26. listopadu 2012

David Icke: Lev již nedřímá - díly 2-4

Ahoj Orgonete!
Na YouTube už je přeložená 2. 3. a 4. část přednášky Davida Icke - Lev Již Nedřímá a je to tedy skutečně výživný materiál. Vysvětluje opravdu mnohé. Vřele doporučuji!¨ Guess

Orgonet: Děkuju! Určitě to je výživné! Ickovo pojetí Obamy teda, jak víte, nesdílím, ale jinak dobrý. Takže to máte koukání na celý týden, jdu si lehnout (:-)))

(První díl zde byl zveřejněn již dříve: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/david-icke-lev-jiz-nedrima.html¨, ale přidávám ho i sem, ať to máme komplet ....)

http://youtu.be/wz065iqSjPs



http://www.youtube.com/watch?v=SWqccrYX7WI



http://www.youtube.com/watch?v=RKF04rF99Ts



http://www.youtube.com/watch?v=-buMgmt8K_4




44 komentářů:

  1. Videa zde v článku nepatří časově k sobě, tedy:

    Nejdříve doporučuji shlédnout The lions sleeps no more - je to první zpracování přednášek do 4částí snad z roku 2010 s cz titulky.

    Lev již nedřímá - je projek Filipa Šustera, na youtube pod FipaLive2. Oproti The lions sleep no more se jedná o novější přednášky z roku 2012, které nesou pohledy navíc a jsou aktuálnější. Tento projekt prozatím skončil 2.dílem. 3,4 se teprve bude překládat a ve videu je info, jak lze Filipa podpořit v překladu.

    L.

    OdpovědětVymazat
  2. 3.a 4. část je z DVD vydaného v Česku první dvě části jsou z roku 2012. Takže to na první dva díly nějak nenavazuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za upřesnění ... já to nemám zkouknuté.

    OdpovědětVymazat
  4. ... tieto dokumenty istotne nepohladia dušu a srdce, skôr šokujú a rozladia. Pred nedávnom som časť zhliadla a priznám sa, že vo mne zanechali veľmi nepríjemné stopy a pocity na niekoľko dní (jediná pozitívna časť je tá posledná). David Icke je pozoruhodný, má obrovský rozhľad a prináša šokujúce informácie. Cítim a vnímam to skôr tak, že v súčasných dňoch je viac ako dôležité, upokojiť sa vo svojom vnútri, nevytvárať nepríjemné emócie a negatívne myšlienky. Vrátilo by nás to iba o krok späť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, proto se už na ně ani nechci dívat, nicméně třeba to někomu ještě dá impuls šokem ...

      Vymazat
    2. Přesně tak!!! Jsou různí lidé s různým chápáním. Proto jsou různí lidé s různými druhy výkladu (David Icke,J. Dušek,E. Tolle, atd atd.). Někomu sedne více Dušek než Icke ale všichni říkají v podstatě to samééé!!! A to, že Země je ďáblova lest, která jednou vypukne a tito lidé Vám říkají, jak se chovat a na co si dávat pozor!! Zachránit můžete pouze sami sebe uvědoměním.

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. 1. díl = Lion sleeps no more 2010 (Británie)
    2. díl = Remember who you are 2012 (Británie)
    3. díl = Lion sleeps no more 2010/2012? (Praha)
    4. díl = Lion sleeps no more 2010/2012? (Praha)

    Ono je to v podstatě jedno, jaké "verze" shlédnete. Důležité je, že ty novější 2012 pojímají ty starší díly + přidávají nové a aktuální informace. I proto jsem dvojku pojmenoval také "Lev již nedřímá", protože tomu tak v podstatě je, akorát je to rozšířenější. :)

    OdpovědětVymazat
  7. 1. a 2. díl jsem viděl ve verzi od Filipa a 3. a 4. díl opravdu nenavazuje přesně, což je pochopitelné, protože jsou z podobné přednášky z Prahy. Ale v podstatě významově navazují, až na některé opakující se kratší sekvence, což se dá posunout.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. každopádně je třeba řídit se heslem : důvěřuj ale prověřuj...

