně stejný čas, tj. 3/11/2012 13:58:44 UT. Pro lepší přehlednost jsem časy snímků zakryl černými čtverci.

34 komentářů:

  1. Velmi dobrá práce. Velké díky.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  2. To to trvalo, než se tento fenomén konečně podařilo odhalit jako skutečnost. Já jsem o tom referoval v rozsáhlých odkazech zde na Orgonetu již 16.6.2011 zde :

    http://orgo-net.blogspot.cz/2011/06/neuveritelne-zabery-nasa-z-vesmiru-rodi.html

    Připravuji článek s mnoha fotografiemi, co se kolem této záležitosti na Slunci děje. Vypadá to totiž na to, že ty černé kulovité objekty tu "tmavou sluneční hmotu" kradou, a že je kvůli tomu nahání lodě Ringmakers, které "číhají" uvnitř Slunce pod jeho povrchem na tyto vetřelce. Mnoho jiných objektů či lodí si přitom onu hmotu může bez problémů natankovat. Ale tyto velké černé koule zřejmě ne. Na několika snímcích ty velké černé koule totiž vypadají něco jako Dark Star (tedy umělé řízené planety) z filmových Hvězdných válek !

    OdpovědětVymazat
  3. Na začátku komentáře musím napsat, že věřím na mimozemský život. Bohužel se nemohu ztotožnit s tvrzením, že UFO tankuje plazmu ze Slunce. Na videu vidíme Sluneční tornádo. Neviděl bych za tím, nic neobvyklého. Dále bych si dovolil tvrdit, že i přes možnou technologickou vyspělost mimozemských civilizací je toto "tankování" zcela nereálné. Uvědomujete si, jaké podmínky panují v takové blízkosti u naší hvězdy. Teplota, jas, radiace, magnetická pole, urychlené částice ... Přiletět s vesmírným korábem tak blízko by byla hotová sebevražda. Naše Země je více jak 150 miliónů kilometrů daleko od Slunce a sami víte, co způsobí lehká CME vyslaná naším směrem. Dovedu si představit mnohem lehčí způsoby získáváni plazmy pro cokoliv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty technologie nejsou vlastně žádné technologie jak si je představujeme my , kolečka ozubená šroubky a elektronika :-)) jelikož jsou to bytosti vyšších dimenzí, žádné plechovky jako kosmické lodi nepoužívají, sice se v našem prostředí materializují do podoby našich "strojů" , ale většinou jsou to energeticko biologické stroje , živé= stroje, jelikož se pohybují v jiných rozměrech atd , můžou se pohybovat kde koliv , i na Slunci přímo.Plazmu nepotřebují ...

      Vymazat
    2. Nebuďte takový zarytý materialista, a připusťte, že existují způsoby a možnosti, které ovládají mimozemské rasy, ale přízemní myšlení člověka si takové věci nejen že nedokáže připustit, ale ani vůbec představit ! Stačí se jen poohlédnout po výzkumu pana Keshe a dalších průkopníků v oboru kvantové či plazmové fyziky ! Co je pro člověka nemožné, pro mimozemšťany běžná věc. Vzpomeňte si také na nedávné video, jak tam jedna z UFO lodí vletěla přímo do žhavého jícnu sopky ! Tříběte svou mysl, svou intuici a srdce, a odhoďte všechny konzervativní kašpary, které brzdí Váš vývoj k Poznání všeho, co jest!

      Vymazat
  4. Myslíte si, že se ukážou na konci roku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná ale spíše v březnu

      Vymazat
    2. V březnu?to mi asi něco uniklo :) o co s jedná?

      Vymazat
    3. Zacina astronomicke jaro.

