6. února 2013

Éterity - vyšší třída orgonitu

Ahoj,

dovolujem si ta oslovit s otazkou, ci by sme sa vedeli dohodnut na umiestneni nasej reklamy na Tvojej stranke. Necely rok dozadu som sa radil s Tebou ohladom orgonitov, od vtedy sa vela zmenilo, zorientoval som sa v oblasti a preto ta teraz oslovujem.

Na uvod nieco o mne, resp. o "nas". Od oktobra 2010 ma nieco intenzivne  pohana vpred (aj ked nie je kam ist), citam rozne knizky (oblubeneho mam tiez okrem inych Eckharta) sledujem internet a v poslednej dobe vlastne uz len dve stranky - orgonet a osud, kde som predplatitelom. A aj sa niekedy cudujem, ako je tvoja stranka napriek tomu, ze je zadarmo, prinosna a kvalitna, uprimne.

Moj kamarat Dano sa venuje vyrobe orgonitov (www.lecive-orgonity.cz) a zaroven SRT a LTVJ v ramci poradenstva, tieto veci robi na plny uvazok, inu pracu nema.

Danove orgonity su od nedavna premenovane na "eterity" a na svojej stranke to ma detailne vysvetlene, v podstate slogan "eterity - vyssi trida orgonitu" to vystihuje. Momentalne prebieha preklad stranky do eng (do konca tyzdna hotove) a uz je zakupena domena www.aetherite.com a ceska stranka sa zrejme tiez premenuje na eterit.cz. Ceny su nastavene myslim dost nizko, zisk postaci ledva na prezitie, ucelom je najma rozsirit eterity medzi ludske bytosti po celom svete.

Ja som v pozicii vylucne ako priatel "spolocnosti" a je mojim zaujmom rozsirit povedomie o eteritoch a aj ich samotne po planete, preto som sa nezistne do tohoto projektu zapojil. Ohladom reklamy som oslovil prave vcera osud a dnes Teba a tym to asi aj skonci, pretoze ine weby nie su pre mna moc doveryhodne a zaujimave.

M. K. 

Orgonet: Skvělé! Více informací na http://www.lecive-orgonity.cz/. S dovolením si vypůjčím z Danových stránek něco teorie, viz níže (:-)))






ÉTERIT a jeho vznik

Za posledních několik měsíců při práci s orgonity se ke mě dostaly nové informace a přišel jsem na další nové možnosti jejich využití. Dá se říct, že mi opět byla trochu poodhalena rouška tajemství o tomto zajímavém fenoménu.

V první řadě bych chtěl říci, že klasické orgonity, které fungují jako transformátory negativní energie na pozitivní, již nevyrábím. Klasické orgonity mi posloužily k tomu, abych vyvinul vyšší třídu orgonitů, které nazývám éterity. Hlavní rozdíl mezi orgonitem a éteritem je v tom, že éterit nepracuje jako transformátor, ale funguje jako průchod energie. Energie, která prochází přes éterit se nazývá éter.

Éterit tedy už nepracuje jako transformátor ani nepracuje s orgonem, dá se také říct, že nefunguje v dualitní rovině (dobro-zlo, negativní-pozitivní atd.). Ale pracuje na úrovni Jednoty, protože přivádí do hmoty éter (duchovní energii Jednoty), která vše sjednocuje a harmonizuje.

Co je ÉTER

Éter je považován za pátý prvek hmoty, který zbylé prvky (země, oheň, voda, vzduch) sjednocuje, uvádí do jednoty. Éter můžeme popsat mnoha jmény … duchovní energie, prapůvodní čistá energie, čisté uvědomění, energie přítomného okamžiku, bezpodmínečná láska, božská energie, naše pravé Já, buddhisté tomu říkají Nezrozené, bdělá pozornost, naše buddhovská podstata apod.

Veškerá hmota, včetně našeho těla je vytvořena z pěti prvků, elementů …… země, oheň, voda, vzduch. Pátý element je éter. Étér proniká vším stvořeným, vše z něho vzniká a v něm i zaniká, všemu uděluje život, vše z něho žije a čerpá energii. Bez éteru a jeho inteligence by nebyl možný život. Bez éteru by ostatní čtyři prvky nemohly existovat. Slovo éter nám sice nic moc neříká, ale pokud místo něj použijeme některý termín, který jsem uvedl výš, bude nám to dávat větší smysl.