    OdpovědětVymazat
  9. Věra26. listopadu 2012 17:13.....Tiež som si to pozrel ale nejak som nepociťoval,že by to na mňa pôsobilo moc emočne...Skôr naopak..Som veľmi rád,že taký človek ako je D.Icke povedal nahlas a celému svetu pravdu. Aj ked si myslím,že nikoho nešetril..Ale tá pravda o všetkom musi raz a navždy vyjsť na svetlo,aby ludia konečne pochopili o čom to celé je a ako sme manipulovaný.... Pravde sa raz musíme pozrieť všetci bez rozdielu do očí.Či je taká alebo onaká.....Prajem v srdi svetlo a v duši mier...MS

    OdpovědětVymazat
  10. Chci se zeptat, jsou to ta videa, která jsou z DVD David Icke v Praze ? Děkuji. Martin

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.youtube.com/watch?v=8jOxLFqegPY&feature=youtu.be

    atd.atd.

    OdpovědětVymazat
  12. Presne pre to som prestal pozerať tieto videa ktoré zanechavaju negatívne pocity, a to je zle. V týchto dňoch je lepšie meditovať a otvoriť srdce.

    OdpovědětVymazat
  13. Zatím nemám až do úplného konce dokoukaný ani ten první díl, ale fakt je, že David vysvětluje to, co jsem jinde nepochopila, tak jednoduchým a názorným způsobem, že najednou mi to do sebe zapadá opravdu jako puzzle a je to velice snadné pochopit. Nemyslím si, že nedívat se na to, co nás upozorňuje na negativní věci, je řešením - to je podle mého názoru ono strkání hlavy do písku, u kterého se musí klečet. Aby člověk věděl, jak bojovat s nepřítelem, musí ho znát. A na tom je, myslím, postavené všechno, co David ve svém životě dělá. Klobouk dolů za jeho jednak odvahu a jednak znalosti - a mj. i schopnost dávat to srozumitelnou formou dál mezi lidi, aby z nich přestaly být ovce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Zvláště 2. a 3. část je silné kafe a člověku z toho není dvakrát dobře, ale buď hledám CELOU pravdu nebo se nechám uchlácholit chanelingy. Rozhodnutí je na každém.

      Guess

      Vymazat
    2. pro Anonym 27.11.12 13:08 a Guess :

      Výborné postřehy ! Píšete jako bych to psal já ! Jen aby nás bylo více a více ! Ono totiž Ohalení skrze Vědomí má také svou nezastupitelnou úlohu a sílu v probíhající Transformaci !

      Vymazat
    3. Ačkoli je část 2 a 3 pro někoho silné kafe, měl by divák shlédnout všechny 4 díly, jak jdou za sebou ! Čtvrtá část nese rozuzlení a návod, jak se chovat, a co dělat, aby ta změna do mírové reality mohla proběhnout, a otrokářský systém zanikl. Neříkejte, že jste takoví zbabělci neshlédnout všechny 4 díly, a nevěnovat tak důležitým informacím 4 x 1,5 hodiny. Na kompu proflákáte a prokrafete daleko víc !

      Vymazat
    4. Souhlasím! Z těch prvních třech dílů se mi taky ježily i chlupy, které nemám, ale ten poslední díl je úleva - je to ukázka cesty ven z otroctví. Je to přesně to, co tam říká: "Nebudete-li ohýbat záda, nikdo vám po nich nebude moci chodit." Nebo: "Kdo strká hlavu do písku, musí u toho klečet." A já si na hrbící se hřbet nikdy nepotrpěla a na kolena klekám velmi nerada. Pokud se to někomu líbí, je to jeho věc, ale já to opravdu nemám chuť začít zkoušet, když jsem bez toho vydržela už tolik let.

      Vymazat
    5. tak tak Rozumný se s moudrým snese hlupák však je neunese

      Vymazat
  14. Vy, co nechcete vidět zlo si přečtěte tento článek: http://www.voxvictims.com/2012/11/26/kognitivna-disonancia/

    Pak možná pochopíte. Nebo se musí něco takového přihodit i vašim dětem?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasím vlastně s oběma základními názory, co se zde objevují a taky toto dilema v těchto dnech řeším:

    1) už neomílat tyto psychicky a emocionálně těžko zpracovatelné informace, spokojit se s tím, co víme a držet se spíše v klidu (pokud člověk cítí tuto potřebu)

    2) podívat se, jak hluboko králičí nora vede a neutíkat před tím (pokud člověk cítí tuto potřebu)