      Vymazat
  5. 15.09: Super, těším se na článek!
    Od doby, kdy se tu tiskl seriál o Ringmakerech (jedinečné informace, bohužel byly pro širokou veřejnou moc rozsáhlé a moc učené, takže měly celkem malý ohlas - chtělo to tenkrát stručné resumé, ale nějak se mi na to nedostal čas) vím, že tu máme na slovo vzaté odborníky!
    (Začátek seriálu o tvůrcích prstenů zde: http://orgo-net.blogspot.com/2012/02/norman-bergrun-dukazy-mimozemske.html, celý seriál pod štítkem Norman Bergrun.
    S tím tankováním na Slunci by mi to nedocvaklo, nebýt Keshe (:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Ehm,to není žádné překvapení, já o tom už vím podrobněji dva roky a víc toho vím, než je zde na Orgonetu prezentováno. Taky vím, že Slunce se dostalo do bardo cyklu a ten potrvá do roku 2250.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to znamená, že než pomine bardo cyklus, tak nedojde k viditelné transformaci na Zemi? Tedy po r. 2012 budeme všichni žít jako doposud? Díky za odp.

      Vymazat
    2. taky bych si natankoval plnou nádrž na Slunci. Určitě by z oken korábu všichni čučeli, kdybych tam přistavil svou oktávku a drze začal ládovat plnou... :)

      Vymazat
    3. Tak se nestyď, a přispěj zajímavým článkem případně fotografiemi nebo videem.Orgonetův e-mail je obecně známý, tak se stačí rozhodnout, a vědět budeme i my :-)

      Vymazat
    4. pro anonymní 26.11.12 20:57

      Plnou a zadarmo by tankovali asi všichni kdekoli. Jen na tu plazmu zatím naše auta jezdit neumějí, takže zase nic :-)))

      Vymazat
  7. Zdravím Vás všechny, toto dění odpovídá transformaci vesmíru, kdy se Slunce zbavilo své nepotřebné hmoty (temné), jenž mu umožnilo dalším měsícem se přetransformovat z duálního magnetického systému do quadratické magnetického systému.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím všechny, opět připomínám, že to není UFO. Naše Slunce jako ostatně všechno v naší galaxii, prochází transformačním procesem. Slunce se zbavilo hmoty, která jej blokovala v další transformaci. Stejně tak jako nejpřirozenější tvar ve vesmíru je koule. V květnu oznámili Japonští astrologové, že se podařilo našemu Slunci přetransformovat z duálního magnetického systému, na quadratický magnetický systém. Mám tyto informace ověřené.
    Proč tohle však nikoho nezajímá ? Odpověď je jasná ... lidé rádi hledají senzace a záhady, než jednoduchá reálná fakta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč by nemohlo být pravdou obojí? Slunce se zbavuje hmoty, lodi čerpají plazmu... to si nijak vzájemně nebrání. Uvidíme (:-)))

      Vymazat
    2. a k čumu by jim ta plazma byla , létací talíře jak je nazýváme nic takového nepotřebují....

      Vymazat
    3. Přesně tak, Orgo, ani jedno ani druhé se vzájemně nevylučuje ! Vůbec by mě totiž nepřekvapilo, pokud by se slunce zbavovalo nějaké temné hmoty ve smyslu negace v rámci své transformace, a ony černé kulovité objekty (negativní, temnáři) by tuto hmotu čerpaly pro sebe, ať už pro přežití svých posádek, pro pohon lodi či pro své zbraně. Pak by bylo celkem logické, že tyto výrony někdo hlídá, aby se rozptýlily do kosmu na slabé neškodné halo, a ne aby někdo z "negáčů" tyto "silné koncentráty" vysával hned na počátku výronu, a mohl tak probíhající transformaci škodit ! Věřím totiž tomu, podle mnoha snímků, že kolem slunce probíhá nějaká mimozemská válka s cílem ochránit transformující slunce před agresory!

      Je tu však jedno důležité zjištění : výrony "černé sluneční hmoty" ze slunce vystupují výhradně až po těsném přiblížení oněch černých kulovitých objektů k povrchu slunce. Jakoby nějaká síla z těch černých koulí tu hmotu doslova vycucávala ze slunce. Když se černá koule začne zase vzdalovat, výron či tornádo černé hmoty "spadne" zpět do slunce, a tím plesknutím své hmoty viditelně rozčeří povrchovou hladinu slunce. Asi tak jako, když vyleju proud vody z hrnce na vodní hladinu. To jednoznačně dokazuje, že jev nuceného výronu či tornáda černé hmoty je skutečný, a že ta hmota není jen nějaký plyn či forma energie, ale skutečná "hmotná" hmota, když dokáže svou vahou plesknout o slunce a rozčeřit jeho povrch !

