10. listopadu 2012

Film na víkend: Kvantové probuzení

Hezký večer,
před chvílí jsme od přátel dostali kontakt na hezký dokument: Kvantové probuzení a co se skutečně děje kolem roku 2012, přeposíláme, stojí za to. Ať se máme všichni hezky
Ivett a František, Český Krumlov
https://www.youtube.com/watch?v=eFyaPUOpGIo&feature=player_detailpage

22 komentářů:

  1. Moc děkuji za ten film.Jen jsem se chtěla na kousek podívat a už jsem neodeša, dokud nebyl konec.Je to tak jasné a nadějné. Necítím strach.Změna je nevyhnutelná, tak ji s nadějí očekávám.S láskou Madla

    OdpovědětVymazat
  2. Skutečně naplno jsem si tento dokument užil. O tom je vzestup, o tom je život, o tom je bytí, o tom je láska, o tom je energie. A to celé je vibrace.
    Celé to do mně naprosto vstoupilo, jakoby se to vpíjelo.
    Mnohé z těchto informací už víme, přesto je to důležité. Důležitější než by si někdo myslel. Určitě stojí za to, i opakovaně shlédnout.
    Srdečné díky. Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer Orgonete. Tohle je asi dost nesnadné k pochopení, ale přesto si myslím, že není marné to vědět.Třeba to někomu pomůže zbavit se strachu z neznámého.Dvakrát jsem prožila klinickou smrt.Já jsem víc než tělo. A to jsme prostě vsichni. Ten ,který stál na počatku našich životů, nechce naši zkázu ,ale náš vzestup.A tak všem, kteří se bojí, chci povědět, nebojte se.Na konci každého tunelu je světlo, na každém konci je nový začátek.Já už to vím.Platnou vstupenkou je láska. Madla

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu skvěle zpracovaný přehled současného a možného, spíše tedy nevyhnutelného budoucího dění.Boží zákon je nezměnitelný a s pokorou,láskou a velkým díkem bychom jej měli v každém okamžiku přijímat.Všem přeji mnoho zdaru a duševního odhodlání změnit sebe sama k lepšímu:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkné video! Pro ty, co mají raději vědecké důkazy než ty duchovní,bych doporučovala obzvlášť.
    Při sledování toho videa mě napadla myšlenka,o které se tu často přeme.Tedy,jak bude ten přechod probíhat.V Bibli je pasáž, že o tom dni neví On, ani andělé v nebi.Ano.Jak by mohl někdo tušit, když se ty plány tvoří vlastně celá tisíciletí a bude záležet na tom,jak na tom budou v dané chvíli lidská vědomí.
    Každopádně,přeji všem z celého srdce,aby ta chvíle znovuzrození už nastala.Protože to,co pak pochopíme a poznáme,ten lidsky neuskutečnitelný pocit naprosté lásky a radosti z bytí,to se nedá nikterak popsat.Nebuďe sklamaní, když se ten den,21.12. vůbec nic nezmění.Myslím si, že Orgonet nám předkládá dost pádných důkazů ,že na Zemi a na nebi je vše v pohybu,takže ten den zákonitě přijít musí.Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Toto mi 29. řijna vplulo do mysli a cítil jsem neukojitelnou potřebu to vykřičet do celého světa:
    "Čas se začíná hroutit sám do sebe, necítíte to? Už to začalo. A zastavit to nelze.
    Včerejšek se přibližuje k zítřku, a zkolidují spolu v nekonečném okamžiku přítomnosti, který bude zářit napříč vší existencí. A času už nebude. Ani prostoru nebude.
    Zbyde jen jediná věc, kterou nic nedokáže zničit. Možná popřít, možná ignorovat...
    Ale Pravda je věčná, tak skutečná a mocná a zvítězí nade vším a nad každým.
    Přichází požehnaná doba, ale ještě ne. Ještě naposledy zatnout zuby a bojovat. Až do úplného konce.
    Radujte se!"
    Tehdy jsem ještě zcela nechápal co to vlastně znamená, ale díky Orgovi a hlavně božímu vedení lidí okolo této stránky jsem zde našel dvě ujištění, že jsem se nezbláznil, i když po vyvěšení tohoto na FB si to zřejmě většina mých přátel začla myslet, resp. se o tom ujistili.
    První krásný pocit jistoty a svobody ve mě vyvolal rozhovor se Sašou, který jsem zde nalezl den na to, kdy mi v hlavě mé myšlenky vykrystalizovali formou těchto slov, a který je zde stále překládám, za což Vlabi ze srdce děkuji!
    Druhá vlna klidu a radosti se mi rozlila po duši právě teď, po shlédnutí tohoto poselství.
    Není to krásné, jak jsou Boží cesty pro každého jedinečné a neaviced vyzpytatelné? Jak se každý dozví vše co potřebuje přesně v ten pravý čas!
    Ještě jednou děkuji Bohu, že mi ukázal cestu sem mezi vás, přátelé. Těším se, že se s mnohými z Vás potkám osobně v novém světě. Samozřejmě, pokud to bude Boží vůle. ;) Pokoj, mír a láska, nechť Vás provází na další cestě.
    - - Akát Blýskavice Cílovníci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HoraRuit má pravdu, i tak se dá popsat okamžik smrti, když umíráte a spolu s vámi další miliony lidí.

