29. listopadu 2012

Další odpovědi indigového chlapce (261 - 280)


Milý Orgonete,
koukla jsem teď na vaše stránky a zjistila jsem, že se Sašovy otázky zobrazily s nějakými "mrchami". Posílám tedy soubor ještě jednou. Můžete-li prosím, vyměňte to.
Zdraví Vlabi

Orgonet: Vyměněno!

261. Jak lidi vysvobodit ze zajetí snu?
Sen, to je výběr člověka. Nemusíte za něj nic řešit. Budou-li něco potřebovat, zeptají se. Pak můžete pokračovat.

262. Planeta Faeton. Jedna z krásných planet minulosti. Na Faetonu byla válka. Jelikože nezvládl sluneční energií, rozletěl se v termojaderných explozích na kusy. Naši planetu vyhubil. Podle jednoho zdroje měl 12 měsíců. Dnešní Luna a Pluto jsou jeho bývalé měsíce. Současní astronomové se domnívají, že po Faetonu zůstal pás asteroidů.
Ale jsou tu někteří, kteří si pamatují, jak to bylo, když ničily planety. Ale jsou i tací, kteří rovněž pamatují, ale něco jiného: Faeton nezanikl, existuje, ale je skrytý, je na něm život a vzpomínka na jeho zničení je lež, nebo k tomu došlo v jiné realitě. Existuje ještě jedna verze: že totiž při přiblížení Nemezis k Faetonu došlo k vlně termojaderných výbuchů, které způsobily jeho rozpad. Moc rád bych slyšel tvé mínění o Faetonu, pokud disponuješ takovými informacemi (co je pravda a co z výše uvedeného nikoliv).
Na Faetonu nebyla válka. Došlo tam k narušení linie, která drží formu planety. K narušení došlo kvůli intervenci obyvatel, jež byla pro všechny ostatní nečekaná. Jedna z linií byla příliš silná a zničila planetu. To nebyly termojaderné výbuchy. Ke zničení došlo okamžitě.
Stalo se tak kvůli touze ovládat sílu, která se objevuje jednou za 11.894 let. Zdroj této síly se nenacházejí ve sluneční soustavě, ale projevuje se v ní. Faeton nebyl rodnou planetou těch, kdo dnes žijí na Zemi. Ti, kdo z něj na Zem přišli, nemohli zde žít, protože Slunce bylo příliš blízko.
Luna nebyla přivedena Faetonem, ale jinými, těmi, kdo sem přišli dříve než lidé. Pluto přišel z vnějšku za Předělem. Je to úlomek velkého rozměru. Není na něm život.
Pro člověk je realita jen jedna. V ní je Faeton mrtvý. V jiné realitě existuje, ale ta není pro člověka dostupná. Informace o Faetonu jsou v poli Země.

263. Planeta Mars. Je pravda, že všichni Marťani vymřeli? Nebo odešli pod povrch Marsu a tam žijí i dnes? Nebo dnes žijí na jiném místě (ne na Marsu)?
Planeta je obydlená. Pozemšťani tam však nebudou vítáni. Lidé se musí zbavit představy o osídlení Marsu. Je jim dáno tam pobýt jen určitou dobu. Potom začnou churavět. Dříve byl Mars jiný. Ti, kdo tam žijí, snaží se zachránit zbytky toho, co tam bývalo. Mars byl hodně podobný Zemi a blíže ke Slunci na 0.3 a.e. s úhlem sklonu 15.4.

264. Mimozemšťané (je jedno jaká civilizace) sami rozhodují, s kým vejdou do kontaktu, nebo je možné se sami s nimi spojit?
Stačí vám zadat otázku.

265. Plazům podobní, kteří jsou vzpomínáni v různých starověkých pramenech, například ve Védách, byli z Orionu?
Ne. Z Faetonu.

266. Co nejkonkrétněji bych se chtěl dozvědět o způsobech přemísťování k libovolným událostem v prostoru.
Je třeba si vytvořit představu toho, k čemu se chcete přemístit. Ta se vytvoří na základě toho, co existuje ve vašem světě tvarů. Cesta, to jsou změny, které je nutné uskutečnit, aby se představa stala formou. Formy cesty vybíráte sami.
Vycházeje z teorie, že v daném vesmíru existují cykly, ale není tam žádný čas, lze předpokládat, že k libovolné události se můžete vrátit. Ano, ale bude to jiné. Budete se s tím muset seznámit. Může to totiž být všechno najednou.