Éter je samozřejmě přítomen i v nás, je to naše pravá podstata, naše pravé bytí. Bohužel u většiny lidí je v latentním neprobuzeném stavu. Prostě si ji neuvědomujeme. Neuvědomujeme si ji v sobě ani kolem sebe. Vidíme a vnímáme pouze čtyři základní elementy. Podotýkám, že myšlenky, představy, emoce a další duševní činnost se dle vědeckých zjištění kvantové fyziky řadí také do kategorie hmoty. Říká se, že cílem našeho života je tuto čistou, prapůvodní Sílu v sobě objevit a probudit a naučit se projevovat ji ve hmotě a to mi opravdu dává smysl.

Chtěl bych ještě zdůraznit, že éter je ve hmotě, tedy i v nás neprojevenou složkou, nelze ho vidět, ani změřit, lze si ho pouze uvědomit. A právě díky našemu uvědomění může éter vstoupit do hmoty a začít se v ní projevovat začít ji čistit, harmonizovat, nabíjet a hlavně uvádět vše do Jednoty. Samotné Uvědomění je tou sjednocující silou, éterem. Co si plně uvědomujeme do toho vnášíme světlo, bez našeho uvědomění by nemohlo být nic. To se po člověku vlastně žádá, aby žil svůj život co nejvíc vědomě. Aby netrávil svůj veškerý čas polovědomě pohlcený v myšlení, cítění nebo představování, ve vzpomínkách na minulost nebo předjímáním budoucnosti, ale aby si začal uvědomovat, že opravdový život je v přítomnosti, že žije tady a teď.

Výborný postoj, který mi hodně pomáhá přiblížit se k prožívání přítomnosti a který v poslední době používám je, že si ráno řeknu, že budu plně žít jen pro tento jediný den. V tu chvíli se ve mně odehraje pozoruhodná věc. Vnímám jak je moje pozornost chycená ve dvou proudech, které mě odvádějí od prožívání přítomnosti. Tímto prohlášením a uvědoměním tyto proudy ustanou, slijí se do přítomnosti. Tyto proudy u mě běží na nevědomé úrovni. Jeden proud mé nevědomé pozornosti zůstává v minulost míří někam do včerejška a dál a druhý proud míří do budoucnosti je to takové zaměření na cíl, takové to až něčeho dosáhnu budu se cítit líp, je skrytě přítomen i strach z toho co všechno nepříjemné mě čeká, co budu muset ještě v životě zvládnout, dosáhnout apod.. Ale jakmile si řeknu a uvědomím, že budu plně žít jen pro tento den toto rozdělení pozornosti ustane a mě jde o mnoho líp zažívat to co je tady a teď a moje žití je radostnější, živější a svobodnější. A když si řeknu, že budu žít jen pro tuto chvíli, přítomnost ve mně ještě zesílí. Je ale potřeba toto uvědomění cvičit a prohlubovat, protože moje mysl se takto zaměřuje už od dětství a běží v určité setrvačnosti.

Princip, složení a funkce ÉTERITU

Svým složením a stavbou umožňuje, že ho lze přímo napojit na éter a také, že je schopen tuto energii předávat do naší hmotné úrovně. Tato funkce éteritu je možná díky křišťálu, který má schopnost na sebe vázat a přenášet energii. Když křišťál například položíte na slunce, tak do sebe tuto sluneční energii přijme a když si ho potom vezmete do ruky, tak vám ji předá nebo ji předává do svého okolí. Tento princip funguje také u éteritu, ovšem s tím rozdílem, že křišťál napojuji na éter, který je přes něj a tělo éteritu samovolně a nepřetržitě předáván do okolí.

