20. listopadu 2012

Generátor volné energie

Zdravím, toto video stojí za povšimnutí, jedná se o generátor volné energie který funguje pouze pomocí magnetů.
Bylo by dobré aby se to dostalo k lidem, vypadá to jako předváděcí akce a neřekl bych že to bude fejk.
 
http://www.youtube.com/watch?v=mI3227d5Css&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=-DkDXvPpa6Q&NR=1&feature=fvwpbe
  
+ jeden malý prototyp :-)
 
http://www.youtube.com/watch?v=EyfDWyV-w9c
 
Prosím Vás o zveřejnění, aby lidé věděli o volné energii.
Děkuji Met

Orgonet: 
Díky! Možností, jak získat energii, je určitě mnoho! Čtenáři už si to přeberou. Pokud to budete hodnotit, tak prosím ne pocitologicky (fake!, scam!, hoax! (:-))), nikoliv z pozice vaší neznalosti, nýbrž z pozice nějaké znalosti, ať se poučíme. Díky.






38 komentářů:

  1. Vypadá to poměrně realisticky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý dokument (Sakkára, kvantový stroj) - http://www.youtube.com/watch?v=rRzYZHnqd20

      Vymazat
    2. osobně si myslím že tito lidi jsou podvodníci, pokud by na to opravdu přišli nenechali by je chodit po světě. Sám se zabývám výzkumem v této oblasti a vede mě to jiným směrem. Jejich motor se točí, ovšem ve statoru mohou mít baterie a úder do hřídele sepne nějaký mikrospinač. Rád bych viděl jejich motor zatížený jak točí 5kw generátorem a vyrobená energie se spotřebuje třeba v halogen lampách to vše samozřejmě umístěno nejlépe na skleněném stole bez viditelných kabelů.. Pak by bylo jasné že to je ono a neotáčí naprázdno nějakýni akumulátory ukrytými ve statoru.

      Vymazat
  2. Odborný výklad rozhodně nepodám, ale nepochybuji o tom,že tyto věcičky jsou funkční.
    Nedávno jsem narazila na video.Kdesi v Německu je člověk, který je také takový kutil.Navrhnul jednoduchou malou věcičku,šlo jen o pár drátků,nějaká ta kulička a tak...Hlavně šlo o dodržení pythagorovy věty.Tu věcičku se pokoušel patentovat.Šlo o jednoduchý "odbavovač" vlhkosti v domech,mokré zdi to jakoby "sušilo".Nikde nebyl zájem,prý nesmysl.
    Až jednou začali začali řešit problém s jakýmsi kostelem.Podkopávali to,izolovali a nevím, co ještě..už jsem dost zapoměla. No a..farář se doslechl nějak o tom kutilovi.Slovo dalo nějak slovo a tu věcičku tam dali.Světe div se...kostel byl za nějaký ten den zcela suchý,s nízkou vlhkostí vzduchu.Ve videu (německy) to tam rozebírali, nikdo si to neumí vysvětlit.Hodně lidí to tam dosvědčovalo.Žel, už jsem to video nenašla.
    Jedno je jisté..víme toho ještě velmi málo.Ti, co stavěli pyramidy,museli vědět mnohem víc.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to k nevíře, ale co otáčí celou planetou ? Také vzájemný poměr pólů.

    OdpovědětVymazat
  4. Jen mě dojímá, jak do toho mlátí tím kladivem :) vesmírné technologie a s kladivem na ně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto věci jsou už dávno v provozu, slyšeli jste někdy o doktoru Stevenu Greerovi , ten se snaží aby lidé začli použivat volné zdroje. Jules Vern (1984) napsal v díle tajuplný ostrov , že zanedlouho lidstvo pochopí co je to za svinstvo ( matrix) a začne používat lepší technologie šetrnější k životnímu prostředí. Prý už od roku 1902 nemusíme spalovat fosilní paliva. Zajímám se o volné zdroje a nyní budu testovat Machovu buňku (Joe Cell) ,aby auto jezdilo zcela zdarma. Kdo má zájem zašlu mu návod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, protože mám v úmyslu v budoucnu stavět dům, zajímám se o možnosti alternativního získávání energie. Zkrátka být co nejméně závislá na všemožném i nemožném placení. Pokud je dobrá vůle podělit se o návody, třeba jak jezdit zadarmo nebo je-li i něco dalšího, budu určitě moc ráda.
      Předem děkuji za odpověď. Iv.