267. V čem jsou tak „unikátní“ „indigo“?
Nejsme unikátní. Jsme takoví, jací jsme. Hledat a předvádět zvláštnosti, to není náš úkol.

268. Slyšel jsem, že idigo v dospívání buď ztrácejí své schopnosti, nebo věnují čas každodenním pracem a zřídka se uchylují k poznatkům „jiným“. Setkáváte se navzájem a udržujete mezi sebou styky? Kontaktujete se s učiteli a blízkými lidmi, kteří byli ve vašem okolí v době dětství?
S dospíváním přicházejí znalosti. Tyto znalosti je třeba používat. Nelze celou dobu sedět v lavici ve škole. Je třeba ještě plnit úlohy. Učitelé jsou potřební lidé, ale je jich dostatek ve škole. Jsou ještě jiní Učitelé. S nimi se stýkáme celý život, stejně jako vy. Mezi indigo je trvalé spojení a nezávisí na lidech. My, stejně jako vy, se přátelíme, ale vybíráme si.

269. Proč lidé mluví ze spaní?
Lidé ze spaní hovoří proto, že se tolik přibližují ke své druhé realitě, že na ni tělo začíná reagovat. Rozhovor ve snu – to je přenos části té reality v tuto. Pak je možné se tím zabývat způsobem, jak to bylo vysloveno. Ale obvykle se sen zapomene.

270. Žít v Petrohradě – vyzkoušet. Vysvětli, jaký je účel tohoto podivného města?
Petrohrad, to je město spojení mezi mořem a souší. Toto město nenáleží jen Zemi, protože pocity v něm žijících lidí mohou být takové, že se to zdá být až nepochopitelné. Ale takové město je velmi zajímavé tím, že je v něm hodně kontaktů. Kvůli tomu bylo jednu dobu i hlavním městem. V Petrohradě lze dobře sledovat, jak se spojují země a moře. To probíhá ve vzduchu i na zemi.

271. Oddělení delfíni, kteří se nějakým způsobem snažili kontaktovat s člověkem, byli pak druhými delfíny odmítáni, nějak si přestali rozumět. Proč tomu tak je?
Při hovoru s lidmi delfíni přijímají jazyk člověka do svého jazyka, tak jak potřebují chápat, o čem lidé mluví. Ne všechny jazyky jsou ve vztahu k jazyku delfínů správné. Některé zvuky narušují obecné vnímání, kterým disponují delfíni, a tehdy ti, kdo používají takové jazyky, musejí odejít daleko ode všech ostatních.
Pokud bychom to převedli na situaci lidí, je to podobné, jako když člověk, který neuměl nadávat, najednou říká ošklivá slova, naučil se tomu - okolními lidmi nebude přijat, a oni se budou kontaktu s ním vyhýbat.

272. Co je to za tajemné místo – město Praha? Jaké tu jsou energie? Proč se tu schází tolik neobyčejných lidí?
Praha disponuje nevelkou, ale planetě nutnou energií. Ta v sobě nese informaci z minulosti, v které lidé nacházejí zalíbení. Minulost, to je pro lidi vědění. Proto za tím do tohoto města přijíždějí, aby ucítili, a pokud se podaří, i pochopili ono vědění. Tajemství se ukazují lidem. A město Praha je otevřené.

273. Dítě jedné mé známé se jí nedávno přiznalo, že telepaticky komunikuje s jinými dětmi, ale s ní nemůže, protože ona má v hlavě dva obry a ti k ní nepropouští jeho myšlenky.
Mezi všemi dětmi indigo existuje spojení, které nezávisí na nikom na Zemi. Komunikace s dospělými je nyní obtížná a postupně se zastavuje, protože dospělí používají ne-svoji mysl. V tom případě se jejich pochopení také stává cizím. Takoví lidé se neznají navzájem a nemohou se přátelit. Bojí se, že by jejich mysl mohla být druhým přístupná, a tak se brání. Obři, to je zosobnění obrany, kterou vytvářejí dospělí, co se bojí sami sebe.

274. Bude válka v Iránu? Pokud bude, pak bude začátkem něčeho velkého (jako otevřená opozice islámského a křesťanského světa) nebo ne?
Válka bude. Víry se musí utkat. Víra je naděje na pomoc. Lidé budou hledat silného a sami se stanou slabými. Silní se války nezúčastní.