Aby to takto fungovalo, je nutné, aby byly splněny určité podmínky. Jednou z podmínek je, že křišťál musí být na 100% čistý a zbaven všech energií, které do sebe nachytá, než je použit do éteritu. Tím se mimo jiné dosáhne i toho, že je pro přenos energie využit na 100% celý jeho potenciál. Bohužel pro tyto účely nestačí klasické vyčištění na slunci nebo pod tekoucí vodou. Další nevynechatelnou podmínkou je, aby samotný křišťál souhlasil s tím, že bude pracovat pro účely éteritu, jinak se energii na kterou má být napojen a kterou má přenášet neotevře. Možná se tomu bude někdo smát, ale minerály podle členění úrovní vědomí na naší planetě spadají do úrovně vědomí minerálů a proto je můžeme právoplatně nazývat bytostmi, které dokonce mají svobodnou vůli. Ta se zde projevuje, tak jak jsem uvedl výš, že pokud křišťál nedá souhlas, tak se tomuto přenosu energie prostě neotevře. Ze začátku mé práce s orgonity a éterity, kdy jsem toho moc nevěděl se mi stalo, že při konečném pročištění, napojení a aktivaci éteritu se to několikrát nezdařilo, dokonce jsem cítil, jak se celý éterit tomuto procesu brání. Později jsem zjistil, že křišťál uvnitř odmítl pracovat pro tento přenos a celé to blokoval, nakonec se mi podařilo získat jeho souhlas a éterit začal fungovat na 100%. Od té doby vždy před jeho výrobou prosím všechny kameny včetně centrálního křišťálu a křišťálů, které dávám okolo o souhlas. Éterit poté po napojení na éter a aktivaci běží hladce na 100% a nejsou tam žádné podobné komplikace.

Křišťál se po tomto souhlasu na 100% otevře, tím se stává plně průchodným pro danou energii. Po vložení záměru do křišťálu se navíc pozmění a vylepší jeho funkce. Už nepracuje tak, jak jsme si řekli u sluneční energie, že energii nejdřív přijímá a pak předává, ale stává se aktivním průchodem energie, kdy k přijímání a předávání dochází bez časové prodlevy a to současně v jednom okamžiku a to v Přítomném okamžiku, což si myslím, že je velmi významné, když připomenu, že éter je totéž co energie Přítomného okamžiku, čili Přítomný okamžik sám.

Ještě dodám, kdybych se pokusil na éter napojit samotný křišťál, nefungovalo by to protože tato činnost je podmíněna dalšími složkami éteritu, které nelze vynechat a které mají v tomto fenoménu svou specifickou úlohu. Složení je přesně dané a žádný prvek nelze vynechat. Složení je následující: křišťál, měď, mosaz, hliník, PE pryskyřice. Éterit lze ještě vylepšit o léčivé kameny, které tuto energii obohacují o své léčivé vlastnosti. Pro zvýšení výkonnosti a celkovou harmonizaci, dávám kolem centrálního křišťálu s hrotem 12 ks křišťálů bez hrotu, aby éterit fungoval ve 12-ctkové soustavě, ve které pracuje náš vesmír. Dojde tím také k propojení a sjednocení šesterečné krystalové soustavy ve které se vyskytuje křišťál a krystalové hexagonální mřížky, kterou má polyesterová pryskyřice. Z mých zjištění vyplývá, že všechny ostatní složky ze kterých je éterit vyroben se podílí na práci a funkci éteritu hlavně svými fyzikálními vlastnostmi, zmínil bych zde kvantovou fyziku s jejími principy a mechanismy, které v éteritu působí. Mám také vyzkoušeno, že jakékoliv jiné doplňky např. různé korálky, flitry, mušle, šungit apod. působí v éteritu rušivě a dokonce zčásti blokují jeho výkon.

Z toho co uvádím vyplývá, že pokud v orgonitu nebo éteritu chybí křišťál, je to stejné jako kdyby třeba autu chyběl motor. Auto, orgonit nebo éterit v tomto případě může působit sice hezky navenek, ale je naprosto nefunkční. Pak je na každém z nás pro co se rozhodne. Musím zde také říct, že to samé platí i pro ostatní složky orgonitu nebo éteritu, pokud něco chybí nebo přebývá co tam být nemá, nelze podle mě zaručit, že výrobek bude na 100% funkční. Tento mechanismus funguje u výroby aut, jízdních kol, mobilů a všech funkčních věcí a nevidím jediný důvod proč by se neměl vztahovat i na orgonity nebo éterity.

Využití ÉTERITU

Další zajímavou věcí, ale velmi podstatnou, kterou jsem objevil je, že éterity jsou bytosti a lze s nimi komunikovat. Spadají do říše (úrovně vědomí) minerálů. Protože éterity mají vědomí, mají i svobodnou vůli. V praxi to znamená, že s nimi lze komunikovat a poprosit o nasměrování energie, která přes ně prochází tam kam právě potřebujeme.

