17. listopadu 2012

Umělé nebe: vlnění do kruhových výsečí

Ahoj Orgonete,

posílám animaci sejmutou z AKS Klínovec z 15.11.2012. Je to trochu neuměle sestříháno, ale to podstatné tam je dobře vidět. Dále pak satelitní snímky z družice NOAA z následujícího dne. Rozvlnkovaná nízká oblačnost svědčí opět o umělém zásahu (nevím, jaký přírodní jev by toto mohl vytvořit). Dle směru a tvaru vlnění do kruhových výsečí to vypadá, že je to způsobeno silným vyzařováním údajně meteorologických radarů. Odpovídá tomu i geografická poloha středů vlnění. Pouštějí to teď naplno, aby udrželi inverzní oblačnost a shora to doplňují chemickou přikrývkou, aby to slunce tak rychle neodpařilo. Každou noc slyším intenzivní nízkofrekvenční vibrace s měnícími se harmonickými kmitočty. Je to tak nepříjemně, že mě to vždy probudí. Tyto zvuky slyším už minimálně dva roky a dlouho mi to nikdo nevěřil, ale v poslední době to vnímá stále více lidí. Je to jako ultrahluboký zvuk nějakého elektromotoru a jsem si jist, že to není žádný zvuk v domě neboť to slyším, a nejen já, na různých místech, kdekoli spím, ať už je to ve městě nebo na venkově na samotě, prostě všude. Pocitově to zní, jako by vám to vycházelo z hlavy. Nevím, co je zdrojem, ale většinou je to právě tehdy, když je oblačnost takto rozvlnkovaná. Může to být i psychologický útok přes antény mobilů, ale také zvyšující se frekvence energie z vesmíru nebo rezonance Země. Těžko říct. Vnímám to ale velmi negativně, tak si myslím, že je to výtvorem "člověka" .

Guess

P. S. Orgonet: Pro nově příchozí: tyto snímky jsou z družic NOAA, a můžete je sledovat zde: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html

Animace je ze snímků: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/












23 komentářů:

  1. Guess... Presne to iste počujem aj ja...asi 700 m
    vzdušnou čiarou je Malý Javorník aj z radarom..To hučanie v ušiach som mal aj minulý rok pri ich umelej inverzii...Že by náhoda a vždy na jeseň? Preventívne som bol aj u odborníka "ORL" nič závažne nezistil ale keď som odchádzal z jeho ordinácie tak mi povedal,že to hučanie počuje aj on.Ako náhle sa ocitne mimo dosahu tak to prestane.Bol dosť prekvapený keď som mu povedal o radare M.Javorník

    Prajem pekný víkend aj keď bude zahmlený.MS.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. RADAR MALÝ JAVORNÍK JE AKTIVNÍ.

      Meteo djed u Bratislavy jede naplno, Kojšovská hoľa na východním Slovensku momentálně čerstvě neaktivní, proto jsou vždy ještě nějaký čas po deaktivaci údaje z radaru nedostupné.Přejímání údajů z radarů je bez souhlasu SHMÚ porušením zákonů, proto je lepší tyto informace šířit prostým textem.

      Radar Malý Javorník momentálně cíleně ovlivní počasí zejména na SZ Maďarska.To se zřejmě znelíbilo vypovězením GMO americké korporace Monsanto.Jeho dosah na území Slovenska končí zhruba oblastí měst Liptovský Mikuláš a Rimavská Sobota.Jakákoliv radarová aktivita pod 1000m, zejména pod inverzní oblačností má zvýšený vliv a zdravotní rizika pro imunitu a obranyschopnost organismu.

      České radary Brdy, Skalky ani Sokolnice nejsou aktivní.SZ proudění je dostačující pro modifikaci počasí na JV Evropy z klasického německého trojúhelníku Hamburk-Kiel-Bremerhaven.Nic nového.V současnosti je aktivní již jen radar Bremerhaven, Kiel a Hamburk jsou již OFF.Může následovat protrhání oblačnosti, ovšem nikoliv octem, nýbrž postupnou deaktivací neměckých radarů.Ocet neublíží ani tlačence, natož syntetické oblačnosti.Naivita není na místě.Rozsah českých radarů:kružnice o poloměru 256 km, výška cca 1500m, u slovenských je to cca 100/1000.