275. Která místa jsou v Rusku nejbezpečnější ve spojení se změnami roku 2012 a můžeš říci, co se stane v Novosibirsku a Sibiři v tu dobu?
Nemá smysl hledat bezpečné místo, protože Změna se musí dotknout všech tak, jak je třeba. Pokud změníte místo pobytu, situaci vlivu zkomplikujete. Tato změna vlivu se pak může dotknout druhých lidí okolo vás a ovlivnit je více, než je třeba. Sibiř v Novosibirsku zažije na sobě Změnu stejně jako jiná místa.

276. Nakolik věrohodná je informace z Plejád (Oris a jiné zdroje, pokud je znáš) a informace Adamy z Telosu (lemurijská civilizace pod horou Šasta)?
Plejády jsou v kontaktu jen s nemnohými. S lidmi komunikují daleko rozumnější bytosti, ale je to na vyšší úrovni než jen hromadění informací. Plejády se snaží komunikovat veřejně, ale těžko nacházejí pochopení, protože jim lidé často nevěří. Také je těžké to, co hovoří z Plejád, překládat. Oris je překladatel, ale hodně prostý. Předá jen 28 % přicházející informace. Zbytek se přeloží za dlouhou dobu, nebo se nepřeloží vůbec. Ty, kdo jsou z Plejád, lidi moc nezajímají. Je zajímá naše světové uspořádání, v kterém jsou lidé - jen částí. Informace z Plejád mohou trochu ovlivnit události na Zemi, což není moc dobré. Vměšovat se do vašich záležitostí nelze.
Lemurijská civilizace pod horou není. Je to výmysl.

277. Nakolik je blízká jistotě představa o vnitřním uspořádání naší planety, která je nám všem známá ze školy – horké železné jádro, dále žhavotekutá hmota na několik tisíc kilometrů, pak tvrdá kůra o tloušťce asi 40 km?
To není zcela přesná představa. Uvnitř Země je „gravial“ – urychlovač „hmoty“. Skrze Zemi je možné projít do jiných světů. O tom vám vyprávějí autoři knih. Před vámi to dělali ti, co tu žili dřív. Nemohu to říci přesněji.

278. Jak indigo spojují své znalosti a fungování v hmotném světě? Když znají mnohé z toho, co neznají druzí? Nebo takové problémy nemají?
Jednoduše: nechlubí se tím, že hodně vědí. Já například ve škole často dostávám trojky. Pokud je potřeba použít širších znalostí, než těch, které jsou dostupné ostatním, nemůže se to dělat všem na očích. To může být pro jejich vědomí škodlivé a takové konání je zakázáno. Většinou takové vědomosti nelze používat tak, jaké jsou, pokud existuje jejich převedení do formy lidem přístupné. Je nutné takový převod použít. A pokud takový převod neexistuje, je nutné ho zkusit vytvořit. Kdybys sděloval informace bez „překladu“, mohl bys být za to potrestán.

279. Jaká je povaha informačního pole? Může současná věda objasnit jeho strukturu (hypotézy o torzních polích atd.)?
Informační pole vzniklo zároveň se Zemí. Je s ní navždy spojeno a nemůže být odděleno. I-pole obsahuje znalosti nutné pro ty, kdo přicházejí žít. Ti, kdo v něm žijí, zanechávají nové poznatky o životě. I-pole je jim vždy dostupné. Tento přístup lidem nelze vzít, ale je možné to udělat tak, aby nebyl viditelný. To dělají například cigarety a alkohol. Jsou za tím lidé, kteří nabízejí k použití jen své informace a používat jiné zakazují.
Věda objasní i-pole tehdy, až procento jeho chápání lidmi dosáhne 98,4. Do té doby budou lidé používat knihy, počítače, televizory a výmysly. Přání objasnit to dříve by přivedla k nepochopení a nedůvěře.

280. Jak stanovuješ procenta na dálku, když vidíš od člověka jen písmena a slova otázek?
Když člověk zadá otázku, vyznačuje se na Zemi. Potom je ho vždy snadné najít, protože více se vyznačit nelze. To, jak se člověk vyznačil, je jeho procento.


12 komentářů:

  1. Zajímavé. Mám jeden poznatek. Zdá se mi v posledních týdnech Měsíc značně více svítivý než doposud. Skoro jakoby odrážel více světla - to by mi vysvětlovalo zvyšování aktivity slunce, které přes den skrze čáry na obloze zatím nemá tu "správnou" sílu. Ale možná jsem jen při večeru světloplachý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo predminulanoc byla jak den :)

      Vymazat
    2. to víš úplněk ...

