15. dubna 2011

Mapa úniku radiace z Fukušimy

http://transport.nilu.no/browser/fpv_fuku?fpp=conccol_Xe-133_;region=NH

8 komentářů:

  1. Něco podobného...
    http://www.socialintensity.org/?sms_ss=facebook&at_xt=4da6d4ea7ed2a313%2C0

    OdpovědětVymazat
  2. nepřišel jste někdo na to jak se tam dá zadat datum?

    OdpovědětVymazat
  3. To, že se stránky HAARP nedaly otevřít již přes týden, jsem si odůvodňoval různě. Ale dnes jsem již ve vyhledávači nenašel ani odkaz na oficiální stránky.
    Kde se poděly ony slova mírového a demokratického výzkumu a měření ionosféry, které jsou k dispozici široké veřejnosti?
    PS: něco již zřejmě není v pořádku...

    OdpovědětVymazat
  4. Právě že je to v pořádku pokud se lidé začnou více zajímat o dění jako je HAARP tak to jsou jejich praktiky a odstraní informace mám knihu Deformace emocí,myšlenek a chtění autor Nick Begich. V této knize se zabývá otázkami ovlivňování myšlení a svobodné vůle. Cituji:Během shromážďování materiálů k programu HAARP jsme se dostali na stopu technologií,které mohou ovlivňovat nebo kontrolovat naše vědomí a podvědomí.O to vlastně lidé usilovali již celá staletí.Ovšem teprve v naší době se díky rychlému vývoji techniky stala manipulace s duší a pocity skutečností

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.exopolitika.cz/news/zmente-svet-/ Přečtěte si to!!!!!!! Lidé, povstaňte!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Šli dokonce dál. Mají po celém internetu roboty-agenty, kteří neustále kontrolují, filtrují a vyhodnocují pohyb a obsah informací. Pokud je nějaký termín, blog, diskuse apod.frekvetováno, zaměří se na toto místo, a začnou analyzovat, proč se tomu tak stalo. Po vyhodnocení ve zpravodajských službách je poté rozhodnuto, co bude filtrováno, blokováno, úplně odstraněno nebo kam se budou směrovat profesionální hackerské útoky. Nezřídka jsou činěny nátlaky na provozovatele serverů, aby "zjednali" nápravu sami, pokud se chtějí v cyberprostoru nadále udržet. V jiných případech jsou jejich stránky a diskuse infiltrovány placenými provokatéry a dezinformátory. V dalších jsou činěny nátlaky prostřednictvím vykonstruovaných kauz a podáváním žalob u soudů. Je tu prostě rozsáhlý špinavý konspirační arzenál podobně, jako je tomu v armádě nebo policii...

    OdpovědětVymazat
  7. Odkaz už nefunguje...asi to už vypli.

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě nedávno se dala vyhledat simulační mapa rozšiřovaného zamoření z Fukušimy.
    Asi poslední snímky do 28.4.najdete uložené zde:
    http://www.youtube.com/watch?v=wbZxXYjo8Lo

    Podle posledních zvěstí ze Skandinávie se projekt měření a simulace zrušil a na dotaz proč?, napsali následující odůvodnění:
    "Systém předpovědi již není spuštěn. Máme přerušit naše Flexpart předpovědi atmosférických rozptýlení radionuklidů z Fukushimy. A to vzhledem k tomu, že nemáme přístup ke spolehlivým měřením, odrážejících aktuální situaci v ovzduší, které jsou použity jako vstup do našich simulací. Je pravděpodobné, že uvolnění radioaktivního materiálu je již výrazně nižší ve srovnání s počátečním obdobím, a že uniklé množství již nepředstavuje zdravotní riziko ani ve větších vzdálenostech od Fukušimy. Děkujeme Vám za Váš zájem."

    PS: Je opravdu vše OK?

    Opatrujte se,Adam.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.