17. listopadu 2012

Modlitba k 17. listopadu

Od čtenáře:

17. novembra/listopadu 2012 uplynie 23 rokov od "nežnej/zamatovej revolúcie". 
Nádhernú modlitbu nájdete na tomto ODKAZE. 

Náš milovaný Pane a Bože, náš Stvořiteli,
s pokorou, úctou a láskou v srdci Tě prosíme za Českou a Slovenskou republiku, ať úspěšně projdou obdobím transformace lidstva a planety Země v prosinci 2012.

Prosíme, pomoz nám otevřít svá srdce Tvé milosti, ať se rozpomeneme, že naší pravou Podstatou je láska, tolerance a vzájemná pomoc, ať žijeme v souladu se svou Podstatou, kterou jsi Ty. Ať tato láska prostoupí obě naše země a vrátí lidem naději a sílu na změnu.

Prosíme, prozařuj svým Světlem ty, kteří našim zemím vládnou. Ať se veřejných funkcí ujímají osvícení lidé, kteří vnímají tyto funkce jako službu lidem jako Celku a ať vedou naše národy k prosperitě a spravedlivé občanské společnosti, kde je důstojně postaráno o všechny občany.

Prosíme, ochraňuj osvícené, kteří usilují umožnit všem lidem přístup k volným energiím, abychom mohli žít v dostatku v souladu a souznění s Matkou Zemí.

Prosíme, ať skončí zotročování lidstva elitami, které prostřednictvím bank a nadnárodních korporací vysávají energii určenou všem lidem.

Prosíme, ať můžeme všichni žít klidný, radostný a důstojný život, dopřej nám finanční zajištění, ať se můžeme věnovat vlastnímu rozvoji, svým rodinám a přátelům a vytvořit duchovní a láskyplné společenství.

S vděčností, láskou a pokorou Ti děkujeme. Óm. Amen.

10 komentářů:

  1. Som rada, že nachádzam také slová tu.
    Ďakujem , Bed

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji každému za jeho každou modlitbu.

    OdpovědětVymazat
  3. chlapci, ešte nie je Silvester...

    OdpovědětVymazat
  4. Tá pieseň znela Československom spolu s Modlitbou Marty Kubišovej.... , poďme načerpať znova a znova. B
    http://www.youtube.com/watch?v=x9VCygSo8v4&feature=related

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera,vskutku blahodárná modlitba,jistě přínosnější než hulákání s transparenty na Václaváku....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,ano,ano.Ale kdyby nikdo nikdy nehulákal, nikdy by nenastaly potřebné změny.Tady nejde o formu, ale o obsah.A jaký obsah mělo to hulákání? Touhu po změně.Tu si přejeme přeci všichni. Každý jak to cítí. Madla

      Vymazat
    2. no já už čekám kdy bude ta defenestrace hulákání a transparenty nic nevyřeší

      Vymazat
    3. Změnit se musíte nejdříve jako jednotlivci sami v sobě , to by měl udělat každý z nás, pak se opravdu změní i společnost , obráceně to nefunguje, to jest změnit vládu a pak nařízením shora ..chtít změny k lepšímu !!??

      proto změny opravdu přijdou se z dola od obyčejných lidí, kteří na sobě "pracují" ve skrytu :-)

      Vymazat
  6. Myslíte, že hulákání a cinkání klíči v roce 89 bylo příčinou pádu komunismu???Nikoli přátelé,pouze to bylo dovoleno elitami,aby se něco takového událo.Kdyby chtěly tak sametovku potlačí během pár dnů:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obludné na tom tzv.sametu bylo to, že ostře vyzbrojené proti demosntrantům byly pouze LM (lidové milice), se kterými se původně počítalo, že budou do demonstrantů v krajním případě střílet těmi ostrými. Nakonec to ze strachu nebo někdo soudný mezi nimi odvolal,a tak samet vpodstatě neměl krvavé oběti. Je dodnes neuvěřitelné, že civilové (většinou staří páprdové), co si hráli na vojáčky (lidové milice), mohli na rozkaz střílet do lidí !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.