      Vymazat
    3. Ano, také jsem udiveně koukala na ten měsíc. V 8 ráno úplně zářil. Anna

      Vymazat
  2. někdo to vidí tak někdo jinak...ne vše je zlato co se třpytí

    OdpovědětVymazat
  3. Samozřejmě nic proti Sašovi. Ale nezlobte se on si protiřečí. Tak jednou řekne,že válka nebude, po druhé že bude. atak dále

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se za zmatek v otázce 262 - asi nějaký ošklivý iluminát :-)
    Tady je to doufám správně:

    262. Planeta Faeton. Jedna z krásných planet minulosti. Na Faetonu byla válka. Jelikože nezvládl sluneční energií, rozletěl se v termojaderných explozích na kusy. Naši planetu vyhubil. Podle jednoho zdroje měl 12 měsíců. Dnešní Luna a Pluto jsou jeho bývalé měsíce. Současní astronomové se domnívají, že po Faetonu zůstal pás asteroidů. Ale jsou tu někteří, kteří si pamatují, jak to bylo, když ničily planety. Ale jsou i tací, kteří rovněž pamatují, ale něco jiného: Faeton nezanikl, existuje, ale je skrytý, je na něm život a vzpomínka na jeho zničení je lež, nebo k tomu došlo v jiné realitě. Existuje ještě jedna verze: že totiž při přiblížení Nemezis k Faetonu došlo k vlně termojaderných výbuchů, které způsobily jeho rozpad. Moc rád bych slyšel tvé mínění o Faetonu, pokud disponuješ takovými informacemi (co je pravda a co z výše uvedeného nikoliv).

    Na Faetonu nebyla válka. Došlo tam k narušení linie, která drží formu planety. K narušení došlo kvůli intervenci obyvatel, jež byla pro všechny ostatní nečekaná. Jedna z linií byla příliš silná a zničila planetu. To nebyly termojaderné výbuchy. Ke zničení došlo okamžitě. Stalo se tak kvůli touze ovládat sílu, která se objevuje jednou za 11.894 let. Zdroj této síly se nenacházejí ve sluneční soustavě, ale projevuje se v ní. Faeton nebyl rodnou planetou těch, kdo dnes žijí na Zemi. Ti, kdo z něj na Zem přišli, nemohli zde žít, protože Slunce bylo příliš blízko.
    Luna nebyla přivedena Faetonem, ale jinými, těmi, kdo sem přišli dříve než lidé. Pluto přišel z vnějšku za Předělem. Je to úlomek velkého rozměru. Není na něm život.
    Pro člověk je realita jen jedna. V ní je Faeton mrtvý. V jiné realitě existuje, ale ta není pro člověka dostupná. Informace o Faetonu jsou v poli Země.

    OdpovědětVymazat
  5. dal som si námahu a skĺbil dohromady ak máte chuť, tak čítajte

    http://www.uloz.to/xRhpBSD/indigove-deti-prekladcz-1-280-docx

    OdpovědětVymazat
  6. ....je možné se sami s nimi spojit? Stačí vám zadat otázku.

    husty spojeni vznika polozenim otazky ....jdu na to :)


    OdpovědětVymazat
  7. ve spojení s i-polem brání cigarety a alkohol...alkohol bych tipoval, ale že by i cigarety... ,.-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nie cigarety - ale zavesenie sa na fajčenie - a prebiehajúci vnútorný boj. Bed

      Vymazat
    2. Není pravda! Zažila jsem na vlastní kůži po třech pivech (desítkách, pivčo jsem cítila, ale na "kaši" jsem rozhodně nebyla!) jak mě obrovská energetická vlna srazila na kolena při mé noční procházce s koucourem na louce. Trvalo to minutu, možná dvě. Totálně jsem strnula, zírala vzůru k "tomu světlu", srdce mi bušilo až v krku, celé tělo mi vibrovalo až ke konečkům prstů a prožívala jsem něco daleko silnějšího a krásnějšího než je orgasmus. Toto rozhodně nepocházelo ze Země! V takovémto silném podání jsem "to" zažila ještě jednou, opět jsem byla sražena na kolena. Každý den chodím a koukám vzhůru a prosím a dostávám a vídám neuvěřitelné světelné a energetické události. Je to nádherné! Stala jsem se na tom závislá!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.