Éterit nejenže vyzařuje energii do prostoru samovolně, ale je také schopen ji poslat, nasměrovat tam kam ho požádáme. Můžeme ho poprosit třeba abychom se uzdravili, aby se nám lépe spalo, aby podporoval nějaké zátěžové situace, aby pomohl vyřešit nějakou nepříjemnou situaci apod.. Možností je spousta, jen to vyzkoušet a potom sledovat co všechno se bude dít.

Jednou se mi stalo, že jsem usedl do meditace a pořád padal do pohlcení myšlenkami, napadlo mě, že poprosím Chrámový éterit, kterým mívám vedle sebe o pomoc. Jak jsem prosbu v duchu vyslovil, v tu chvíli do mně do oblasti 4. čakry (uprostřed hrudi) začala proudit lehká teplá energie a po chvíli se mi úplně vyjasnilo vnímání a do myšlenek už jsem neupadl. Pak jsem si uvědomil, že myšlenky do kterých jsem padal vycházeli z oblasti hrudníku. Prosím je také aby, pročistily a zharmonizovaly místnost ve které sedím, celý dům i mě samého a opravdu to funguje.

Jedinou podmínkou je aby věci, které takto řešíme byly v souladu s etikou (neubližování, svobodná vůle) a v souladu s láskou, harmonií a soucítěním.

Pokud je náš záměr někomu tímto uškodit, éterit energii nepošle. Je vhodné, abychom tuto energii neposílali nikomu bez jeho svolení. Pro přátelské vztahy s éteritem je dobré mu poděkovat za jeho služby nebo pro něj zapálit svíčku.

Éterit také plně podporuje a zesiluje jakoukoliv meditaci a všechny léčitelské systémy práce s energii (LTVJ, SRT, reiki, ra-sheeba, imara atd.). Podporuje také léčitelskou a léčebnou činnost jakéhokoliv druhu.

Tato léčivá prapůvodní energie pracuje na změně vědomí na naší planetě, patří to do léčebného a ozdravovacího procesu, který momentálně proděláváme. Tato energie prostřednictvím éteritu také působí na životní (vitální) energii člověka, dobíjí ji a léčí. Takto je naše životní síla nepřetržitě léčena a posilována tak, aby mohl člověk na sobě vnitřně pracovat. Pomáhá při čištění a likvidaci našeho nevědomí. Dalším aspektem této léčivé síly je pochopení duchovního pojetí božské lásky, tzn. aby lidé poznali božskou lásku na duchovní úrovni.

Synergický efekt ÉTERITU

Synergie znamená spolupráci, společné působení, kdy výsledek této spolupráce je větší než součet jeho spolupracujících složek.

Všiml jsem si, že když éterit poprosím o vyčištění nebo podporu nějaké situace, dochází mezi námi k synergii (spolupráce, společné působení). Díky tomu je podle mě možné, že lze energii z éteritu takto směřovat do situací nebo problémů, které chceme vyřešit. Směřování provádí člověk, tím že vysloví záměr, prosbu a celou situaci si v sobě představí a éterit tuto žádanou věc podpoří energií, která přes něj prochází. Je to možné díky Uvědomění člověka. Člověk si uvědomí éterit a zároveň situaci, kterou chce řešit, tím dojde k propojení situace a energie, která vychází z éteritu.

Při vědomé spolupráci člověka s éteritem tedy dochází k synergickému efektu, kdy výsledek spolupráce obou může být několikanásobně vyšší, než kdyby každý pracoval zvlášť. To znamená, že pokud takto poprosíme o vyřešení nebo podporu jakékoliv naší věci nebo problému, tak pomocí této vědomé spolupráce s éteritem je spuštěn synergický efekt a tím je řešení naší situace několikanásobně zesíleno, urychleno, zharmonizováno apod. Dá se i říct, že čím hlubší a silnější uvědomění člověka, tím silnější bude tento efekt anebo čím výkonnější a silnější éterit bude dosaženo téhož. A když se spojí silný a výkonný éterit s člověkem, který má hluboké a silné uvědomění, budou výsledky ještě lepší, silnější a hlubší.

Opět zopakuji, že energie, která proudí z éteritu je éter, prapůvodní čistá energie, která je vysoce inteligentní a která je na také 100% harmonická. Tato energie pak působí na dané situace a problémy a uvádí je do harmonie.

