4. února 2013

Nenažranost europoslanců


Díky čtenáři za zprávu (:-)))

  Vážení a milí přátelé. Připravím Vás jen o par minut Vašeho času. Dvojitým poklepaním na připojeny odkaz se rázem dostanete do světa ve kterém  nebudete věřit vlastním očím a uším. Budete mít možnost chvíli sledovat  práci akreditovaného novináře ze Spolkové republiky Německo v  parlamentu EU.Tento parlament je tvůrce právních norem a předpisů, které mají řídit a usměrňovat náš život ve sjednocené Evropě. O to víc je to, co uvidíte,karikaturou teto instituce. Nevsedni dokument, který zcela jistě neodvysílají české televize,  je opatřen českými titulky. Přeji Vám všem pevné nervy a současně Vás prosím, abyste odkaz rozeslali na co nejvíce adres,aby to vidělo co nejvíce lidi (než bude tento odkaz smazán).
 
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55



P. S. Orgonet: Nesmažou to, není to nové, už to tu někde máme, ale rádi se podíváme znovu ...

21 komentářů:

  1. Díky za zveřejnění této krásné ukázky, kde končí naše dary pro EU. Je čas to zabalit a žít si jen na našem "písečku", jestli se z těch ... dostaneme. Příjemný den všem.
    Honza J.

    OdpovědětVymazat
  2. Nenazrane svine co ktomu viac povedat

    OdpovědětVymazat
  3. Krása nebeská pod kontrolou a vlastně byla a co, bylo nebylo. A na značky, korektně a jemně s hnojem a běda poudat smrdí, smrdí, smrdí.

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna před hodinou jeli noví soudruzi s fnukajícími policejními vozy po hlavní ucpané tepně hlava nehlava...jako tehdy,kdy Jakeš závodil se Štrougalem,kdo bude dříve z Kijevské brigády--UV KSČ na pražský Hrad...NIC NOVÉHO vašnosti...a co na to Zlaté Světlo?http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/6370783:BlogPost:180248?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
  5. Nu já kdybych byl jedním z těch europoslanců, pak bych se tam taky chodil zapisovat. Ale pak bych takto vydělané peníze z morálních důvodů věnoval na nějakou charitu, nebo snad dokonce ještě lépe na změnu zákona k potření té neplechy...

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo tak to je všude bohužel ale myslet si že nás jich zbaví mimozemštané nebo nějaké dobro vesmíru je pěkná blbost upřímně na světe se děly celé věky zvěrstva a nikdo nikdy a taky nic nezasáhlo a jak se říká silnější pes mrdá tak zhruba to v životě je. Tyhle lidi co vedou EU atp. se musí zlikvidovat silou a ne meditací nezlobte se na mě je to můj názor ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja už som to prestal riešiť zbytočne len nervy a negativitu priťahujem na seba. Aj na nich raz dôjde preto sa nebudem rozčuľovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, Boží mlýny melou spolehlivě a stále, a kdo se mezi jeho kola dostane, toho zdrtí na prach !

      Vymazat
  8. Dejte to na uluzto.cz a podobné servery. Ať se koukne co nejvíc lidí :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vždycky jak někde na internetu vidím takové zprávy tohoto tipu si vyberu ze dvou možností.
    1) Buď zareaguji na tuto zprávu a ponořím se do nižších vibrací a odkloním se od Boha nebo
    2) Igoruji tuto zprávu a budu ponořený ve vyšších vibracích a zároveň budu u Boha.

    Lidstvo, které se odklonilo samo dobrovolně od Boha mají tentýž aspekt bytí jako samotný Lucifer. Negativním zprávám tedy nebudu věnovat ani miligram subkvantové energie protože chci žít spokojený a v radosti.

    Milý Orgo-nete měl byses v rámci vzestupu lidstva do vyšších vibrací měl ( doporučeně ) pokud možno vystříhávat z těchto negací, které nevedou k Bohu ale k Luciferu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omezenci chtějí omezence, bez toho aby věděli v čem se pohybují a to určitě boží záměr tedy nebude. A navíc ignorování zla není cesta k dokonalosti.

