5. ledna 2012

Žlutý třesk - je to HAARP nebo zlaté nanočipy?

A další výborný postřeh k současnému zmanipulovanému počasí!


Milý Orgonete,

dostáváš hodně informací, budu tedy stručná: čekala jsem nějakou velkou bouři, jelikož 29.12. jsem na Meteoxu i jiných záznamech evropských radarů zahlédla gigantický radarový kruh, který pokrýval takřka celou Evropu, hranice kruhu končila přibližně nad Pyrenejemi, střední Itálii a protínala Krymský poloostrov. Kruh se objevil vždy na pár sekund, ale myslím, že jsem zahlédla čas - 17h. Domnívám se, že těchto kruhů mohlo být víc, už od 27.12. (i později), jelikož už 29.12. byl kolem poledne silný vítr. Když jsem později pátrala po středu kruhu, tak mi vycházelo, že se zřejmě nejednalo o radar v Tromso, i když nyní byl nahlášen úhyn ryb asi 100 km východně od Tromso v Nordreisa. Jako střed radarového kruhu mi vychází ale spíše nějaký ostrůvek v souostroví Lofoten, je to ale jen má domněnka. 


Píšeš o "haarpovém žlutém třesku", mě osobně spíše napadá, jestli se nejedná o nano čipy rádiově kontrolovatelné, vyráběné z mono atomových částic zlata. Cituju z textu o Nanochemtrails: " Podle vojenské vlastní studie o modifikaci počasí , Owning the weather in 2025, mraky těchto extrémně malých mašinek budou vhozeny do hurikánů a dalších systémů počasí, aby se smísily s bouřkami a byly schopné si vzájemně a větším snímacím sítím hlásit bezprostřední data o počasí." Na rozdíl od obyčejných chemtrails sprejovaných letadly či bezpilotními letadly či drony. 


Od konce prosince jsem už mnohokrát viděla bílé mraky se zlatavým zabarvením. Vidíš nějakou ochranu před těmito nanochemtrails? Pro jistotu, nechci nikoho strašit, ale v poslední době cítím opět pálení v plicích podobně jako v listopadu a prosinci minulého roku.

Přeju Ti hodně štěstí a zdraví v novém roce 2012, který podle Číňanů začíná až myslím 23.1., o novoluní v souhvězdí Kozorohu.
Jitka V.


P.S. Orgonet:

Milá Jitko, taky Ti přeju plno zdraví a všeho nejlepšího do nového roku.
To jsou výborné informace o radaru, škoda že nemáme snímek. I o čipech výborná úvaha. Ale mně se zdá, že pokud by to žluté bylo něco nasypaného v mracích, pak by to tam přetrvávalo déle a nebyly by takové rozdíly v intenzitě. Ta žlutá barva se objevuje vždy na poměrně krátkou dobu, intenzívně bývá vidět odhadem tak pár desítek minut.
Anebo nejlépe, mohla by to být kombinace obojího. Čipy nasypané do oblačnosti a podle potřeby ogrilované haarpem ... Tomu by odpovídalo, že žlutá barva je někdy soustředěná, a někdy jsou to rozptýlené oblasti - zlaté čipy se jim asi s nestálou oblačností rozutekly. Mohlo by to být něco signálního, ale spíš si myslím, že to znamená "nabíjení" určité oblasti. Nebo obojí. I Snowman píše, že se na té barvě mohou podílet i chemtrails.
No, asi se na víc nezmůžem než na úvahy - kdoví, jestli se někdy dozvíme pravdu.
Ochrana před nanochemtrails? Já se spoléhám na orgonit a na udržování se při dobrém zdraví. Zdravé tělo by se mělo ochránit samo ... . A když to nevyjde, na něco se zas přijde ... neboj.

Zdraví O.

P. P. S. Orgonet 6. 1. 2012:
Na podnět čtenáře přidávám ještě dvě fotky z 5. 1. 2012 odpoledne, kdy klimateroristé pokračovali v pozlacování oblačností v dalších rozsáhlých oblastech Evropy. Třeba vás to inspiruje k dalším nápadům, proč a jak to dělají ...
(I dnes 6. 1. v tom pokračují, například pozlatili celé Alpy - asi ještě málo sněhu.)

17 komentářů:

  1. Přidal bych dva snímky:
    1. http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201201051613_NOAA15/201201051613_NOAA15_CE_NM.jpg

    2. http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201201051858_NOAA16/201201051858_NOAA16_CE_NM.jpg

    8-O

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.paranormalnijevy.cz/2011/12/14/bili-dum-konecne-priznal-ze-chemtrails-opravdu-existuji/
    Bílý dům konečně přiznal,že chemtrails opravdu existují

    OdpovědětVymazat
  3. jestli ten zlaty tresk nejsou zrovna aktivni nanocipy,ktere se jinak na snimcich nezviditelnuji.zaktivovat se muzou nadalku treba haarpem,nebo nejakym signalem.co ale maj za lubem,cert vi.