      Vymazat
    2. Ahoj, mám na teba prosbu, mohol by si mi zaslať ten návod? na: dzefinko@gmail.com
      Veľmi pekne ďakujem.

      Vymazat
    3. Zájem je velký, pošlete prosím co máte na: sladek.vladan@gmail.com

      Vymazat
    4. Ahoj, Machovu buňku ještě neznám a zajímá mně jak může auto zcela zdarma. Prosil bych o návod. Díky. j.ulek@seznam.cz

      Vymazat
    5. Prosím o zaslání návodu na nekaleucely@seznam.cz :)

      Vymazat
    6. Smím prosit o zaslání návodu? -hudak.email@gmail.com

      Vymazat
    7. Prosím o návod- hudak.email@gmail.com

      Vymazat
    8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    9. Taky mě zajímá více informací a návod na sestavení. Prosím, pošlete mi mail na ladaprace@gmail.com
      Díky

      Vymazat
    10. prosim poslite mi navod na Machovu bunku na edko-web1@inMail.sk vdaka

      Vymazat
    11. Dobrý den, taky bych se rád podíval na váš návod: ondra007gw@seznam.cz
      Děkuji...Ondra

      Vymazat
    12. zdravím, jsem kutil co rád tyto vynálezy testuje doma a rád bych se připojil a chtěl bych získat návody k realizaci. Kdo co má, třeba i z něco z testatiky. Děkuji předem. Můj mail: samanekh@centrum.cz

      Vymazat
    13. Ahoj, o Joe Cell jsem už něco slyšela i viděla video, bohužel těm technickým věcem moc nerozumím, ale mám pár známých kutilů, které by to určitě zajímalo a snad by se také do něčeho mohli pustit. Prosím jestli ještě zasíláte návod, tady je adresa vettusa@seznam.cz a předem děkuji.

      Vymazat
    14. Ahoj, o Joe Cell jsem už něco četla na netu, ale moc těm technickým věcem nerozumím. Mám ale pár známých, které by to mohlo zajímat a věřím, že budou schopní to vyzkoušet. Jestli ještě posíláte návod, jak na to, tak tady je adresa vettusa@gmail.com. Předem děkuji.

      Vymazat
    15. měl bych zájem o ten návod můžeš mi ho zaslat ? ? e-mail source-games@seznam.cz

      Vymazat
    16. Zdravím příteli nových technologií,
      pokud se opravdu zajímáš o tyto technologie a dokonce máš návod na výrobu, prosím o zaslání plánku.Pokusím se jednotku vyrobit a o výsledek se rád podělím s tebou i ostatními nadšenci.
      Jsem přesvědčen že v množství je síla a pokud se podaří něco funkčního z volné energie uvést do života a hlavně mezi hodně lidí, bude reálné donutit naše mocipány aby se postarali o svoje budoucí zisky a začali připravovat legální hromadnou výrobu.

      Hodně úspěchů
      Jirka

      Vymazat
  6. Zájem je velký, pošlete prosím co máte na: sladek.vladan@gmail.com

    Dle mého malého osobního průzkumu k událostem ohledně FreeEnergy:
    A) někteří se bojí změn
    B) další se bojí kvůli posměchu nevědomích
    C) jiní se bojí mafie typu "ČEZ apod.."
    D1) ale co je nejhorší, mnoho z lidí se k tomu chovají jako k sci-fi z kina, protože pracují pro MatrixMafii (zkráceně MaMa)
    D2) Nebo mají zastaralé vsugerované myšlení - ale jinak rádi by... ale jsou jen zvědaví - nic neudělají - a čekají - až někdo někde něco :-D
    E) A pak je tu mnoho těch co je ukryto a má svoje již vykonstruované a ne - ne ne ne to z nich dostat :-D
    F) Jsou tu rebelové, kteří jdou za pravdou a nezastaví se ani před výhružkami.

    Takže jsem došel k závěru: Sugesce strachem a následné potlačení vlastní svobodné vůle z důvodu nevědomosti, to jednou musí nutně vést k ventilaci. Dříve nebo později. Protože pravdu potlačovat do nekonečna nelze :-)
    Přeji všem hezký den.