    Jinak bych rád upozornil, že David sice nabízí zásadní informace opravdu osobitým způsobem, který každý pochopí, ale připadá mi třeba jinak vůči lidem celkem odtažitý, ne moc usměvavý (vykládejte tohle pravidelně!) a na přednáškách snad ani neumožňuje následné dotazy a diskuze, prostě "tady máte 6 hodin obsáhlého výkladu, poperte se s tím a nazdar". Myslím si mimochodem, že on nepodává 100% pravdu ve všem a je tak sám součást těch nejnebezpečnějších lží, tedy "prezentujte 98% pravdy a přidejte trošku fatálně zkreslující lži". Tím ho nezavrhuji, myslím si, že do začátku procesu uvědomování je pro mnoho lidí klíčový a přirozeně na něj narazí (u mě tomu nebylo jinak), ale pak je přece jen třeba zapojit i trošku kritického myšlení.

    Nepřipadá Vám zvláštní, že s těmito informacemi může bez nejmenšího problému objíždět už léta svět jako by nic? :-) Kdyby někdo chtěl, snadno by mu to znemožnil a nebo ho nějak v rámci dohody omezil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby ho někdo odstranil, tak by se v podstatě prozradil, že Icke měl pravdu, a to by asi nebylo úplně ok pro ně. Oni ho raději nechávají, ať přesvědčuje lidi s doměním, že tomu stejně většina neuvěří a ti co ano, tak ti s tím stejně nezačnou nic dělat. Myslím si, že určitě neinformoval milióny lidí natož miliardy (nepočítaje sdílení přes internet, ale ani tak to není tak známé). Já to tak vidím z pohledu zlých. A navíc další spousta lidí o tom začne takhle polemizovat a zase jsme tam, kde jsme byli, tzn. ve falešném domění, že se nic neděje.

      Vymazat
    2. BINGO, taky mi příjde podivné, že ty informace co ví a vykládá do světa a objíždí svět tak v podstatě se divím, že nemá existenční problémy. Do jisté míry chápu že on ICKE se může obklopit vysokým vibračním polem, kterého chrání před možnými útoky z astrálu a vyšších dimenzích zejména od negativních mimozemšťanů, ale že na lidské úrovni se ještě nenašel nikdo, kdo by mu chtěl ústa přelepit. Tedy, že mu úřady povolují jeho vystoupení.
      Vím třeba jaké problémy měl Jan van Helsing se svou knihou Tajné společenství a Ruce pryč od této knihy a taky vím, že on sbíral informace od samotných Iluminátů, kteří mu ale vše neřekli a stejně je dodnes sledován.

      Víte co si myslím a souhlasím co bylo napsáno na jednom blogu cituji

      David Icke upozorňuje na jednu z ras, která tomuto lidstvu neslouží ale již nehovoří o tom že on sám je rasou reptiliánů a je pouhou součástí politického převratu reptiliánské rasy. Takže na konec stará Reptiliánská rasa zanikne, po té vznikne nová skrytě prezentovaná Davidem Ickem a samozřejmě nastane opět, ale již v jiném kabátu nová otrokářská rasa kde otroky bude zase lidstvo. Lidé rádi slyší poutavé příběhy a ti co jsou duchem slabí, takovým to příběhům věří. Já stále opakuji: věřte jen sobě a nikomu jinému. "

      To by po tom odpovídalo tomu, že na přednáškách je odtažitý a není moc usměvavý, protože Reptiliáni se nedokážou smát ani usmívat. Proto je zapotřebí věřit jenom sami sobě a žádným falešným prorokům.

      Vymazat
    3. Tak Patriku přesně,98% to není totiž CELÁ 100% pravda.

      Vymazat
    4. Zvláštní. Viděl jsem jen část videa a hlavou mi proletěla myšlenka, že tvar obličeje připomíná reptaliány..

      Vymazat
    5. Jsem rád, že tu nejsem za kacíře. :-)

      Třeba DI nepatří přímo mezi ně, ale je to dost zajímavá hypotéza. V podstatě je to nejkomerčnější "světlonoš" poslední doby. Mohlo dojít k nějakému zlomu, v 90. letech vypadal i fyzicky trošku jinak a byl "sympatičtější". Buď z těch informací znegativněl (to se prostě nedá denně řešit bez následků a kolikrát se u výkladu rozohní, takže mi tam ten nadhled trošku chybí, je to spíš přehled) a nebo je v tom něco jiného.

