18. listopadu 2012

Tara: Rozhovor ezoteričky a ekonoma o budoucnosti

Z tohoto příspěvku je vidět, že není třeba chodit pro rozumy do ciziny (jak to pořád dělám), protože máme v Česku vlastní vědmy. Aspoň můžeme porovnat, že zprávy se shodují (viz třeba Little Grandmother). Díky čtenářce za tip!

Dobrý den milý Orgonete. Musím Vás všechny pochválit za krásné články z kterých jsem nadšená. Když jsem tento týden natrefila na wáš web. Možná by vás zajímal článek jedné mé kamarádky, ezoteričky Tary, která je známá tím, že jí opravdu hodně vychází. V tomto článku a rozhovoru s ekonomem, píše o lidech, najítí způsobu jak jít do sebe, o transformaci vědomí i planety. O Americe a převzetí vlády Číny. O Mayském kalendáři o migraci národů a o lidech, kteří by měli myslet na budoucnost a neinvestovat do akcií, ale pozemků a chalup. Její článek vyšel již 5.9.2012, ale stále více a více se splňuje. Přeji všem Vám který hltají váš web, vše nejlepší, protože se shoduje s našimi prognozami. A věřte, bude líp, jen si to musíme všichni začít myslet, aby se to splnilo. Dáša 

http://www.horoskopyatajemno.cz/news/rozhovor-s-tarou-na-tema-budoucnost/

Rozhovor s Tarou na téma budoucnost
05.09.2012 10:54

Otázky kladl Dr. Ivan Wartenbergr

Ivan:
Taro, dobrý den, mám první otázku. Jste známá přes své vědomosti. Nechci být skeptikem, ale užíváte je i ve své praxi? Odpovíte mi?

Tara:
Hezký den! Plno lásky v něm! Úsměv na tváří, co tvůj den rozzáří! Ivaneeee, zlobíte mě hned první otázkou. Samozřejmě, že vám odpovím! Svými vědomostmi jsem hojně zásobovala lidi, kteří je potřebovali a máte pravdu, že na sebe jsem zapomínala. Ale od doby, kdy jsem objevila Akášu
neboli svou vnitřní knihu vědomostí, vím, že důležité je začít u sebe. A dát i sobě hodně lásky a řídit se svým vlastním vědomím. 

Ivan:
Co je to Akáša pro nezasvěcené, jste vyhlášená specialista na Akášu.

Tara:
Akáša..(chvíle zasnění). Ivane to je Vaše vlastní kronika, kterou si sebou nesete po své dlouhé minulé životy. Byla tu, je a bude. Je s Vámi stále a můžete do ní nahlížet kdykoliv. Je v ní vědomost celého vesmíru, síla planet, historie lidstva a i historie počátku světa. Je to něco úžasného a díky ní člověk vidí hluboko. Je tam spojení s anděli a energií. Najdete tam odpovědi na všechny otázky. Mnoho lidí neví, že z Akáši čerpali informace takové kapacity jako byl Albert Einstein, Nikola Tesla, Alfred Nobel, Maria Curie-Skłodowska a další a další významní lidé světa. Víte Ivane, díky Akáše z nás mohou být všichni Einsteinové.

Ivan:
Taro, k otázkám budoucnosti. Co se bude dít a na co si máme dát pozor!

Tara:
Ivánku.... je to jednoduché a prosté. Stačí se kolem sebe pozorně dívat a umět číst mezi řádky. Ale pokud jde o věštby, pak si držte klobouk. Začněme ekonomikou. Vím, že jste na ní specialista, tak Vás budu trochu dráždit a zajímá mne zda se mnou budete souhlasit.
Začneme Amerikou a dolarem. Nestabilní měnou. Vše se mění a na dolar se již nemůžeme spolehnout. Americký dolar, bude brzo historií. I když se to zdá nepravděpodobné, za rok či dva si povíme, kdo měl pravdu. Já trvám na nastolení nové měny, která se brzy přiblíží. Již nám a světu nebude vládnout Amerika, ale moc již koncem minulého roku pomalu převzala Čína. Ano, Čína. Slyšíte dobře Ivánku.
Čína je teď hlavní velmocí. Znamená to přerod i v bankovnictví, ekonomice a chodu nejenom Ameriky, ale celého světa. Vznikne nový obchodní systém světa a s tím se odvíjí i politika světa. 