Shrnutí

Na závěr malé shrnutí. Éterit tedy už nepracuje jako transformátor ani nepracuje s orgonem, dá se říct, že nefunguje v dualitní rovině (dobro-zlo, negativní-pozitivní atd.). Ale pracuje na úrovni Jednoty, protože přivádí do hmoty éter (duchovní energii Jednoty), která vše sjednocuje a harmonizuje. Éter, který vychází z éteritu je naprosto čistá prapůvodní energie, která nenese žádná pokřivení, žádné disharmonie a lze ji proto použít pro čištění a harmonizaci celé naší bytosti a různé další účely, které podporují to abychom žili ve větší harmonii a Jednotě sami se sebou, s druhými lidmi, s přírodou, se Zemí a s Vesmírem.

Doporučuji éterit každému, kdo na sobě vnitřně pracuje nebo se zabývá léčitelskou činností, všem kdo se rozhodli pro vzestup svého vědomí, všem kdo se rozhodli přejít na krystalickou formu své bytosti. Éterit se může stát vašim výborným pomocníkem a podporovat vaši činnost.

Další nové informace o éteritech, které jsem nestačil zveřejnit uvedu v dalších článcích.

p.s. éterity, tak jak je popisuji výše vyrábím od května 2012, takže všichni, kteří si je v tomto období objednali je mají doma a mohou s nimi pracovat tak, jak je uvedeno výše.








19 komentářů:

  1. http://www.novinky.cz/domaci/292437-maskot-zemanova-hlavniho-stanu-kocour-ferda-je-u-vseho-duleziteho.html

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu nádherné éterity!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  3. "ceny jsou nastavene dost nizko"..to je vtip?docela dobrej :D napiste mi prosimvas rozdil mezi orgonitem a eteritem,krom premlouvani kristalu..diky jirik

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jirik,

    myslim to skutocne nie ako vtip, ze ceny su relativne nizke, ked som presiel ponuky orgonitov na eshopoch na Slovensku a v Cechach, tak priemerna cena mi vysla pre orgonit so srovnatelnym objemom vyssia, ako cena eteritu.
    Ohladom rozdielu medzi orgonitom a eteritom by som doporucoval precitat web stranku, pokial by vysvetlenie nebolo dostacujuce, kludne posli mail prosim! (adresa na web stranke lecive-orgonity)

    Dik a cau, M.K.

    PS pre Orgonet: dakujeme za zverejnenie clanku, dakujeme a cenime si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo,pak jsem se podival poradne na objem a velikost tech stredovejch kamenu,beru zpet tu premrstenou cenu a omlouvam se ;) avsak to nemeni nic na tom,ze je prinejmensim podivny,ze by konstrukcne totozna vec s orgonitem najednou uplne zmenila funkce .spousta orgonitu jsou z tech kovu co tam jsou psany,samozrejme kristalovy hroty uvnitr.ti citlivejsi pri tvoreni orgonitu zohlednuji prani kamenu byt ci nebyt vlozen do orgonitu(kdyz tam nekterej nechce vubec tak se proste vysmekne z ruky,i to jsem zazil a pak si to overil).mno a neni nahodou orgon a eter stejna energie akorat jinak nazyvana? jirik

      Vymazat
    2. Orgon, éter, prána, čchi by mělo být totéž. Aspoň tak hovoří orgonitová teorie.

      Vymazat
  5. Lepší, než Trnky Brnky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trnkovice z Brna taky není špatná ?-)))))

      Vymazat
  6. stačí si je pořádně přečíst článek......

    Hlavní rozdíl mezi orgonitem a éteritem je v tom, že éterit nepracuje jako transformátor, ale funguje jako průchod energie. Energie, která prochází přes éterit se nazývá éter.

    Éterit tedy už nepracuje jako transformátor ani nepracuje s orgonem, dá se také říct, že nefunguje v dualitní rovině (dobro-zlo, negativní-pozitivní atd.). Ale pracuje na úrovni Jednoty, protože přivádí do hmoty éter (duchovní energii Jednoty), která vše sjednocuje a harmonizuje.

    dr.

    OdpovědětVymazat
  7. :-) po podrobném prohlížení fotek éteritů něco mi neštimuje. Mohl by se na to podívat přítel Aolian? Jeho vnímání přírodních i jiných bytostí a jeho komunikace s nimi, by mohla lecos osvětlit. Dle mě. ;-)
    Díky.

