18. listopadu 2012

Chemtrails a manipulace počasí 18. 11. 2012

Předpověď, neboli plán počasí pro ČR na 18. 11. 2012: Zataženo nízkou oblačností, ojediněle mlhy a mrholení. Ojediněle, v jihozápadní polovině Čech místy až polojasno. ...

Viditelné umělé zásahy do počasí:

Moc se toho zdánlivě neděje, ale na satelitních snímcích vidíme, že si to vyžaduje spoustu pilné práce klimainženýrů a/nebo klimateroristů.

Chemtrails nastříkané před východem slunce nad velkým územím jihozápad od ČR. 
Všimněte si pravoúhlých obrazců, které vytváří souvislá umělá "inverzní" oblačnost "žlutá deka". (Snímek Meteosat, sektor 15: http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/
(Snímky kliknutím zvětšíte.)

Chemtrailsová oblačnost se sune od JZ nad ČR a Polsko, nad "žlutou deku". Žlutá deka se začíná rozpouštět, nevím jestli to je neúspěšná manipulace (měla být mlha a mrholení), nebo do toho zasáhl jiný manipulační činitel ...
(Snímky NOAA, http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/index.php



Na videu vidíte sunutí oblačnosti - zajímavý protipohyb spodní žluté a horní bílé vrstvy (obě umělé).



U nás v JČ se během dopoledne dosti vyjasnilo. (To dle předpovědi sedí, mělo to být ojediněle, na JZ místy.¨ Viz http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html

Takže je odzdola vidět letadla, jak úpěnlivě natahují chemické stopy a látají otvory v oblačnosti. Od země se intenzívně uměle vypařuje, mlha stoupá, vytváří oblačnost a taky se snaží zakrýt modrou oblohu.

Kdoví, možná je celé to meteoinženýrství/klimaterorismus pro naše dobro, bez umělého zakrývání slunce bychom tu měli příliš teplo nebo by nás slunce spálilo nebo co ...

Takhle nám klimainženýři udržují celkem přiměřené teploty, ale sluneční svit je stejně mnohem intenzívnější než dřív. Viz třeba moje zahrádka: protože zatím mrzlo jen malinko (touto dobou nebývalé!), na mojí zahrádce pořád ještě něco roste, čínské zelí přirůstá, i ředkve, salát trháček, měsíční jahody plodí ... představte si, kdyby nechali slunce na pokoji, to by byla u nás dvojí úroda jedna radost ... Už se k tomu evidentně blížíme.

17 komentářů:

  1. Sever zdraví jih a Orgoneta a rodinu a všechny příznivce s láskou v srdci a s l u n c e m v duši! Tak jsme je vypekli tentokrát vařícím a šlo vše díky větru na Polsko! Lítali tu, jak zběsilí!! Pac a pusu a s pozdravem tobě, rodině a přátelům! Zdraví Indy! P.S. Vroucí neředěný je nejlepší a po větru dělá divy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ono je v půdě údajně hodně dusíku, proto je to zelený a ještě to roste ...

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tvé příspěvky na toto téma. I já jsem dnešního dne zaznamenal při celodenní práci před domem, jak nám nastříkali chemo deku a čekal jsem, jestli si toho také někdo všimne, takže děkuji. Někteří lidé neuvěří, dokud jim to neřeknou na TV Nova. Na druhou stranu je takový oVčan, ideálním korporátně-státním otrokem. Pepé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to je cíl globalistů - poslušný manipulovatelný ovčan-otrok.

      Vymazat
  4. Taky mě to napadlo, když soused včera sekal na zahradě trávu. Jaké by to bylo, kdyby nás pořád nekryli tou chemopokličkou?! Určitě by bylo na listopad nezvykle teplo, možná bychom byli veselejší a optimističtější, plní energie.. U nás na ostravsku se to střídá: Jeden den se dusíme ve smogu pod žlutou dekou a druhý den chodím v krátkém rukávu, všechno dokola zalité sluníčkem a já se dívám, jak stále pěkně kvetou chryzanténky...:-) JaJi

    OdpovědětVymazat
  5. TO m byt pre nše dobro? Prepáčte ale ja nerozumiem to by nás to slnko naozaj spálilo? Dakujem za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to právě nevíme jistě, zda by tu byly jenom tropy nebo zda bychom se smažili jako kuře na grilu

      Vymazat
  6. Bylo by teplo a proč ne? Klimouši zalátávají slunce, protože by se rozjely důležité transformace pro přírodu, však bez člověka. Je to hrubý zločin proti životu a ten stejně bude potrestán, ať nějaký bezvíznamný človíček chce, nebo ne.
    Rád bych ještě chtěl vědět, jak to svinstvo vyfiltrovat z vody, totálně to zabíjí život v mém oblíbeném akváriu, když tam musím občas něco žel nalít.
    N.

    OdpovědětVymazat
  7. V Rokycanech se oblačnost konečně po několika dnech rozpustila a naskytl se tak pohled na neobyčejně silný postřik chemtrails. Jestli takhle práškovali i v době, kdy bylo zataženo, tak to tedy muselo být něco.

    Mimochodem, napsal jsem článek o hrozbách EU, především o projektu Indect. Článek je na http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/c/304282/Chmurne-evropske-vyhlidky.html
    Pokud chcete, tak ten článek můžete vystavit i tady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná ty chemodeky vznikají také proto, aby nebyly vidět ty gigantické sítě chemtrails. Ono by to mohlo lidi skutečně vyděsit !