      Vymazat
  7. Ďakujem. je to nádherne povedané.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento film vidím asi po čtvrté a stále v něm nalézám něco nového. Nevíte někdo, co je to za hudbu na pozadí?

    OdpovědětVymazat
  9. tento film je blábol, odkazuje se na globální oteplování, které jak víme je podvod....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě vám něco uniklo,film neshledává jako příčinu člověka v tom fenoménu globálního oteplování,což je podstatný rozdíl se soudobým vědeckým názorem.Doporučuji si film ještě jednou shlédnout:-)

      Vymazat
    2. Ale není ! Jen příčiny jsou někde zcela jinde, než nám pseudověda podsouvá ! Teplo totiž nepřichází z vnějšku (slunce, vesmír apod.), nýbrž ze samotné Země k povrchu. Jak byste asi vysvětlili, jak je možné, že ledovce tají odspodu výše, a ne naopak ?! Tzn.že Země se více zahřívá, vydává ze sebe více tepla než tomu bylo ještě v docela nedávné době !

      Vymazat
    3. Globální oteplování způsobené člověkem (jeho dýcháním, prděním, topením, ježděním atd.) JE podvod, ale jinak se Země skutečně globálně otepluje, anebo spíš, teploty ne Zemi se vyrovnávají. Budoucí klima, k němuž Země směřuje, má být globálně příjemně teplé. Tak hovoří vesmírné zdroje.
      Ono už to funguje, kdyby nám tady umělými mraky neinženýrovali listopadové počasí, tak tu máme teď teplo jak ve středomoří (:-))), dvacítky určitě ...
      Jen pořád nevím, kdo nám to klima inženýruje. Klimateroristé? Vlády? Někdo "shora"? Všichni dohromady nebo všichni nezávisle na sobě? Těším se, až se to ukáže (:-)))

      Vymazat
    4. Vždyť je to pochopitelné, jak Země zvyšuje svoje vibrace, tak se automaticky zvyšuje teplota,proto tání ledovců apod.Lidská činnost má jen nepatrný vliv na celkové dlouhodoé oteplování.Také samozřejmě postupně přicházející fotonová energie z kosmu má vliv na zvyšování teploty a klimatické změny.Ale člověk sám prozatím v této době a nejbližších letech nemůže pozměnit tak rapidně teplotu na Planetě,leda že by během několika měsíců vykácel všechny lesy a zaprznil oceány naftou.

      Vymazat
  10. 9.11.2012 prý byla na TV Nova ve zprávách reportáž o tom, že v době přechodu bude tři dny tma. Nestačil jsem se divit, že to bylo na NOVĚ. Neviděl to někdo? (zprávy nesleduju...)

    Keramikanos:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bolo to aj na Slovensku - už neviem či na JOJ alebo Markíze. Lenže tam si z toho robili srandu na pozadí nejakého katastrofického filmu hollyvoodskej produkcie.

      Vymazat
    2. Vůbec bych se nedivil, kdyby globalisti s klimoušema nějakou technologií tu "tmu vyrobili"!

      Vymazat
    3. Tak jsem si to všechno přečetla a napadlo mě, že pokud strom poznáš po ovoci ,zda náhodou neplatí, že člověka po jeho řeči.Některé komentáře jsou plné naděje a lásky, jiné prozrazují netoleranci.Nevadí mi nesouhlas, ale nesouhlasit se dá i slušněji, než se podařilo včerejšímu anonymu ve4.41.Tady myslím nejde o to, čí názor bude nakonec ten správný ale jestli jsme ochotní se i přes rozdílná přesvědčení přijmout.Slunce se dnes neukáže, co takhle slunce v duši?Madla

      Vymazat
    4. Nebylo to s návazností na ten hoax, co přišel z Ruska?

      Vymazat
    5. bez komentáře.

      Vymazat
  11. dakujem, dakujem, dakujem, dakujem, dakujem, dakujem, dakujem,

    OdpovědětVymazat
  12. Asi nemá velký smysl se k tomu vyjadřovat, ale přesto pár slov. Obě skupiny lidí stojící na protipólech názorů si svůj postoj udrží, jedni na základě přesvědčení a přání, které bývá otcem myšlenky, druzí na základě znalostí, vzdělání a schopnosti "přečíst" dílko podvodníků, kteří se v pozadí smějí lidské naivitě ... Nedivím se, kolik z nás skočí na návnadu různých slušně vypadajících, přesvědčivě argumentujících atd. lidí, kteří pak nelítostně využijí své převahy aby se sami obohatili a z druhých udělali bezdomovce ...
    Počkejme si na konec tohoto roku. Ten stejně nic nezmění na tom (i když všechno půjde dál jako dosud, včetně změn všeho možného, jako tomu bylo dosud, už před tisíciletími a dále, neboť nic nezůstáváv průběhu času beze změn), že kalendář Mayů se dá posunout, že někdo vymyslí ještě sofistikovanější ptákoviny než tento HOAX, že my i dále budeme ochotni věřit čemukoliv, co je nám sympatické. Hledejme svoje vlastní cesty tady a teď, naučme se "plavat" v oceánu lží, polopravd a známých skutečností, hledejme každý svůj ostrůvek pevné země pod nohama a přátele, kteří stojí při nás. Nikdo za nás naše problémy nevyřeší, tak to bylo a bude. Hodně štěstí v roce 2013 všem, ať pro vás není horší než byl tento. Petr

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.