7. února 2013

Žena na správném místě

 Od čtenáře. Trochu bulváru neuškodí (:-)))









18 komentářů:

  1. Šikovná holka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To už týden lítá po netu jako Nesmrtelná teta

    OdpovědětVymazat
  3. No jo, to víme dávno, že Rákosníček, Křemílek a Vochomůrka jsou ilumináti, co proklouznou každým režimem ... :-)

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
  4. O hercích si myslím,že jsou to jen přeplacení komedianti z našich daní,ale paní Bohdalovou řadím k těm lepším z nich.A ty fotky si pořádně prohlédněte,při jakých akcích byly pořízeny.
    S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jo,ta ženská v tom umí chodit,co?

    OdpovědětVymazat
  6. před 150 lety byla kočovná šmíra občas diváky zmlácena,když se jim divadelní kus nevydařil.Až slovutný Holywood a jeho levicující odborové svazy zvedly šmiru na piedestal a dopřály jim podíl na zisku. Po letech se ze šmíry staly zhýčkané arogantní potvory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promiň ale zemřeš hloupej ..takové fotky můžeš udělat s kýmkoliv , ať je to sportovec nebo umělec, vědec

      Vymazat
  7. a co na herce,herky,bývalý herec?http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Jandak-Je-mi-na-bliti-z-tech-umelcu-proti-Zemanovi-Byli-jako-ordneri-262040

    OdpovědětVymazat
  8. na závěr velmi příznačná básen http://www.blisty.cz/art/67408.html

    OdpovědětVymazat
  9. aktuálně zajímavé http://www.zvedavec.org/kultura/2013/02/5341-jak-se-chodi-ke-krizku.htm

    OdpovědětVymazat
  10. Berme to pozitivně! Holt má široký srdce. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Doba po převratu se vyznačuje komickým rysem,
    kdy se z komediantů stávají "politici"
    (Bohu žel i prezidenti!) a z politiků komedianti ..
    :-)

    martlu

    OdpovědětVymazat
  12. Aspoň vidno, že teta Jiřinka je s každým"zadobre"

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych se na to nedíval tak přísně ideologicky. Bez jakýchkoli negativních konotací umělci často žijí v jiné realitě a jsou tak trochu jako malé děti - bezelstní a tedy zneužitelní... Dítě když je malé, tak má také rádo ty a ty a tamty strýce i tety a neřeší co jsou zač... Kdejaký politik se jim vloudí ze své pozice moci do přízně... nechá se s nimi fotit, aby si přihřál na jejich popularitě svou polívčičku... Navíc jsou zde jisté tlaky. Manažer umělce něco nařídí... jsou zde různé smlouvy s různými agenturami... kdysi to bylo i tak, že umělec měl nůž na krku - buď dělat milované umění a být poplatný režimu nebo nic, případně i nějaký ten gulag... Já myslím, že jen morální titáni by šli jinou cestou. Od umělce ale nečekám, že bude morálním titánem i když by to Země žádala...

    OdpovědětVymazat
  14. Spíše je silně hrabivá na peníze, na akci pro děti kde jí platili za půl hoďky 40 tisíc, přišla a po 20 minutách byla pryč. Hrabe jako naši poslanci, vrána k vráně sedá. Proč když má tak dobré srdce dnes nedělá akce pro děti ZDARMA. Proč jí musí platit organizace, které jsou neziskové. Přeci pro takové události to každý člověk udělá zdarma a neřekne si 40.tisíc jinak nepříjdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dojalo, když jsem si přečetla na Novinkách, že její dcera Simona Stašová odmítla roli v seriálu Ulice. Tato role byla honorovaná 300 tisíc měsíčně, ale ona ji odmítla kvůli tomu, že již nestíhá, protože má příliš mnoho práce jinde.

      V době, kdy vystudovaní mladí inženýři nemohou zavadit o pořádnou práci a pokud zavadí, tak je jim nabídnuta směšná mzda- tak herci v TV si rozdávají přemrštěné honoráře za trapné a ubohé seriály, na které se nedá dívat. Divný to svět ten mafiánský kapitalismus.

      Vymazat
  15. No, je narozená v Býku a ty jsou na peníze. Já osobně si přiznávám,že jí závídím dobrej žaludek. Na rovinu ..... já ale zas dělám jiný blbiny kvůli penězům. Třeba chodím do práce,co mě zas až tak nebaví. Uznejte,že mít takhle na jedné stránce pět minut slávy s každým prezidentem, to se povede málokomu :-) Marie

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.youtube.com/watch?v=WSi5-E-o0cE&feature=em-uploademail

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.