      Vymazat

  2. HAVÁRIE LETOUNU CHEMTRAILS.16.11.BRATISLAVA.
    Letoun Airbus A300B4-203(F),reg.EI-EAC.Porucha přední podvozkové nohy.

    Let firmy AIR CONTRACTORS(Dublin,IRL),z ABR(Aberdeen,USA)do ZG(Zürich, SWISS)s mezipřistáním v LEJ(Leipzig,GER)a BTS(Bratislava).Stroj v barvach DHL(Centrála DHL pro GER:Leipzig).

    AIR CONTRACTORS je členem ASL AVIATION GROUP geoingeneering a chemtrails i contrails(aplikace loďstvem)se ve své 40 leté historii zabývá již 35 let(r.z.1972).

    Dnes užívá heslo SURE,WE CAN(JISTĚ,ŽE MŮŽEME)-vylepšená verze známého YES,WE CAN(ANO,MY MŮŽEME).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde to bereš? Napiš více, to by nás zajímalo!
      Díky, Orgonet.

      Vymazat
    2. Ozvu se Orgonete.
      Především drž své stránky.Jsou svého druhu jediné a asi zatím nejlepší z podobných z celého světa.Drž se, většina informací z tohoto webu je zcela zásadní.Ani to také spousta lidí ale bohužel stále ještě vůbec netuší a hlavně si ty správné neumí nalézt.
      Ale ono se to rozjede.

      X1

      Vymazat
    3. Výtečné hodnocení X1 ! Také s Tvým hodnocením naprosto souhlasím ! Proto musíme Orgoneta chránit, podporovat jej a pomáhat mu ! Také cítím, že Orgonet má zvláštní poslání - možná pro celý svět !

      Vymazat
  3. prosim te ,muzes sem dat link aby sem mohl i ja se pozret na Slovensko ako to u nas vypada ?
    ja sem nasel jedine tohle
    http://www.sat24.com/en/eu?ir=true
    ale tam nic neni videt :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html
      http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/

      Vymazat
  4. Hezky je to vidět na sat24, vypadáto, jako by určitá místa byla vylita betonem http://www.sat24.com/en/eu. Ta místa jsou konstantní, ostatní oblačnost je vidět v pohybu. Je asi třeba nám zaclonit slunce.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten zvuk si popsal úplně přesně, také to registruju dva roky a za poslední rok, kdy čtu orgonet, mám stejný postřeh-ten zvuk zní, když máme nad hlavou deku, nebo když tvoří deku a zaoctuju do toho-když pak zazní tenhle zvuk, tak mi nasunou rychle oblačnost do toho vyoctovaného prostoru.
    Kolem mě ten zvuk lidé buď nevnímají nebo tomu nevěnují pozornost,řeknou: hm-asi někde jede vlak.Ale cítí se ten den znavení,vygumovaní, podráždění, nebo je bolí hlava.
    Když jsem se o tom zvuku před 2roky zmínila před paní, která dělá kineziologii, tak poznamenala, že za ní chodí víc a víc lidí, kteří už jsou na psychofarmakách a že to také popisují-jak je ten zvuk irituje a mají pocit, že nezvládnou fungovat..( a Mudr. jim na to dá prášek:-(, aby se zařadili otupeni zpět do stáda)
    Jsem ráda, když tu čtu tvůj komentář, že se s někým konečně na svém pozorování shodnu:-)
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já mám stejný problém už rok a půl. Ze začátku to hučení bylo velice nepříjemné a intenzivní. A jak píšete je to slyšet kdekoliv. Ať jste ve městě nebo na úplné samotě v lese. Také nevím co to způsobuje a zajímalo by mě to. V poslední době je to zase víc a víc slyšet a nejen v noci. Vnímám to celý den.Znám pár lidí, kteří to také slyší. Jen nikdo neví co to způsobuje. Teď už jsem si na to zvykla tak už to není tak nepříjemné jako za začátku.

    OdpovědětVymazat
  7. Je zajímavé ale že když je tokovéto počasí , tak mě dost bolí hlava , asi to dělá ten hluk , ale já ho neslyšim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také v téhle umělé podzimní inverzi vždy po ránu pobolívá hlava.

