5. února 2013

Počet vláken v lidské DNA se zvyšuje

Ahoj Orgonete,

víceméně náhodně jsem objevil kratičký článeček o tom že 
"... čtyřvláknová DNA byla teď detekována i přímo v lidském genomu..."
Viz více na

Okamžitě se mi to spojilo s informacemi že v průběhu při transformaci se bude postupně zvyšovat počet vláken v lidské DNA ze 2 až na 12.

Jinak tvůj web je jeden z mých nejoblíbenějších, pročítám jej minimálně 1x denně.  Přeju ti hodně síly, abys ho mohl ještě dlouho vést.

S pozdravem E.

Orgonet: Díky za odkaz i za přání!

DNA: Dvě vlákna jsou málo

http://www.scienceworld.cz/neziva-priroda/dve-vlakna-jsou-malo/
Chemie | 04.02.2013

V laboratoři lze udělat leccos a už asi před 10 lety se ve zkumavce podařilo vytvořit i DNA smotanou tak, že její šroubovice se skládala ne z obvyklých dvou, ale ze 4 řetězců. Nejde ale jen o kuriozitu, možná se zde nabízí prostředek proti rakovině.





Novinkou je, že čtyřvláknová DNA byla teď detekována i přímo v lidském genomu. Tuto podobu prý na sebe kusy molekuly berou hlavně tam, kde mezi bázemi převládá guanin. S snovým zjištěním přišel tým z Cambridge Research Institute, v jehož čele stála Giulia Biffi, příslušný článek byl publikován v Nature Chemistry.

Nejde asi zdaleka jen o kuriozitu, protože podobné struktury byly identifikovány v nádorových buňkách. Nejsou pro ně sice zcela specifické, ale obecně se čtyřřetězcová molekula vyskytuje v buňkách procházejících rychlým dělením, což zvyšuje i pravděpodobnost, že půjde o buňku nádorovou. Tudíž se nabízí i možnost, že by léky specificky interagovaly právě s čtyřřetězcovými molekulami DNA, a bránily tak rakovinným buňkám v jejich replikaci.

Zdroj: Phys.org




5 komentářů:

  1. Týmy lékařů a vědců Kalifornské univerzity v Los Angeles zjistili, že některé děti vlastní výjimečné vzorce replikační DNA, a to 24 aktivních kodónů. Tři fungují jako stop-start kódy podobně jako v počítači, ostatní zůstávají neaktivní. Tvrdí, že děti s 24 aktivními kodóny oproti běžným dvaceti vykazují výjimečnou odolnost vůči nemocem. Zdá se, že jsou imunní úplně vůči všemu. Děti, které se už rodí s touto strukturou DNA, nejsou ještě schopny užívat své schopnosti. Tyto děti nazýváme v současné době autisty. Další vědci přišli na to, že se rodí novorozenci se 3 fyzickými vlákny DNA. Dále se rodí novorozenci, kteří se narodili matkám, které mají syndrom HIV. Tím, že se tito novorozenci narodili se spojenými 24 kodóny, jsou vůči viru HIV imunní.
    Potenciální DNA obsahuje zakódování mnoha latentních schopností, na které jsme zapomněli a zanechali v rozích kapes našeho podvědomí (proces byl nazván termínem "podvědomé založení") až do chvíle, kdy jsme vědomě připraveni je znovu aktivovat. Tento druh frekvence nevyhnutelně proměňuje nejenom nás, ale celý svět do stavu harmonie, který je paradoxně v samém jádru toho, kým a čím jsme kdy byli a kým nyní jsme....
    více zde:http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10032
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  2. Nebudu se pokoušet o žádné odborné výklady, protože co o DNA vím, je pouze to, co je obecně na Netu k přečtení .Takže bych ničím nepřekvapila.
    Ale co taková pohádka o Třech sudičkách? Znáte ji ? Tři přadleny tkaly a tkaly, až měly za ta léta "deformace" na rtu, palci a noze.Pro úplnost oživení této slovanské pohádky je dobré mrknout do wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Sudička
    Pak tu máme mnohými zatracované podání z Bible.Starý zákon. O tom, kterak se Jákob dostal po žebříčku až do nebe.K andělům.
    A také je méně známá pohádka o Hansově fazoli, kterou je třeba dobře a trpělivě podlévat, aby rostla až do nebe a on se dostal ke své Gretel.
    Princezna ve třech sudičkách se měla stát princovou chotí, až bude vše upředeno.
    ...a zcela jinde bylo kdysi dávno napsáno: "Na konci časů se vědomost lidí velmi rozšíří a vše bude pochopeno". Je dobré se zeptat: Kdybychom se snažili člověku, žijícího počátkem našeho letopočtu vysvětlit, že mimo maso, krev a kosti je v těle daleko víc, ba dokonce je v něm "kniha" životů, DNA, pochopil by to ? Jistěže ne. Stejně jako starší generace není schopná pochopit počítače.Čím starší člověk, tím hůře chápe dnešní technologii. Tedy čím více v čase zpět, tím hůře bychom nacházeli slova ,která by člověk "pojmul" a zároveň zachoval generaci příští.
    Takže v konečném důsledku, my jsme ti, kteří již pohádky předávat nemusejí a my jsme ti, kterým bylo to vše určeno .DNA je velmi "mladý" objev. A přesto už nyní, po dvou desetiletí výzkumu nám začíná být jasné, že pochopení knihy života leží člověku na dosah.

    Jinak velmi děkuji za zajímavý článek.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, takže nás budou strašit rakovinou, abychom se dobrovolně vzdali vývoje...zase chytře vymyšlené. rakovina je zřejmě plíseň, viz Dr. Simoncini, očkují ji už miminkům, kdyby ji náhodou ještě neměly, protože bakterie se pěstují na rakovinných buňkách, protože rychle rostou, je to časovaná bomba, jakmile se organismus oslabí stresem, a toho taky vyrábějí dost a dost, tak se to rozjede. Ach..ach..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není třeba řešit smrt, ta nás stejně čeká všechny :-) je úplně jedno jak technicky zemřu, jestli mě popráškuje chemtrailák, usmrtí doktor při vakcinaci nebo karcinogen v GM potravinách...Myslím, že je důležitější hezký pocit smysluplnosti během života a nakonec i v ten den smrti. Potom ta smrt nemůže přece být tak hrozná... :-))

      Vymazat
    2. Jak řekl jeden velký prozaik : smrt není hrozná, hrozné je jen umírání !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.