Ivan:
To jsou silná slova Taro!, ale mohu potvrdit, že dle průzkumu se ukázalo, že z Evropy, Ameriky a Anglie, zmizelo všechno zlato, které bylo uloženo v bankách, jako rezerva. Místo toho bylo nahrazeno wolframovými solnými tyčemi. Taro znamená to pro nás něco co bychom měli vědět, udělat. 

Tara:
Ne Ivánku, s tímhle nejde nic, jen se na to můžeme připravit vědomostně. Díky Akáše vím, že nás čekají změny. Bohužel se můžeme jen přizpůsobit a přizpůsobování bude velké. 

Ivan:
Ještě něco nás může překvapit?

Tara:
Je toho spousta Ivánku a bude ještě více přibývat. Lidstvo čelí velkému skoku ve vývoji a transformace lidstva již začala tento rok. Není to nic neobvyklého, dělo se tak po staletí zpět. Mnozí lidé pochopí, že něco nového začíná a končí. Nemluvím teď o Mayském kalendáři, ale o transformaci lidstva a planety.
Ivánku teď prosím jedna otázka na Vás, abych lidem přiblížila, co tím myslím. Když máte doma špinavé umyvadlo, co s tím uděláte?

Ivan:
Nechápu sice jak to myslíte, ale umyji ho, to je přeci samozřejmé!

Tara:
Správně a právě nás čeká takovéto umytí taky. Představte si Zemi jako umyvadlo. Je špinavá, vysílená a děravá skrz naskrz. Co myslíte, že přijde, aby mohla být opět funkční? No přeci umytí! 

Ivan:
Myslíte potopu světa? Ta už tu přeci byla.

Tara:
Ne. Myslím tím celkovou očistu a nebude probíhat potopou světa, ale energiemi. Země se musí obrodit a bude to bolet právě některé z nás. Je to již vidět. Přibývá hurikánů, bouří, záplav, požárů. Ivane jsme před prahem, kdy se chystá i migrace národů. Evropa bude zaplavena Asií. 

Ivan:
To již jsme, když se podívám na vietnamské tržnice.

Tara:
Ivane, to je jen zlomek. Mluvím o ovlivnění ekonomiky, chodu Země apod. Mluvím o velkých změnách.
Které budou i klimatické, velkého rozsahu. Naše umístění nám dovolí tomu čelit snadněji, než ostatním státům. Proto by bylo dobré se připravit na ně. Ivane, sám jste mi před rozhovorem říkal o vaší konverzaci s jednou známou ekonomkou a co jste radili lidem. Váš rozhovor byl naprosto správný. Prosím, abyste pár vět řekl lidem na závěr. Lépe pochopí. Mě se to moc líbilo, protože všechny fakta odpovídají zkutečnosti. To mohu potvrdit.

Ivan:
Náš rozhovor byl o lidech a investicích v budoucím roce. Rada byla vůbec neinvestovat do ničeho!
Nemít penzijní připojištěni, protože opravdu není jistota, že vydrží a celé nezkolabuje. Nedejte na reklamy a hlásající tlampače, je to jen cesta do ničeho. Pokud tak si spořte do domácího trezorku.
Kdybych tohle vyslovil před deseti lety, kolegové ekonomové by mi utrhli hlavu. Ale teď jich stále více a více se mnou souhlasí. Taky jsme mluvili, když investovat, tak do pozemků, chalup, nemovitostí s pozemkem. Protože nám nastává doba, kdy opět budeme investovat do hospodaření. Tam je jistina, kde ušetříme a máme hodnotné Bio potraviny. Opět se na tom budou podílet celé rodiny. To znamená, že i rodiny to spojí. 

Tara:
Takže prostě řečeno. Svět je kulatý a opět jedeme na začátek. Pořídíme chalupy, zryjeme zahrádky, koupíme slepice a kozu, nějaké kachny a zasadíme své brambory a mrkev. Ve zkratce vracíme se i s vařením k našim babičkám, protože ty uměly ušetřit a věděly jak na to. Souhlasím, toto je celé co Vám chci dnes říci a za čím si také stojím.