      Vymazat
    4. Pokud by je někdo hlídal tak s jejich " technologiemi " by nepotřebovali být přímo u slunce ,můžou to dělat z kteréhokoliv místa ve vesmíru.

      Vymazat
    5. A víme my, proč se pohybují lodě Ringmakers ve Sluneční soustavě (Slunce, Jupiter, Saturn), a čí jsou ty jehlovité lodě u slunce dlouhé více než 1.000.000 km ?! Je tu příliš mnoho neznámých a otázek, abychom mohli dělat jednoznačné závěry !

      Vymazat
  9. Ahoj,

    dodávám ještě k tomu tankování ze Slunce, že také vesmírné lodě ve Star Gate: Universe čerpaly z takovýchto malých červených hvězd: http://stargate.wikia.com/wiki/Ancient_solar_power_collectors

    Zde je video se záběry lodě Destiny z SGU (v minutě a půl letí tankovat): http://www.youtube.com/watch?v=czNxV8wZSnc

    Budu rád, když to dáš do článku. Ceneon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naskýtá se logická otázka, kde jinde než u sluncí by mohly vesmírné lodi na své předlouhé vesmírné pouti tankovat další energii. Zvláště pokud jsou hmotné povahy, a ještě ne jen světelné (rozdílnost povah dimenzí) !

      Vymazat
    2. Nejsou hmotné povahy, a netankují někde"!! berou si " energii" přímo z prostoru !! vše je jen energie !

      Vymazat
    3. To zřejmě závisí, na jaké dimenzionální úrovni, hustotě, světelnosti, vlnových délkách apod. konkrétní ET´s a jejich "technologie" existují. Já bych nevyloučil ani jednu z možných variant. Z vesmíru mohou čerpat nějaké základní energie, a ze sluncí nějaké speciální, specifické, které zřejmě ve vesmíru běžně nejsou.

      Vymazat
  10. hmm uvědomuje si někdo, jak by tato plavidla musela být velká? Vždyť se jedná o 1000 ne-li 10000 km! Opravdu zde chce někdo tvrdit, že někdo udělal vesmírné plavidlo stejně velké nebo i větší jako země?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citace JW:
      Jak to vypadá, slunce není ani tak velké jak nás učili a ani tak horké. Jako rezonátor světelné energetické frekvence uvnitř duté země, je jeho existence logičtější. Navíc i předpokládaná velikost 350km v průměru odpovídá velikosti objektů okolo spatřených.

      Vymazat
    2. pro nás je Země svou velikostí obrovská a přirovnáváme ji k jiným předmětům ve vesmíru, ale pro jiné ytosti může být velikost úplně jiného měřítka. Už i náš měsíc je umělé těleso, snad i loď a velikostí taky není nejmenší. Hm? .:)

      Vymazat
    3. V jiných dimenzích tvoříš myšlenkou, jiným principem než my , pořád porovnáváme jiné světy podle našeho ...

      Vymazat
    4. Ve vesmíru, zdá se, je všechno obrovské ! Lodě o velikosti Neptunu nebo Uranu, jehlovité lodě o délce přes milion 400-sta tisíc km, sluneční trojúhelná brána o výšce 800.000 km apod.

      Vymazat
  11. Morogoni toto dění kolem tankování sledují a připravují na venuši tajné zásoby achoplazmy,tak jak to zveřejnil japonský fyzik Nacojaplazma ve svém článku. Upozornil i na další subgonální distribuce. Americká vláda si toto tvzení dialokace a propablace nedovolí připustit i když o tom ví své.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co to bylo za blábol ? Jako pokus o vtip poněkud slabší :-)))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.