      T.: :-)

      Vymazat
    6. Patri,první co mne "praštilo" přes oči,jak on to tam tak zvláštně drží to laser ukazovátko,má totiž hooodně dlouhý prsty(to je asi první díl) a pak jak tam tak kráááásně hrdě ukazuje ten sat. symbol(asi v tom posl. dílu),ale proč,vždyt to tam všichni vědí!Zádrhel je v tom,že začne lidi připravovat,že pomalu,pomalu přijde změna.Mám dojem,že změna bude rychlá a každý podle svého srdce bude "zrentgenován" bílým světlem(můj "sen") a pomaže přesně tam kam patří.Ale já očekávám krásnou čistou přírodu a lásku kam se podíváš(chystám se bydlet na stromovým domě) a aj moje mami mi nedavno řekla,že jsem blázen,jenže!Blahoslavení chudí duchem,jejihž bude království nebeské.Radši blázen,než ve 4D měnit náplně do mašinek na VE.

      Vymazat
    7. T., moc díky za krásný koment. :-)) Taky myslím, že nakonec přechod bude dost "paradoxní" a oficiální teorie půjdou do koše. :-) Blahoslavení chudí duchem, protože my "zvědavci" a "hltavci" si tu někdy na tom internetu zbytečně nabalujeme do mysli akorát bordel. Učím se ale víc cítit a odhazovat nepotřebné. :-)

      Vymazat
    8. D.Icke má zřejmě pravdu v tom, že když si vraždu vlastní osoby nepustí do své mysli, do svých energií, tak se ani vpodstatě nemůže stát, poněvadž k takovému činu chybí matrice v mysli, podle které by se to zkopírovalo do reality ! Proto si např. myslím, že asi téměř všechny znásilněné ženy, než se to stalo, si vizualizovaly situaci, kdy se to děje nebo strach z toho, že by se to mohlo stát, a tím to přivolaly do reality.

      Vymazat
  16. s nepřítelem ? a bojovat ?

    OdpovědětVymazat
  17. Osobne si myslim,ze je na nem videt tech 20let prace...ono je videt na tom jeho projevu jak ten clovek je caste dost frustrovan tim co rika...a btw ma takovy dojem ze po nem uz nekolikrat sli...ale vemte si treba treti cast kde mluvi o pedofilech a zneuzivani deti...prask,dva roky od prednasky resi anglie pedofila o kterem icke mluvi leta...a stejne tak dalsi politici s pedofilnimi sklony....Ale pravdou je verit sám sobe...ja jsem presvedcen o tom,ze jsou mezi nami urciti jedinci co nejsou zas az tak lidmi.jen me oko zatim neni schopno toto videt...milan B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem se s "něčím takovým" několikrát setkal. Vypadal jako člověk, mluvil jako člověk, ale intuice mi stále napovídala, že to není člověk. I ten dotyčný nebo dotyčná si pokaždé všimli, že jsem si "něčeho" také na nich všiml, a nespouštěli mě od té chvíle z očí. Neměl jsem přitom dojem, že vidím štěrbinovité panenky očí jako u plazů nebo koček. Prostě mi ti "lidé" z nějakého neznámého důvodu "neseděli", a já jim. Zajímavé na celé záležitosti je také to, že k těmto setkáním došlo vždy ve společnosti lidí, kteří se zabývají esoterismem, vesmírem, astrologií, UFO, multidimenzionaliotu, magií, ponerologií(vědění o podstatě zla) nebo třeba thanatologií (vědění o podstatě umírání a smrti). Pokud jsem na takového "člověka" někde narazil, už jsem ho tam víckrát neviděl. Zajímavé také je, že se objevovali výhradně v době, kdy jsem já nebyl přítomen, jakoby věděli, kdy se v určité společnosti zase objevím !