    OdpovědětVymazat
  8. V této souvislosti by mě zajímalo:
    - jsou orgonity již přežité a jejich funkce již není potřebná?
    - pokud ano, dají se nějak "ekologicky" zlikvidovat nebo dát očistit vodě - řece?
    - rozmístění eteritů je na "citu" a účinnost je do kolika cca metrů?
    Díky D.

    OdpovědětVymazat
  9. hele, lidi..
    pránu vidíte očkama, když se koukenete na nebe...Dneska byla modrááá obloha a já ji viděla tak zířivou, že mě oči pálili od té blyštivosti...
    prána jjsou takové blyštivé bodíky na nebi, něco jako když jdete a koukáte na slunce, když se odráží na sněhu... určitě si všichni umíte představit, jak to září..... Prej se tomuto říká prána.. - když je to nanebi... Když se zadívám na nebe, vidím tam blyštivé body..., které se stále mihotají....a přenádherně září....
    nevím, jak je jak je to s éteritama..., ale mě dík Orgonetovi přenádherně fungujou orgonity a ty mě dostávají OKAMŽITĚ od bolesti dutin i krku.... Stačí přiložt....
    myslím si, že každýmu člověku orgonit nefunguje.. Záleží na jeho víře... Taky si myslím, že každý, komu fungují, je schopen si ho vyrobit sám....Prvotní investice je darda, ale vyrobíte vagón...:-))
    Orgo, napíšu článek,, ale ted musím domalovat obraz na zakázku... - je už zaplacený...(Díky za inspiraci té amerikánský baby...:-)) ) Ještě loni bylo pro mě a synka 50,-Kč velkými penězi a měli jsme hladík, žádnej telefon, žádnej internet,....A ted je to jinak.. Ta ženská má obrovskou pravdu..
    Peníze - jako všechno - je stav mysli...
    Máš "to" a jsi "tím", jak mluvíš a myslíš....a to dostaneš v situacích a příležitostech zpátky...
    co vysíláš = to přijímáš....

    veronika

    OdpovědětVymazat
  10. Vážení přátelé,
    je mi vždycky trochu smutno,když čtu nebo slyším ,že je něco
    postaveno na vyšší úroveň či je něco přežité nebo již nepotřebné.
    Součástí jednoty je úplně vše a nikdy nevíme co koho probudí a
    postaví na "duchovní"nohy.Stejně tak i člověk,když se narodí ,
    dostává mléko a projde hodně času ,než může jíst první řízky.
    To mi připomíná moje orgonitové začátky-můj první koupený orgonit
    měl jen takovou sílu,jakou jsem mohl unést.I vyrobený první orgonit
    byl tak silný.Jako velký nadšenec jsem chtěl sice hned vyrábět
    cloudbustry a pyramidy a i přesto,že jsem měl na výrobu všechny komponenty
    vesmír mě začal učit na muffinech a různých bábovičkách.A než jsem vyrobil
    první pyramidu ,přešel rok a půl.Na výrobu cloudbusteru jsem obdržel povolení
    ,až teď ,když jsem si zase uvědomil,že není na boj s chemtraily,ale můžu si
    jím pomáhat vytvářet svoji realitu-udělat si třeba hezký počasí na posezení
    s přáteli a atd.
    Chci tím jen říci,že orgonit je pro spoustu lidí prostředek seberealizace
    a učení.A čím víc se vyvíjí,projevuje se to na jeho výrobcích ,jako jistý prvek
    nadstavby ,proto má každý výrobek jinou energii.A podle ní si je i lidé kupují.
    Proto ,ani není horší nebo lepší výrobek,vše je jen tak jak má být-každý výrobek
    má svého kupce a zcela jedno,jak ho nazveme.
    S láskou v srdci ,Miloš Havel
    orgon-it.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Teraz v tom mam trosku hokej. Orgonit ci eterit?
    Zvazovala som kupu orgonitu do kanclu. Jak sme sa tam prestahovali, zacali mi bolesti hlavy. Citim, ze je to tym miestom (inak zmena suvisiaca so stahovanim je viac nez vitana, takze to nie je o tom, ze by som sa branila zmene). Takze som zvazovala transformator energie, keby tam "poletovalo" nieco, co mi nerobi dobre :-)
    Podotykam, ze mam maly orgonit, ktory nosim na krku.
    Co by ste mi doporucili?