      Vymazat
  8. Pokud vím, tak radary podobné EISCATům jsou v ČR v Brdech (hora Praha), na Moravě (Skalky a Sokolnice u Brna) a jeden je také někde u Chlumce nad Cidlinou. Zajímavé je také něco jako harpové pole na způsob "čínských tištěných spojů" ve vojenském prostoru Boletice v jižních Čechách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den.Může prosím uvést lokaci gps těch věcí ve VVP Boletice.Třeba na mapy.cz .Děkuji

      Vymazat
  9. Tak se konečně potvrdilo, že klimamanipulace mohou způsobovat i ty podivné na výšku obdélníkové "panelové reproduktory", co jsou instalovány po třech nebo čtyřech do kruhu (i vněkolika patrech nad sebou) na mnoha stožárech mobilních operátorů, TV anténách nebo stožárech, kde jsou výhradně jen tyto přístroje. Když jsem to tak pozoroval ve svém okolí, zhrozil jsem se, kolik je toho naistalováno na všech možných i nemožných místech. Je to promyšlená propracovaná síť, proto JIM tak bezvadně funguje. A zdá se, že ji dále doplňují a zahušťují !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem před časem pozorovala, kde všude ty "vysílače" mají. Na veřejných budovách, školách, na panelácích. A ta hustota, třeba i po 20 - 30 metrech! To nejsou vysílače pro mobily, vždyť i dříve bylo pokrytí ve městě i volné krajině.

      Anna

      Vymazat
    2. tak tak dobře máš odpozorováno. Některé typy jsou dokonce různě maskovány takže si jich člověk hned napoprvé nevšimne už jsem viděl že byly přiloženy i k solárním panelům na střechách takže si mohl pozorovatel myslet že patří k tomu solárku

      Vymazat
  10. dekuji za odpoved :)
    kouknete na tohle http://www.radareu.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Začínám si připadat, jako ve filmu "Elysejská pole".


    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Hučení jako když jede venku to oranžové auto co vysává bordel z krajnice.Opět se to vrací a je to v hlavě.Zřejmě projev zvíšenou frekvencí země a celé galaxie.Ten bordel z chemtrails to odráží a zesiluje jako když se zavřete do skříně a začnete hučet.Do toho radary rozechvívaj ty kovy v oblačnosti co na nás sypou.Byl jsem na vojně u radarů na sledování letadel a když se to pustilo tak nám bzučely i plechové skřínky v šatně a na plotě skákaly jiskry,jak se vždy paprsek přehnal budovou,ale tohle hučení je jiné,s tim radary nemaj nic společného.Denis z Pardubic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co by to jako bylo, když ne účinky radarů, haarpů, eiscatů apod. ? Stále se tu ještě neprobírá téma diverzních a bojových satelitů na oběžné dráze Země a kosmických válečných plošin Kosmosfér a robotických bojových satelitů Zvězdočka. Údajně ruského původu ! Ty mohou mít "na svědomí" možná i polovinu i více uměle vytvořených klimaudálostí ve světě, než jsme schopni připustit !

      Vymazat
    2. Zatímco američané soustředili svůj kosmický výzkum na Měsíc a další planety Sluneční soustavy, Rusové se soustředili na kosmický výzkum a ovládnutí orbity Země. Ruský program se časem ukázal jako prozíravější než ten americký. A američané tím ztratili před Rusy náskok. Dokazuje to mimo jiné i existence bývalých orbitálních stanic Sojuz-Saljut a jejich současný následovník stanice ISS. Američané zde nic podobného nemají, a ani zřejmě mít nebudou, poněvadž Rusové zde nabyli časem takové převahy, že by to američanům ani nedovolili. Sestřel dvou amerických raketoplánů byl myslím dostatečným varováním ! Proto mohla vzniknout vesmírná stanice jen na mezinárodní úrovni, pokud američané chtěli do tohoto projektu vstoupit. A tím se stala již zmíněná ISS. Je to ovšem jediné místo na orbitě Země, kde mohou mít američané stálou vesmírnou posádku. Rusové zde mají navíc před světovou veřejností utajovanou flotilu kosmických plošin zvaných Kosmosféry (pro představu asi něco jako bylo použito ve filmu "Svět zítřka"), které se ISS nejenom vyrovnají, ale v mnohém ji i předčí ! Existuje proto jisté podezření, že některé ničivé klimaudálosti na Zemi mohou mít "na svědomí" právě tyto Kosmosféry !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.