      Vymazat
  18. Zahryznem si do prstov aby som aj ja nekomentoval niektore komentare a cakatelov na dobrych mimozemstanov, ktory pridu a zbavia nas tych zlych. Ale. Pri vsetkom tom balaste co sa produkuje denne na tieto temy - a ak ste pozorne pozerali Ickeho (hlavne nezujate), tak ste poculi, ze nasa mysel je implantovana predatorom z vesmiru. Tak ak si vezmeme taku dnesnu tunak oblubenu hviezdu (nechcem ju urazat...) Ineliu B., tak vacsina jej nazorov je (a to nevedomky) produktom dravcej mysle. To znamena implantovanej. Ktoru mame vsetci. Aj ja. Aj ty, ktory citas moje pismenka.Ak teda presli cenzurou.Viac to nebudem rozoberat aani nevyjadrujem 100% suhlas s Ickem (ani nemozem), ale...ty ktori mate dostatok energie a otvorenu mysel, precitajte si knihy Carlosa Castanedu. Vsetky.Este raz opakujem - VSETKY. Najdete tam odpoved na vsetko. Ak mate otvorenu mysel a dostatok energie. A ak nemate, aj tak je to putave citanie. Pretoze za informaciami, ktore su v tych knihach je niekolko tisirocna osobna skusenost starych aj novych Toltekov. Aj videnie lietavcov-ci dravcov.To znamena,ze nie ze Inelia alebo Matej pocul nejake hlasy v hlave a citila nejaku energiu, ktoru nevie popisat a mali take nejake videnie a podobne...Ak nie, tak si citajme dalej nazory ludskej(vlastne)dravcej mysle a cakajme na dobre bytosti z vesmiru, ktore nas pridu zachranit pred zlymi. Pretoze don Juan Matus povedal aj to, ze vesmir je zenskeho charakteru a dravcej povahy..a vo vesmire neexistuje zlo. A to co my vnimame negativne a ako zlo na tomto svete (ved sa to aj tak dennodenne prejavuje...)je iba zretazenim ludskej mysle, sposobene fixaciou bodu spojenia v jeho obvyklej polohe. A samanom ide a islo len o to. Prelomit fixaciu bodu spojenia z jeho obvyklej polohy a zazit-prejst do inych svetov. To znamena - zit "vecne".A skumat ine svety, cely ten rozlahly vesmir.Ale podari sa to len malokomu.Ale je to skoda neskusit a premrhat svoj zivot, ako dobytok, s iluziou, ze tak to je normalne a tak to ma byt. A cakat, ze pride niekto a mi ho zmeni, ci zlepsi a porazi tyych zlych..
    M....l

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyšly knihy Carlosa Castanedy v češtině nebo slovenštině? Jak zní jejich názvy? Kde se dají sehnat? Moc prosím o informaci. Děkuji.

      Vymazat
    2. www.holistickamedicina.sk - knižnica

      Vymazat
  19. Jen to dobře pozorujte, jak věci, události, jevy ve světě do sebe buď dokonale zapadají, nebo naopak dokonale nezapadají. Nic jiného mezi tím ! A to "mezi tím" přinesl do světa až člověk, jeho myšlení a činy. Proto je svět v objetí chaosu a neustálých zvratů ! Když se totiž děje to, že něco do sebe dokonale zapadá nebo nezapadá, lidi na to čumí jak telata na nová vrata, a podivují se tomu, že mimo jejich řízeně-neřízený chaos tu existuje svět, ketrý má svoje člověkem nezměnitelné zákony a cykly. A v tom tkví základní problém lidstva, přijmout za svou vyšší realitu existence místo své nedokonalé lidské !

    OdpovědětVymazat
  20. Pokud by David Icke byl jedním z nich, tak by jeho přednášky byly spíše kontraproduktivní, nemyslíte? Největším triumfem skryté agendy je její utajení a nevědomost národů, potažmo neuvědomování si otroctví. Pokud by vyslali takovéhoto mluvčího, co by tím získali? Je smutné, že někdo 25 let pátrá, aby nám otevřel oči, sám je pronásledován a zesměšňován a když vám po té úmorné práci strčí výsledky své práce na zlatém tácku pod nos, dočká se označení reptilián. Obávám se, že nám není pomoci...

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím - zejména poslední díl toho 4dílného cyklu to jasně ukazuje, že podezírat Davida z reptiliánství je naprostý nesmysl. (Konečně jsem to dokoukala do konce a ten poslední díl mě naplnil velkým optimismem, možnosti lidí jsou úžasné! Jen je nenechat spát...)

      Vymazat
    2. To označení D.Icke jako reptilián bylo opravdu stupidní, a svědčí o tom, že někdo používá místo "mozku" kýbl šrotu pro prasata.