    OdpovědětVymazat
  12. no, nevím, jak se vyjádří ostatní, - u tebe mě napadlo, že bych v kanclu proházela nábytek, doplnila většími zelenými rostlinami a pořídila ionizátor. Do orgonitu bych zamontila šungit, aby se sám čistil... ještě bych přidala kladný energetický obraz = tvarozářič, který pozitivně vysílá..... A jestli tam máš víc ostřejší oranžové barvy, tak tu doporučuju dát pryč, podle mě způsobuje u citlivých jedinců bolest hlavy a nevolnost..., prostě blbou náladu, nervozitu....Tak hodně štěstí....
    přeju pěknou noc
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžete někdo vysvětlit, co je šungit ?

      Vymazat
  13. ahoj
    tady ti něco posílám o šungitu, ať víš....
    http://www.lott.cz/sungit.html
    mě ty teorie či popisy moc neberou...., nejsem moooc studijním týpkem...
    :-)) veronika

    OdpovědětVymazat
  14. Sama vyrábam orgonity aj cloudbustery. Keďže ich nepredávam, ale obvykle darujem, nemám problém s tým, či ich nikto vola tak, alebo inakšie. Keď som s tým začala pred 15 rokmi, malo kto vedel o co ide.
    Dnes ich už vyrába mnoho ľudí, a nehanbím sa napísať aj tí, čo si chcú z misticizmu a ezoteriky urobiť živobytie. Nikomu nič nezazlievam, lebo doba je ťažká a mnoho ľudí nemá prácu ani inú možnosť zarobiť si.
    Ale, biznis je biznis a zmena názvu spolu s opisom funkcie pre laika inej, ale stále v podstate tej istej, robí dobre obchodu a eterity ešte nemá každí.
    Ľudia, majte svedomie a odvahu pozrieť sa pravde do očí!
    Orgonity aj eterity sú dnes hlavne biznis, rovnaký ako každý iný.
    Aj v popise je jasne napísané, že éter je všade okolo nás a ostatne elementy že sú vlastne "ponorenév" éteri.
    A nakoniec aj orgonitom preteká orgon kontinuálne, teda rovnako ako eteritom.
    Ak si niekto pletie sezónu s fazonou nie je problém mu čokoľvek nahovoriť.
    V skutočnosti éter nemôže ničím pretekať, z jediného dôvodu, lebo všade je ho presne toľko koľko sa zmestí, ani viac ani menej. Tvrdenie o tom, že éter môže byť aktívny alebo pasívny, sú dosť pritiahnuté za vlasy.
    Eteritom vraj pracuje v duálne rovine, ale pracuje na úrovni jednoty, prináša do hmoty éter. ..
    Tak toto tvrdenie ma fakt dostalo....
    Keď je totiž éter všade, teda aj v hmote, kde sa tam ešte ďalší éter do tej hmoty zmesti? A ak pracuje na úrovni jednoty, ako môže byť hmotný?
    Keď hmota je prejavom duality?
    Nepopieram výrobky sú pekné.
    Ale odporúčam doštudovať dostupnú literatúru a predovšetkým otázku duchovného rozvoja. Pretože nie je rozdiel medzi tým, keď niekto hlása nezmysli z nevedomosti alebo cielene!Stále ide o lož.
    Jedna vec je totiž niečo propagovať, druhá vec je rozumieť tomu.
    Éter totiž preniká všetkým a všade. Je to práve to čo všetko zjednocuje. Ak by nebolo Éteru, nebola by ani hmota ani táto realita.
    Len dokonale realizované bytosti sú schopné vnímať čistú dimenziu jednoty.A ta nieje hmotná!Éter je dokonalý taky ako je, nemôže byť vylepšený, ani poškodený, nemôže zaniknúť a nedá sa ani vyrobiť. A
    nieje žiadny dôvod ho ako dokonalý ani meniť.
    Éter nie je energia. Je to samotný priestor v ktorom sa prejavujú elementy svojimi vibráciami. Éter je samotná podstata. Je všade a nieje miesto ktoré je mimo éteru.
    Samotné pochopenie Éteru je náplňou mnohých škôl.Veľmi obšírne ho opisuje napr.Thovt na Smaragdovych doskách.




    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.