Krásné dny Tara

Více zde: http://www.horoskopyatajemno.cz/news/rozhovor-s-tarou-na-tema-budoucnost/

36 komentářů:

  1. Je to fakt, že na tom hodně je. Když se teď podívám co se děje.

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych tak nějak všeobecně se dotknout toho, o čem Tara mluví.Ona o Akáše (o tom jsem ještě neslyšela,bohužel)já mluvím o duši.Už ten výraz "duše" mi lépe zapadá do českého slovníku.Ostatně,každý národ to něco uvnitř nás nazývá různými pojmy.Stále se však mluví o tomtéž. O duši,která je vševědoucí a dá se říci, že nic jí není nemožné.
    Ano,duše dokáže nahlédnout i do kratších,budoucích časových úseků.Jak jsem já poznala,pokud naši mysl zaujímá dění ve společnosti,nějaký významější časový okamžik,při vytržení (oddělení od těla) je jí vysvětlen význam či smysl dění.Vše,co se děje, ať dobré či zlé,je božím plánem a vše tedy má jasný cíl-budoucnost.Někdy se tomu říkají i kola osudu, někdy karmy..Tolik k tomu,co Tara nazývá Akáša a co v ní vlastně můžeme hledat.
    Je dobré také pochopit,že se nacházíme v časovém úseku, který Bible nazývá "Vládou Antikrista".Zlo,vše proti Bohu,Kristu upevnilo v našich časech pozici,kdo nekrade, nemá.Bible to jmenuje jednodušeji "na trůn usedne sám Antikrist".Bylo však řečeno a i já to tak nějak pociťuji,že UŽ jen dočastně. To znamená,jiná velmoc po pádu stávající už nebude.Přijdou jiné starosti.
    Každopádně, souhlas s investicemi do chalup a pozemků.Kdo může, ať to udělá co nejdříve.Hladová ekonomika člověku ve městě jíst nedá.To,co máme před sebou je smrt jednoho a zrození druhého.Takže, trpělivost a mnoho síly

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dan, určitě nastuduj Akášu, to je základ ...

      Vymazat
    2. Att:Orgonet 9:00
      Ano,zalistovala jsem.Četla jsem to už dávno, tak jsem zapoměla.Myslela jsem si, že půjde o ty čtyři živly, jak je to popisováno ve Védách(?).Přesto vše jsem ale nepochopila, odkud že to ta paní Tara čerpá vědění.Mám obavy, že paní Tara si toto učení špatně vyložila.Tím ale naprosto nechci snižovat její slova.Je to moudrá paní.A milá.Jistě si její články opět ráda přečtu, když je sem uveřejníte.Zdraví

      dan.

      Vymazat

  3. http://www.novinky.cz/ekonomika/285084-mirime-k-dalsi-katastrofalni-financni-krizi-varuji-americti-ekonomove.html

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý rozhovor, ale popravdě řečeno, o ekonomice a politickém vývoji světa nebudou rozhodovat žádní Číňané, ale temné elity mimozemského původu ze IV.dimenze. Již nyní se připravují na nový osev planety země, tahle planeta ale do roku 2050 se má zničit a to tak, že obyvatelstvo bude donuceno žít v podzemí. Nyní se budují podzemní města všude ve městě. Evropská unie dokonce všude po Evropě buduje podzemní města ale nyní se tvrdí, že jsou to vojenské bunkry.

    A co se týče České republiky, ani jedno město nebylo vykopáno. Tudíž s Čeksou republikou se moc nepočítá. Temné mimozemské entity nás chtějí porobit novému světovému řádu. Žádné zlaté časy nás nečekají.

    Zdraví Szeczukarz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když tomu věříš tak to zažiješ , kdo tomu nevěří bude žít lépe , tak je to jednoduché...

      http://barboraopelkova.blog.cz/1211/neni-cas-vyckavat-je-cas-konat

      Vymazat
  5. http://www.novinky.cz/ekonomika/285084-mirime-k-dalsi-katastrofalni-financni-krizi-varuji-americti-ekonomove.html

    OdpovědětVymazat
  6. Před časem jsem tohle říkala manželovi.Jsme početná rodina žijící ve městě.Ale máme zahradu za domem, pozemek na Vysočiné a chaloupku se zahrádkou.Myslím, že by nás to v případě nouze všechny uživilo.Lada

    OdpovědětVymazat
  7. povídání je to hezké, až na toho ajnštajna - byl to plagiátor, podvodník