      Vymazat
  21. V tom posledním díle se mi moc líbila jedna věc, která mě osobně už taky mockrát napadla. Že kdyby lidé dobrovolně nevstupovali do ozbrojených sil (zejména v USA, kde to není povinné na povolávací rozkaz, ale mají tam profi armádu), neměl by kdo válčit. Přece si nikdo nemůže myslet, že když dnes půjde střílet do obyvatel (a jejich dětí) jiného státu, nemůže se ta situace jednou obrátit a nebude to naopak. Kdo rozhoduje o nějaké válce? Pár lidí z nějakého generálního štábu nebo pár lidí z té špičky pyramidy? No jo, tak když o tom rozhodnou, ať si vezmou do pazoury flintičku a jdou se realizovat - dlouho by jim to nevydrželo. Jde to jen proto, že najdou ochotné blbce, kteří to za prachy budou dělat za ně. Ale živit se dá i jiným způsobem, než šaškováním v armádě. Nikdy jsem nechápala ani dětské hry na vojáky - to je taky pitomost, učit to už malé děti tím, že jim koupíme třeba i jen stříkací pistolku na vodu. Jednou z ní totiž může klidně být opravdová zbraň s ostrými náboji, ale protože si už jako dítě hrál s tou vodní pistolkou, nebude mu proti mysli vzít do ruky a střílet i z té opravdové. Můj táta býval myslivec když jsem byla malá, doma byla brokovnice i kulovnice, a my jako děti jsme na ně nesměly sáhnout ani jedním prstem. Prostě platil tak třeskutý zákaz, že jsme si nedovolili přes něj jít. Dovolil nám třeba podívat se do hlavně, když to čistil, ale ani tehdy, když byla ta puška "zlomená", se tou hlavní nesmělo dívat tak, aby směřovala na člověka. To prostě byl zákon! A já dodnes nechápu, že někdo může na druhého zamířit byť i jen tou dětskou stříkací pistolkou... Možná i o tom to je: měli bychom své děti vychovávat tak, aby jim jakékoli násilí na druhých (včetně toho verbálního, to umí ublížit taky), i jen náznak násilí, bylo cizí a proti mysli. Cosi v duchu hesla: "Když už nemám možnosti nebo schopnost pomoci, tedy rozhodně aspoň nebudu ubližovat jakýmkoli způsobem." Učit naše děti empatii, protože to je to, co reptilián neumí a ani nechápe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vše je třeba mít nezaujatý pohled ! A pokud nejsou potřebné informace k mání, pak se snadno bez skrupulí střílí do jevů, událostí, kterým ne zcela rozumíme. Americká armáda, kromě těch iniciativních armádě a válkám oddaných tzv.blbců, které nemusí dvakrát pobízet, aby šli zabíjet na druhý konec světa nevinné lidi, sama intenzivně odchytává rekruty u středních a vysokých škol, u supermarketů, na letištích a na řadě dalších míst. Vymydlení fešáci ve vypiglovaných uniformách a botách udělají na nejednoho teenagera silný dojem. Mají dokonalou techniku, jak mladé lidi přesvědčit, ukecat apod., a naslibují jim hory doly, protože to není nikde napsáno, ale pouze řečeno. Když tedy vybraný adept podepíše smlouvu,je lapen, chycen to armádních tenat. Ještě v následných výcvikových táborech jsou na ně činěny obrovské fyzické i psychologické tlaky. Vojenským drilařům tak daří i z průměrných adeptů vymačkat vynikající výsledky. Denodenní vojenský dril, neustále záměrně vyvolávaný stress a všudypřítomná vojensko-politická masáž z nich udělá bezcitné, cynické zabijáky : dostals rozkaz, splň ho, i kdybys musel do samotného pekla v zájmu národní bezpečnosti! Ale čí bezpečnosti ? No samozřejmě, že pánů-reptiliánů, kteří ty války proti zbytku světa vedou !

      Vymazat
    2. Uplne se mi vybavilo me detstvi a babicka ktera nam jako detem rikala : muzes byt v zivote cimkoli chces ale pamatuj si ze policajt vojak a politik je diagnoza a ne poradna prace :-D a presto ze mela 11 deti a nespocet vnoucat tak v teto slozce skoncil jen jedinej vnuk a to az po 45 narozeninach a po 5 letech nezamestnanosti. Po roce odesel. Diky babicko za tuto vychovnou lekci :-D

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.