    OdpovědětVymazat
  4. O těch žlutých flecích jsem přemýšlela a napadlo mě, že to můžou být částice, které jsou rozptýlené pomocí letadel a pak aktivovány HAARPem nebo obdobným vysokofrekvenčním pulsem z některého z tisíců tajných vojenských satelitů.Je možné, že tím vysokofrekvenčním ionizačním výbojem prudce zahájí nějakou chemickou reakci, nebo i expandují jako kukuřice v mikrovlnce. Ta reakce bude pravděpodobně endotermická, pro expanzi a aktivaci potřebuje energii, kterou si vezme z okolního prostředí..ochlazením prudce pohne masami okolní atmosféry žádaným směrem...

    OdpovědětVymazat
  5. neumím anglicky a tudíž jsem uvítal toto video http://www.youtube.com/watch?v=FlwCW1CdhMI&list=FLohaB7dEdkNBFGmq0Zekq9w&feature=mh_lolz

    OdpovědětVymazat
  6. toto povídal již před deseti lety v příloze Lidových novin http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Gott-Ridi-nas-iluminati-Totalitni-svetovlada-bude-diktovat-vsem-218950

    OdpovědětVymazat
  7. Co se masivního ochlazení velkého prostoru týče není třeba něčeho tak složitého. To dokázal už N. Tesla a na jeho výzkum navázali další. Jedná se zde naopak o implozivní energii. Nejsem vědecky založen, ale myslím že to bylo na principu skalárních vln? Pojem skalárnní zbraně (dnes používané) budou dle mne mít s tímto více poslečné než jen slovo "skalární" :-)
    A v popisu NM je "...mlhy a nejnižší oblačnost světle zeleně." Podle mého názoru žlutá barva bude něco jako mikrokapičky blízko zemského povrchu vzniklé rozbitím již vodou obalených kondenzačních jader pomocí nějaké energie (možná mikrovlny?) K čemu to dobré nevím, třeba by to Snowmanovi mohlo něco říci a třeba taky ne. Jen úvaha.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro 12:05.Tato reakce by odpovídala různým způsobům"nástřiku" klimateroristů-různé délky "ohonů"---různé reagující chemikálie.Endotermickou reakci jsem také pozoroval několikrát v minulém roce při tzv."sněžení" na jaře a v létě.Ostatně rozprašování Trimethylaluminia je názorným příkladem...........
    V.

    OdpovědětVymazat
  9. Dopplerův radar , http://www.youtube.com/watch?v=_aZTgUh4_nY , znáte tohle někdo??

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, chci se jen zeptat, proč někde není vidět třeba pul snimku? díki Pavel J. 15

    OdpovědětVymazat
  11. howno hoří http://www.stream.cz/video/645557-zvlastni-mrak-nad-polskem

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych v tom viděl nějakou novou nemoc pro rok 2012
    Říkejme jí třeba Zlatá chřipka

    OdpovědětVymazat
  13. Muž Který donutil mraky plakat
    http://i43.tinypic.com/12666mv.jpg
    http://i40.tinypic.com/1tlzpx.jpg
    Dagmar Honsová
    http://i44.tinypic.com/slnrya.jpg

    OdpovědětVymazat
  14. Pomozme raději naší Zemi společným vědomím, prosbou, meditací k nové časoprostorové trajektorii v rámci probíhající transfromace na úroveň reality, kde nebudou ani cehmtrailsy, ani na ně vazbující všeobecný vzmar a války !!! Země končí s negativitou jako takovou, a všichni odpůrci transformace nakonec podle své vůle zbytečně zahynou !!! Chytrému napověz, vola kopni !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Tak a Rakousy a spol. jsou zasypány kvalitně, přesně tam kde bylo žluto :)

    OdpovědětVymazat
  16. Karel Gott

    http://www.super.cz/7851-karel-gott-vesti-budoucnost-lidstva-cely-svet-cekaji-strasne-veci-reknu-vam-jake.html

    Guess

    OdpovědětVymazat
  17. Jak už někdo předpověděl, že se vyskytne nová nemoc, pak má bohužel pravdu, stačí si najít informace o "viru Schmallenberg", který napadá nervovou soustavu, podobně jako se to píše o zlatých nanočipech. Nemoc byla popsána v listopadu 2011, tedy v té době, od níž musím omezovat pobyt venku kvůli pálením na plicích, v očích a dalším potížím... Slyšela jsem o mladých lidech, kteří zemřeli na plicní embólii, jedna zdravá známá prodělala astmatický záchvat, najednou má problémy s dýcháním.
    JV

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.