    OdpovědětVymazat
  8. No, tak to nevím. Příkon energií totálně zasprejovali a dobře se tu zapouzdřili. Očista musí začít prostým vypnutím týhle planety z eletriky. 90 procent výroby el. energie jde na HAARPy a jiná svinstva, mak´jí to i na vysílačích mobilů a TV. Přes televizi se haarpujete hezky sami a dobrovolně. Proč myslíte, že jí převedli na digitál? Když je obraz spíš horší? Převádí tím hlavně podprahové sygnály na manipulaci veřejnosti. Hodně jim s tím pomáhá ta vesmírná rada.
    Jsem zvědav, na co se v lednu vymluvíte. Počkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle už hraničí spíše s duševní chorobou, je třeba se soustředit na sebe v rámci transformace , většina z vás hledá jen bubáky okolo vás , díváš se večer pod postel jestli tam nemáš ilumináta ??

      http://barboraopelkova.blog.cz/1211/neni-cas-vyckavat-je-cas-konat

      Vymazat
  9. Evropa bude zaplavena Asií. Takže prezidentské volby vyhraje Okamura :D, dá se na to někde vsadit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prezidentem bude žena....wědma

      Vymazat
    2. Okamura - to mi připomíná Timura a jeho partu. Timur byl válečník a dobyvatel Asie. Okamura bude asi jenom dobyvatel soukromých pozic pro asijsko-arabskou intifádu (vzpouru,rebelii) v Evropě :)))

      Vymazat
    3. prezidentem žena-wědma ? To by museli ET´s napřed nějakou naklonovat :)

      Vymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uYo5plmQWXM

    OdpovědětVymazat
  11. Kdo má chalupu a pozemek, má vyhráno jen z části. Protože ti, co nemají nic, nebudou mít ani co ztratit, když je krajem požene hlad, a budou rabovat ty, co něco mají (jídlo, vodu, teplo, suchou střechu nad hlavou). Takže ten, kdo má majetek (pozemky, nemovitosti, peníze, zásoby potravin) je bude muset logicky bránit se zbraní v ruce proti lůze vetřelců ! Sami poznáte, zda hlad, bídu a utrpení budete moci udržet na uzdě jen pravdou a láskou ! Lidi jsou jenom lidi, a taky se tak v případě nouze nebo ohrožení života budou chovat (viz zvířecí instinkt)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy znovu žasnu nad tím, jak neuváženě volíme svá slova.Ty vypovídají o našich myšlenkách. A naše myšlenky tvoří naši budoucnost.Opravdu si pro sebe a své drahé takovou budoucnost přejete?Možná si myslíte, že kdo veří v pravdu a lásku je odtržený od reality.Co když je to jinak?Co když právě díky těm, kteří tomu věřit nepřestali, neběhají všichni se zbraní v ruce?Kolem mně lásky přibývá.Vám přeji totéž. Madla

      Vymazat
    2. Pokud se budou dít změny, které se zde stále více a dosud jen verbálně proklamují, bude to signál pro jejich přijetí. V opačném případě když vidím, že se pode mnou propadá most, tak si budu podle vás říkat, že se nic divného neděje, a že se nemusím znepokojovat s tím, jak to dopadne ?! Pak se chováte jak ten pštros v poušti, když zahlédne blížícího se lva, strčí hlavu do písku, a tím je jeho problém vyřešen, nebezpečí odvráceno, lev tam prostě není ! Nebuďte ve všem tak naivní, a používejte i trochu zdravého úsudku ! Je sice známo, že blázni mají život o mnoho jednodušší než ostatní lidi, ale jenom proto se přece také nestanu bláznem !

      Vymazat
    3. Nejsem ani blázen, ani naivní snílek,, ani církevní fanatik.Vím ,co Zemi čeká a i to, co by čekalo nás. Nestrkám svoji hlavu nikam.Jen odmítám šíření myšlenek plných beznaděje.Miluju život a pokud se naplní předpovědi všech, co myslíte, že nastane? Madla

      Vymazat
    4. Stane se, co je Vesmírným architektem naprojektováno ! To nezmění ani nadšená idea, ani beznadějná skepse. Důležité je pochopit především to, že máme přijímat vše, co přijde, ať dobré či zlé, s otevřenou myslí a srdcem, a děkovat Stvořiteli za každou zkoušku, kterou pro nás uchystal. V tom tkví podstata naší přítomnosti zde na Zemi jako lidé, jiná není ! Zažívat zkušenosti a dělit se o ně či sdílet je s ostatními lidmi !