      Vymazat
  8. To mrholení či jen mlhy k nám asi dorazí až zítra nebo po zítří.Myslím,že i ta obloha potřebuje nějaký čas ten guláš "sežvýkat" a na nás vyplivnout.
    A jak tak koukám,tak v Německu na jihu jedou klimateroristi také na plné obrátky.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v jihočeském pohraničí je ta chemodeka až úplně u země. Připadá mi to jako ne mlha, ale nějaký bílý plyn či dýmovnice

      Vymazat
  9. No pozor, Orgo, možná, že slunce je dnes něco jako "pekelnou výhní", že více pálí, září. Možná, že mu v tom pomáhá nějaké další těleso (viz tolik přetřásaná Planeta X, Nibiru apod.), případně nějaké záření z naší galaxie nebo zvenku z vesmíru. Možná, že tomu mohlo napomoci sklonění zemské osy, čímž se mohla severní polokoule napřímit více slunečnímu záření.

    Někde na netu jsem zahlédl video, jak bude postupně narůstat tropická a silnější teplota od rovníku k severnímu pólu během let 2008 až 2012 vlivem neznámého zdroje záření ( o jeho původu se dosud vedou jen vágní polemiky).Údajně toto záření aktivovalo něco ve středu Země, díky čemuž se jádro začalo více zahřívat, a vysílat k povrchu více tepla. Proto tajou ledovce a zvláště Arktida (!) a ne Antarktida (ta je na jižním pólu !).Takže jsme zřejmě "bombardováni" teplem z obou stran. To vnější je asi závažnější, a proto může mít chemtrails i tento důvod (je jich zcela jistě více než jeden !)!

    OdpovědětVymazat
  10. Země se vrací na své původní místo, proto se mění klima

    http://barboraopelkova.blog.cz/1211/salusa-16-novembra-2012

    OdpovědětVymazat
  11. Teda já zírám, nakonec se to tady obrátí v názor, že chemtrails a všechno to svinstvo jsou
    pro naše dobro............ To mi hlava nebere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původní záměr byl : ochrana Země (tedy její povrch, kde jako lidé žijeme) před účinky zvýšeného záření (vč.rentgenového !) a tepla z transformujícího se slunce ! Spekulanti však nikdy nespí (jako čert, co jim furt radí), a tak vykoumali, že se z tohoto fenoménu dají vytřískat neskutečné miliardy zisků. Vojenští a političtí experti zas, že to může přinést podstatné urychlení jejic snu NWO ! Proto se chemtrails a geoinženýring zase dostal do komerčního, korporátního a vojensko-politického vlivu, díky čemuž se jeho užitek obrátil proti jeho původnímu smyslu a poslání. Tzn.zneužití ve prospěch moci a peněz bez ohledu na dopady na ekologii a život na Zemi vůbec !

      Připomnělo mi to jeden starý film. Horského švýcarského sedláka trápily svízelné podmínky provozu vozů, potahů na vymlácených a rozbahněných cestách. Vymyslel "na koleně" úpravu, takové "mechanické botky", které upevnil po obvodu každého ze čtyř loukoťových kol. Na spodní stojině každé "botky"byla větší čtvercová destička, díky čemuž získalo každé kolo jakoby širší adhezní základnu, a kola se přestala tak často na cestách bořit do bahna, a z výtluků a děr snadněji vyjížděla "po svých". Toto prvotní zlepšení onen sedlák povýšil tím, že hlučné klapající botky spojil do pásů, upravil pojezdy a kola, a vznikl tím první pásový vůz, jenž překonával lehce jakékoli překážky na cestách včetně příkopů. Nedlouho po tom se účastnil jarmarku v nedalekém městě, kde se potkal se svým přítelem, jenž se vrátil nakrátko jako dovolenkář odkudsi z vojny. Sedlák mu vyprávěl o svém vynálezu. Přítele to zaujalo natolik, že jej pozval na skleničku do nedaleké hospody. Tam sedláka napájel až do opilosti, a pak z něho vytahoval rozumy ohledně toho vynálezu. Sedlák začal z vděčnosti kreslit a skicovat na papír různá schémata a detaily svého pásového vozu. Když už byl sedlák jak se říká namol, a již ani neudržel tužku v ruce, jeho domnělý přítel shrábl všechny nákresy a skicy, zaplatil útratu a potichu zmizel. Sedlák se vrátil domů, a pokračoval ve své živnosti jako před tím. Uběhl nějaký čas.V prvním roce války (1914-18)zavítalo do nedalekého městečka, kam chodil na jarmarky, pojízdné kino. Byla to zbrusu nová novinka, a tak se chtěl zúčastnit promítání kdekdo.Přišel i náš sedlák. Promítán byl film z fronty, války. Náhle sedlák vidí, jak se na plátno zleva vysouvá nějaké železné monstrum - a má jeho pásy ! Byly to totiž první tanky !
      Tak se stalo, že před časem jeho "přítel" zneužil jeho vynálezu pro válečné účely, a prodal sedlákův vynález vojenskému průmyslu. A podobně tomu mohlo být (původně dobrý úmysl) i s Haarpem, chemtrails nebo geoinženýringem. Proto i pan Keshe varuje lidi a především jejich vlády, aby se s "Keshe technologiemi" vůbec napouštěli na "tenký led" válečného využití, protože by to vedlo k likvidaci lidí potažmo života na Zemi !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.