      Vymazat
    2. A kdo potom tyto věci podle Vás bude řešit? Kdyby to všichni ignorovali, byli bychom v "tom" až po uši, že bychom se ani nehli. A ne, že bychom už nebyli ;) Jinak souhlasím s tím, že by se člověk nad takovýmito věcmi neměl ponořit do deprese a skepse. Mělo by to být v podvědomí lidí, aby se mohla najít cesta.
      Hezký den. Honza J.

      Vymazat
    3. Hele já vám něco řeknu, viz Anonymní4. února 2013 19:51 a Anonymní4. února 2013 20:19

      Zapoměli jste na přísloví " Energie plyne, kam ji zájem kyne, na co se zaměříš to roste, pozoruješ-li něco a dáš do toho sílu a energii, tak se to zmocní, ".

      Proto jsem se rozhodl nezaměřovat se na negativní energie, ale jen na pozitivní energie. Svýma radostnýma myšlenkama si tvořím úžasný přítomný okamžik. Tyhle ty zprávy nás mají posunout do starého vnímání světa, do nižších vibracích.

      Lidi, kteří se zavčas nevzpamatují, budou ostrouháni.

      Vymazat
    4. Krásné přísloví, které ovšem neznám a neřídím se jí. Zůstanu u svého nohama pevně na zemi. Moje zvědavost pro tyhle všechny věci kolem nás, které se otvírají, je strašně velká. Vím, že je zde hodně lidí, kteří se na toto otáčejí a já jejich názor respektuji. Ale určitě se nebráním pozitivním představám budoucnosti. Věřím, že bude lepší než současnost, ikdyž netuším, jestli u toho budu. Mějte příjemný den. Honza J.

      Vymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=SPxGXheDTas
    není to sice moc hapy a je to určitě diktát mého ega:-)
    A Vám uniká pod hapy pláštíkem pravda:-) L.A.:-))))

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7c3ouG8ArUU#!

    OdpovědětVymazat
  12. ..no a....myslí si snad ještě někdo, že lumpárny a zlodějny se dějí pouze u nás ve vládě ? Ne, krást ve velkém se naučili už všichni tito elitáři. A pokud nekradou, tak je to s velkou pravděpodobností proto, že se ještě nenaučili jak na to. A stále zůstává nezodpovězená otázka: Kdy a kdo tohle vše zastaví ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  13. ..no a....myslí si snad ještě někdo, že lumpárny a zlodějny se dějí pouze u nás ve vládě ? Ne, krást ve velkém se naučili už všichni tito elitáři. A pokud nekradou, tak je to s velkou pravděpodobností proto, že se ještě nenaučili jak na to. A stále zůstává nezodpovězená otázka: Kdy a kdo tohle vše zastaví ?

    dan.
    ___________
    Budou to sami lidé a kdo to nikdo neví..bohužel je podle mne demagogie myslet si, že se už několik desetiletí zbrojí a zbrojí jen abycho pak všichni spokojeně žili v míru..tím jsem možná nastínil jak se tu jednou VŠE zastaví :) Každopádně k videu, už je dost staré, myslím si, že už i neaktuální vzhledem k nějakým reakcím či novelám - tato reportáž byla svého času poměřně široce probírána, tudíž nějaké obavy ze smazání jsou asi až moc paranoiní..Ano, souhlasím, nekouká se ne to pěkně, ale tohle se prostě děje, někdo nad tím mávne rukou hned, někdo na to zapomene po čase, někdo z toho bude špatný a zapšklý celý život, ale stejně s tím nikdo nic neudělá, asi jako s naší politickou scénou, či lidskou hloupostí :) Takhle to prostě želbohu je a bude a ačkoliv to nikdo nepřizná, spousta kritiků by dělala to samé..tímto se tohoto jednání nezastávám, jen poukazuji na fakt, že se stále tluče prázná sláma a horší je, že se dějí daleko smutnější věci na světě, na ty bychom se jako lidé měli zaměřit jako první, ne na ouředníčky co si mastí kapsy, ti bohužel nesedí jen v Bruselu :( hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, nemohu si pomoci, ale to video zmizlo, prostě ho nevidím asi jsem paraniik nebo nevidím. S pozdravem JirDa

      Vymazat
  14. Vyspelost je v tom ze se z nevedomosti nestrka hlava do pisku,ale z vedomosti vsech negaci si zachovat zdravy optimismus .

    OdpovědětVymazat
  15. Je to obludné hnusné co dělají ale co stím muže dělat obyčejný člověk.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.