      Vymazat
    5. Jak to tak vypadá, vy milujete život jen v tomto těle, které dočasně máte, nebo jsou vaše obzory rozsáhlejší, multidimenzionální ? Pokud jen to první, pak tedy příliš život nemilujete.

      Vymazat
    6. Přijímám a respektuji čím jsem, kam a proč jsem posílán. Copak je vám postavení služebníka tak málo pochopitelné ?! Zkuste někdy týden nesloužit sobě, ale výhradně jiným třeba i cizím lidem. Pak možná pochopíte.

      Vymazat
  12. Kazdy si tvorime vlastni realitu....nenechte se vtahnout do strachu, Kryon o tom psal, ze muzeme zazivat klid, mir, dostatek jidla i uprostred chaosu, mluvil o mane, ktera padala nevericim izraelitum z nebes i o prane, kterou muzeme pouzit.
    Nebudte maloverni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, co se bude dít, a přiměřeně tomu se zařídíme. Čekat na něco "5 minut po dvanácté" můžou opravdu jen hloupí a naivní lidé. Ona totiž duchovnost, vědění, předvídavost a prozření nemají nic společného s hloupostí, naivitou, ustrašeností a pasivitou. To je třeba si uvědomit v prvním sledu. Až pak mohou následovat další kroky ! Jedno je více než jisté : nikdo za nás nic neudělá, nevyřeší.Vše musíme provést vlastní myslí, intuicí a silami !

      Vymazat
    2. A co myslíte, že si myslím já?Necítím se být hloupá ani naivní.Tak jako každý z nás jsem tu sama za sebe, Madla

      Vymazat
    3. A co si myslíte že si myslím já?Nejsem hloupá, ustrašená ani naivní ani pasivní.Opravdu za náa nikdo nic neudělá.Jsme tady každý sám za sebe.Ale dost lidí je tady také pro druhé.Aby se o ně postarali ,jak nejlépe budou moci v každé situaci.Madla

      Vymazat
    4. Však jsem také nikoho nejmenoval, byl to obecný názor. Že ale vždycky na obecné názory někdo dotčeně vztahovačně zakejhá, to už není můj problém :)

      Vymazat
    5. NIc o sobě nevíte a slova jsou jen slova. Ale ubližují častěji než zbraně.V

      Vymazat
    6. Slova "ubližují" jen hloupým, vztahovačným a ješitným lidem. Ostatní mají nad nimi kontrolu a nadhled, a "neštětí" se pro každé utroušené slovíčko ! Kdo se bojí slova jako zbraně, bude jimi také zraňován. Vše leží výhradně "v hlavách" lidí, jaká bude jejich realita : na co se pojí, to taky k sobě přivolají !

      Vymazat
  13. SLOVA UBLIŽUJÍ VŠEM. MYSLÍM TA ZLÁ,NELASKAVÁ A PONIŽUJÍCÍ SLOVA.NÁHODOU JSEM SE TU OCITL A NENÍ MI TO PŘÍJEMNÉ.MIMOŇ

    OdpovědětVymazat
  14. Trocha z historie prvych chudobnych filozofov
    ,,QUI GLADIV FERIT ,GLADIV PERIT ,, ten kto zdvihne mec prvy od meca zahynie
    ,, IMPERARE SIBI MAXIMUM ,IMPERIUM EST ,, vladnut sebe je najvyssia vlast
    ,, MULTOS TIMERE DEBET QUEM MULTI TIMEUT ,, ten koho sa mnohi boja je dlznuy bat sa mnohich
    ,, LUPUS PILUM MUTAT ,NON MENTEM ,, vlk meni vlast a nie povahu
    ,, FORTES FORTUNA IUVAT ,, smelym pomaha sudba
    ,, GLADIATOR IN ARENA CAPIT CONSILIUM ,, gladiator prijima riesenie az na arene
    ,, HEU QAM EST TIMENDUS QUI MORI TUTUS PUTAT ,, je strasny ten ,kto za blaho pocita smrt

    UWIT



    OdpovědětVymazat
  15. ADMINI koho alebo coho sa bojite Strach Vas znici
    Caf

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.