    Fanda všeho Free
    Vlado

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím stejné nadšence jako já, jsem jedním ztěch co něco tuší a něco ví:-D. Žádný scam to ovšem není kdo si myslí že jo nechť si jde koupit baterie do obchodu.:-D Nejsem žádný génius a nic podobného nejspíš nevymyslím ale když sem se v pubertě prvně doslechl o perpetuum mobile(nebo tak nějak) moje odpověď byla magnety. Samozřejmě nikdo nachápal jak to myslím a já moc taky ne :-D. O doktoru Greerovi samozřejmě vím snaží se o víc než jen o odtajnění těchto generátorů.(které mimochodem už dávno vynalezl chlapík jménem Nikola Tesla :-))Doktor Greer je největší žíjící bojovník naší doby a já ho považuji za svou modlu :-D. Ovšem i u nás se ho snaží zdiskreditovat a udělat z něj hlupáka a fanatika.(Především tím že jediná u nás dostupná literatura jeho původu má na obálce hlavu velkého emzáka :-D.)Budu nekonečě rád když mi jakékoli informace které bych nemusel znát či dokonce návody na výrobu nějakých zajímavých zařízení zašlete na můj E-mail prochazka.daniel24@seznam.cz Loučím se s vámi a bojujte za pravdu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice super ovšem proč nezveřejní technickou dokumentaci svého vynálezu tak abychom si to mohli postavit každý doma. Důvod je mi jasný a to proč tento člověk ještě žije.. Jediná rada všem začněte sami něco tvořit a pokud na to přijdete dejte to zadarmo na net a změní to svět.. ráj na Zemi všem se nám uleví...

      Vymazat
  8. Proč si své objevy posíláte pod rukou mailem a jednoduše je nezveřejníte? Když je to free a má to sloužit každému, nechť je to také veřejně dostupné. Pokud si někdo za návody necháváte platit, oč jste lepší než ty strašné "lobby"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ehm ten návod je zdarma na netu, musíš jen hodně hledat. Konkrétně jich je plno v angličtině, na fóru u pramene taky, nebo je tu Máchův návod. Taky je něco velmi popsaného zde - http://www.rolls-royce.150m.com/welcome/indexen.html

      jsou tam i návody na další buňky. Dost podrobně popsané. Možnost i koupit CD s informacemi za pár korun, jen ten šipment.

      Jak se tak dívám, já fakt musím udělat tu buňku. Nikdo to snad ani nezkouší, každý se na to vykašle, kurňa jdu na to!!!

      Vymazat
  9. Zdravím, jsem nadšenec ve vývoji těchto věcí, rád je realizuji a zkouším upravovat. Prosím každého, kdo má nějaké objevy, plány a podobné věci, např. něco z testatiky, také bych byl vděčen, ať mi pošle na mail: samanekh@centrum.cz . Děkuji mnohokrát a rád se s vámi pak podělím o výsledky.

    OdpovědětVymazat
  10. prosím zaslať i sem, lokaj42@azet.sk, je tu záujem a veľký, nejde mi to cez gravitačné pomáhatká. Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  11. dobrý deň ,
    možem aj ja poprosiť o zaslanie návodu na Machovu bunku na email donegal@zoznam.sk

    Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  12. zdar a silu, jeden navodik i pro mne bych prosil :-D enasp@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ty videa ohledně motoru z permanentních magnetů považuji za podvod až někdo postavý takový motor z plexiskla tak aby doněj bylo vidě že jsou vněm opravdu jen magnety, zavěsí ho na provazy do prostoru a dovolí mi změřit intenzitu magnetického pole v okolí, že ho nenapájí bezdrátem vysokonapětovým polem ala Tesla tak uvěřím..
    Vyhodil jsem prachů za neodym magnety postavil motor a ten nefungoval, jen nás záměrně odvádí od opravdového výzkumu volné energie a záměrně!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte úplnou pravdu je znát že máte elektrotechnické vzdělání.. Také jsem postavil mag. motor co nefungoval dělaj z nás blázny a myslí si že to vzdáme..

      Vymazat
  14. Možná jsi jen prostě chyboval, i to si musíš umět přiznat. Zkus to znovu a jinak. To je princip vědecké práce ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasím s **** Anonymní12. ledna 2014 10:29 ****
    Také jsem experimentoval s neodym magnety a výsledek: co myslíte? Krásná 0

    OdpovědětVymazat
  16. poprosim aj ja o zaslanie návodu na Machovu bunku na email ondrej.kisa@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.